Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2022 08:01 - © В САЩ издигат порнографията до "научна" дисциплина
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1883 Коментари: 10 Гласове:
9

Последна промяна: 02.10.2022 08:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
02.10.2022г.

     Под заглавието "Сексуалният експеримент в Ivy Leagues"
image
us–американското списание "National Review" подготвило преглед на шокиращите курсове, включени в програмите на университетите от Ivy League (Бръшляновата лига) – асоциация на осем от най–престижните висши учебни заведения в САЩ (Осемте членове на лигата са Брауновия университет, Колумбийския университет, Корнелския университет, Дартмутския колеж, Харвардския университет, Пенсилванския университет, Принстънския университет и Йейлския университет). Новите университетски курсове се въвеждат в изпълнение на изпълнителната заповед на президента на САЩ Джо Байдън «За защита и насърчаване на правата на LGBTQ+», подписана на 5 февруари 2021 година.
С курсове като "Куиър танц" (Queer Dance) и събития с участието на "drag queen" като "LaWhore Vagistan", животът в кампуса "Widener Library" на Харвардския университет днес е потопен в истерията на пола и сексуалността.
Понеже ми трудно да обясня с думи израза "drag queen", ще използвам нагледни средства : 
image

Пабло Витар, известна бразилска "drag queen
image

Друга известна "drag queen" – Кончита Вурст, победител в конкурса за песен на "Евровизия" 2014 година 
image

"Drag queen" на София Прайд 2019–та година 

Като инкубатори на джендър фундаменталисти, университетите снабдяват студентите с непрекъснато разширяваща се терминология за сексуална ориентация и насърчават активизма, без да култивират чувство за интелектуално смирение. Завършилите стават директори на корпорации, редактори на вестници и служители на политици, като по този начин заемат мощни позиции в обществото, които оформят американската култура. За да помогне на читателите да разберат динамиката между колежа и кампуса, National Review състави академична курсова работа, извънкласни програми и институционални ресурси, свързани с пола и сексуалната етика в осемте институции от Ivy League, които служат като пример за висше образование и обучават бъдещите елити на страната :
В Брауновия университет "Brown’s Pembroke Center" разполага с различни академични инициативи, включително отдела за изучаване на пола и сексуалността, който предлага бакалавърска специалност. В Браун се намира и Центърът на Сара Дойл за жените и пола, чиято мисия е "да ангажира общността на кампуса чрез феминистка практика на активизма и академиците". "Браун" наскоро предложи курс по порнография. От студентите се очаква да "практикуват да анализират порнографски медии" и "да гледат един филм [порно] на седмица  насаме"; освен това, учебната програма отбелязва, "всяка седмица ще посвещаваме час на обсъждане на два филма". Предстоящите курсове на Университета "Браун"  включват "Куиър танц", "Черен куиър живот" и "История на латиноамериканските социални движения".
Неотдавнашното програмиране на LGBTQ Center включва моден семинар и серия лекции "Увреждания и секс", която се състои от "дискусия, обхващаща удоволствието за ненормативни тела и достъпността на секс играчките". Центърът споделя различни инфографики в социалните медии, като одобрение на фрази като "хора с пениси" и "хора, които имат менструация".
Колумбийският университет има курсове по изследвания на жените и пола, които  включват местни феминизми, деколонизация и феминистка критика, практикуване на междусекторност, премахване на феминизма и теоретизиращ на активизъм. Разглеждат се темите "Груб секс за добри хора" и "Дискретна публична еротична ролева игра : Как да го направите безопасно и да ви се размине". Участниците в събитието "YesFest : Beat–a–Bear Workshop" (Работилница Beat–a–Bear) за 2018 година "практикуват преговори, напляскване и използване на други инструменти за въздействаща игра".
Университета "Корнел" –Всички студенти, които следват основна или второстепенна специалност, трябва да изпълнят курс във всяка от трите области на разпространение : "изследвания на лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални (ЛГБТ); изследването на междусекторността; и геополитика и транснационалност".
Женският ресурсен център на Корнел (Women’s Resource Center – WRC) подкрепя "ученици, идентифицирани като жени" и "се стреми да бъде гостоприемно място за хора от всякакъв пол и идентичност". Центърът "особено насърчава да участват цветнокожи жени, черни феминистки / женкарки, странни и транс хора и хора с увреждания".
Центърът (WRC) ежегодно е домакин на събитието "Обичам женския оргазъм" и насърчава хората "да дойдат да научат за всичко – от множество оргазми до тази мистериозна G–точка".
През 2022 година Центърът спонсорира "Деколонизиране на тялото" и обясни, че "когато гледаме на менструацията през призмата на сегашното ни колониално, капиталистическо общество, често изпитваме болка, срам, дискомфорт и усещане за еднократна употреба".
"Дартмут колеж"  предлага курсове от програмата по изследвания на жените, пола и сексуалността, включващи социална справедливост и градът; Радикална сексуалност : цвят, дивотия и приказност; и Сексът, безбрачието и проблемът с чистотата.
Сега да видим, какво са изучавали Кире и Асеня в Харвард :
Харвардският университет предлага както големи, така и малки бакалавърски степени по изследвания на жените, пола и сексуалността. Пролетните курсове на 2022 година включваха Leaning In, Hooking Up : "Визии за феминизъм и женственост в 21–ви век" и "Местни феминизми : Екологична справедливост и съпротива".
Подобно на университета "Браун", Институтът по политика на Harvard Kennedy School беше домакин на професора от университета "Тъфтс" Карим Хубчандани , който изпълнява ролята на "LaWhore Vagistan“, наричан "любимата на всички академична drag queen на Южна Азия". Професорът смята за свое "най–голямо постижение" "преподаването на семестриален бакалавърски курс, наречен "Critical Drag" (Критично съпротивление), който роди 21 нови бебета "drag artists". В курсовете той "пренася нощния клуб в класната стая и обратно, като преподава критични расови, постколониални и полови теории чрез синхронизиране на практически занятия и лекции".
И какво, питам се? Дали пък Кирил, Асен и Лена не са едни от тези 21 бебета "drag артист"? Добре го играят борци срещу корупцията и стълбищни парапети.
Сред семинарите, на които Женският център на Харвардския колеж е домакин, е семинарът "Пол 101" за пола като "констелационна рамка".
По програмата "Образование и застъпничество за сексуално здраве в Харвардския колеж"  (Sexual Health Education & Advocacy throughout Harvard College – SHEATH) домакинства годишна "Седмица на секса" през есента и "Секс уикенд" през пролетта.
Седмицата на секса за 2021 година включваше "Почувствайте тези добри вибрации : секс играчки 101", "Съберете се, точно сега : оргии 101" и "Какво, какво, в задника?! Анален 101". Събитието "F*** Fest" (Fuck Fest може би) отбелязва Седмицата на секса и присъстващите се насърчават да носят бельо. Събитията на "Секс уикенд" през 2022 година включваха "Feelin’ Chemistry : Психеделици и секс", "Путки портрети (Pussy Portraits) : Честване на гениталното разнообразие" и "Чукане отвъд двоичното : Транс секс 101"; междувременно "удивителни играчки" биват разигравани на томбола след всяко събитие.
Абе Харвард си е Харвард! Още с влизането си във властта проявиха наученото. Появи се един видеоклип, как Киро се държи здраво за парапета на Лена; Асен Василев : "Не ме интересува дали ще ме изкарат гей", съобщава Blitz.bg.
Университетът на Пенсилвания – UPenn’s Центърът за изследване на феминистки, куиър и трансджендър изследвания подкрепя "учени от феминистки, куиър, трансджендър изследвания, изследвания на хората с увреждания и околната среда, които се фокусират върху историята на поробването на САЩ, геноцида, заселническия колониализъм и изключващата имиграционна политика – всички те продължават да оформят пола и сексуалността в настоящето – както и тези, които наблягат на колониалните, имперските, транснационалните и глобалните рамки, в които се оформят половите и сексуалните категории и идентификации".
Женският център на UPenn’s се стреми да "включи гласове на полови, сексуални и расови малцинства, като признава, че феминизмът исторически е бил бял и цис–центриран.
ЛГБТ центърът на UPenn’s публикува речник на терминологията, свързана с пола, който започва с раздел "Какво са местоименията?". Фондът "Лесли Таунсенд" на центъра подкрепя финансово студентите, като предоставя безвъзмездни средства до $500 долара, които да бъдат "използвани за разходи, свързани с извършването на прехода, като хормони, терапии, операции, правни въпроси или за разходи, свързани с училището".
Принстънския университет – Програмата на "Принстън" за изследване на пола и сексуалността предлага сертификат за бакалавър и на непълнолетни. Предишните курсове включват "Сила, печалба и удоволствие" : секс работници и секс работа; Яас кралица : Гей мъже, хетеросексуалните жени в литературата, изкуството и филмите на Хагдом; FAT : The F-Word и общественото тяло; и Drag Kings : Археология на зрелищната мъжественост в Латинска Америка. Скорошните събития включват още "Как се прави историята на транс женствеността" и "Епистемология на качулките : Размисли върху чернотата и небинарността".
Ресурсният Център за пол + сексуалност (Gender + Sexuality Resource Center), център за студентски живот, "насърчава подкрепяща и приобщаваща общност в кампуса за жени, жени, транс и "queer" жителки на "Принстън" чрез съвместно програмиране, образование, застъпничество и менторство". Центърът "активно се съпротивлява на сексизма, цисексизма, хетеронормативността и други пресичащи се форми на потисничество в кампуса и извън него".
Йейлския университет – Студентите от "Йейл", които следват специалностите изследвания на жените, пола и сексуалността, трябва да преминат два от следните четири курса : Тела и удоволствия, Секс и полове; Транснационални подходи към пола и сексуалността; Пол, правосъдие, власт, институции; и феминистка и куиър теория. Предстоящите курсове включват We Interrupt This Program : Многоизмерните истории на куиър и транс политиката; Куиър на цветните транзити и въображението на расовия капитализъм; Привилегия в Америка; и деколонизиране на Европа.
Кабаре "Йейл", ръководен от студенти клуб по сценични изкуства, е домакин на ежегоден "Dragaret", по–рано наричан "Yale School of Drag". "DivOut", организация на Yale Divinity School, "посветена на пълното и равно участие на хомосексуални, бисексуални, транссексуални и странни хора в църквата и обществото", спонсорира събитието през 2022 година "Divinity of Drag : Шоуто "Седмицата на гордостта".
През февруари Женският център на "Йейл" беше домакин на събитие за книгата на Рафия Закария "Срещу белия феминизъм", която е "контра–манифест на изравняването на белия феминизъм с колониалните, патриархалните и белите супремасистки идеали за центриране на цветнокожите жени". Женският център беше домакин на "работилница за повишаване на съзнанието" с организацията "Мрежа на секс работниците и съюзниците в Ню Хейвън" (New Haven Sex Workers and Allies Network).

https://www.nationalreview.com/2022/07/the-sexual-experiment-at-the-ivy-leagues/

https://www.vannuyshs.org/Page/62
https://blitz.bg/politika/asen-vasilev-ne-me-interesuva-dali-shche-me-izkarat-gey_news195024.html




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
02.10.2022 09:18
Аз съм спокоен така!
Слугите им веднага ще последват примера на учителите си у нас Няма да изостанем и на Микрон/ момент, дали не сбърках , да е Макрон? Не той е в друг научен департамент -геронтофилия?/
Да питат Курванейски от Щатите, тя ще даде много научни препоръки! Само да не стане нещо ,като в Турция, където ни представляваше успешно! Защото ще е неоткринаема! И за ЦРУ дори!
Но научният и опит в областта ще е безценен!Направо акредитиран професор могат да я направят!
цитирай
2. iw69 - Да,
02.10.2022 09:37
и най-вече извратеняците се интересуват от гъзоебкането между брадати мъжо-жени.
цитирай
3. nedovolen - Това е едно от методчетата за дос...
02.10.2022 10:18
Това е едно от методчетата за достигане на половинката на т.н. златен милиард.
Празна работа. Днес у нас имаме друго дело, поредния заговор срещу народа.
:)))
цитирай
4. kvg55 - До 1. leonleonovpom2
02.10.2022 10:21
Да, следващите "научни" дисциплини ще са геронтофилия, педофилия, зоофилия, некрофилия, воайорство, ексхибиционизъм и прочие.
цитирай
5. kvg55 - До 2. iw69
02.10.2022 10:22
Ненормалността стана водещо поведение.
цитирай
6. kvg55 - До 3. nedovolen
02.10.2022 10:24
Да, ама нашите цигани не се поддават на тези методи.
А заговорът на българските политици срещу българския народ е винаги успешен.
цитирай
7. emelika - Ще трябва само да добавят суфикса " -логия", Красимире
02.10.2022 19:57
и ще се пръкнат набързо професори и академици по педофилология, зоофилология, некрофилология.... ... сигурно ще се навъдят и такива дето не сме ги и чували, но в реалността на нашето тук споделено мислене все патологии.
цитирай
8. kvg55 - До 7. emelika
02.10.2022 21:43
Разбира се, всичко ще бъде научно оформено и пакетирано.
цитирай
9. missana - Запада върви към пълната извратеност
02.10.2022 23:16
и извращаване на ероса. Това е крайно гнусно и отблъскващо.
цитирай
10. kvg55 - До 9. missana
03.10.2022 11:11
И древните гърци и римляни са си падали по извращенията, но в САЩ са държавна политика.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5752251
Постинги: 2808
Коментари: 25791
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031