Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.12.2016 01:26 - Кой е най-видния и най-талантливия български съвременен поет ?
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 12048 Коментари: 41 Гласове:
18

Последна промяна: 01.12.2016 11:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Толкова трудно е да се намери коректен и точен критерий при оценяването на творческия потенциал и творческите изяви на твореца !
    Опитвам се многократно да прецизирам подхода при балансирането на преценките за нивото на най-стойностните представители на българското пуетично творчество. Досега резултатът не бе задоволителен поради колебанието ми по отношение подбора на критериите за оценка. При това се колебаех кой от тях е най-реален и точен, тъй като оценяването на пуезията не е като да туриш на кантара и да теглиш тиква или карантия.
    Ако приемем като критерий отношението на почитателите към съответния пует или пуетеса, то това може да се окаже погрешен критерий поради вероятностните връзки /роднински, приятелски, съседски, сексуални и др./ между субектите.
      Ако пък приемем като обективен критерий количеството на публикациите, също можем да изпаднем в известна манипулация, тъй като финансовите възможности на авторите, респективно техните близки роднини са твърде различни.
    Същото се отнася и за официалната професионална критика на произведенията.
      И тогава какво да правим ?
      След задълбочен анализ на всички възможни подходи в определянето на най-точния и безспорен критерий стигнах до гениално прозрение !
     Че най-точния критерий е самооценката на аФтора !
     И за това мога да бъда признателен на най-талантливия български съвременен пует - г-н
Аpostapostoloff
Ето какво пише бележитият български пует в коментар на с
ъщо така известната пуетеса г-жа Копучкова:


    4. apostapostoloff - Аз съм най- талантливият български поет-
       18:26
доказателство за това е моята стихосбирка "Ганка". Преведена е в 41 страни, донесе ми и 4 големи литературни награди.
        Като любител на пуезията аз съм добре запознат с голяма част от пуетичното творчество на забележителния ни стихоплетец. Дължа да отбележа, че стихосбирката "ГАНКА" наистина представлява един невероятен творчески бисер и в частност поемата с едноименното наименование е истински връх в пуетичното изкуство.
       С позволението на автора трябва да доведа до знанието на читателите, че предстои издаването на следващите фундаментални стихосбирки с названията "Пенка", "Минка" и "Марийка". В проект е и създаването на екранизация , пожелана от един от ведущите световни киносценаристи и режисьори, чието име г
-н Апостапостолофф ме помоли все още да не разкривам и аз се съобразих с неговото желание. Само си позволявам да издам названието на художественото произведение, което несъмнено ще има световен успех :    "Дичка" !!!
    Г-н Апостапостолофф досега поради вродената си стеснителност, свенливост и деликатност е крил от културното общество своя невероятен талант и своите творчески постижения, но дойде времето на истината и му се наложи да ни разкрие своите безпределни възможности.
          Да се преклоним пред този голям талант, пред този исполин на българската пуезия !!!

ПП. Редно е да поздравим Исполина с подходяща изискана песен, което и правим : 


30.11 23:21 - доказателство за това е моята ст... apostapostoloff написа: доказателство за това е моята стихосбирка "Ганка". Преведена е в 41 страни, донесе ми и 4 големи литературни награди.
Хвала на поети като Аpostapostoloff ! Пожелавам му да издаде още подобни на "Ганка" стихосбирки ! "Минка", "Станка" и "Марийка" са също достойни за международни награди. Чел съм ги и ги адмирирам като апотеоз на българската пуезия, чийто връх наистина се явява г-н Аpostapostoloff !

4. apostapostoloff - Аз съм най- талантливият български поет-
18:26 доказателство за това е моята стихосбирка "Ганка". Преведена е в 41 страни, донесе ми и 4 големи литературни награди. цитирай



Тагове:   творци,   пуезиЯ,   пуети,


Гласувай:
18


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. born - До момента, в който се докоснах до творчеството на Исполина, си мислех, че
01.12.2016 11:24
Пуетесата Купучкова е най-големата. Но Исполина я надвишава със своите постижения и горката женица може да се надява единствено на трошички от славата Му. Бабеса Купучкова не отговаря на нито един от така възвишените ми критерии.
цитирай
2. pvdaskalov - * ! *
01.12.2016 17:20
Ама ти, Стефчо, си бил голям литературен критик! Аз просто се гордея с теб. И ако имаш офицерски чин, моля да ме запишеш в армията зад гърба си. Нищо, че съм редник необучен. Аз съм верен приятел, за което въпросната литераторка ме заплаши със съд. Бил съм роднина на Валери Станков. Иде и твоят ред, ако продължиш да ме наричаш "Бате". Дори ми съобщи черно на бяло (Заверих го нотариално - да не се отметне, след като разбере какво прави... Помогни й, Господи!).
Та! След това въведение на "бездарника", както тя ме нарече, искам най-сериозно да ти благодаря за удивителния критерий, който си изнамерил, как се откриват гениалните творци. Г-н Апостолов ми е много симпатичен и се блазня от мисълта, че сме колеги по перо. За втория претендент също важи твоят критерий:
30.06 10:11 - Родена за писателка! (http://rosiela.blog/poezia/2016/06/30/rodena-za-pisatelka.1461263).
Един коментар там е знаменателен: 2. favn56 01.07 10:07
е хубаво, ама в днешно време, ако си платиш, всяко издателство ти печата книжки.

Заслужава да бъде цитиран и друг, пресен-пресен, коментар на г-н Апостолов към постинг на Валери:
4. apostapostoloff - 61 книги!
30.11 05:10
Бах мааму! Да я предложим за Нобелова награда! А и е много секси, не ще и дума.

Ще завърша със следните безпристрасни думи:
Недоразуменията, които се породиха в Блог.бг между Г-жата и останалите, нямат никакво значение. По-важно е да си имаме и ние като другите народи един поне Нобелов лауреат! Жена или мъж - няма значение от родолюбива гледна точка...

Бъди жив и здрав, Стефчо. И Надя също. И цялото котило, от което си ми обеща син на цвят котарак-ловджия с бонус бутилка за здравето на тези, които не ни обичат, но с нашите имена писанията си кичат.
Батко ти Пиер
ПС - Весел постинг си публикувал, но имаш правописна грешка. На седмия ред, след като си цитирал г-н Апостолов, си написал "поемата", вместо "пУемата" според приетата терминология в постинга.
цитирай
3. apostapostoloff - Дядо Мунчо, за "Ганка" щях да
01.12.2016 18:51
получа Димитровска награда, ама довтасаха тия седерунгели и ме лишиха от признание, почести, слава и богатство.

А ти не се прави на Достоевски, защото всички знаем, че си Джафер, простият милиционер. Макар и да си дъртак- няма бивши педерасти и бивши милиционери!
цитирай
4. born - Уважаеми Исполине Апростоллофф, аз Ви правим реклама и набирам читатели на Вашите
01.12.2016 20:15
ненадминати произведения, а Вие ме наричате прост милицифай, след като аз имам милиционерски чин Honorris Causa "старшина" ?! Несправедливо е, но аз разбирам величието на Великите личности и им прощавам заради близостта с Вашия несравним талант. Ще пазя на видно място Вашето посвещение и аФтографф на Фтората страница на стихосбирката "Ганка", която рецитират непрекъснато на 41 световни езика Вашите фенове и фенки.
Твой дъртак Джафер -
старшина милиционер.
ПП. Мисля, че вече го докарвам на пУетичен стил, но осъзнавам че съм далеч и несравнимо назад от теб и Копучкова.
цитирай
5. born - Драги Батко Пиер,
01.12.2016 20:30
С риск да предизвикам изплюване на долното чене на Копучкова от безсилна бяс, си позволявам да се обръщам към теб с това уважително обръщение. В блога вече курсира поредния рекламен постинг по мой адрес от втората /след Аппооссттооллофф/ по талант пУетеса. Абе Постол пУет ли е или пУетес ? Обърках се веч от сичката тая реч.
Аз помислих, че ние /пУетите/ трябва да се уважаваме, а тя ква стана. Валери - тепе, ние с теб - дъртушковци и пр. Но да не ти дреме ,,, на шлифера.
Сега по сериозните въпроси. Люсито не можа да изкара синьо котенце, но при следващото котене /ако Началникът реши/ първото направо ще има фамилия Даскалов/а. Опцията към хайванчето остава в сила при следващата среща.
Специални поздрави за Кака Лида от Надя, както и за теб лично. Живи и здрави !
цитирай
6. planinitenabulgaria - Уважаеми Г/н Борн,
01.12.2016 20:51
Попададнах на стих, че вече играете на пилон и ми стана много смешно. На пилон играят младите момичета. Смятатате ли, че на Вас Ви отива? Като по-възрастен от Вас и с по-голям жизнен опит Ви съветвам да не се занимаване с творците. Има много други интересни неща на тази възраст при човека - той запазва размножителната си способност, ходи по планините по 12 часа на ден, има духовен живот и изградена ценностна система, има какво да каже на по-младите. Когато достигнете моята възраст ще се убедите, че е трябвало да се поучите от мен...
цитирай
7. rosiela - Не са за дядо Борн
01.12.2016 21:32
planinitenabulgaria написа:
Попададнах на стих, че вече играете на пилон и ми стана много смешно. На пилон играят младите момичета. Смятатате ли, че на Вас Ви отива? Като по-възрастен от Вас и с по-голям жизнен опит Ви съветвам да не се занимаване с творците. Има много други интересни неща на тази възраст при човека - той запазва размножителната си способност, ходи по планините по 12 часа на ден, има духовен живот и изградена ценностна система, има какво да каже на по-младите. Когато достигнете моята възраст ще се убедите, че е трябвало да се поучите от мен...


такива занимания!
цитирай
8. rosiela - Като ти погледне снимката човек, дядо Бо,
01.12.2016 21:35
born написа:
Пуетесата Купучкова е най-големата. Но Исполина я надвишава със своите постижения и горката женица може да се надява единствено на трошички от славата Му. Бабеса Купучкова не отговаря на нито един от така възвишените ми критерии.



та се чуди човек ли си, пес ли си , клоун ли си, паве ли се, трудно ми е да определя!
цитирай
9. rosiela - Не просто бездарник, Пиеро,
01.12.2016 21:37
pvdaskalov написа:
Ама ти, Стефчо, си бил голям литературен критик! Аз просто се гордея с теб. И ако имаш офицерски чин, моля да ме запишеш в армията зад гърба си. Нищо, че съм редник необучен. Аз съм верен приятел, за което въпросната литераторка ме заплаши със съд. Бил съм роднина на Валери Станков. Иде и твоят ред, ако продължиш да ме наричаш "Бате". Дори ми съобщи черно на бяло (Заверих го нотариално - да не се отметне, след като разбере какво прави... Помогни й, Господи!).
Та! След това въведение на "бездарника", както тя ме нарече, искам най-сериозно да ти благодаря за удивителния критерий, който си изнамерил, как се откриват гениалните творци. Г-н Апостолов ми е много симпатичен и се блазня от мисълта, че сме колеги по перо. За втория претендент също важи твоят критерий:
30.06 10:11 - Родена за писателка! (http://rosiela/poezia/2016/06/30/rodena-za-pisatelka.1461263).
Един коментар там е знаменателен: 2. favn56 01.07 10:07
е хубаво, ама в днешно време, ако си платиш, всяко издателство ти печата книжки.

Заслужава да бъде цитиран и друг, пресен-пресен, коментар на г-н Апостолов към постинг на Валери:
4. apostapostoloff - 61 книги!
30.11 05:10
Бах мааму! Да я предложим за Нобелова награда! А и е много секси, не ще и дума.

Ще завърша със следните безпристрасни думи:
Недоразуменията, които се породиха в Блог.бг между Г-жата и останалите, нямат никакво значение. По-важно е да си имаме и ние като другите народи един поне Нобелов лауреат! Жена или мъж - няма значение от родолюбива гледна точка...

Бъди жив и здрав, Стефчо. И Надя също. И цялото котило, от което си ми обеща син на цвят котарак-ловджия с бонус бутилка за здравето на тези, които не ни обичат, но с нашите имена писанията си кичат.
Батко ти Пиер
ПС - Весел постинг си публикувал, но имаш правописна грешка. На седмия ред, след като си цитирал г-н Апостолов, си написал "поемата", вместо "пУемата" според приетата терминология в постинга.


пълен бездарник!
цитирай
10. leonleonovpom2 - Не, Розела!
01.12.2016 22:04
rosiela написа:
born написа:
Пуетесата Купучкова е най-големата. Но Исполина я надвишава със своите постижения и горката женица може да се надява единствено на трошички от славата Му. Бабеса Купучкова не отговаря на нито един от така възвишените ми критерии.



та се чуди човек ли си, пес ли си , клоун ли си, паве ли се, трудно ми е да определя!


Защо се чудиш, кой е на снимката?
Не познаваш ли този кадър на Айнщайн?! Той е негова запазена марка!
Може ли Айнщайн да е паве например?!
Той сигурно би се зарадвал на такова поетично сравнение за себе си!
цитирай
11. rosiela - Не се чудя,
01.12.2016 22:20
leonleonovpom2 написа:
rosiela написа:
born написа:
Пуетесата Купучкова е най-големата. Но Исполина я надвишава със своите постижения и горката женица може да се надява единствено на трошички от славата Му. Бабеса Купучкова не отговаря на нито един от така възвишените ми критерии.


вдясно Айнщайн откачалката, вляво Борн - супер откачалката.


та се чуди човек ли си, пес ли си , клоун ли си, паве ли се, трудно ми е да определя!


Защо се чудиш, кой е на снимката?
Не познаваш ли този кадър на Айнщайн?! Той е негова запазена марка!
Може ли Айнщайн да е паве например?!
Той сигурно би се зарадвал на такова поетично сравнение за себе си!

цитирай
12. leonleonovpom2 - Интересно потвърждение на Боте...
01.12.2016 22:41
Интересно потвърждение на Ботевите думи- че свестните у нас считат за луди!
Носител на Нобелова награда и то от тези на първата редица, да е откачалка?!
То и Ботев май е откачалка?! Вместо да стои при жена си и бебето, тръгнал да се бори за хайвани?!
Чиста проба, такъв е!
Откачалка!
цитирай
13. ednalady - ххахха хахааа ,Купона бил тук..Борни, дай 5,френд !/страхоотно градивна критика..
02.12.2016 00:13
born написа:
Пуетесата Купучкова е най-големата. Но Исполина я надвишава със своите постижения и горката женица може да се надява единствено на трошички от славата Му. Бабеса Купучкова не отговаря на нито един от така възвишените ми критерии.


какво ли мазало ще става утре рано, рано на мегданя..
ТюТюр"тКа'а Копучкова и дедо пРостол в блогов любовен каданс
тръъпна вече ..от смехх
цитирай
14. born - Приятелю Лео, ти си чиста душа и се хващаш на провокациите на маниаците. Аз - не.
02.12.2016 00:31
Погледни компанията:
- вманиачена в собственото си фалшиво величие бабишкера, зеленееща от злоба спрямо истинските творци и плюеща ги като пепелянка от завист, че не може да създаде за разлика от тях нищо свястно.
- вманиачен самовлюбен "непогрешим" "супермен" , ползвал бившата система без свян, а сега плюещ я с невероятен цинизъм /вероятно срещу мизерно заплащане/ и обвиняващ в тролствуване всеки нормален човек с претенции да поучава във всички области на живота.
- мошеник, използващ глупостта на хората, за да печели с псевдонаука. невероятно нагъл, циничен и нахален като конска муха.
И тримата тези не допускат коментари на другомислещи, даже единият въобще не приема, като в същото време непрекъснато се вре из целия саит и го вмирисва със зловонието на плешивата си кратуна.
Спирам дотук, като оставям място и за размисъл.
цитирай
15. born - Пуетесата Купучкова е най-голе...
02.12.2016 00:35
ednalady написа:
born написа:
Пуетесата Купучкова е най-големата. Но Исполина я надвишава със своите постижения и горката женица може да се надява единствено на трошички от славата Му. Бабеса Купучкова не отговаря на нито един от така възвишените ми критерии.

Лейди,
Разчитай на мен, няма да съжаляваш. Виж какво пише в профила ми : борба с простотията - безспирна , методична , реципрочна и безпощадна !

какво ли мазало ще става утре рано, рано на мегданя..
ТюТюр"тКа'а Копучкова и дедо пРостол в блогов любовен каданс
тръъпна вече ..от смехх

цитирай
16. born - Интересно потвърждение на Боте...
02.12.2016 00:38
leonleonovpom2 написа:
Интересно потвърждение на Ботевите думи- че свестните у нас считат за луди!
Носител на Нобелова награда и то от тези на първата редица, да е откачалка?!
То и Ботев май е откачалка?! Вместо да стои при жена си и бебето, тръгнал да се бори за хайвани?!
Чиста проба, такъв е!
Откачалка!

Коментар не е и необходим. Нещата са от ясни по-ясни. Айнщайн е паве, Купучкова - гений ?! Ужас.
цитирай
17. born - Ще Ви отговоря много кОлтурно Г-н Планинитенабулгариа
02.12.2016 00:59
planinitenabulgaria написа:
Попададнах на стих, че вече играете на пилон и ми стана много смешно. На пилон играят младите момичета. Смятатате ли, че на Вас Ви отива? Като по-възрастен от Вас и с по-голям жизнен опит Ви съветвам да не се занимаване с творците. Има много други интересни неща на тази възраст при човека - той запазва размножителната си способност, ходи по планините по 12 часа на ден, има духовен живот и изградена ценностна система, има какво да каже на по-младите. Когато достигнете моята възраст ще се убедите, че е трябвало да се поучите от мен...

Претенциите Ви да поучавате вече бяха оборени най-кОлтурно с цитат от епиграма на Радой : "Ако нямаш акъл в млада младица, не го търси в бяла косица." Тъй като виждам, че не сте вдянали смисъла , ще се опитам да Ви светна за така деликатния съвет на автора. Санким авторът е имал предвид, че претенциите за даване на акъл са не винаги основателни и особено спрямо по-млади индивиди. Зная, че за Вас РР е комунист, което за Вашего брата означава че е голяма гад и никакъв творец. Абсолютно съм сигурен, че ако бе още жив, щяхте да го обвините в путинопоклонничество и тролствуване в руски интерес. Спирам дотук - Вие все пак сте до известна степен донякъде интелигентен човек /за разлика от останалите Ви съмишленици и смешници/ и ще ме разберете чудесно.
цитирай
18. rosiela - Много си прост, Борн,
02.12.2016 08:28
не случайно го пиша. Откачалка е бил Айнщайн, нищо, че е бил гений и затова има много доказателства. Имал е една жена, помагаща в домакинството и в опитите му, един градинар и човек за всичко и две котки. Котките много обичали собственика и Айнщайн помолил мъжът да му направи две дупки - голяма и малка, долу, на вратата му, за да влизат в кабинета, когато работи. "Защо две дупки? - зачудил се майсторът. - Ще изрежа една по-голяма, да влизат и двете Ви котки!". "Вярно бе, как не се сетих!" - отвърнал Айнщайн.
Не че Борн е гений, но му се иска. Я за закуска да си оближе подметките от злоба и завист!
цитирай
19. rosiela - Я какъв клип
02.12.2016 08:30
за пияници е метнал. Бутилка и надпис: "Просташки песни" . много му отива на постингите.
цитирай
20. rosiela - Глупазалко,
02.12.2016 11:55
born написа:
planinitenabulgaria написа:
Попададнах на стих, че вече играете на пилон и ми стана много смешно. На пилон играят младите момичета. Смятатате ли, че на Вас Ви отива? Като по-възрастен от Вас и с по-голям жизнен опит Ви съветвам да не се занимаване с творците. Има много други интересни неща на тази възраст при човека - той запазва размножителната си способност, ходи по планините по 12 часа на ден, има духовен живот и изградена ценностна система, има какво да каже на по-младите. Когато достигнете моята възраст ще се убедите, че е трябвало да се поучите от мен...

Претенциите Ви да поучавате вече бяха оборени най-кОлтурно с цитат от епиграма на Радой : "Ако нямаш акъл в млада младица, не го търси в бяла косица." Тъй като виждам, че не сте вдянали смисъла , ще се опитам да Ви светна за така деликатния съвет на автора. Санким авторът е имал предвид, че претенциите за даване на акъл са не винаги основателни и особено спрямо по-млади индивиди. Зная, че за Вас РР е комунист, което за Вашего брата означава че е голяма гад и никакъв творец. Абсолютно съм сигурен, че ако бе още жив, щяхте да го обвините в путинопоклонничество и тролствуване в руски интерес. Спирам дотук - Вие все пак сте до известна степен донякъде интелигентен човек /за разлика от останалите Ви съмишленици и смешници/ и ще ме разберете чудесно.


с Радой Ралин бяхме много добри приятели. Бялата косица я търсете при Вас, но под нея няма нищо.
цитирай
21. born - Как да ти вярва човек, след като е погледнал драсканиците ти,
02.12.2016 12:43
които смяташ за гениални. Признал бих ги за гениални само ако приемем, че и глупостта има своите гениални падения . По-скоро бих те нарекъл гений на посредствеността, глупостта и комплексарщината. Кой ти верва,че си гениална пуетеса, след като е прочел нещо от глупостите ти, които са под долната граница на посредствеността. А и кой нещастник би прочел докрая нещо от пуетичните ти откровения. Няма такива мазохисти !
Радой познавах лично и приживе и ако би имал познанство с посредственост като теб щях да знам. Той бе деликатен човек и даваше вид че уважава всички навиращи му се тъпанари, но ги отсвирваше на мига, когато започваха да се изживяват като велики. Покрай него. Като си била млада женска може и да се е подлъгал- човещинка си е.
цитирай
22. rosiela - А така, както те четем,
02.12.2016 12:44
пияниците Чу и Бо се събират на скоросмъртница. Нали пиеше мляко първият? Ама се размина. И да вземеш да го окъпеш, ако се овъргаля в прахта.
цитирай
23. rosiela - Американците имат една поговорка:
02.12.2016 13:54
born написа:
които смяташ за гениални. Признал бих ги за гениални само ако приемем, че и глупостта има своите гениални падения . По-скоро бих те нарекъл гений на посредствеността, глупостта и комплексарщината. Кой ти верва,че си гениална пуетеса, след като е прочел нещо от глупостите ти, които са под долната граница на посредствеността. А и кой нещастник би прочел докрая нещо от пуетичните ти откровения. Няма такива мазохисти !
Радой познавах лично и приживе и ако би имал познанство с посредственост като теб щях да знам. Той бе деликатен човек и даваше вид че уважава всички навиращи му се тъпанари, но ги отсвирваше на мига, когато започваха да се изживяват като велики. Покрай него. Като си била млада женска може и да се е подлъгал- човещинка си е.


"Някои са щастливи, че не знаят как изглеждат!" Разбирай, недоразвитите като теб!
цитирай
24. born - Роске, да бе по-млада- бих те нарекъл кифла след всички епитети с които ме нарече.
02.12.2016 14:21
Но да не обиждаме кифлите- те стават. За разлика от теб. Когато човек се фалтори, но мяза на кИфте, значи нещо му има. Преглеждай се по-често - има такива доктори - наричат се психиатри. Лекуват заболявания като твоето. Едно време егоцентризма и самовлюбеността са ги лекували много лесно - с пердах. Сега обаче изповядваме еврогейските ценности и подобни екземпляри опитваме да вкарваме в пътя с убеждаване. Видно е - погрешен подход.
/Поглеждала ли си се в огледало ?/ /А чела ли си собствените си "стихове" ?/
Не вярвам !
цитирай
25. rosiela - НА ТЕБЕ КИФЛА
02.12.2016 18:27
ще ти обърне ли внимание?! Ще ти се, ама няма.
цитирай
26. apostapostoloff - Дедо Мунчо,
02.12.2016 19:23
като се завлечеш до Варна, за да се натряскате с оня непрокопсаник, подари му моята стихосбирка "Ганка", та ега се научи как се пишат стиховце.

Апропо, каквито сте ми ебачи с Валерката, гледайте да не пипнете някой трипер!
цитирай
27. rosiela - Като предколеден
02.12.2016 19:42
[quote=apostapostoloff]като се завлечеш до Варна, за да се натряскате с оня непрокопсаник, подари му моята стихосбирка "Ганка", та ега се научи как се пишат стиховце.

Апропо, каквито сте ми ебачи с Валерката, гледайте да не пипнете някой трипер![/quote

подарък!
цитирай
28. born - Благодарско Исполине на Мисълта, Поете на Света, Пич на Пичовете !
02.12.2016 20:04
apostapostoloff написа:
като се завлечеш до Варна, за да се натряскате с оня непрокопсаник, подари му моята стихосбирка "Ганка", та ега се научи как се пишат стиховце.

Апропо, каквито сте ми ебачи с Валерката, гледайте да не пипнете някой трипер!

Ще те споменаваме, Слънце ! И мамата ти ще споменаваме обезателно. Мерси за "Ганка"". Дано да не ни натресе нещо кофти. То трипера е като хремичка за нея и теб. Бъди здрав, Испо ! /нали ми разрешаваш да те величая така/.
цитирай
29. born - В чест на вече зародилата се духовна връзка помежду ни, започвам да пиша стихове и АЗ !
02.12.2016 20:08
rosiela написа:
ще ти обърне ли внимание?! Ще ти се, ама няма.

Започвам с анакреонтичните стихове /ако си чувала тази труднопроизносима за елементарници дума/ !
А на бас, че ще са по-добри от твоите бръщолевения, дъртушке.
цитирай
30. born - ще ти обърне ли внимание?! Ще ти се, ...
02.12.2016 20:18
rosiela написа:
ще ти обърне ли внимание?! Ще ти се, ама няма.

Вчера бях с две кифли на спа в Ягода. Киснахме в Жакузито един час и се присъедини още една кифла. След малко дойде кавалера й силно надървен, но след по 2 /два/ мартела в Жакузито му мина и продължихме в турската баня , басейна и сауната. Сигур понятията са непонятни за фигУрата ти. Ако решиш,тополке, да идеш на баня /което сигур рядко ти се случва/ недей да влизаш в басейна - ще прелее.

цитирай
31. born - Леле ЧУ,
02.12.2016 20:24
И моята статистика стана като твоята ! Пък не съм пУет, маааму ?!
Последни 20 регистрирани посетителя
19:40 - rosiela
19:18 - apostapostoloff
18:25 - rosiela
18:23 - ok3223
17:19 - sande
17:10 - rustam
14:23 - leonleonovpom2
13:51 - xubavka
12:42 - rosiela
11:53 - rosiela
09:07 - rosiela
08:20 - rosiela
цитирай
32. born - Ясно ми е, че влошеното ти от дъртофилия зрение не ти е позволило да мернеш, че въпросната просташка песен е поздрав за Испо !
02.12.2016 20:42
rosiela написа:
за пияници е метнал. Бутилка и надпис: "Просташки песни" . много му отива на постингите.

"ПП. Редно е да поздравим Исполина с подходяща изискана песен, което и правим : ..."
/ред 11 отдолу нагоре над клипа/

ППП. МНЗ препоръчва за кьоровина да се посети офталмолог - за предписване на пенжури.
цитирай
33. rosiela - То просташкото
02.12.2016 21:56
born написа:
rosiela написа:
за пияници е метнал. Бутилка и надпис: "Просташки песни" . много му отива на постингите.

"ПП. Редно е да поздравим Исполина с подходяща изискана песен, което и правим : ..."
/ред 11 отдолу нагоре над клипа/

ППП. МНЗ препоръчва за кьоровина да се посети офталмолог - за предписване на пенжури.


си е просташко винаги и за когото и да е.
Как си пропуснал да научиш за дългогодишното ни приятелство с Радой и как тебе е търпял той? Много ми е чудно. Но той беше широко скроен човек, всякакви търпеше.
И със сина му бяхме приятели и колеги. Ей, нищо не знаеш, недоразвитко.
цитирай
34. rosiela - Четем те!
02.12.2016 21:58
born написа:
И моята статистика стана като твоята ! Пък не съм пУет, маааму ?!
Последни 20 регистрирани посетителя
19:40 - rosiela
19:18 - apostapostoloff
18:25 - rosiela
18:23 - ok3223
17:19 - sande
17:10 - rustam
14:23 - leonleonovpom2
13:51 - xubavka
12:42 - rosiela
11:53 - rosiela
09:07 - rosiela
08:20 - rosiela


Четем те! Не те пропускаме!
цитирай
35. born - И моята статистика стана като тв...
02.12.2016 22:49
rosiela написа:
born написа:
И моята статистика стана като твоята ! Пък не съм пУет, маааму ?!
Последни 20 регистрирани посетителя
19:40 - rosiela
19:18 - apostapostoloff
18:25 - rosiela
18:23 - ok3223
17:19 - sande
17:10 - rustam
14:23 - leonleonovpom2
13:51 - xubavka
12:42 - rosiela
11:53 - rosiela
09:07 - rosiela
08:20 - rosiela


Четем те! Не те пропускаме!

Чети,чети. Дано ти влезе нещо в празната манерка ! Ама надали !
цитирай
36. rosiela - Голям смях ми влиза!
02.12.2016 22:54
born написа:
rosiela написа:
born написа:
И моята статистика стана като твоята ! Пък не съм пУет, маааму ?!
Последни 20 регистрирани посетителя
19:40 - rosiela
19:18 - apostapostoloff
18:25 - rosiela
18:23 - ok3223
17:19 - sande
17:10 - rustam
14:23 - leonleonovpom2
13:51 - xubavka
12:42 - rosiela
11:53 - rosiela
09:07 - rosiela
08:20 - rosiela


Четем те! Не те пропускаме!

Чети,чети. Дано ти влезе нещо в празната манерка ! Ама надали !


В умната главица на хубава Росица!
цитирай
37. born - Роске, по интелект си достойна за Съюза на писателите и пуетите
02.12.2016 23:02
ПУЕТИТЕ -ЧУКЧИ !
цитирай
38. rosiela - Всеки чукча, като чукчата сТефчо,
03.12.2016 16:58
born написа:
ПУЕТИТЕ -ЧУКЧИ !



толкова интелект има!
цитирай
39. apostapostoloff - Еи, дъртак!
04.12.2016 17:39
Спри да жулиш виагра, бе! Няма да можеш да изпразниш дисагите. В тая страна няма идиотка, която ще легне с дърт плашипутарник като теб!
цитирай
40. born - Спри да жулиш виагра, бе! Няма да ...
06.12.2016 12:41
apostapostoloff написа:
Спри да жулиш виагра, бе! Няма да можеш да изпразниш дисагите. В тая страна няма идиотка, която ще легне с дърт плашипутарник като теб!

Има,имаааа !
цитирай
41. rosiela - Очи пълни,
11.12.2016 21:22
ръце празни, Бо-о-о-о!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4600804
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031