Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2022 19:31 - Иновационно-поддържащ постинг
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 3711 Коментари: 6 Гласове:
9

Последна промяна: 03.02.2022 19:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                07:01 - © Обявление за търг автор: kvg55 категория: Забавление   image
прочетен: 61 коментари: 12 гласове:  6
последна промяна: 07:11
 
03.02.2022г.

     Благотворителен търг
От Таратанцийските простори се дочу блага вест. В наблюдавания ежедневно и ежечасно от цяла Таратанция световно известен башбългарски медиен портал е фиксирано супер квалифицирано присъствие на двама
image
изключително благовъзпитани блогмени. Същите не само са твърде талантливи и интелигентни, но и посветени на ментално ниво от най-висшите земни, а и галактически разуми.
В класациите за суперпопулярни блогове и двамата Светци са класирани на призови позиции, което е видно от приложената картинка :
image
По тази причина се проведе няколкочасово секретно дигитално дистанционно съвещание между щабовете на двамата свети братя – изявени борци срещу простотията. Бяха взети иновационни решения, от които най-впечатляващото е да се съставят съвместни постове, предварително обсъдени и съгласувани.
След поредното Ни съвместно признание в най-престижната творческа платформа на нета, извършихме аналитично изследване на текущата обстановка, при което установихме неистов и масов стремеж за изява и неутолима жажда за популярност сред някои от блоговите папунгери, бабунгери и тъпунгери, поради което
Р Е Ш И Х М Е :
Посвещаваме Нашия Общ Свети Успех на благотворителна дейност, посветена на почесване егото на посочения по-горе контингент.
С цел порядъчното напълно безпринципно егоразчесване на контингента предлагаме заменянето на така ценния приз с неговия алкохолен еквивалент във връзка с вчерашния честит празник на колегата Свети Трифон Зарезан и нуждата от антиковидно лекарство.
Насрочваме започването на търга ВЕДНАГА и НЕЗАБАВНО!
Очакваме релевантните оферти на участниците в спешен порядък!
Същите ще бъдат разгледани и оценени от професионално подготвени наши Свети Колеги с разнообразни квалификации.
След окончателното им приемане резултатите ще бъдат оповестени едновременно в двата блога : на СВ. СВ. БОРН и КВГ55.
Обявата и условията на търга се публикуват в два еднакви екземпляра на всеки един от блоговете на Светците!"


Настоящият постинг е публикуван в изпълнение на договореностите , до които Светите страни са достигнали в резултат и чепкане на предишни и бъдещи споразумения за съвместна дейност между равнопоставените Свети Братя СВ. СВ. КВГ55 и БОРН .

image


 





Тагове:   забавление,


Гласувай:
9



1. born - Известен и почитан навсякъде
03.02.2022 19:49
заради съжалителната Си и благотворителна дейност, считам за наложително да споделя част от милионите си прочити, с крайно нуждаещи се клети панацейни душици безвъзмездно. Нека да се зарадват милинките ...
Идеята подлежи на входиране в общата ни Света кореспонденция за сведение, разглеждане, анализиране, обсъждане , решение и пр. Спешното и прибързано решаване на този проблем е в състояние да лиши предвидимо компанията от известни невъзстановими загуби в алкохолен компонент.
Нека очакваме разумно консорционно решение ...
© St. Born Taratancijskij i Ta6akmakanskij - Honorary General major Comodor of First women's body division of Taratancian armed forces.

цитирай
2. catforlife - Свети, За съжаление, моя ...
03.02.2022 21:19
Свети,
За съжаление, моя милост не попада в никоя класация на "най-престижната творческа платформа" и поради тази причина няма как да се включа във вашия благотворителен тръст.
Винаги можете да разчитате на моята независима (благотворителна) експертиза, като вещо лице по създали се евентуални спорове по гореописаната процедура!
Моите поздравления за големите ви сърца, готови да подават ръка и да помагат на най-нуждаещите се!
Вие сте светъл пример за милосърдие... Наздраве ;)
цитирай
3. born - Многоуважаема ни Кетфорлайф,
04.02.2022 17:42
В Нашата Света Картотека на благоудобните и благонадеждни партнери фигурираш на една от немногото ведущи челни и престижни позиции, което ноторно съчетано с благотворната Ти и независима експертиза, е релевантна гаранция за ползотворното ни бъдещо сътрудничество, което от своя страна е очевадно предвидимо !
Добре дошла у екипа !
ПП. При първа възможност трябва и е редно да полеем начинанието, за да му върви като по ... както си му е реда !
Наздраве от екипчето !
цитирай
4. kvg55 - born,
04.02.2022 22:16
Преподобни,
Криза е. И българинът стиска и брои стотинките. Предпочита да си пие сам и не споделя материалните блага, които така трудно придобива. Не вярва в добронамереността на другите.
А духовното никак не го интересува.
цитирай
5. born - Преподобни, Криза е. И българинът ...
04.02.2022 22:41
kvg55 написа:
Преподобни,
Криза е. И българинът стиска и брои стотинките. Предпочита да си пие сам и не споделя материалните блага, които така трудно придобива. Не вярва в добронамереността на другите.
А духовното никак не го интересува.


Бе то духовното, право да си кажем, не е и толкоз интересно. Дали е криза (или поредица от кризи) не съм в състояние да преценя, но си спомням добре сентенциите на Моя Ментор Бат Цвъро от такелажната корпорация на магазин "Явор" и по специално една отчитаща дори и сегашната напрегната обстановка в детайли : "Нека империалистите дрънкат оръжие – Ние Че си Поркаме !". Гениално, нали ?!
© St. Born Taratancijskij i Ta6akmakanskij - Honorary General major Comodor of First women's body division of Taratancian armed forces.

цитирай
6. dobrodan - Ваше високопреосвещенство,
05.02.2022 11:38
този Ви постинг хвърля неразумния клет човек като мен в дълбок размисъл и многопосочно колебание, а именно:
гледам певицата от музикалния Ви лирически литургичен спектакъл и вече минути наред се питам, къде по-точно бих й го сложил най-напред.
цитирай
7. born - С извинение за закъснението.
07.02.2022 21:51
dobrodan написа:
този Ви постинг хвърля неразумния клет човек като мен в дълбок размисъл и многопосочно колебание, а именно:
гледам певицата от музикалния Ви лирически литургичен спектакъл и вече минути наред се питам, къде по-точно бих й го сложил най-напред.

Поставеният от Теб въпрос е съвсем и напълно закономерен . Предвид поднесените дадености наистина възниква известна разнопосочна размисъл по отношение точното позициониране спрямо обекта. Аз си мисля, че класическият подход би си оставал правилния - в смисъл навсякъде , където свариш и колкото издържиш . ...)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4604278
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031