Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2016 20:51 - Готови за отбрана срещу агресора от Изток !
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 6441 Коментари: 21 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
     Ето нашите  братя по оръжие  непоколебимо стоящи на страж срещу агресора !

1. Естония
2. Латвия
3. Литва
     и
4. НАТО

РИГА, 17.11 – РИА Новости. Отбранителната способност на Латвия към дадения момент е на достаточно високо ниво, за да може в течение на две денонощия да противостои на външни атаки, заяви пред журналисти в четвъртък министъра на  отбраната на  републиката Раймонд Бергманис.

 











Тагове:   армия,   НАТО,   отбрана,


Гласувай:
9


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
18.11.2016 21:04
Не бива да дразним руснаците
При всички недостатъци в други области, в едно са безспорно първи!
Имат най- добрите войници, от поне 100 години насам Имат и невероятни военни технологии
И ако от ЕС са умни, тази сила не трябва да се използва, за да докажем фантасмагория, че сме над нея, а в полза на ЕС
Да се приобщи към нас, да заработи за нас!
Да помогне да решим тежкия проблем с миграцията......

Хубава вечер!
цитирай
2. born - Хубава вечер и на теб !
18.11.2016 21:28
Да дразниш мечока е доста опасна работа. Още повече ако не си мечок, а скункс.
цитирай
3. podvodni - Че ние сме зле от към войска е факт ...
18.11.2016 21:45
Че ние сме зле от към войска е факт неоспорим, но тези са не просто пародия, а трагикомичен файлетон !
цитирай
4. kuschel - Тия са жив ташак, кой им обръща вн...
18.11.2016 22:02
Тия са жив ташак, кой им обръща внимание. Путин да прати само мамашите от един блок и ще ги пребият с пазарските си чанти.
цитирай
5. born - Че ние сме зле от към войска е факт ...
18.11.2016 23:02
podvodni написа:
Че ние сме зле от към войска е факт неоспорим, но тези са не просто пародия, а трагикомичен файлетон !

Не съм сигурен ако се направи сравнение между нашата войска и тези симпатяги кой е по- по- най ? Ама нали са ни партньори и братя по оръжие - нейсе.
цитирай
6. born - Тия са жив ташак, кой им обръща вн...
18.11.2016 23:07
kuschel написа:
Тия са жив ташак, кой им обръща внимание. Путин да прати само мамашите от един блок и ще ги пребият с пазарските си чанти.

Путин най-вероятно трепери от тези героични бабаити и не иска да си има работа с тях. Е, нали все пак някой трябва и да разсмива публиката ?
цитирай
7. dedenze - Небойте се деца !
19.11.2016 12:02
Бурята ще ни отмине, защото Руснаците знаят исторически,че лайно не се пипа, със сигурност ще те омаже !
цитирай
8. apostapostoloff - Руснаците са страхотни войници- доказаха го
19.11.2016 12:07
в Афганистан.
цитирай
9. germantiger - Напротив - руснаците в поредица ...
19.11.2016 12:07
Напротив - руснаците в поредица войни от 20 век показват накадърност и мрат много за малко.

Грузинския боклук си въобразил, че суоми фините са нищо - реките руски с кръв потекли, в първата чеченска война гаврата бе кресчендо, но не като звук, а като смърт на малки руски момчета на по 18 години клани от чеченски изроди и батковци.

През ВСВ позора е невероятен - за 1 фритц падат по 4-5 до 6 съветски, спори се още за съотношението в загуби. Планетарния рекорд за обркъжение на човеци е при Киев - такъв няма в световната история - 673 хиляди руско-съветски са само в плен и германеца прави това при положение, че отстъпва в количество и качество на техниката си, но разбира се бие с ум, подготовка и професионализъм.

Тук един полулитовец изтребил 209 от ония източните:

http://germantiger.blog/history/2015/04/27/bruno-siutkus-germanski-snaiper-geroizym-9.1357008

...

Няма руска мечка, тя е приключен случай, както и Германия - русия е 140 млн, сащ 300, само "фрг", британия и франция правят в повече от казака и това го пиша, защото представата на част ит русофилите в число, коиочество и някаква "голямост", иначе така не се сравнява - икономически русия е под никаква германия дори.

Видях ви бг армията и видях няколко западни - разликата е пропаст, мисълта ми е - 90% от вас сте лаладжии, приключен случай, вие както и руснаците живете с митове и за това понякога сте чудни или смешни.

Вие винаги ще си аресвате руснаците, а те почти винаги ще мрат с много свои некадърно за малко чужди, позорно понякога! И това е истината, а ако имате малко здрав разум вътре в себе си, чудесно знаете, че съм сурово горзно прав.
цитирай
10. germantiger - bloga prawi byg - още един коментар от мен
19.11.2016 12:34
За да не си губим излишно времето един с друг ще изпреваря комичните българчета тук, които предполагам ще излязат с дежурния лаф за съветското знаем на Райхстага и кой бил в онази война?!

НАКРАТКО:

- българия също губи двете световни войни, не само германията

- руснака бил изнасилвал в германия - разбира се, но над 90% от бременностите са прекъснати и и абортирали, подобно е за полячките, но там не за всички обласдти има статистика - до 80% аборти от изнасилванията на съветските ушанки, за унгарки и австрийки няма статитика

- колкото германец е клал руснак то мняма равнение - що кървища меса в калта и що могили забрадки на руски майки, съпоруги, сестри и дъщери - 40 млн са жертвите на изток, повечето руски и украински - екарисаж, мисълта ми е германеца ги е трил повечето отколкото онези него - черва и конечности на изток и урочища без хора после

- мисълта ми е - по смърт и кръв руснака е назад, загубил е сравнението както ВИЕ НА ИЗТОК ГО РАВНЯВАТЕ КОЙ БИЛ ОТГОРЕ - такова сравнение разбира се няма и войната е трагедия за всички народи, но част от вас така го теглите и на кантара олеквате с вашите мерки и теглилки

- лично моя дядо е убил няколко съветски калпака - руски ли са били - не знам, вероятно или не, съмнявам се че някой от вас може да изтъкне това за като руснак от вас избил германци

с две думи - вашоте любими са повече бити, избивани от моите и това го казвам, защото ЧАСТ ОТ ВАС така теглят, което е абсурдно, но с българина по български - само така трябва да се говори

повече сте бити, повече сте кървели и повече сте позорно губили в некадърност, все пак зазката не е бмв и никога няам да бъде
цитирай
11. krumbelosvet - Авторът на коментар 11 е садист.
19.11.2016 15:29
Пази Боже.
цитирай
12. podvodni - Отдавна е известно, че пинчера не се ...
19.11.2016 16:11
Отдавна е известно, че пинчера не се слави с висок интелект и писанията му по-често предизвикват откровен присмех или, най-малкото, ехидно снисхождение.
Да изложим някои неоспорими факти :
1. Първа световна война
- инициатор - Германия
- загубил войната - Германия
Репарациите наложени на Германия за предизвикване на безумието ПСВ са изплатени през 2004 г.

Резултат от ПСВ - създаване на СССР и ВСВ.

2. Втора световна война

- инициатор - Германия
- поражение - Германия

Репарациите наложени на Германия за ВСВ ще бъдат изплатени (при идеални условия - липса на външен дълг, наличност на промишлено производство и положителен търговски баланс ) през 2 163 г. Но при положение, че на днешен етап външната задлъжнялост на федералната република е надминава сумата от 5,5 трилиона долара, или 145% от БВП, то изплащането на репарациите от ВСВ става мисия невъзможна. Към тази примка се добавя и замяната на производствената икономика с тази на потребителското общество, какато и поредното безумие на поредният германски държавен безумец с приемане на огромно количество арабски тунеядци.
За сравнение, СССР изплаща дългът си към САЩ и Великобритания по програма ленд-лийз през 1972 г., и то изцяло във злато.
Днешна Русия, която е приемник на СССР има задлъжнялост около 23 % от БВП или 600 милиарда долара.

И най-фрапиращият факт - лозунга " Меркел в Сибир - Путин в Берлин " идва не от къде и да е, а именно от Германия.

И снова москвичи победили "Мерседес" !
цитирай
13. born - Като резултат от изчитането на някои от коментарите разбрах следното :
19.11.2016 16:30
1. Че безспорно единствения агресор в света е била Русия и то винаги и на всички места по света, където е имало каквито и да е било сблъсъци.
2. Виновници за всички войни за всички времена са Русия и в частност Путин.
3. Руснаците са абсолютно некадърни войници, които се бият пияни на орди без да е@ават всякакви началства , тактики и стратегии.
4. На Русия й липсват всякакви съвременни и модерни оръжия, корабите им се задвижват с весла, подводниците са с шнорхели, а самолетите им падат като круши само като забележат страшното въоръжение на прибалтийските страни и РАЗБИРА се нашето.
5. и т.н. и т.н.
Дано да имат благоразумието да не се занимават с нас, защото още малко ще имаме такъв талантлив главнокомандващ. Следващият май е москал, следователно гад и предател.
БЛАГОДАРИМ за фниманието.
цитирай
14. tomcat2 - лайНАТО напред .....към гроба!
19.11.2016 18:43
лайНАТО напред .....към гроба!
цитирай
15. born - лайНАТО напред. . . . . към гроба!...
19.11.2016 20:26
tomcat2 написа:
лайНАТО напред .....към гроба!

Тръмп обеща да ги вкара в пътя. Дано.
цитирай
16. planinitenabulgaria - Още един некомунист се намесва в този блог, но по-спокойно!
19.11.2016 20:48
Господин Борн, като по-възрастен от Вас откривам доста грешки в разсъженията Ви, когато отговаряте на прокоментиралите постинга Ви. И още нещо откривам - че един 40-42 годишен човек по зрелост може да превишава такъв на 70-72. Нямам предвид Вас.
Като човек, който обичате музиката сигурно ще разберете защо поздравявям с този хит повечето от коментиралите. Хитът е музикален превод на изкоментираното от тях.
Взех го от една съседна страна, където всички го пеят до безсъзнаие и после отново. Текстът печели приз като най-смислен за периода 1989-2016 г. а музиката се нарежда отново първа в категорията "Нечалга". Приятно слушане:
https://www/watch?v=CEfPo9R4K7g
цитирай
17. born - Г-н Коста,
19.11.2016 23:42
Като по-млад от Вас е необходимо да Ви обърна внимание на факта, че ако желаете да насочите някой /без значение по-млад или не/ към линка, за който пожелавате приятно слушане, следва да го пейстнете в заглавието на коментара. Иначе затруднявате евентуалния слушател и рискувате приятното слушане. За мен не е проблем да го отворя и така, но за в бъдеще Ви съветвам да слушате по-младите. Както вече Ви цитирах един мъдър автор на мъдри мисли, а той казва : "АКО НЯМАШ АКЪЛ В МЛАДА МЛАДИЦА, НЕ ГО ТЪРСИ В БЯЛА КОСИЦА !" Авторът е комунист - АБПКФ, но бе изключително мъдър и талантлив човек, който когато Вие сте четкали патъците на комначалниците си /защото такива са били времената според всички пишман демократи-бивши комунисти/ бе един истински дисидент и дори бай Т. /менторът на бай Х./ не смееше да му затвори устата. Името е: РАДОЙ РАЛИН. И имах честта лично да го познавам за разлика от Вашего брата. Бъдете здрав и не се вълнувайте толкова. Гледайте си планините и музиката и ще живеете дълго . И щастливо.
ПП. И щях да пропусна. Ако имате внуци /да са живи и здрави/ поучавайте ги без всякакви задръжки. Останалите простосмъртни оставете да се учат от там, от където те преценят.
цитирай
18. germantiger - ...
20.11.2016 09:38
- две балкански войни - инициатор България

- псв - агресор на балканите - България

- псв и всв - бита и в двете страна - България

- псв - бита страна руската империя

- студена война - бита русияссср след онд сритана в границите си отпреди пьтр великий

ПЪРВИЯ МОСКВИЧ Е КРАДЕН ГЕРМАНСКИ ОПЕЛ
цитирай
19. germantiger - ...
20.11.2016 09:42
born написа:
1. Че безспорно единствения агресор в света е била Русия и то винаги и на всички места по света, където е имало каквито и да е било сблъсъци.
2. Виновници за всички войни за всички времена са Русия и в частност Путин.
3. Руснаците са абсолютно некадърни войници, които се бият пияни на орди без да е@ават всякакви началства , тактики и стратегии.
4. На Русия й липсват всякакви съвременни и модерни оръжия, корабите им се задвижват с весла, подводниците са с шнорхели, а самолетите им падат като круши само като забележат страшното въоръжение на прибалтийските страни и РАЗБИРА се нашето.
5. и т.н. и т.н.
Дано да имат благоразумието да не се занимават с нас, защото още малко ще имаме такъв талантлив главнокомандващ. Следващият май е москал, следователно гад и предател.
БЛАГОДАРИМ за фниманието.


Без лигавене - ти си сериозен човек и не върви да мрънкаш

ТОЧНО ТОВА ГОВОРЕХТЕ РУСНАЦИТЕ ЗА ГЕРМАНИЯ

ЗА ВСИЧКО БЕШЕ ВИНОВНА ГЕРМАНИЯ И ОЩЕ Е

НЯМА ПО ЧЕРНА ВЪВ ФИЛМИ И ИСОТРИЯ ОТ ГЕРМАНИЯ

МАЛКО ВИ ВИНИХА И ВИЕ РЕВНАХТЕ, ЩОТО СТЕ СВИКНАЛИ ДА Е НА ВАШЕТО

АЗ СЪМ СВИКНАЛ ДА СЪМ ВИНОВНЕ ОТ ДЕТЕ

АЗ НЕ МРЪНКАМ - ЗВЕРЕЯ
цитирай
20. germantiger - bygawiq blog
20.11.2016 09:46
45 години на изток грачехте в германофобия

45 години и още 26 в холивуд германия е винйаги е виновна

сега 26 години понякога винят и вас руснаците

и вие какво - ощипани госпожици?!
цитирай
21. born - Че е бъгав - бъгав е блога.
20.11.2016 11:45
И не е учудващо при тази хибридна агресивност на Россия и лично Путин. Винаги съм твърдял, че си твърде интелигентен и ерудиран мъж, но в някои случаи ме изненадваш. Досега никой и не си е и помислял да ме обвинява в германофобия. Напротив - винаги съм уважавал тази нация. Ако НАТО и Германия ги приемаш като едно цяло, тогава си прав - натофоб съм. Като отличен познавач на двете страни /Русия и Германия/ винаги съм намирал изключително много прилики в основните национални качества на двете нации. А и те винаги са се харесвали. Може да ти прозвучи провокационно, но ти си аналитик и ако честно се замислиш, ще се съгласиш с мен. Колкото и смешно да звучи - дори и в областта на кулинарията.
ПП. Много добре знаеш, че не съм руснак.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4601296
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031