Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2018 21:33 - Нова руска провокация в резиденцията на британската кралица
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 4604 Коментари: 18 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Независимо от резките изявления на премиер-министъра на Великобритания и нейните предупреждения не само да изгони от страната руските дипломати, но и да счита отравянето на екс-полковника Скрипал и дъщеря му за «акт на агресия», Русия продължава да се  намесва във вътрешните работи на държавата.


Възмутително и необяснимо е, че руски агенти, вероятно много лесно са проникнали на територията на Бъкингамския дворец. От тях, както се предполага, е било употребено неизвестно вещество, което предизвикало у персонала на резиденцията на британското кралско семейство силно стомашно разтройство.



Правителството на Нейно Величество все още отказва да коментира случилия се инцидент и в частност- поразило ли е заболяването самата кралица, както и членовете на фамилията.


Британските спецслужби незабавно заявиха, че са готови да предоставят неопровержими доказателства за вероятната причастност на Русия относно епидемията от диария в Двореца. Всъщност, както отбелязват в секретните разузнавателни специални служби «SIS/Military Intelligence, MI6», руснаците още през 40-те години на миналия век са разработили специални препарати, които при разпрашаване над бойното поле предизвикват у противника силно разстройство на стомаха.


Показателно е, че активизирането на този препарат започва не веднага, а по специален звуков сигнал, които започвали да  издават руските войски. На английски език той звучи примерно така: «Ur-rr-r-a!»… Диарията придобивала лавинообразен неуправляем характер, след като руснаците започвали  втория етап от въздействието спрямо противника с възгласи «Za Stalina!»


Още тогава целият цивилизован демократичен свят поиска от руснаците да прекратят използването на това човеконенавистническо и нехуманно оръжие.


Обаче Русия очевидно не само го е запазила в своите арсенали, но и значително го е усъвършенствала. Сега, вероятно, посоченото вещество, след доставянето му на обектите на агресия, се самоактивира от заявленията на руските  официални лица и се провокира от хакерите на тази същата страна.


«MI6» разполага с данни, че руски агенти, маскирани като туристи на площада около Бъкингамския дворец, са подбрали момент, когато вятърът духнал към двореца и разпрашили препарата. Първи жертви станали воините от лейб-гвардията на Нейно Величество Колдримския полк, които са носили караул около двореца. След смяната на караула воините се оттеглили в близък хъб за да разпускат и там се почуствали зле, след което били откарани в спешни медицински центрове в тежко състояние.  В настоящия момент гвардейците са в реанимациите. Точната бройка на поразените воини е неизвестно.

image
След известно време, вероятно поради неплътно затворените прозорци, бойното отровно  вещество проникнало в Бъкингамския дворец, където предизвикало образуването на огромни опашки пред тоалетните, основно от прислужници, камериерки и друг персонал.
Кралицата даже била принудена спешно да достави в двореца биотоалетни, заради това, че наличните точки за естествените потребности катастрофално не се справяли с потока от нуждаещи се.
Епидемията от диария в Бъкингамския дворец силно обезпокои НАТО. «Използването на подобни отровни субстанции се явява ужасяващ и неприемлив акт. Великобритания се явява извънредно важен съюзник в този инцидент и това предизвиква крайно безпокойство в  НАТО. Алиансът се намира в тесен контакт с властите на Обединеното Кралство по този проблем», -- заяви генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг.
Държавният секретар Рекс Тилърсън изрази възмущението си от поведението на РФ, която, по неговите думи, продължава да се проявява като безотговорна сила, носеща нестабилност в света.
Той също така  заяви,че Вашингтон е  напълно уверен в изводите на разследването от Великобритания и нейните оценки, че Русия, руснаците са в дъното на провокацията с диарията в резиденцията на британската кралица, от която  са пострадали хиляди поданици на Н.В...

“ За подобно нападение никога няма да има оправдание и ние сме възмутени от агресора отново демонстриращ подобно поведение. От Украйна до Сирия, а сега и до Великобритания, Русия продължава да се проявява като безотговорна сила , предизвикваща планетарна нестабилност, пренебрегваща националния суверенитет на останалите страни и живота на своите граждани…” - твърдо и принципно отбеляза държавния секретар на САЩ.

Инцидентът в най- близко време ще бъде разгледан на поредната сесия на Съвета на НАТО.

Между другото съюзниците на Великобритания вече  оказват помощ, изпращайки големи количества медицински препарати за неутрализиране на последствията.


Гражданите на Великобритания са  в правото си да зададат на своето правителство въпроса, до кога ще гледа през пръсти  на действията на руските агенти? Способно ли е правителството да обезпечи безопасността на  гражданите на Обединеното кралство? Или ние трябва да очакваме и други такива мащабни епидемии сред англичаните, докато това прерасне в истинска екологична катастрофа?


Великобритания е длъжна да  призове целия свободен свят да даде достоен отговор на руските интриги. В такава ситуация е необходимо да се бойкотира предстоящия световен шампионат по футбол, който ще се провежда в Русия, тъй като играчите на английския отбор, по всяка вероятност  ще станат поредните жертви на подобна агресия


Автор: Джон К. Уилямс
Източник:https://topwar.ru/137717





Тагове:   Британия,


Гласувай:
17



1. kvg55 - born,
14.03.2018 21:49
Вярно че нещо ги гони на по вънка британските управници.
Важно е, че са заангажирани НАТО и ООН-то.
цитирай
2. born - Вярно че нещо ги гони на по вънка б...
14.03.2018 22:10
kvg55 написа:
Вярно че нещо ги гони на по вънка британските управници.
Важно е, че са заангажирани НАТО и ООН-то.

Политици, Сър !
цитирай
3. predatorkapredatorka - простаци, сър, български..
14.03.2018 22:25
Показателно е, че активизирането на този препарат започва не веднага, а по специален звуков сигнал, които започвали да издават руските войски. На английски език той звучи примерно така: «Ur-rr-r-a!»… Диарията придобивала лавинообразен неуправляем характер, след като руснаците започвали втория етап от въздействието спрямо противника с възгласи «Za Stalina!»
цитирай
4. planinitenabulgaria - Шопите коментират коментаторите така:
14.03.2018 22:51
Фани едната, удари другио....
цитирай
5. born - ?
14.03.2018 23:28
predatorka написа:
Показателно е, че активизирането на този препарат започва не веднага, а по специален звуков сигнал, които започвали да издават руските войски. На английски език той звучи примерно така: «Ur-rr-r-a!»… Диарията придобивала лавинообразен неуправляем характер, след като руснаците започвали втория етап от въздействието спрямо противника с възгласи «Za Stalina!»

цитирай
6. born - Както казват в Центъра
14.03.2018 23:30
planinitenabulgaria написа:
Фани едната, удари другио....

прави ли смисъл или йок ?
цитирай
7. apostapostoloff - Алкохолна зависимост
15.03.2018 06:05
Алкохолна зависимост е състоянието, при което независимостта на човека се проявява само при употребата на спиртни напитки.
цитирай
8. born - Алкохолна зависимост е състоян...
15.03.2018 14:32
apostapostoloff написа:
Алкохолна зависимост е състоянието, при което независимостта на човека се проявява само при употребата на спиртни напитки.

Абсолютно си прав. Наложително е да обърнеш по-сериозно внимание на лечението си.
цитирай
9. blackpredator - нвъзможно друже
15.03.2018 15:18
това вещество и другото, дето отровило бившият кагебейшник не може да е напраено то рашките
те могат да праят само лади и пелмени
американците
те праят сичко, що по света е фърст, не си ли чел у блога? :O
рашките просто са го краднали
цитирай
10. apostapostoloff - Крадеца вика “Дръжте крадеца“!
15.03.2018 15:32
Ама това няма да ти помогне, защото вече всички знаят, че си пиянде, пияндур, сарфош и къркандур. Наливаш се ежедневно, смучеш като смок и драскотиш русофилилистични и комунистическ мръсотии в блога.








цитирай
11. gushterotdvemogili - Сега прочетох, че в обща декларация ...
15.03.2018 16:10
Сега прочетох, че в обща декларация Великобритания, САЩ,, Франция и Германия са осъдили путинското варварство.
Цивилизованият свят срещу планетата на маймуните.
цитирай
12. born - това вещество и другото, дето от...
15.03.2018 18:30
blackpredator написа:
това вещество и другото, дето отровило бившият кагебейшник не може да е напраено то рашките
те могат да праят само лади и пелмени
американците
те праят сичко, що по света е фърст, не си ли чел у блога? :O
рашките просто са го краднали

Такива гадове и крадци са рашките- комунисти !
ПП. Има два момента, които даже по БНР смутолевят:
1. Че великобританците са пионерите и най-големите специалисти по БОВ и като се има предвид, че мозъка /санким съответния учен/ на същото това БОВ /не разбира се другото, което предизвиква дрисък/ живее от 6 години в САЩ постоянно, какъв им е проблема да си го произведат.
2. Единствената незаинтересована страна в цялата тази страна е РФ. И то точно преди изборите за президент. "Cherchez la femme !
Асанж приключи изложението си със следното заявление : "Извинявам се, но пропуснах да допълня: "Тази баба /Мей-бел.моя/ е напълно луда !".
цитирай
13. born - Да бре, така си е, Postole- както казваш .
15.03.2018 18:37
apostapostoloff написа:
Ама това няма да ти помогне, защото вече всички знаят, че си пиянде, пияндур, сарфош и къркандур. Наливаш се ежедневно, смучеш като смок и драскотиш русофилилистични и комунистическ мръсотии в блога."
И знаеш ли защо ? Личният ми джип /мъжко джипи/ ми обясни, че ако не употребявам тези отровни субстанции /т.е. пиенето/ и не стана сарфош и пияндур, рискувам да заприличам на теб ! При тази ужасна перспектива как да не се стресна и не взема съответните мерки ! Наздраве. Еймен !










цитирай
14. apostapostoloff - Съвсем ти се размекна мозъка от
15.03.2018 21:22
тая пуста пукница. Мегдан ще делиш ти с мен! Нещастник. По корем да се влачиш, всичко ще си остане по старому- аз ще съм горе, а ти- долу. Ти си и си оставаш една анонимна нула от циганската махала на Европа. Господин Нема Никой. Щеше да бъдеш смешен, ако не беще толкова жалък.
цитирай
15. born - Простоле, имаш наглостта да нар...
15.03.2018 22:52
Простоле, имаш наглостта да наричаш България циганската махала на Европа ! И да обиждаш този горд етнос - циганския !! Ще напиша оплаквателен донос до БХК да информират надарените представители на малцинството , за да ти го нафърфорят до макарите, дърт педалисте !!!! Голяма работа си- да знаеш !!!! С тази разширена от педерастията халка ще се наложи да си слагаш перука и на г@за!!!
ПП. ДТЕПМ /както културно се изразява един стойностен колега от бл@га/ джендър скапан !
цитирай
16. planinitenabulgaria - За да се възвисите на по-висока поззиця от сегашната Ви - много изключителен,
17.03.2018 09:26
трябва да следиите темите и силата на перото на много първите в Блог. бг и да прихващате от тях. Вместо това Вие помествате коментарии на най-първия нетов аент-провокатор, който има приказ да Ви даде рамо. Ако така продължавате няма да се извисите над класа си МНОГО ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН. В изкуството винаги има още. Вие нямате възможностите напр. на най-големия интелектник на България, генераЛ радеВ, който е толкова кадърен, че ако не беше назначен за презиидент, а напр. за композитор, сега щеше да пише по-велики творби от Моцарт. Затова трябва да проявявате повече усърдие.
Товарищ костЯ,
пенсиониран бивш профессор от Центъра.
цитирай
17. shtaparov - Осъждам тия нагли посегателства но ...
17.03.2018 13:15
Осъждам тия нагли посегателства но се чудя- дали някой не си прави нов вид терористични актове и се възползва от това,че ще бъдат приписани на руснаците? Камерите около площада например могат да покажат какви туристи е имало там- дали рускочервени,дали мюсюлмани или пък някакви други? Ако са заснети такива,хубаво е да бъдат показани пред целия свят- всеки да знае кой атакува демокрацията и да си прави изводи с каква цел.
цитирай
18. born - Осъждам тия нагли посегателства но ...
17.03.2018 22:34
shtaparov написа:
Осъждам тия нагли посегателства но се чудя- дали някой не си прави нов вид терористични актове и се възползва от това,че ще бъдат приписани на руснаците? Камерите около площада например могат да покажат какви туристи е имало там- дали рускочервени,дали мюсюлмани или пък някакви други? Ако са заснети такива,хубаво е да бъдат показани пред целия свят- всеки да знае кой атакува демокрацията и да си прави изводи с каква цел.

Да , но тогава интригата няма да бъде като сегашната. И както казвате, всеки ще може сам да си прави изводите и заключенията, а те няма да бъдат желаните. Обикновено при всякакви подобни терористични истории ИД прави декларации, че Аллах е акбар и т.н.. Сега обаче аллах си кротува и доволно си глади шкембето.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4601561
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031