Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.10.2015 15:18 - РАДАНЕ, КАЖИ СИ ЗА КИНТИТЕ ОТ ДЪНКАТА!
Автор: zlatko1 Категория: Забавление   
Прочетен: 1462 Коментари: 1 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Медийната империя на Пеевски руши авторитета на Реформаторския блок. Медиите на Пеевски действат като перверзен коректив на правителството – подкрепят една част от него, ГЕРБ, и с най-долни мерки действат срещу друга. Покрай местните избори се провежда координирана и целенасочена атака срещу кандидатите на Реформаторския блок от страна на ГЕРБ и ДПС, заяви Радан Кънев. Той даде за пример личната атака на Цветан Цветанов срещу Чавдар Трифонов, кандидат за кмет на Реформаторския блок във Варна“ – цитат от лицето Радан Кънев.
image  image

АФЕРА няма нищо общо с „медийната империя на Пеевски“, нито сме „перверзен коректив на правителството“. АФЕРА в прав текст още преди месеци посочи кой дава кинтите на Радан Кънев и ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ МУ „РЕФОРМАТОРИ“ във Варна, както и на ТАКА НАРЕЧЕНИЯ „РЕФОРМАТОР“, КАНДИДАТ –КМЕТ НА ВАРНА ЧАВДАР „ДОБРИН МИТЕВ“, ИНАЧЕ КАЗАНО, ТРИФОНОВ.
Кинти текат, както и при предишните местни избори, от страната на „братя Иванови“/Янко Иванов – КТБ/, първи дружки на Ваньо Лихвата.
РАДАНЕ, КАЖИ СИ ЗА ДЪНКАТА! И ЗАЩО В ПОСЛЕДВАЩ ОТЧЕТ ПРЕД СМЕТНАТА ПАЛАТА НА „РЕФОРМАТОРИТЕ“ ИМЕТО МУ С „ДАРЕНИЕ“ НЯМА ДА ГО ИМА!
Кажи си, Радане, поради що се срамиш да признаеш, че взимате пари от Дънката? Колко? Кога се дават? Защо „на черно“?
И НАЙ-ВАЖНОТО: ЗАЩО ГЕРБ В ЛИЦЕТО НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, КОИТО ПРЕКРАСНО ЗНАЯТ, ЧЕ ДЪНКАТА ВИ ДАВА КИНТИ, НЕ РЕАГИРАТ? ЗАЩОТО ЧАВДАР „ДОБРИН МИТЕВ“ Е „СКРИТАТА ЛИМОНКА“ НА ГЕРБ ЛИ? И ЗАЩОТО СИ ФОРМИРАТ НАРЕДЕН „БАЛОТАЖ“ МЕЖДУ ПОРТНИХ И ЧАВДАР „ДОБРИН МИТЕВ“?
АПРОПО, РАДАНЕ, НЕ БЕШЕ ЛИ ДЪНКАТА „КОНТРАБАНДИСТ“, ОБЯВЕН КАТО ТАКЪВ ОТ ОНЕЗИ, С КОИТО СЕГА ЗАЕДНО УПРАВЛЯВАТЕ, А?
Айде, Радане, не плещи за „пеевските медии“, а признай, че Дънката ви е основен спонсор, същият Дънката, който храни години наред БСП и КОМУНЯГИТЕ.
Преди години, менторът ти, Радане, Ваньо Лихвата, бе изрекъл безумното, че сайта АФЕРА бил на КГБ. Сега да не ни обявиш, че сме на Путин, понеже ти разкриваме „паричните потоци“? Не бързай, „чадо пасторско“, че да не се отзовеш на един кораб с Дънката, на който пише „Made in СССР“ за ужас на ген. Димо Гяуров, който избяга в храстите, когато го заковахме със същия Дънката, по времето, когато бе „десен“ кандидат –кмет за Варна, а пък Дънката спонсорираше „червените комуняги“.




Гласувай:
10



1. drag777 - Балотаж между Портних и онзи с дъ...
02.10.2015 16:42
Балотаж между Портних и онзи с дългото име? Изобщо не ми се вярва. Няма база за сравнение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zlatko1
Категория: Забавление
Прочетен: 1624211
Постинги: 803
Коментари: 399
Гласове: 818
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930