Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2016 00:14 - Ще се видим в съда, другарке.
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 7129 Коментари: 26 Гласове:
15

Последна промяна: 18.06.2016 00:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
               Не съм от тези, които си оставят магарето в калта. Магарето ми е много по-ценно от някои болнави лица. Болнави от мегаломания и самовлюбеност.
         Обяснявам: защо съм в десетката на фаворитите на Пишковата истерия  ?
Като всеки нормален блогов читател, навремето сърфирах из блога с неподправен интерес, като се запознах  с творчеството на всякакви идиоти и комплексари, но  и нормални и стойностни хора. Естествено в един момент попаднах и на блога на читателката на новини, при което с присъщото си кавалерско уважение към женската половина на човечеството няколко пъти проявих интерес към глупостите , написани от това женче.
      Тази глупотевина продължи до някакъв нафукан постинг, в който тя славословеше един велик журналмен, който изкрънкал интервю от тогавашната току-що излюпена бразилска президентка /която между другото е импийчмънена от бразилското политическо пространство и президентския пост и е доста вероятно да завърши кариерата си в раирани одежди/.  Въпросният гений бил г-н Съпруга на г-жа Читателката на новини. Това неимоверно усилие от г-н Съпруга го изтощило до такива степен, че г-н Съпруга бил просто физически изтощен до крайност. Може би г-жата е достигнала до това заключение заради вероятността от неизпълнение на някои семейни задължения и пр. Не зная и не ме интересува.
       Като един истински съпричастен на г-жа-другарката симпатизатор и ревностен радетел за справедливост, аз й предложих да убеди г-н Съпруга да не се трепе с този тежък, непосилен и изтощителен труд, а да му помогне да намери и започне някаква по-лека и неизтощаваща дотолкова работа като например селскостопански труженик, строителен работник или евентуално миньор-пробойчик. Въпреки очевидната добронамереност на това мое доброжелателно и човеколюбиво предложение, другарката не го възприе като такова и с присъщата си очевидна добронамереност започна да ме замерва с миризливи и фекални епитети от рода на цитираните в прекопирания по-долу коментар по адрес на така скромната ми и доброжелателна личност. В усилията си да ликвидира такъв очевиден подъл, злобен и отвратителен мерзавец като мен, доброжелателната другарка възприе тактиката на Г.С. Раковски, като събра чета от импотентни харамии, която  проявяват ог
ромен и нездрав интерес към писанията ми и ги коментират по подобие на идеотоложката си. Самата А. Велика не смее да влиза в блога ми независимо от факта, че аз не трия никакви коментари.
       Няма да ги избоявам паленцата, само ще отбележа вродената им имбецилност. Някои от тях се считат за Ентелегентни, но това е присъщо за такива. Няма пияндурник, който да си признае, че е такъв. Съветвам ги да си избършат пяната и лигите от джуките и да си вземат по-сериозни дози от успокоителни препарати. 
       Благодаря за популярността, Дрогарке. След получените обиди ще се видим в сАда.

7.
angpiskova - Сега съвсем сериозно -
09:32 този е един от най-големите блогови мерзавци - подъл, с нисък интелект /което доказва тук/, злобен. И за да бъда толкова категорична, съм го преценила в доста ситуации. Както се вижда, оценката ми е правилна. цитирай

ПП. Като истински доброжелател на особено отрудените от т.н. журналистически труд им препоръчвам следната професия :





Гласувай:
20


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Пиши още по- сбито и с
18.06.2016 07:07
още по- ситен шрифт. Така ще станеш истинска звезда
цитирай
2. slavimirgenchev1953 - Не си оставяш магарето в калта,
18.06.2016 07:30
но за сметка на това ти киснеш там - като магаре.
цитирай
3. born - още по- ситен шрифт. Така ще станеш ...
18.06.2016 09:52
apostapostoloff написа:
още по- ситен шрифт. Така ще станеш истинска звезда

Този шрифт е създаден за грамотни хора с нормално зрение - до минус 6 диоптъра. Не е зле да си смениш цайсите с телескоп.
цитирай
4. born - но за сметка на това ти киснеш там - ...
18.06.2016 09:53
slavimirgenchev1953 написа:
но за сметка на това ти киснеш там - като магаре.

Калтаците не бива да дават съвети добре ли е да се кисне в калта.
цитирай
5. born - Четниците започнаха атаки по по...
18.06.2016 10:03
Четниците започнаха атаки по поръчение на главнокомандващия. Не мога да си обясня защо са толкова добронамерени към скромната ми особа. Обещавам да си помисля по въпроса и да го отнеса до аналлизаторския отдел в "Долно Уйново". Но нека изчакаме крайния резултат от мача Турция-Албания и тогава ще видим да сменяме ли стратегията или само тактиката.
цитирай
6. 1997 - Тия хора "чета от импотентни харамии"
18.06.2016 10:03
пак извадиха прашките (от цепките си).
цитирай
7. freeoldmen - Тази женица
18.06.2016 10:06
е толкова ниска топка, че не си струва виртуалното ми мастило.
Затова се е обградила и с подобни.
цитирай
8. born - пак извадиха прашките (от цепките ...
18.06.2016 10:21
1997 написа:
пак извадиха прашките (от цепките си).

Какво да правят хорицата - толкова са им възможностите. Поздрави.
цитирай
9. planinitenabulgaria - Аз с напредване на възрастта ми ставам все по-умен,
18.06.2016 12:15
което е нормално, както е нормално жената да става все по-умна след всяка следваща извънбрачна връзка. От тази висока позиция раздавам акъли на по-малките от мен да не си изразходват емоциите в безсмислено дърляне, а в нещо смислено. Защото има такива, които ползвайки суматохата от дърлянето и поради това давайки неточни преценки, в спора се намесват обучени в Центъра политпроститути в опит да носочат дугите каак правилно да мислят. Ето и сега има един изкоментирал се, но с гънки на мозъка си каквито има Делян Пеевски по корема си след като се е навечерял.
И накрая един съвет към Вас, г/н Борн:
Като по-голям от Вас Ви съветвам за по-прецизен подбор на темите, по които пишете.
И понеже блогът Ви е доста популярен, ще го ползвам за реклама на един мой постинг:
http://planinitenabulgaria.blog/muzika/2015/03/28/iozef-haidn.1349610
цитирай
10. slavimirgenchev1953 - Калтаците от БКП и ДС
18.06.2016 14:01
обиждат хората на калтаци.
Я си спомни колко хора си натопил пред службите като останалите цървули от ДС-риата и се засрами.
цитирай
11. born - обиждат хората на калтаци. Я си с...
18.06.2016 14:53
slavimirgenchev1953 написа:
обиждат хората на калтаци.
Я си спомни колко хора си натопил пред службите като останалите цървули от ДС-риата и се засрами.

На няколко калтаци като теб им разбих наглите мутри след ВНКР без всякакви партийни или безпартийни пристрастия. И без всякакво колебание и съжаление. Просто защото всеки нормален човек би постъпил така. А към теб, наглий Калтакий, имам следния опростен въпрос : каква ти се пада читателката на новини- леля, баба, учинайка или нещо подобно, та се припознаваш като импотентен харамия от нейната чета ? И те предупреждавам съвсем човешки да не се вреш из блога ми с тъпанарски коменти, защото ще пусна следващите произведения от цикъла "Славунски песни".
цитирай
12. born - Пропуснах да дешифрирам абревиатурата, но
18.06.2016 14:56
който е интелигентен- ще я разшифрова, който е умен - ще я разбере. Който е тъп - ще си остане тъп.
цитирай
13. born - Уважаеми Коста,
18.06.2016 15:08
Винаги когато някой се опитва да ми дава съвети под формата на нравоучения от позицията на по- възрастен /т.е. по- умен и по-мъдър/ му цитирам епиграмата на Великия РР : "Ако нямаш ум в млада младица, не го търси в бяла брадица !" Толкоз ! По смислено ще е да посъветваш четниците на читателката на новини, които не коментират темата, а великата ми и непогрешима личност. Май по това си приличаме доста с теб, което от моя страна не е завист, а колегиално възхищение.
цитирай
14. born - Френд Фрий,
18.06.2016 15:18
freeoldmen написа:
е толкова ниска топка, че не си струва виртуалното ми мастило.
Затова се е обградила и с подобни.

Абсолютно съм съгласен с теб. Прав си, че тази женска е твърде ниска топка. Просто исках да обясня на невежите поласкателното й отношение към моя милост, тъй като тя няма да даде информация откъде идва тази нейна неистова първобитна злоба към другомислещите и инакомислещите от киивскитий бакшиший. А четата й е на същото ниво. Многократно съм им обяснявал да не се врат из краката на батковците, но изглежда са мазофили, та като ги настъпиш или изриташ, започват да пищат. Поздрави.
цитирай
15. litatru - Здравейте, Стефане!
18.06.2016 16:03
Защо си хабите енергията за индивиди, които обиждат, незачитайки чуждото мнение, или имат различна от тяхната партийна принадлежност.
Лично аз уважавам хора, които не са на крайностите, защото считам, че всеки има право да изрази мнението си, стига да не сипе обиди към останалите, които не са на тяхното мнение. А тези, които сипят обиди, просто Ви правят популярен, защото отрицателната реклама е най- добрата. Гледайте си "рахатлъка" и не им отговаряйте.
Музикалните Ви постинги са страхотни.
С уважение - Литатру!
цитирай
16. slavimirgenchev1953 - Трябва да се почерпиш тази вечер,
18.06.2016 16:15
както и да почерпиш ДС-дружинката, задето съм благоволил да ти посетя блого.
Ако имаш поне малко акъл, де.
цитирай
17. getmans1 - Голем майтап .... :))) и смех ...
18.06.2016 16:55
.... При толкова много и „красиви“ епитети с които си описал „другарката“ като тръгнеш зя съда гледай да не си забравиш четката за зъби, сапуна и пешкира.
Опс, все пак забравих нещо, налъмите забравих защото даже и съдът да е Омският и дори Путин да е председател, ще ти потрябват моменталически:)))
цитирай
18. apostapostoloff - Трябва да си вземе и чайсите,
18.06.2016 18:12
дъртото ченге, а и памперсите. Не е зле да си купи и перука, та да го харесват повече е@ачите в затвора.
цитирай
19. haralanov - Борн, не очаквах, че ще паднеш до нивото на Кушляка...
18.06.2016 22:59
Борн, не очаквах, че ще паднеш до нивото на Кушляка!
Но всеки има право и на собствени падения.
Дори и ти.
цитирай
20. born - Уважаема Литатру,
19.06.2016 00:06
Напълно споделям изказаното от Вас мнение, но не съм свикнал непълноценни индивиди да ми отправят квалификации и аз да ги търпя безропотно. Четата отказа доста стойностни блогъри от изяви тук. С мен това няма да им се сбъдне. Тъй като Вие сте твърде интелигентен човек вече сте наясно, че постингът касае просташка квалификация от визираната персона, а не някакво елементарно заяждане от моя страна. Всеки има право на отговор, обяснение и самозащита. Според четниците обаче само те и агитката им имат право на мнение и то е единствено. В логото ми е вписано, че ще громя простащината, цял живот съм го правил и ще го правя. Това е. Моите уважения.
цитирай
21. born - Борн, не очаквах, че ще паднеш до ...
19.06.2016 00:08
haralanov написа:
Борн, не очаквах, че ще паднеш до нивото на Кушляка!
Но всеки има право и на собствени падения.
Дори и ти.

Хараланкоолу, ти прочете ли поне за какво става дума в постинга или караш по инерция ? Никой не те е канил тук.

цитирай
22. born - На останалите паленца от четата няма да рекоментирам сега.
19.06.2016 00:10
Поради прекомерна заетост относно европейското. Лайте си на воля. Утре ще ви оправям. Един по един.
цитирай
23. planinitenabulgaria - Последен съвет:
19.06.2016 23:06
Мислех по-обстойно да рекоментирам, но тъй като ще съобщават за здравословното състояние на Митьо Очите и за повдигнато обвинение срещу Кравата, който го гръмна, само едно изречение:
Ако някой говори за съд, той разваля имиджа си. Само 5% от хората вярват в съда, останалите го мислят за най-корумпираната институция в страната.
Четох, че човекът с напредване на възрастта поумнявал по експонента и макар и с ден по-възрастен отдруг човек, той го вари много.
И още една реклама, защото моите постинги малко се четат, макар и доста интересни:
http://planinitenabulgaria.blog/muzika/2015/03/22/franc-shubert.1348144
цитирай
24. born - Мислех по-обстойно да рекомент...
22.06.2016 10:37
planinitenabulgaria написа:
Мислех по-обстойно да рекоментирам, но тъй като ще съобщават за здравословното състояние на Митьо Очите и за повдигнато обвинение срещу Кравата, който го гръмна, само едно изречение:
Ако някой говори за съд, той разваля имиджа си. Само 5% от хората вярват в съда, останалите го мислят за най-корумпираната институция в страната.
Четох, че човекът с напредване на възрастта поумнявал по експонента и макар и с ден по-възрастен отдруг човек, той го вари много.
И още една реклама, защото моите постинги малко се четат, макар и доста интересни:
http://planinitenabulgaria/muzika/2015/03/22/franc-shubert.1348144

Ререкоментарът ми може да се изчерпи с народната поговорка: :"Не питай
старило, а патило." Посткомунистически привет на аналлизаторския отдел.
цитирай
25. wasp - вкиснал дъртак
03.07.2016 21:22
тръгнал да съди с пет лева в джоба......!!!!!!!!!!

ха -ха - ха

много точно казано - мерзавец - подъл, с нисък интелект , злобен
цитирай
26. born - Келеш провинциален
09.07.2016 15:25
Не си спомням точно, но навремето минавах покрай Самоков и на едно кръстовище една грозновата женска ми предложи да изпълни духово изпълнение за 3 лв. Сега се сещам, че това е била майка ти. Много сте еФтини.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4598931
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031