Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2016 20:58 - Тези хора добре се бият - защо не се бият за родината си?
Автор: born Категория: Политика   
Прочетен: 1843 Коментари: 4 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Марков за мигрантите: Тези хора добре се бият - защо не се бият за родината си? Накрая ще дойдат в Сандански да късат гащите на жените, казва юристът image

Георги Марков. Снимка БГНЕС

КЛУБ Z

Вижда се, че тези хора добре се бият - защо не се бият за своята родина!

Така Георги Марков, бивш конституционен съдия, коментира в студиото на Нова тв вчерашния опит на тълпа бежанци да проникне със сила през гръцко-македонската граница. Той определи, че това може да се нарече единствено атака със сила срещу държавната граница на суверенна държава, нападение над официалните власти - армия и гранична полиция, и си има закони за това. Но Еврокомисията мълчи...

БЕЖАНЦИ АТАКУВАТ С КАМЪНИ И ПРЪТИ ГРАНИЧНАТА ОГРАДА НА МАКЕДОНИЯ

Атентати, изнасилвания, атаки срещу севуренни държави - това ни чака, заяви Марков.

На забележката, че сред идващите от Азия и Африка има и деца, той напомни, че 50 000 от тези деца са оставени на Унгария, без да се знае кои са бащите им и без родителите да ги интересува какво ще стане.

Съсипаха европейския правен ред, защото Европа не е само култура и християнски ценности - тя е и правен ред, емоционално продължи юристът. 

Той нарече "потресаващо" интервюто на Меркел пред германска тв, че няма "план Б" и остава единствено "план А" - да ни пази Турция, и окачестви това като срамота за 28 държави.

Турция да ни пази - същата страна, за която тази Еврокомисия пише, че 1-ва, 5-а, 7-а, 20-а глава не отговаря за членство в ЕС!

Марков, който е известен привърженик на Виктор Орбан, напомни думите на централноевропейския премиер: "Унгарските сълзи за Гърция изтекоха. Аз ще защитавам страната си от Словения до Украйна."

Той заяви, че Борисов обаче е привърженик на плана на Меркел, защото България е зависима от ЕС поради "липса на всякаква икономика" и че както сме били най-верните на СССР, така сега сме най-верните на ЕС. "Но нашата Конституция казва, че никой не може да си присвои народния суверенитет - нито Брюксел, нито Юнкер, нито Шулц."

Този поток накрая ще бъде оставен да се щура в Гърция и като не си защитим границата, ще дойдат тука в Сандански да ни късат гащите и сутиените на жените! Те нямат не първите 7, нямат първите 17 години - те не знаят какво е тоалетни, продължи Марков.

Според него изходът е всички да се редят на КПП-то, да кажат от какво са репресирани и да си показват документите за самоличност. 

Никой не може да ни кара да бъдем солидарни с глупостта и с безумието, заключи Марков.

Той напомни, че НАТО, което с охота удряло Нови сад и организирало Арабската пролет, единствено може да спре потока, и то със сила.
Източник: http://clubz.bg/



Тагове:   ЕС,   мигранти,


Гласувай:
10


Вълнообразно


1. kvg55 - Честита Баба Марта!
01.03.2016 22:08
"Никой не може да ни кара да бъдем солидарни с глупостта и с безумието, заключи Марков".
Е тя глупостта ще погуби нас и ЕС.
цитирай
2. born - Честито и на теб
01.03.2016 22:18
Здраве и късмет да те спохождат
цитирай
3. krumbelosvet - Когато г-н Марков се бореше с победения комунизъм
02.03.2016 08:50
и размахваше среден пръст от прозорците на народното събрание, хиляди хора у нас знаеха, че победителят в студената война започва да ни събува гащите. Късно се е усетил, роденият в копринени пелени. Сигурно е бил "ЗА" войната в Ирак и "арабските пролети". Тия действия на възлюбените Маркови докараха обезумелите тълпи до прага ни. Същите заповядват и на Меркел. Орбан им е полезен, защото създава илюзията, че сме свободни да се защитаваме. Малко, много малко е тая свобода и дай Боже да я употребим навреме.
цитирай
4. pvdaskalov - * ! *
04.03.2016 19:09
Че ще си патим, ще патим. Защото има сирийци и сирийци. Работил съм с такива в Либия и много добре зная, че са работливи и уважителни. Голяма част от тях са християни. Но останалите, които се промъкват?
Нашата полиция не може да се справи с нашите си разбойници, а като се удвоят?
Само преди 5-6 века циганската вълна заля Европа... Сега не е ли същото?
За съжаление, Стефчо, никой не ни пита, а и да ни чуе, ние, обикновените властнямащи нямаме и алтернатива да предложим.
Лошото е, че настроението не се подобрява дори със сто грама.
Честити всички празници накуп: 1, 3, 5, 8, 21... Насмалко да излезе редицата на Фибоначи. На 5-ти е Navigium Izis - античен празник - ден, в който корабоплаването се възстановява след зимата. Липсва 13-ти. Не знам какво има в този ден. Жената е скрила някъде църковното календарче...
Поздрави!
П и е р
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4652994
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930