Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2023 00:32 - Из "Таратанцийски нравоучителни мъдрости !"
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 2696 Коментари: 9 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Преобладаващото мнозинство от съвременното модерно поколение е твърдо убедено, че предходните поколения са били значително по-глупави от сегашното.

image

  

Би трябвало да се замислят обаче върху безспорния знаменателен факт защо в инструкциите , предназначени за притежателите  на автомобили по-рано е имало подробно изложение как да се регулират (примерно) луфтовете на клапаните , докато в сегашните с курсив е записано и изрично подчертано, че акумулаторната и охладителната течности НЕ БИВА ДА СЕ ПИЯТ  !?

image






Тагове:   забавление,


Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tonsun - Светейши, Чест и Почитания!У ...
16.05.2023 09:44
Светейши, Чест и Почитания!
У всяко поколение има "издънки" за които се чудиш и маеш идиоти по рождение ли са или ходят на специални курсове за усъвършенстване на Идиотията си.
Ако не ми вЕрваш вгледай се в блог-а и ще откриеш доста индивиди.. Особено една блогерица, която държи палмата на първенството.
Гледам... Турил си й фотото! Тури сега и една палма да има къде да се покатери, та всички да виждат красният й г@@, щото тя много държи да ни го навира в очите. ;)
цитирай
2. nedovolen - Пресвети Борн
16.05.2023 13:01
Айнщайн пак го каза, по друг начин.
:)))
цитирай
3. blog13 - цитат:"Преобладаващото ...
16.05.2023 13:09
цитат:"Преобладаващото мнозинство от съвременното модерно поколение е твърдо убедено, че предходните поколения са били значително по-глупави от сегашното."

Абсолютно верно. Просто е невероятно, как масовите идиоти се имат за умни. А също така и силни. Виждал съм тотални некадърници в спорта, които са убедени, че са били на европейско първенство.

И системата е такава, че тия направо взели някак си та отишли на европейско, без да са станали преди това републикански шампиони. И то в спорт в който навремето в България да станеш републикански, беше равно да си половин световен.

Да - акцентирам на системата, която класира идиотите, да са овър дъ топ. Почват от малки в училище - ето, пак ще дам пример с физическото. Мой случай. Завършват едни осмокласници. Взимат си дипломите. Идват същия ден на басейна при мене. Съответно отвсякъде ми казват. Аз почвам да ги разпитвам, с къв успех са завършили. Тия поголовно са отличници. Питам един дебелшък: "Ти колко имаш по физическо?" оня: "Шес"
Питам един много дебел, ама много: "Ти колко имаш по физическо?" Оня "Шес".

Тва е положението. Кога най-дебелите имат и те шес по физическо (т.е. колкото и най-добрите)...

тогава, тогава, велики мой господарю, най-дебелите след това стават даже и европейски шампиони и си мислят, че преди тях не е имало никой.

Всщност, не - те не мислят, те знаят, те са твърдо убедени, че това е така.
цитирай
4. blog13 - ПП
16.05.2023 13:21
През соца всички били равни. Сега не било така. Е как са били равни - в училище кой не знае, го оставят да повтаря. Най-много да му пишат тройка по милост.

И пак си спомням един куриоз, пак по физическо. Ама тоя път през соца. На една даскалът иска да й пише тройка по физическо за срока или за годината. Оная направи проблем. Даскалът зима та я изпита на всички основни дисциплини пред целия клас. После май я остави даже на поправителен изпит - за малко да повтаря класа, заради физическото.
цитирай
5. kvg55 - born,
16.05.2023 21:39
Преподобни,
Водеща нация са естествено янките.
Там на чашите за кафе и чай пише, че кафето е топло. Та да внимават.
Освен това в ресторантите на McDonalds висят надписи : "Внимание, напитките чай и кафе са горещи!".
Тези мерки са взети след като в началото на 90–те години на ХХ–ти век клиeнткa нa вepигaтa я ocъждa зa изгapянe c гopeщo кaфe и пpибиpa 600 xиляди дoлapa oбeзщeтeниe.
цитирай
6. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
17.05.2023 06:35
Да ти кажа, прави са с инструкциите! Защото на маймуни ни превърнаха, върнаха ни в изходна точка , при маймуните, прародителите ни!?
И навсякъде трябва да има инструкции !Например в обществената тоалетна! Че задникът се бърше с тоалетна хартия, а не с листо от дърво!
Откъде идва всичко това ли?
Според мен, за пръв път в света е локализирано тук, у нас, от Иречек!?
Че кадърни хора се оставят да бъдат водени и "управлявани" от некадърнници!? Преди сто и петдесет години!?
Гледам сега, правителство, прокуратура, същата история, същите некадърност! Негодници водят хората!?
Хубав ден, Светейши!
цитирай
7. elenkokoschkov - Тази блогерица е торба пълна с лайна!
19.05.2023 16:55
tonsun написа:

Гледам... Турил си й фотото! Тури сега и една палма да има къде да се покатери, та всички да виждат красният й г@@, щото тя много държи да ни го навира в очите. ;)

цитирай
8. born - С извинение
20.05.2023 23:38
за забавените рекоментари !
Моля да ми бъде простено и за в бъдеще ще опитам да не се повтаря, но обстоятелствата не ми позволиха ... Подред отзад напред :
- 7. elenkokoschkov: " Тази блогерица е торба пълна с лайна!"
Напълно съществено съждение, релевантно и екзактно дефиниращо физическото съдържателно състояние на блогерицата ! В поетичен смисъл бих добавил и прилагателните пред "торба" , а именно "отвратително вонлива" (торба).
- 6. leonleonovpom2 : както винаги констатациите Ти са безспорно наистина достоверни и отразяващи некадърната действителност , в която е затънала съвременната ни държавност. Но хубавото е , че предстои шоу , в което вследствие замерянето с фекални екскременти е възможна позитивна трансформация на управлението. Да се надяваме - Dum spiro spero ...
цитирай
9. born - - 5. kvg55 За съжаление съврем...
21.05.2023 00:04
- 5. kvg55
За съжаление съвременните ни нови по биг брадъри-хамериканци не се отличават с особени постижение по отношение айкюто им, заради което се налагат да бъдат предпазвани от опасности, грозящи ги отвсякъде в ежедневието. В този смисъл преди известно време ми показаха един клип , в който една средно възрастна дама обясняваше в продължение на около половин час как правилно се мие буркан. Това и подобни явления се наблюдават вече и по нашите географски ширини и за съжаление най-вече сред младото поколение, което несъмнено е следствие от глобалното оглупяване.
- 3. blog13 : Както вече написах, всички тези явления определено се дължат на глобалното оглупяване, което вероятно се дължи на хайдпарковата възможност да "изразяваш собственото си мнение" в социалните платформи. И да се мъчиш да се изкараш много по- готин и по- умен, отколкото си, без да осъзнаваш колко смешен и жалък изглеждаш. Това си е жалката съдба на комплексарите ...
- 2. nedovolen : Айнщайн затова е велик ...
- 1. tonsun : Към казаното от Теб само бих добавил, че човешката глупост и простотия е по- необхватна, безгранична и безпределна от Вселената !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4643694
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930