Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.07.2018 00:12 - Кой и защо допусна извън игрова намеса на мача Русия- Испания !
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 8445 Коментари: 36 Гласове:
19

Последна промяна: 02.07.2018 00:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Крайно време е ФИФА да вземе екстрени мерки за невмешателство извън терена.

Ето кой нерегламентирано се намеси в играта :

  image


Що се отнася до съдията , той бе манипулиран и поучаван чрез новата /руска/ система за видео наблюдение з! И то не от кого да е, а от дванадесетия играч на Русия !

image


Да не говорим за т.н. треньор /Ел Команданте Черчесов/ и  уж вратаря Акинфеев /Шива/ !
image

При това положение на нещата резултатът бе предначертан, независимо от съпротивата на испанците !

Абсурдно е да се допускат подобни вратари на официални мачове !

                                            image

ПП. След мача испанския вратар Де Хеа /както бе наричан досега/ е заявил, че най-сетне е  щастлив да обяви пред всички принадлежността си, като дефилира с истинското си име ГЕЯ !
                     image
                    image



Тагове:   забавление,


Гласувай:
20



1. valdor1355 - Путин е враг номер едно на световния ...
02.07.2018 00:23
Путин е враг номер едно на световния спортсменски футбол! Целият свят вече е наясно! Той е подмолният комунистически режисьор, той е мръсният червен папа в сянка! :-о Целта му да компрометира световните футболни сила беше ясна от самото начало! :-о ;)))))))

цитирай
2. vaquero - born,
02.07.2018 00:35
Видно от показаните от теб материали, Русия е провела хибридна атака срещу Испания в осминафиналния мач. В отговор руските футболисти трябва да бъдат обвинени в употреба на допинг и изхвърлени от първенството.
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Стефане!
02.07.2018 00:44
Поради вмешателството, всички натовски отбори ще бойкотират срещите с Русия! Затова и Дания не си вкара дузпите, да избегне среща с Русия!
Не се знае хроватите как ще подходят, но се очертава бойкот за Русия - до финала!
Виж ти, как се законспирирал Гевара!
Ами те -руснаците имат и двама близнака-МИР-ан-ЧУК! Преведено - Световни с чук!
Мамма миа!
Голяма конспирация!?

Лека нощ , приятелю!
цитирай
4. born - Путин е враг номер едно на световния ...
02.07.2018 00:54
valdor1355 написа:
Путин е враг номер едно на световния спортсменски футбол! Целият свят вече е наясно! Той е подмолният комунистически режисьор, той е мръсният червен папа в сянка! :-о Целта му да компрометира световните футболни сила беше ясна от самото начало! :-о ;)))))))



Това, което казваш е релевантно и ноторно ! Според изключително точните изчисления на един особено талантлив провинциален Програмист, Русия е твърде изостанала страна и спрямо България е назад със 168 години ! Според специалиста, който ежеседмично посещава Русия и е една от най-големите й познавачи-аналисти руският футбол изостава също почти толкова - 158 години. А кой е виновен за това положение на нещата ? Дванадесетия играч естествено !
цитирай
5. born - Видно от показаните от теб матер...
02.07.2018 01:01
vaquero написа:
Видно от показаните от теб материали, Русия е провела хибридна атака срещу Испания в осминафиналния мач. В отговор руските футболисти трябва да бъдат обвинени в употреба на допинг и изхвърлени от първенството.


И не само ! Очевидно е, че освен допинг са употребени и бойни отровни вещества !
Според експерти не е остарелия и омръзнал на всички "Новичок", а най-новото -"Дурачок" ! Имам обоснованото предположение, че това най- страшно БОВ е приложено хибридно и в блога, спрямо някои ... Пораженията са страшни, ако съдим по Гетю и компания.
цитирай
6. born - Поради вмешателството, всички ...
02.07.2018 01:04
leonleonovpom2 написа:
Поради вмешателството, всички натовски отбори ще бойкотират срещите с Русия! Затова и Дания не си вкара дузпите, да избегне среща с Русия!
Не се знае хроватите как ще подходят, но се очертава бойкот за Русия - до финала!
Виж ти, как се законспирирал Гевара!
Ами те -руснаците имат и двама близнака-МИР-ан-ЧУК! Преведено - Световни с чук!
Мамма миа!
Голяма конспирация!?

Лека нощ , приятелю!


Лека нощ !
Благодаря ти за така забавния коментар !
цитирай
7. mileidi46 - :)))
02.07.2018 01:37
,,Альошката"беше страхотен вратар!!!
Не съм се вживявала така от' 94 -от онзи,,фантастичен" Боби Михайлов!!!:)
Да здравствует...РАША!!!:)
цитирай
8. planinitenabulgaria - Нашият центрови футбилен анализатор обясни случилото се в мача.
02.07.2018 03:54
Сценарият за тази среща е бил изработен лично от Путин, който го е направил в два варианта в замисимост от това, кой ще започне играта с топката. В двата сценария е указано кой руски играч кога да вземе топката, на кого да я подаде, кога да вкара гол. В това се състои успехът на Русия на осминафиналите. Само че сценарият на Путин за следващите мачове е още по-задълбочен и новият световен шампион ще се казва РУСИЯ НАЧЕЛО С ПУТИН..
Съгласен съм с Вас и с Товарищдругаря леончО, че докато не се откъснем от НАТО и от ЕС и не преминем към ОНД, нищо не става от нас. Враговете на България казват, че така искали мекеретата на Путин у нас, но истинита е, че това е така, аз заставам на Ваша страна.
Имам и резервен сценарий - ако цялата страна нЕщи, само Стара Загора да се присъедини към Путин.
Няма да напиша Rusland, Rusland, über alles, защото едно мекере на Путин, слушайки този стих вместо малко да серне от радост, с мярка, цялото се окакало с Scheißen.
Лос Анжелес, база на Центъра Лос Анжелес-юг
цитирай
9. barin - Здравей, Стефане. Не можах да гл...
02.07.2018 07:36
Здравей, Стефане. Не можах да гледам целия мач, а само след 74-тата минута. При предварителен поглед ми изглеждаше малко вероятно Русия да отстрани Испания, въпреки че испанците не са особено стабилни на това Световно първенство. За Русия давах 30% шанс. Нататък ще им е трудно срещу Хърватия и ако е имало нещо като намеса едва ли ще мине повторно.
Поздрави!
цитирай
10. nedovolen - Бряф руснака. Так делается новъй ...
02.07.2018 09:31
Бряф руснака. Так делается новъй мировой, что бъйло. Похож коллегами, блядь!
:)))
цитирай
11. krumbelosvet - Срамота
02.07.2018 11:00
А канал 1 скри появата на злодея. А аз се чудя кво става, та тия разпасани чапаевци бият наред правоверни и католици. Но сега ги чакат православни хърбати. Де да видим.
цитирай
12. allbatros - Хърватите, един истински отбор, са ...
02.07.2018 12:08
Хърватите, един истински отбор, са пияни от радост, че ще имат лесен сперник и ще разкатаят бояришниците.
да го еба, що няма допинг проби, бас държа, че са назобени ония путинците.
цитирай
13. vencivaleri1951 - Путин и мен обърка
02.07.2018 12:33
Сега не знам за кого да съм на четвъртфинала-все свои. Хубавото е , че при всички положения ще съм доволен. Иначе освен Апостолов не знам кой виждаше руснаците с шанс срещу Ла фурия. Звездоброецът ги вижда надалеч и го написа в началото на Мондиала.
За да бъдем честни обаче трябва да признаем, че братята получиха сериозно рамо срещу испанците. Пепе направи нарушение за наказателен удар, но то бе неволно . Дузпата макар и сто процентова си бе късмет. Не свиреният наказателен удар срещу руснаците в наказателното поле също бе стопроцентов. Гледам от десетилетия Ла Фурия и така ощетена я виждам за първи път-е нищо, винаги има първи път:)
цитирай
14. germantiger - ...
02.07.2018 13:22
Колко световни титли има русия, а българия?

След по-малко от месец отново ще има също толкова - 0

Не е смешно, когато след спорт се прави уж прикрита с името шега - пропаганда

Това се е правило впрочем винаги и то често повече на запад

Предполагам след отпадането на русия ще са тихи коментиращите тук, а ти ще пробваш с нещо за достойното отпадане и пак путкин ;) а аз ще се ПОСМЕЯ

А про по колко титли има Германия?

И към дедо крум - колко титли имат т. нар. славянски народи на световни футболни първенства?

:D

Отговора е 0, но ако ПУТКИН беше жив тогава щяха да имат всичките :D

PS
Хърватите са "австрийци" - винаги под австрийско командване, винаги с поне половин австрийски ред и почти всички играчи в Бундеслигата. Ревностни католици и с тяга към Австрия за РАЗЛИКА от сърбите, които са си православни скотове и руски кученца/понякога английски тоже ;) мразещи австрия и германия. Хърватите обратно - винаги с австрия, че и с хитлер обази война.
цитирай
15. germantiger - +
02.07.2018 13:46
КАК ГЕРМАНЯИ ПРОМЕНЯ СЪДБИ, А РУСИЯ Е РАДОСТ ЗА ТРИ ДНИ :D

Вучето доказва, че жените разбират от футбол, а не само от плочките на футболистите

http://vukovska/lichni-dnevnici/2018/07/02/vucheto-dokazva-che-jenite-razbirat-ot-futbol-a-ne-samo-ot-p.1615408

Вчера приятелката ми Марето ми изпрати по Viber две снимки на торса на уругвайския играч Кавани. Без фланелка. Светкавично й отговорих с дълъг пас с три снимки на Рурик Гисласон. Тематично подбрани - една по време на мач, втората със сив костюм, третата - в басейн. Марето отне топката и контраатакува с фото с лек хомоеротичен заряд на страстна прегръдка между хърватските съотборници Андрей Крамарич и Матео Ковачич. Въпреки че бях хвърлена в тъча, бързо успях да се съвзема и отново вкарах хеттрик, този път с топлес снимки на гигантите Шмайхел, Корнелиус и Йоргенсен.
После Марето написа, че трябва да къпе детето и съдията свири край при резултат 4:6 за мен. И как не, аз съм по-опитната. Все пак много по-отдавна съм във футболния бизнес, отколкото Марето.

Годината е 1982-а. Аз съм на осем и съм влюбена в целия отбор на ФРГ, но най-вече във вратаря Тони Шумахер. Сестра ми пък има тетрадка с изрезки от вестници (повечето черно-бели) на Карл-Хайнц Румениге. В друга една тетрадка записваме статистиката от всеки мач на световното в Испания. Преживявам първия в живота си инфарктен двубой - полуфинала между Германия и Франция, който германците обръщат от 1:3 на 3:3 в 102-та и 108-та минута. После бият на дузпи.

След този мач ми става ясно, че оттук нататък завинаги ще обичам футбола, въпреки че много често ще ми носи и ей такива стресови моменти. После Германия губи финала от Италия и аз рева цял ден.

На следващото световно в Мексико със сестра ми вече сме си разработили цяла схема с ритуали, които рутинно се изпълняват преди всеки мач на Германия. Цялата тая езотерика има за цел да улесни маншафта по един пътя им до финала.

Уви, Германия пак губи, този път от Аржентина. Рева цяла седмица.

1990-а. Давам официален обет преди първия мач на световното в Италия, че ако тази година германците станат шампиони, ще се откажа от най-любимото си - да ям печено пиле. Оплешивяващият Скилачи става голмайстор на турнира, но Италия не стига до финал. Там обаче се озовават отново Германия и Аржентина. Ясно е, че ще има стари сметки за разчистване. Франц Бекенбауер води вдъхновено своя отбор, съставен от фантастични, добре сработили се играчи и този път Германия логично печели финала с гол на защитника Бреме от дузпа в 85-та минута.

Ставам вегетарианка. След няколко години вегетарианството ми преминава във веганство и така до ден днешен. Печеното пиле отдавна е останало в миналото, но историята на последвалите европейски и световни първенства показва, че жертвата ми в името на любимия отбор си е заслужавала.

Още по време на европейското през 1988-а в Западна Германия толкова се запалвам по анализирането на мачове, че изпълвам десетки тетрадки с чертаенето на тактически схеми, събиране на статистически данни и коментари върху отделни футболисти. Решавам да кандидатствам в треньорската школа в Кьолн. Карам баща си да мобилизира всичките връзки, които има в ръководния щаб на ЦСКА, за да ми помогнат кой както може - с препоръки и чисто технически съвети. Междувременно научавам немски само от четене на списание Sport Bild и гледане на футболни студия по немската телевизия SAT1.

В крайна сметка не отивам да уча за треньор в Кьолн, понеже се оказва, че не отговарям на едно задължително условие - кандидатите трябва да са тренирали поне шест месеца футболен отбор, независимо дали професионален или аматьорски. А аз съм тренирала само хлапетата от махалата и то по времето, когато се правех на Юп Дервал. Разочарованието ми е огромно и тъгувам около три месеца. После записвам от немай къде българска филология. И научавам италиански, за да мога да гледам и коментарните футболни предавания по RAI 1.

1994-а. България бие Германия на четвъртфинала. Цяла България ликува, от терасите на жилищния ни блок летят гирлянди, конфети, стъклени бутилки и фасове, чуват се изстрели.

Само баща ми спокойно си пуши на терасата и разговаря с прегракнал от викане съсед: "Тия пък моите щерки вътре реват".
цитирай
16. apostapostoloff - Покрай този футбол май всички
02.07.2018 15:00
изкукуригаха. Това бива, бива, ама чак пък толкова...

Съвсем откачиха дъртите червени мастии. Тези простаци не разбират, че става нещо епохално. Светът се сдоби с нов Хеленио Херара, който променя изцяло футболната игра.

Черчесов е гений, който показа на света как се печели с отбор, съставен от пълни некадърници. Той изобрети новото руско катеначо.
цитирай
17. vasilisa1917 - .
02.07.2018 15:08
виждам, че живо се интересувате от футбол, за това мисля, че тук е мястото да попитам: някой знае ли кога ще играят германия? разбрах, че днес ще играят Латинска Америка, а германия кога?
цитирай
18. leonleonovpom2 - Здравейте!
02.07.2018 19:29
vasilisa1917 написа:
виждам, че живо се интересувате от футбол, за това мисля, че тук е мястото да попитам: някой знае ли кога ще играят германия? разбрах, че днес ще играят Латинска Америка, а германия кога?


Труден въпрос, но със сигурност може да се каже, че Германия ще играе най- рано след четири години!По- рано - не! Такива са правилата!
На световно първенство

Хубава вечер!
цитирай
19. leonleonovpom2 - Постоле!
02.07.2018 19:33
apostapostoloff написа:
изкукуригаха. Това бива, бива, ама чак пък толкова...

Съвсем откачиха дъртите червени мастии. Тези простаци не разбират, че става нещо епохално. Светът се сдоби с нов Хеленио Херара, който променя изцяло футболната игра.

Черчесов е гений, който показа на света как се печели с отбор, съставен от пълни некадърници. Той изобрети новото руско катеначо.


Тя и защитата е изкуство!
Една задачка за тебе
Кои са по- големи некадърници?
Пълни некадърници, които се защитават майсторски, или големи майстори, които нападат некадърно?
Разрешавам ти да се допиташ до звездите
Ако не отговориш, значи няма отговор! За тебе!
цитирай
20. merlin68 - Сега не знам за кого да съм на четв...
02.07.2018 20:35
vencivaleri1951 написа:
Сега не знам за кого да съм на четвъртфинала-все свои. Хубавото е , че при всички положения ще съм доволен. Иначе освен Апостолов не знам кой виждаше руснаците с шанс срещу Ла фурия. Звездоброецът ги вижда надалеч и го написа в началото на Мондиала.
За да бъдем честни обаче трябва да признаем, че братята получиха сериозно рамо срещу испанците. Пепе направи нарушение за наказателен удар, но то бе неволно . Дузпата макар и сто процентова си бе късмет. Не свиреният наказателен удар срещу руснаците в наказателното поле също бе стопроцентов. Гледам от десетилетия Ла Фурия и така ощетена я виждам за първи път-е нищо, винаги има първи път:)


Ако Простела беше направил астро-прогноза, можеше да му признаем. Но ако си спомняш, той не се осланяше в коментара си на звездите, а на футболните умения на руснаците... които все още ми се виждат доста съмнителни:)
цитирай
21. merlin68 - https://www.youtube.com/watch?v=i63jWjoAWHE
02.07.2018 20:40
Това според мен е най-голямото вмешателство. Слепаков заплаши националите, че ще им сложат Рамзан Кадиров за треньор.
цитирай
22. germantiger - 18. vasilisa1917 -. 15:08 виж...
02.07.2018 22:53
18. vasilisa1917 - .
15:08
виждам, че живо се интересувате от футбол, за това мисля, че тук е мястото да попитам: някой знае ли кога ще играят германия? разбрах, че днес ще играят Латинска Америка, а германия кога?

БЪЛХАРИЯ, БЪЛГАРИЯ КОГА ЩЕ ИГРАЕ :D

германия е легeнда с 4 световни, русия е в чакалнята

а про по къде беше русия 1990, 1994, 1998, 2002, 2006, 2010 и 2014
цитирай
23. germantiger - +
02.07.2018 22:55
Колко световни футбалерни титли има русия, а българия ?

Германия 4
цитирай
24. born - Слепаков се кодоши, но подобен ход би бил твърде ефективен.
02.07.2018 23:00
merlin68 написа:
Това според мен е най-голямото вмешателство. Слепаков заплаши националите, че ще им сложат Рамзан Кадиров за треньор.

През далечната 1966 год, КНДР водеше на Португалия с Еузебио, Торес, Симоес и редица още световни звезди с 3:0 на полувремето. Вярно мачът накрая завърши 5:3 за Португалия, но КНДР бяха като моторетки по терена. Нещо подобно току=що се случи с Белгия !
цитирай
25. born - Е, и ?
02.07.2018 23:04
germantiger написа:
Колко световни футбалерни титли има русия, а българия ?

Германия 4


А сега кажи пък колко световни, олимпийски и европейски титли има Германия по вдигане на щанги ? А България ?
Ами по художествена гимнастика ? Ами по сумо ?
цитирай
26. born - виждам, че живо се интересувате от ...
02.07.2018 23:12
vasilisa1917 написа:
виждам, че живо се интересувате от футбол, за това мисля, че тук е мястото да попитам: някой знае ли кога ще играят германия? разбрах, че днес ще играят Латинска Америка, а германия кога?


Германците и те завалиите бая почерняха кат французите , така че все е тая. Даже и съдиите и те почерняха. Понятието "национален отбор" е на път да се
трансформира в "интернационален отбор".
цитирай
27. leonleonovpom2 - Аз не знам какво е предсказал Ап...
02.07.2018 23:20
Аз не знам какво е предсказал Апостолов за руснаците, аз също ги включих в прогнозата, но според мен , неговото е бъзикня!
Бил отбор от пълни некадърници?
Пълен некадърник не може да направи катеначо Ако е такъв, той не може да си избере позиция, няма да знае къде да застание! Какво катеначо ще прави?
Така ,че неговото е сериозна бъзикня!
Както винаги!
цитирай
28. born - ". . . Не е смешно, когато след ...
02.07.2018 23:21
" ...Не е смешно, когато след спорт се прави уж прикрита с името шега - пропаганда
Това се е правило впрочем винаги и то често повече на запад
Предполагам след отпадането на русия ще са тихи коментиращите тук, а ти ще пробваш с нещо за достойното отпадане и пак путкин ;) а аз ще се ПОСМЕЯ..."

Току-що ми се обади "путкин" и ми нареди следното /предавам дословно/ : "Дай му на този пичага 200-300 рубли от тези, които ти изпратих по пощата, че да кандиса. Научи се най-сетне да правиш елегантно пропаганда, защото ще ти спра пенцията." Дай нишан как да ти ги пратя.
ПП. И 2 бутилки водка "Путин" каза да ти предам, но аз пък му казах, че си въздържател. "Непьющая сволочь" бе коментара му.
цитирай
29. born - Аз не знам ккакво е предсказал Ап...
02.07.2018 23:25
leonleonovpom2 написа:
Аз не знам ккакво е предсказал Апостолов за руснаците, аз също ги включих в прогнозата, но според мен , неговото е бъзикня!
Бил отбор от пълни некадърници?
Пълен некадърник не може да направи катеначо Ако е такъв, той не може да си избере позиция, няма да знае къде да застание! Какво катеначо ще прави?
Така ,че неговото е сериозна бъзикня!
Както винаги!

Плешо е голяма работа ! Даже Команданте ЧЕрчесов му поръчал да направи хороскоп за финалния мач на Световното 2018 с България !
цитирай
30. born - Преди малко се появи и друго обяснение за загубата на Испания.
02.07.2018 23:58
"А вот самая интересная версия такая: в рядах испанцев слишком много оказалось каталонцев. И они слили специально, чтобы нагадить метрополии.
Источник: http://rusvesna/news/1530521474"

Превод: В испанския отбор твърде много се оказаха каталунците. И те паднаха нарочно, за да навредят на метрополията.
цитирай
31. valdor1355 - И сега какво? Защо пък Русия да не ...
03.07.2018 00:31
И сега какво? Защо пък Русия да не стане чемпиън?! :-о
Такова ли е нареждането на Путин- решил е да бъде снизходителен?! :(
Баси! А колко ще се радвам да е зъл диктатор! :Р :Р :))))))))
цитирай
32. born - ОТ ФИФА, ФАФА и ФУФА официално съобщиха :
03.07.2018 08:50
че след като Путин им плаща, те са длъжни да изпълняват нарежданията му. За по голяма убедителност цитират българска поговорка : "Който плаща музиката, той поръчва." И на края на декларацията им има клип на парче на Горан Брегович, наричащо се кой знае защо : "Калашников".
Баси !
цитирай
33. leonleonovpom2 - Така е, приятелю!
03.07.2018 13:44
Договорът трябва да се спазва И изпълнява!!
Защото в него има клауза за неустойки при неизпълнението му
Следователно, тези от ФИФА, ако не го изпълнят, ще трябва да се бръкнат и то дълбоко в джоба А това е чудо, нечувано за тях! Те са научени само да пълнят джоба, Платини например и компания, от него и сантим не вадят!

Хубав ден!

Хубав ден!
цитирай
34. nedovolen - Мдаа. Прав е Брегович и за футбола. ...
03.07.2018 14:18
Мдаа. Прав е Брегович и за футбола. Можно бъйть имел в виду адвокат Калашников.
Чорт знает, блядь!
:)))
цитирай
35. born - Кой знае...
03.07.2018 15:23
nedovolen написа:
Мдаа. Прав е Брегович и за футбола. Можно бъйть имел в виду адвокат Калашников.
Чорт знает, блядь!
:)))

Имам обоснованото релевантно предположение, че по-скоро не визира адвоката...
цитирай
36. born - Договорът трябва да се спазва И и...
03.07.2018 15:26
leonleonovpom2 написа:
Договорът трябва да се спазва И изпълнява!!
Защото в него има клауза за неустойки при неизпълнението му
Следователно, тези от ФИФА, ако не го изпълнят, ще трябва да се бръкнат и то дълбоко в джоба А това е чудо, нечувано за тях! Те са научени само да пълнят джоба, Платини например и компания, от него и сантим не вадят!

Хубав ден!

Хубав ден!


Просто бизнес ! И твоя ден да е хубав !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4600970
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031