Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2019 17:05 - Елементарното възпитание - релевантно /и ноторно-да, и ноторно/ неудобен приоритет
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 3069 Коментари: 29 Гласове:
8

Последна промяна: 02.02.2019 17:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

     Съществуват някакви-дали насила или доброволно наложили се елементарни и стандартни ситуации, в които след като си изказал някъде собствено мнение и си задал въпроси /без значение удобни, неудобни, провокационни или логични/ елементарното възпитание предполага да чуеш и отговорите им, независимо дали ти харесват или не. И да реагираш естествено като адекватен респондент.   

    Тази интродукция е необходима, за да дам обяснение за обстоятелствата , принудили ме да дам отговорите на поставените въпроси в популярен постингуван вид, след като рекоментарите релевантно /и ноторно, да-и ноторно/ се неглижират и отговорите на поставените въпроси се анихилират.

     Не бих си губил времето да споря с блоговите капацитети /с по  5- 6 виШи, 3 - 4 апартаменти и къщи , 5 - 6 автомобила - всички от “Мазерати” нагоре/, но специално музиката ми е един от любимите приоритети и не бих могъл да се оставя да бъда поучаван /още повече обиждан/ в тази област от известни кухари /кухар е същество, което е лишено от съдържание - санким нещо като балон-релевантно и ноторно /да и ноторно/- пълен с въздух/, които са съвсем не наясно с тази тема. Подобен подход бих квалифицирал като лаишки /произхожда от термина “лаик”/.

      Към един от постингите ми на тема “музика” получих в коментарната част един “чаршаф” /който ще цитирам по-долу/ заедно с отправени квалификации, вкл. и политически по отношение на мен и част от коментиралите по темата.

     Отговорих в рекоментари на поставените въпроси, но тъй като от поставилия ги уважаем блогър липсва интерес към отговорите, съм принуден да ги публикувам в друга форма, тъй като не ми е присъщо да бъда игнориран провокационно. За липсата на първите 7 … няма да коментирам- то е очевидно.
    А ето и въпросния чаршаф на уважаемия суперблогър , в който са поставени някои въпроси , на които съм принуден да отговоря тук и по този начин /спестявам ника поради дълбокото ми убеждение , че останалите блогъри са запознати напълно с причините, довели до популяризирането на израза- “По делата им ще ги познаете” :


 

….“‘Сега, Стефан, ще ти напиша коментар, който няма да харесаш и предполагам ще изтриеш, а е повече от правдив.

01.02 19:10

Да започна с това, че парчето естествено е перфектно, но...

Но...

НО...


Първо:

born написа:

Да не харесаш подобна музика, значи си или глух или особено тъп...

Да не харесваш подобна музика не означава нищо друго, освен, че си представител на друга генерация.

Милиарди хора под 40 годишна възраст по света нито са глухи, а още по-малко тъпи поради факта, че не харесват и не слушат подобен вид музика.

Музиката, като всяко изкуство, е въпрос на гледна точка, а не слух и интелигентност. И това, че преди 70 години масово се е харесвала един вид музика, в момента друг, а след 70 години трети, не прави ни най-малко глухи и тъпи които и да са от генерациите.

Тук по-интересното е може ли да назовеш, Стефан, трите най-любими парчета на сина ти? А на внучето ти?

И понеже особено на внучето музиката няма изобщо да е такава, то означава ли това, че е глухо и тъпо?


Второ:

blackpredator написа:

това, да принизиш това парче, определено значи,

че слушаш и разбираш само Брайловата музика

бахти дебила е тоя

Това означава ли, че по времето, когато това парче излиза, хората са били дебили?

Защото, ако не знаете парчето дълги години е било забранявано дори.


Трето:

nedovolen написа:

Припомних си колко сме танцували този блуз!

Кога?

Къде?

На какво го възпроизвеждахте?



Не забравяйте, че все пак бих могъл (затова са и конкретните ми въпроси, които никак няма да ви харесат) да говоря като човек, който лично Тома Спространов го е изпитвал за разряд за дисководещ и познания по музика почти е сигурно, че имам доста повече от трима ви взети заедно.


Не на последно място, Стефан, съблогърката ни eliona ( http://eliona.blog.bg ) има в пъти по-добър вкус към музиката, за която ти не се свениш да те изблейкват постоянно на "първа", но единственият път когато понечих преди доооста време да я напомпя (предупреждавайки я на ЛС естествено), има достойнството да деактивира постинга.

Хайде сега кажи защо вие, комунистите, сте свикнали типично да се пъчите, без дори да осъзнавате колко е смешно, че не само в случая "прокламираш" музика на Запада, която винаги е била на светлинни години (както всичко друго всъщност де) пред руската или въобще социалистическата.

Да сте долепяли някога бузи, занемели от звуците на "Выходила на берег катюша"?


Многоуважаемий Георги, ще се постарая да развия отговорите в прецизен стандартно чаршафен стил, за да бъда по-автентичен и всеобхватен  в обясненията и отговорите :


0. Георги написа:

       “‘Сега, Стефан, ще ти напиша коментар, който няма да харесаш и предполагам ще изтриеш, а е повече от правдив.”

        Предположението Ви, Георги, се оказва нерелевантно /и неноторно - да, и неноторно/.

        Всеизвестно е, че аз коментари не трия, само понякога ограничавам по лично усмотрение количеството на редовете, за да не затънем в блатото на логореята.

        За правдивостта Ви, въпреки Вашата непоколебима вътрешна убеденост, не бих рискувал да се обзаложа дори с гологан във Ваша полза.

      

  1. Георги  написа:

...Музиката, като всяко изкуство, е въпрос на гледна точка, а не слух и интелигентност. “

         Не ми е възможно да квалифицирам точно едно подобно определение. Освен ако се абстрахираме от факта, че музиката-и то стойностната , възприемана от политическа примерно гледна точка, представлява нещо като позицията на един именит туристически блогър , също така коментиращ  /и то често / в блога ми /чието име ще премълча поради вроденото ми уважение към по-възрастните/, за когото Валерий Гергиев /за несведущите - световно известен диригент - от 1995 до 2008 г. главен гост- диригент на Ротердамския филхармоничен оркестър, от 2007 по 2015 гг. главен диригент на Лондонския симфоничен оркестър, а от 2015 г. главен диригент на Мюнхенската филхармония- за руските постове и титли премълчавам./ е НУЛА като диригент, по простата причина че е руснак, комунист и подлога на Путин.                  Основателни причини да му повярваме, нали ?

Може би е редно , Уважаеми Георги, и следва в приемните изпити на музикалните учебни заведения кандидатите да се основно по политически убеждения и позиционна гледна точка, като такива елементарно необходими неща като слух-  напълно да се игнорират. За интелигентността няма въобще да коментираме, тъй като в подобни , пък и други заведения,а и общества това качество губи всякакъв смисъл като някаква ценност.

В крайна сметка се замислям дали не сте прав от Вашата гледна точка на почитател на чалга-перверзиите и приличните им гръцки фолкпроизведения, които разбирам обожавате. Наистина слух и интелигентност не са необходими, за да ги харесваш, но все пак : “Всеки си има свой вкус- казало кучето и се облизало под опашката !”


Ха-ха-ха, колкото и да е невероятно, огладнях и моля да бъда извинен, че ще прекъсна за известно време писането на постинга, защото ми се обадиха от Тайландския ресторант, който преди броени дни откриха в селото ни, че обедната ми поръчка на “Тайландско къри с риба и манго” ег отова и собственикът ме очаква с целия персонал до вратата. Така е при нас- на село.

След това ще мина да пушна едно наргиле в Турския ресторант, както и пийна едно кайве със съселяни-викаме си “Селски”- и като се прибера ще допиша започнатото.

Очаквайте ...




Тагове:   музика,   забавление,


Гласувай:
8



1. tikoev - Много употребявани термини са &...
02.02.2019 18:00
Много употребявани термини са "релевантно" и "ноторно, "минорно" и "мажорно" и так далее....ОТ ГОЛЕМ МОЗЪК ГОЛЕМА ПАЧА СТАВА, приятелю!
цитирай
2. radostinalassa - За коя музика става дума?
02.02.2019 18:42
Пусни ми линк.
цитирай
3. merlin68 - Аз не бих спорил с такъв специалист, ...
02.02.2019 18:47
Аз не бих спорил с такъв специалист, очевидно е голяма работа щом лично Данчо стълбицата го е изпитвал за диджей.
цитирай
4. kvg55 - born,
02.02.2019 19:14
Аз ще кажа, че бае Коста от Центъра слуша само политкоректни us-американска музика и изпълнители.
цитирай
5. born - Много употребявани термини са &...
02.02.2019 20:14
tikoev написа:
Много употребявани термини са "релевантно" и "ноторно, "минорно" и "мажорно" и так далее....ОТ ГОЛЕМ МОЗЪК ГОЛЕМА ПАЧА СТАВА, приятелю!

В десетката си с това попадение - с главните букви !
Привет и приятен уикенд !
цитирай
6. codetroina - аз лягам да спя..обади, кога ще тракаш 3 част..на Селският Бръснар и дядо му..
02.02.2019 20:24

...и кУРтанка...замирисаа...на зюмбююл..
д Е б ъ...шашармите нещастни...

Понякога си мисля, че тук е пълно с хора, изгубили връзка с главния мозък. :):)
Блогът на svetlin4ernev RSS емисия на svetlin4ernev
Там, където свършват технологиите, започвам аз! :)))
Автор: svetlin4ernev Категория: Технологии

Точнооо така,Тъп Тъпунгер Идиотофф...
успокой се, борнело те следва яко в Сапунката..

Постинг: Моите деца са глухи и тъпи
Автор на постинга: starforlife
цитирай
7. radostinalassa - codetroina
02.02.2019 20:31
Постинг: Моите деца са глухи и тъпи
Автор на постинга: starforlife
Как е могъл да го измисли. А моите деца са умни и красиви.
цитирай
8. born - Пусни ми линк. Става дума въобще за ...
02.02.2019 22:25
radostinalassa написа:
Пусни ми линк.

Става дума въобще за музиката като цяло, но в конкретния случай за песента на Creedence Clearwater Revival, визирана в предишния ми постинг, за която съм поучаван от Висши музикални капацитети, перфектно музикално подготвени от великия музикален педагог маестро проф. д-р на музиката Т. Спространов - безспорен музикален педагог на супер международно ниво.
ПП. Абсолютно нямам никакви негативни чувства спрямо Т. Спространов и съм слушал доста негови предавания, от които личи безспорната му любов към поп-музиката, но моля да бъда извинен за принудителното му визиране - човекът е добър в своята си област и съвсем толерантен човек. Просто е нормален. Не зная защо учениците му не са такива.
цитирай
9. eva666 - борн, адекватна бе тв реакция, щом те дърпат за Гривата/ ноо, губиш присъств на Духа, даже и ти..
02.02.2019 23:14
В крайна сметка се замислям дали не сте прав от Вашата гледна точка на почитател на чалга-перверзиите и приличните им гръцки фолкпроизведения, които разбирам обожавате. Наистина слух и интелигентност не са необходими, за да ги харесваш, но все пак : “Всеки си има свой вкус- казало кучето и се облизало под опашката !”

ако не беше, тази Епитафия накря, щях да те призная за сериозна конКУРенция
Весел празник, и усмифффки, Джулия..

Просто е нормален. Не зная защо учениците му не са такива.
цитирай
10. radostinalassa - Всеки си има музикален вкус
02.02.2019 23:57
Аз харесвам Ленън и лиричната му музика. А също и Банда Одесса.
цитирай
11. born - Евче,
02.02.2019 23:58
Моите реакции са винаги адекватни. Даже спрямо конКУРенцията, колкото и да е некоректна.
Данке за поздравленията и весели празници и за теб. Дедо Борни.
ПП. Моето верую е : Не дърпай кучето за куйрука, защото хапе, мамицата му и хайван!
ППП. Не можах да схвана откъде си вадиш заключението , че губя присъствие на духа ?! Не псувам, не обиждам, говоря в множествено число най-уважително ? Кажи де ...
цитирай
12. born - Аз не бих спорил с такъв специалист, ...
03.02.2019 00:07
merlin68 написа:
Аз не бих спорил с такъв специалист, очевидно е голяма работа щом лично Данчо стълбицата го е изпитвал за диджей.

Не си достатъчно компетентен да правиш подобни изказвания, защото не знаеш че Данчо станал /когато потрябвало/ ректор на Панагюрската консерватория, а всички негови възпитаници автоматично получили званието доценти honoris causa perduta .
цитирай
13. eva666 - да бъда ли откровена? М?
03.02.2019 00:07
ти се прекалено ..толерантен, даа..дори и..съмнителноп, ноо
тъй ,като си безспорна ТВ Звезда, ще трябва да те приемем такъв..
не е възможно , нормален Човек, да издържи на гоМно-Атаките
на твоите редовни опоненти..
да не замърсявам, ще се въздържа от повече ..боза
а, сега, Благодаря за музиката,
за мен ще остане безсмъртна...
относно..русските чалги,опитвам се да приема твоят неподражаем..сарказъм..
като...полезно респектиращ, и релевантен / и ноторен/ ...
Приятна вечер!
цитирай
14. born - Аз харесвам Ленън и лиричната му ...
03.02.2019 00:10
radostinalassa написа:
Аз харесвам Ленън и лиричната му музика. А също и Банда Одесса.

Не бива да харесваш бандитите . И бандитките.
ПП. Между другото знаеш ли къде живеят и работят Банд Одеса ?
цитирай
15. born - ти се прекалено. . толерантен, даа. ...
03.02.2019 00:27
eva666 написа:
ти се прекалено ..толерантен, даа..дори и..съмнителноп, ноо
тъй ,като си безспорна ТВ Звезда, ще трябва да те приемеме такъв..
не е възможно , нормален Човек, да издържи на гоМно-Атаките
на твоите редовни опоненти..
да не замърсявам, ще се въздържа от повече ..боза
а, сега, Благодаря за музиката,
за мен ще остане безсмъртна...
относно..русските чалги,опитвам се да приема твоят неподражаем..сарказъм..
като...полезно респектиращ, и релевантен / и ноторен/ ...
Приятна вечер!


Благодаря за толерантния и човечен коментар.
Повече от ясно е, че можем да разговаряме като нормални човеци /когато и да пожелаеш/. Пък съм си и кавалер в края на краищата. Дърт , но както е казано от мъдреците /като мен/ бивши ... няма.
Нека спорим, нека се джавкаме - но толерантно и с уважение един към друг. Защото Всезнаещия Гошко няма и понятие кого се опитва да поучава . Музиката ми е слабост , затова учех солфеж преди да почна училището. Под секрет ще ти кажа, че съм свирил доста годинки и владеех доста добре /много съм скромен/ точно 4 инструмента. Единият от тях и в момента струва колкото на Гошко Аудито, а може би и повече. Нямам намерение да го продавам.
Но пази всичко това, което ти казвам в най-дълбока тайна !
цитирай
16. born - Като казваш "руските чалги" не се досетих кои имаш предвид.
03.02.2019 10:30
Сега чатнах, че имаш предвид "Пеещите гащи", но имаш грешка. Те не са руски, а украински състав- нищо че пеят на руски /те всъщност всички украински групи пеят основно на руски/. Практически обаче това е един и същ народ и аз не виждам никакви особени разлики между тях. Жените им са едни от най-красивите в света. И доста свободни в отношенията с мъжете, което от моята камбанария никак не е лошо. Спирам дотук, защото Го4иту пак ще пусне лигите по джуките като чуе за руснаци - по неговите критерии - комунисти
цитирай
17. born - Постинг: Моите деца са глухи и тъ...
03.02.2019 10:34
radostinalassa написа:
Постинг: Моите деца са глухи и тъпи
Автор на постинга: starforlife
Как е могъл да го измисли. А моите деца са умни и красиви.


Подобно заглавие с публично признание може да означава само едно : генна обремененост.
цитирай
18. eva666 - многоо ме радва,това което чух за музик.ти образование/ личи си, апропо..
03.02.2019 11:11
ние с теб ,имаме пресечна точка- качеств.Музика
не се наемам, да съдя присъстващите в твоя блог, но
за мен Чалгата, е израз на примитивизъм и инфантилия,
не мога да го приема, ужасноо е пошло, жалко и срамно..
за политика, не отварям дума, имам си мое лично мнение..
дразни ме, когато виждам как тв.опоненти...осират всеки твой блог
и, това най често се презентира на пва..
ето, това е профанизиране на Идеята де факто, в този сайт..
след 5-6г блогуване,мисля ,че съм много добре ориентирана ...
аз също имах ..цигулка, и частен Учител, 3г издържах, беше ми мн трудно
и се отказах..продължих с народни танци и волейбол..
/ а, това ,редовно да си замесваме тук децата ...намирам
за безумна селска комплексарщина от най ниЗко естество..
поздрави на всички меломани..
цитирай
19. radostinalassa - Права си за децата. Те си имат право на личен живот и на своите тайни.
03.02.2019 13:05
Само не съм съгласна, че музиката на Банда Одесса е чалга.
цитирай
20. born - Само не съм съгласна, че музиката на ...
03.02.2019 15:38
radostinalassa написа:
Само не съм съгласна, че музиката на Банда Одесса е чалга.

Юлия не говори за Банд Одеса, а за "Пающие труси".
цитирай
21. born - "eva666 - многоо ме радва, ...
03.02.2019 15:53
"eva666 - многоо ме радва,това което чух за музик.ти образование/ личи си, апропо..."
Не намирам за необходимо да се праскам със знания и чувства в това направление при присъствието в блога на именити музиканти като маестро Ганини, примерно... Просто си мисля, че "...безумната селска комплексарщина от най ниЗко естество..." избуява много силно тук поради анонимността на комплексарите, които си позволяват да осерат с тъповатите си лаишки коментари най-съкровените споделени мисли и чувства.
На "Панагюрския цървул" /както го квалифицира Рустам/ не му стига акъла, че дори и да има някакви по-прецизни познания в ай-ти сектора, все пак този сектор е обслужващ сектор на останалите науки и направления на икономиката на една страна, както говедовъдството, готварството и келнерството примерно. Истинска комплексарщина ! А и не е сам: присъствието около него на разни нискоинтелигентни куртанки, гетювци, вмирове и други дребни мишоци внася допълнителна тежест според представите му. Що се отнася до намесването на синовете му, които вероятно са твърде способни и прилични момчета- ако ги познавах, бих им дал полезния съвет да стоят малко по-встрани от баща си, за да не ги порази неговото заболяване. Както вероятно е постъпила твърде разумно майка им.
цитирай
22. cortana - Адашче, ама ти сериозно ли?!??
03.02.2019 16:30
Ти наистина ли не осъзнаваш колко си смешен и жалък, погледнат отстрани?
Ще си позволя да ти трасирам някои доводи да ти го кажа това отгоре.
На първо място ще поставя факта, че Жоро пусна един нормален и обоснован коментар, в който единствената 'обида' беше да ви нарече някои 'комунисти' и да се избъзика с теб, че разбира от музика повече от трима ви там взети заедно. Нищо повече!
Как реагира ти, който казваш, че той е комплексар, а в действителност ти проявяваш такова поведение? В един ден и по един повод/коментар, направи не един, а чак два продължаващи се според теб, но аз питам с какво са продължаващи се и какво наложи да са два? постинги!

born написа:
Не намирам за необходимо да се праскам със знания и чувства в това направление при присъствието в блога на именити музиканти като маестро Ганини, примерно... Просто си мисля, че "...безумната селска комплексарщина от най ниЗко естество..." избуява много силно тук поради анонимността на комплексарите, които си позволяват да осерат с тъповатите си лаишки коментари най-съкровените споделени мисли и чувства.
Както би казал Жоро: 'Съкровените мисли и чувства не се изблейкват постоянно на първа.' Толкова по това, че твоите постинги от маса време са все 'най-съкровените споделени мисли и чувства', спрямо които ти не се свениш обаче да висиш постоянно там, където Ж ти казва в прям вид, че има и други постващи, с много по-качествена от твоята музика, но не могат да се доберат до лицето на блога и зарадват с предложенията си околните, явявайки им се по-осезателно, защото ти според вашите разбирания за чест и морал, заслужаваш да те 'изблейкват' както казва Ж постоянно там. Постоянно! Всеки ден!
Което според теб не е "...безумната селска комплексарщина от най ниЗко естество..."???
И точно затова Ж казва 'типично по комунистически', защото все да сте вие, без необходимото ниво дори да е. А и да е нивото все пак..... на ниво, без значение дали е честно. Потъпквайки други като елиона, за която ти писа Ж.
Ти! 'Джентълменът'! Постоянно пререждащ елиона, ДАМАТА!
Много стойностен морал, няма що!

А за това, че коментарът на Ж не е лаишки, говори дори фактът, че ти научи нещо ново, а именно:
1во: Кой е авторът на въпросното парче.
2ро: По кое време и защо то, парчето, е било забранено.
Но аз друго искам сега да ти обърна внимание, а именно, че Жоро избива 'комплексите' си когато някой го провокира приканвайки за премерване на сили и възможности, а не като теб.
Ти си от тези, които оспорват сериозните му способности в айти сектора, на какво основание питам, при положение, че лично на теб ти е помагал не веднъж? и това го смяташ за нормално и го повтаряш от момента, в който Жоро разкри неприязаността си към Русия и комунистите, а той само те поднесе с едно твърдение, че е по-добър в сферата на музиката от теб, и ти се запали като..... типичен инфантилен комплексар. На теб е позволено да оспорваш с голи твърдения негови компетенции, от позицията на почти кръгла нула в айти сектора, а на него не е позволено да оспори и то с факти твои компетенции? Стойностен морал, определено!
Няма провокиране за премерване на познания, а 'аз съм свирил на четири инструмента и не ги продавам'.
Добре де, адашче, ако това е някакъв вид доказателство, ти имаш и четири айти устройства, но не си айти, нали? А, ако Жоро има 24, това прави ли го супер айти и ако да, защо тогава е този ваш напън да твърдите обратното?
Кой е повече айти от него тук, отговори ми хей така, с ръка на сърцето, а?

born написа:
На "Панагюрския цървул" /както го квалифицира Рустам/ не му стига акъла, че дори и да има някакви по-прецизни познания в ай-ти сектора, все пак този сектор е обслужващ сектор на останалите науки и направления на икономиката на една страна, както говедовъдството, готварството и келнерството примерно.
Страхотна квалификация от невероятен ерудит и ти понеже не си тъп като Жоро, а си интелигент, закърмен с естетиката на изкуство като музиката, реши, че ти е по мярка и го прие в речника си.
И отново да припомня, че го направи само защото Жоро демонстрира определен вид русофобство и комунизмофобство, за нищо друго.
Или греша?
Абсолютните глупости, че айти сектора е обслужващ другите ще го прескоча, защото по-глупаво изказване скоро не бях чувала.

born написа:
Истинска комплексарщина ! А и не е сам: присъствието около него на разни нискоинтелигентни куртанки, гетювци, вмирове и други дребни мишоци внася допълнителна тежест според представите му.
Адашче, какво според теб е 'ниска интелигентност'? Защото аз се осмелявам да твърдя, че съм доста по-интелигентна от теб. Вмир също.
Как предлагаш да проверим твърдението ти? Какво точно те прави теб по-интелигентен от мен?

born написа:
Що се отнася до намесването на синовете му, които вероятно са твърде способни и прилични момчета- ако ги познавах, бих им дал полезния съвет да стоят малко по-встрани от баща си, за да не ги порази неговото заболяване. Както вероятно е постъпила твърде разумно майка им.
Подобна простащина е толкова низка, че единственото, което мога да направя е да те съжалявам.
Всеки четящ ще си направи заключението къде е заболяването. И от мен, 'нискоинтелигентната куртанка' да знаеш, че то не е от нашата страна на монитора, а от твоята.
цитирай
23. born - Нямам никакви намерения да влизам в каквито и да е чаршафосани спорчета с пуделката Куртанка
03.02.2019 17:58
която ме нарича някакво "Адашче" - равнозначно на "Селски". Просто си ми под нивото,"Селска".
Ще използвам един високоинтелигентен израз, който наскоро чух от Рустам : "Аре мъна".
ПП. В главата ми се въртеше някаква също интелигентна мисла да се обърна към пуделката с точното название досадна "Пикла", но поради вроденото си възпитание и кавалерски ограничения , както е видно се въздържах от това суперточно обръщение.
ППП. Много блогъри подозират, че никът на пуделката е един от Стониковите имена. Известно е кои мъже обичат да се премЕнят в дамски одежди. Аз обаче съм наивник и на 0.2 % вярвам, че дамското пуделче е различно от Го4иту.
цитирай
24. cortana - :):):):)))))
03.02.2019 19:03
Адашче, 'пикла' да кажеш на внучката си, да ти е жива и здрава, да ти отива. :) Но на жена на 35 да кажеш така, няма значение дали ти си на 65 или повече, някак си не отива на некуртанския ти интелект. :):):)
А да кажеш 'много блогъри', при условие, че в блогбеге няма повече от 50 останали човека, от които само част от групичката ви, която пък е от няма и 5 човека, смятат неземната 'убавица Корти, тоест, мен :), за 'един от Стониковите имена', е отличен тест за некуртанска интелигентност. :):):)
Всъщност, около 10 съблогъри от останалите, както и една от модераторките, ме познават реално и това прави 'дамското пуделче' да 'е различно от Го4иту'. :):):)

ПП: Не е нужно човек да е психолог, за да ти каже, че когато някой пришива на един човек най-различни 'имена', това говори красноречиво колко по-ниско във всяко отношение се чувства спрямо същия. :) Това пък по темата 'селска комплексарщина от най ниЗко естество'. :):):))))
цитирай
25. cortana - Всъщност, хей сега, докато чакам 'Го4иту' да се прибере (с как беше? ето го, копирам) с 'Гошко Аудито', ще ти пусна едно тестче да се пробваш. :)
03.02.2019 19:10
Ако решиш задачката за над 50тина секунди, колкото в пъти повече ти трябват, толкова по-неинтелигентен си от 'нискоинтелигентната куртанка'. :):)
Ако ли пък сгрешиш и ти е нужна помощта на (как беше? ето го, копирам) 'учинайката', то.....
цитирай
26. born - Не се хАби, малкото !
03.02.2019 21:19
Не си ми интересно - от една страна.
А от другата вече ти казах - "аре мъна".
От третата - далеч си от нивото ми - без майтап. Аз контактувам с равностойни - т.е. здрави психически хора...
цитирай
27. born - Пардоне муа, пуделке .
03.02.2019 21:31
Пропуснах да те попитам от кое село водиш потеклото си. Като ти претеглих акъла на кантара, придобивам все по-обоснованото предположение, че е от Панагюрското абатство. А с колите как си ? Поне 2-3 Аудита не може да нямаш. За къщите не питам- нито в територията, нито вън от нея - не се съмнявам, че са бая. Че си неземна красавица вече се изясни от излиянията ти. То бе пределно ясно - пуделчетата са красивички хайванчета... А как си с езиците ? Не може да не знаеш поне 5-6 - почти колкото Ментора. А и да са повече - едва ли ще си кажеш - никой няма ни къщи, ни коли, ни акъл повече от него. Та така и "аре ,мола те- мъна".
цитирай
28. eva666 - аз писах при мен..Оно е Лудо, с 3 Диагнози...хубо си го насолил..
03.02.2019 21:49
24. cortana - :):):):)))))
19:03
Адашче, 'пикла' да кажеш на внучката си

"адашче ? а, бе ГОЛЯМ ЦЪРВУЛ, не ..пуделски...ГОЛЯМ...
ненавиждат и презират те Хората, не само заради тъпото "Американчене"..
а заради агресията и лудостта ти..
даааа, Ай Ти е НИЩО без Човешката ДНК/ там е Тайната , гошке..
аре, мъна...
напиши още 3 поста, селянин досаден,
който няма грам себеРефлексия, и самокритика...
цитирай
29. born - Май че си права...
03.02.2019 22:59
eva666 написа:
24. cortana - :):):):)))))
19:03
Адашче, 'пикла' да кажеш на внучката си

"адашче ? а, бе ГОЛЯМ ЦЪРВУЛ, не ..пуделски...ГОЛЯМ...
ненавиждат и презират те Хората, не само заради тъпото "Американчене"..
а заради агресията и лудостта ти..
даааа, Ай Ти е НИЩО без Човешката ДНК/ там е Тайната , гошке..
аре, мъна...
напиши още 3 поста, селянин досаден,
който няма грам себеРефлексия, и самокритика...

Ти го гониш през вратата - то напира през прозореца да влиза...
Да ти дава акъл.
УжасТ !!!
ПП. И на кого се опитва да дава акъл !?
На мен - The very big dude ? И то кой - някаква си dude- ка.
/Учинайка ми направи превода на инглиш за женския род на "dude". Изказвам на учинайка най-искрени блогблагодарности. Тенкю учинайке !/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4601779
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031