Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2021 00:31 - Какво чакаме още , драги и обични ми Съблогаре ?
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 2820 Коментари: 15 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Най-напред: Честита на всички Ви/Ни - Новата 2021 год. ! 

Честита Новата предстоящо Изборна Година !

Годината на надеждата и справедливостта очаква от всички нас великите дела, които се очакват  за спасяването на българската нация и популация по целия този сбъркан свят, който не може да намери изход от нелепата ситуация, в която се е набутал сам, а и с помощта на некадърните , невежите, неумните, полисексуалните си управляващи.

Докога ще търсим некорумпирани , честни, компетентни , образовани управници, които да направят необходимото за да въздигнем божествения ни народ до върховете на световни …? Мм…? Че ние ги имаме !

И всичкото това лутане и мъки при положение, че управленчески потенциал имаме в излишък като зрънцата злато в паницата на несведущ златотърсач.

Реших да напиша това възвание, докато платформата не е решила да изтрие най-прогресивните ни профили- както в Родината, така и на тези най-квалитетни родолюбци от нас, които са принудени да участват в нашето свято дело /писането на пустословни постинги и коментари/ от окаяната чужбина, където вместо да битуват като министри, премиери, президенти, евродепутати, депутати и всякаква подобна сволоч, са принудени да изкарват насъщния като санитари, миячи, магистралки, кенефо и г@зочистачи на дърти европенсионерки и пр.престижни високоуважавани професии.  Какво разхищение на ценен национален интелектОален капитал …

Да ! Крайно време бе някой /осъзнато отговорен за бъднините на Отечеството като мен/ да напише това възвание, защото видяхте това, което се случи на нещастния неопитен симпатяга Тръмп. И за да не се случи и на нас: т.е. да ни баннат от соцмрежите дълговременно или во веки веков, респективно от  актуалната платформа, в която се представяме най-демократично без полагаемата ни политическа реализация. Разликата между всички нас и бай Дончо /с лъскавата жена/ е, че той може да си направи собствена соцмрежа, а ние не че не можем, а по традиция се инатим и не искаме.

Има и още една съществена разлика: Дончо Тръмпа имА осъществената претенция да управлява президентски най-голямата набедена демокрация , която биейки се в косматите гърди, че е най-висшата постигната демокрация, има осъзнатата претенция да набива канчетата на неправилно разбиращите демократичната идея /?!?/ тъпанари до окончателното им ликвидиране. Ние за разлика от него и прокламираната евроатлантическа демократична идея хипотетично и угоднически си вирим нагоре краченцата, за да ни почешат благоволително по коремчетата. Та това е смисъла на оцеляването , де ... 

Ние сме най,най,най на планетата /а и Господ е българин/ . Вярно, че само някакви нещастни макета се опитват да ни съперничат в историческата ни предопределеност, но както е прието да се казва в образованите страни- майната им. Ще дойде ден, когато ще осъзнаят своя истински произход и ще си седнат на онези анатомично предопределени места, които се намират отзад и отдолу на телото.

Отвлякох се аз, искрено възмутен заради тия отклонения от демократическите принципни постановки.

Да се завърнем към идеята ми, докато не са ме банвали и изтрили профила ми кат Дончовия.

Както е известно на всички ни предстоят  избори. 

Идеята ми е революционна и иновационна по две причини:

  1. По т.н. Политически причини 

При положение, че в блогърските редове почти всеки е абсолютно перфектно подготвен да ръководи каквото и да било /особено пък такава дребна държавица като нашата/ и е с абсолютна убеденост в своите способности и предопределеност, да се провеждат избори е абсолютно безпредметно и напълно излишно. В приложенията, приложени в коментарната част могат да се подложат на всеблогно обсъждане предложените кандидатури, но мисля, че това е до известна степен предопределено.  

  1. По финансови причини

Очевидно е , че смисълът от провеждането на каквито и да е избори е никакъв и бая грешна  пара ще се придвижи от бюджета в добре подбрани и гарантирани джобове. 

В предложения от мен иновативен вариант избори няма да е необходимо да се провеждат и пари няма да се харчат при пълни гаранции, че правителството и президентството ще се обзаведат с перфектните суперспециалисти от миманса на нашия високоуважаван блог в качеството им на президенти, премиери, министри и всякакви други чиновници, които ще бъдат в състояние да управляват страната по такъв начин , че да ударим икономиките на САЩ и Китай в земята и да въстановим статута ни на една нов, но напълно реален икономически, военен,  политически и пр гигант и световен хегемон.

За целта просто трябва да се състави правителство, изцяло подбрано от блогбегейските суперспециалисти !

Ето и процедурата:

Като начало следва да предложим съответните кандидатури за министри, вицета и премиери, като това следва да стане в коментарната част, където могат да се пишат всякакви  квалификации и ругатни, без особена опасност да бъдат модерирани негативно или банвани. 

Добре би било кандидатурите да бъдат добре аргументирани и обсъдени.

След набиране на достатъчен брой кандидатури, те ще бъдат директно поствани в парламента за утвърждаване и назначаване.

Както се вижда целият механизъм е напълно опростен, безпогрешен, неподлежащ за манипулиране, некорумпиран и най-важното - БЕЗПЛАТЕН !

Без всякакви разходи за разните му предизборни кампании, коалиции, медийни лакардии, изборни комисии, пиари и др. Безполезни разходи !

Моля за Вашите предложения за Премиер, вицепремиери и министри по съвест и обективна оценка !

И подобно на това, което е “Одата на радостта” за ЕС, нека нашия новоправителствен  химн да бъде съобразен с  поливалентните гиганти в нашите редове в следния двуизмерен вид, препредаващ достолепност и великолепие на участниците ни в бъдещото управленческо шоу :






Тагове:   забавление,


Гласувай:
11



1. born - Постингът е алтернативна реплика на пожеланието, отправено до скромната ми персона
12.01.2021 00:36
"Пожелавам Ви:
1. Путин и Радев - президенти до 2036 година!
2. Кабинет начело с Генерал атанасоВ и минстири:
на културата - Мая Манолова,
на просветата - Слави Трифоов,
3. на финансите - Цветан Василев
и аз - министър без портфейл по туризЪма.
Мутри вън, да живее межданородното положение!"
цитирай
2. kvg55 - born,
12.01.2021 02:18
Поздравления за прочувствената реч!
Скромно предлагам кандидатурата си за министър-председател при парламентарна република и за президент при президентска република. По-добър от мен няма да намерите. Трябва да се прекрати с тези генералски назначения.
Ти си най-подходящ за минисър на туризъма, защото си посетил незнайни кътчета като Ташакмакан и Таратанция.
Не одобрявам предложените от теб министри. Мисля, че платформата има достатъчен капацитет да излъчи необходимите управници.
Предлагам kirk за министър по въпросите на националностите.
цитирай
3. анонимен - Оня по горе не чини и пет пари. Аз съм ...
12.01.2021 08:12
Оня по горе не чини и пет пари.
Аз съм най подходяща за премиерка.
Инж.Симеонов за председател на НС.
Дела за патриарша.
Трябва вече да имаме патриарх жена!

цитирай
4. leonleonovpomm2 - Добро утро на всички! Смятам, че ...
12.01.2021 08:29
Добро утро на всички!
Смятам, че Радостина е напълно права.
Скромно мога да заявя, че няма по подходящ от мен за шеф на Парламента.
цитирай
5. wonder2 - Всъщност съм мислила за това. Да ...
12.01.2021 08:57
Всъщност съм мислила за това.
Да бъда патриарша.
Мигар има по-достойна от мен за това?
АЗ, която грея като свръхнова над вас и с милионите си и милиарди прочити и с 28те си стихосбирки възсиявам като слънце!
А понеже Росито има цели 62 книги, и за да е равна на мен по ранг, тя ще бъде главна мюфтийка!
Амин!

цитирай
6. blackprredator - чудо
12.01.2021 09:05
ще идвам всяка неделя в София да ти слушам литургиите
нали ще мое да ти докосвам патрахила?
цитирай
7. leonleonovpom2 - Здравей, Стефане!
12.01.2021 09:33
4. leonleonovpomm2 - Добро утро на всички! Смятам, че ...
08:29
Добро утро на всички!
Смятам, че Радостина е напълно права.
Скромно мога да заявя, че няма по подходящ от мен за шеф на Парламента.
цитирай

Куче, като се научи да яде лайна, няма отказване!Официално практикува този занаят от десетина години! Подходящ е за министър на водите- природни и фекални!

Този Български Гьобелс е подходящ и за министър на пропагандата! Важен ресор в МС, за правилно промиване на мозъци! Смятах и друг да предложа ,но този сам се натрапи
Друг много важен ресор е вътрешното и международното Положение , дали е вертикално или хоризонтално При нас е наведено Там подходящ министър е Ц. Ц, Но и други еднобуквеници са подходящи, като се тръгне от буквите А и Б и се пропусне съмо Ъ! Защото тя е буквата на изненадата Интересно , има я и при Тръмп , и при Бай Данчо/ Байдън
Тръмп го изненадаха, наистина, вероятно Байдън пък нас ще изненада, да има равновесие! С някоя подранила Балканска пролет, не арабска!Обама ще го въведе в материала! Много е печен, пардон-вещ!

Хубав ден!
цитирай
8. nedovolen - Бурни овации проехтяха по цялата ...
12.01.2021 09:55
Бурни овации проехтяха по цялата платформа в знак на одобрение на направеното предложение.
Аз гледам от малко по-различен ъгъл. С риск да засегна някои от кандидатите, не мога да съм безучастен.
Считам за най-подходяща кандидатура трите малки прасенца на съседа. Могат да оглавят НС, президенството, кабинет. Като се наядат, лягат и спат. Не крадат, нямат чекмеджета.
И тъй като нямат много време, обещават да ни оправят до следващата Коледа.
Последната петиция, не публикувана от никоя платформа, е за тях.
И победата също.
:)))
цитирай
9. get - До born-Стефан: Присъединявам се към апела ви ... та дори и ще предложа - още нещо?
12.01.2021 11:32
Да вземем да изкараме "от нафталина" прашясващите от 1962 год. ТЕЗИСИ-предложения на другаря Т. Живков, с надслов: "България 16-тая республика Росси"!


Ако не се вслушаме в правотата на казаното - вероятно ще стане, като в приказката за "Богатира" от картината на Васнецов, пред когото на ...?

Насред полето кръстопът. На кръстопътя – камък. На камъка пише: "Наляво, ако тръгнеш – ще ядеш дървото. Надясно ако тръгнеш, ще ядеш дървото. Направо ако тръгнеш, ще ядеш дървото". Пред камъка стои богатир и се чуди. Зад камъка се чува глас:
- Още малко, ако се почудиш, ще ядеш дървото направо тука ... !

Слава товарищам Трампу и Путину - верными вождями световному пролетариату!
цитирай
10. born - 1. ". . . Да вземем да изкараме ...
12.01.2021 22:48
1. "...Да вземем да изкараме "от нафталина" прашясващите от 1962 год. ТЕЗИСИ-предложения на другаря Т. Живков, с надслов: "България 16-тая республика Росси"!..."
2. "...Слава товарищам Трампу и Путину - верными вождями световному пролетариату!"
Винаги съм оставал спрямо теб с убеждението, че кръвта вода не става, т.е. че комунистическите убеждения са вековечни.
Очевидно е, че си скрит и убеден русо- и путино- фил... Не знаех само, че си и трампофил ?!
Пропускаш обаче възможността за кандидатстване в бъдещия кабинет за длъжността Министър на МВР-то, за който имаш гарантираната ми поддръжка, заради дългосрочния ти стаж в институцията и специализирания ти и ограничен милиционерски начин на мислене.
Венсеремос !
цитирай
11. born - Под № 11 фигурираше пореден еднообразен тъп коментар на
13.01.2021 10:10
много тъпата тулупка 1, който изтрих без всякакво съжаление заради злобарската му тъпота и известна на всички еднообразност.
Прави неописуемо впечатление безграничната наглост на това нещастно низше създание, към което е необходимо да се отнасяме с безкрайно съжаление.
До този момент аз изразих отношението си към тази невероятна мизерабълка в специален пост, който бе изтрит от пристрастните модове, които очевадно толерират агресивната простащина. За мен е неясно само едно: такива са нарежданията и нивото на собствениците или т.н. модове проявяват собствено творчество ? Вероятно съществува и вариант с престараване ?
цитирай
12. nedovolen - Благодаря, приятелю! Сутринта ...
13.01.2021 10:36
Благодаря, приятелю!
Сутринта забелязах навлека. Толериран, явно. С мерак и ползу роду си пуснал гумичката в действие.
:)))
цитирай
13. born - Благодаря, приятелю! Сутринта ...
13.01.2021 19:24
nedovolen написа:
Благодаря, приятелю!
Сутринта забелязах навлека. Толериран, явно. С мерак и ползу роду си пуснал гумичката в действие.
:)))

Радвам се много, когато макар и мъничко е възможно да бъда за справедлива кауза. А на лайняната тулупка каузата й винаги ще е пердута, защото човешката злоба и завист винаги ще бъдат губеща кауза ...

цитирай
14. get - До 10. born - Благодаря за гласуваното Ви Високо доверие към мен - Но?
13.01.2021 21:49
born написа:
1. "...Да вземем да изкараме "от нафталина" прашясващите от 1962 год. ТЕЗИСИ-предложения на другаря Т. Живков, с надслов: "България 16-тая республика Росси"!..."
2. "...Слава товарищам Трампу и Путину - верными вождями световному пролетариату!"
Винаги съм оставал спрямо теб с убеждението, че кръвта вода не става, т.е. че комунистическите убеждения са вековечни.
Очевидно е, че си скрит и убеден русо- и путино- фил... Не знаех само, че си и трампофил ?!
Пропускаш обаче възможността за кандидатстване в бъдещия кабинет за длъжността Министър на МВР-то, за който имаш гарантираната ми поддръжка, заради дългосрочния ти стаж в институцията и специализирания ти и ограничен милиционерски начин на мислене.
Венсеремос !


- Все едно да искате от ПетЬка-ординареца - да поема командването на 25-та дивизия, вместо Василий Иванич Чапаев?

Всъщност има вариант - стига вие, като един Фурманов да приемете и станете полит-комисар? Инак, като нищо ще объркам правилния кур(с) на Партията :)) ?!

Venceremos, venceremos!!
mil cadenas habra que romper
venceremos, venceremos,
la miseria sabremos vencer!

https://www.youtube.com/watch?v=XpKak70TR1Y
цитирай
15. born - Приемам Одма политкомисарската функция без грам колебание !
13.01.2021 23:58
Благодаря за доверието и предявената готовност за съвместни действия, за което съм признателен Вам !
Има един лек , бих го нарекъл технически, проблем: ОР съм мл. серджънт, а Вие - колонел ! Твърде неравностойно, но като се позамисля пък - и Наполеон, и Адолф са били с чинове на моето ниво ? Както и Фурманов- доколкото е известно. Но имам и едно условие, което ще ни бъде справедливо от гледна точка на релевантността на организационния ни потенциал: да преименуваме полицията отново в милиция. Нали Ви е известно, че вече в полицията няма сержанти и полковници, а разни десени комисари ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4600404
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031