Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2010 11:17 - Олимпиадата завърши
Автор: born Категория: Спорт   
Прочетен: 1045 Коментари: 0 Гласове:
0



Екскурзиантите от Ванкувър се завърнаха живи !

Новини. Спортна емисия. С приповдигнат глас  ентусиазиран спортен коментатор съобщава централната новина:

Коментатор :  Тази вечер със специален полет от Ванкувър се завърнаха нашите олимпийци.На олимпиадата те се случиха според очакванията. Да дадем думата на някои от тях,които са се случили  на Олимпиадата за впечатленията им от това историческо събитие.

Състезателка  О(олимпийка): Голямо събитие беше. Хотелът беше 5 звезден със сауна и СПА. Храната беше добра,но ни липсваше Родината.

Коментатор: А какво бихте казали  за класирането на нашите представители,които се случиха на Олимпиадата?

Състезателка-олимпийка: Състезанието беше много силно. Конкуренцията беше много силна. Магазините беха много хубави и направихме хубав   шопинг. Само парите беха малко и не можахме да си случим квалитетен шопинг. Държавата трябва да отделя повече средства за нашите спортисти.

Времето беше много капризно.Аз съм доволна от класирането си (б.а.-отпада в началото на квалификациите). За малко да постигна мой личен рекорд. На следващата олимпиада ще се представя оше по-добре, тъй като натрупах ценен опит.

Коментатор: А сега да интервюираме състезателя ОО. Какво е впечатлението ви от случилата се Олимпиада?

Състезател ОО.: Много хубуу  беши. Гуляма рабутъ. Ас личну пустигнъх личън рикорт (б.а.-последен в квалификационната серия). До следващата Олимпиада ша тряба да са пудготвям индивидоално. Затуй трябва да са утпуснат пъри от бюджйета, щоту ако на тази олимпиада имъхми утпуснъти повечи пъри за пудгутовкъ и едини, щяхме да имаме олимпийски шампиони. (б.а. преди заминаването за Ванкубър. бяха обявени награди за олимпийски шампион 200000 лв.)

Коментатор: А ето и заслужилия тренер ООО : Как ще коментирате представянето на нашия отбор ,който се случи на Олимпиадата?

Тренер ООО : Като отчетем трудностите по пътуването на отиване и вращане-следствие на недостатачните отпуснати средства, като отчетем трудностите в подготвителния процес, дължащи се на недостатъчно финансиране,като отчетем и трудностите по късия период на аклиматизация, дължащи се на ограничените средства, като отчетем световната криза , земетресенията в Хаити,наводненията във Франция, цунамитата в Япония и горещините в Австралия, можем да отчетем класирането като задоволително и оптимистично. Имаме голям потенциал и трябва да го развиваме. До нови още по големи успехи за българския национален спорт!

Коментатор: Драги зрители,ние всички изгледахме достойното представяне на нашите състезатели и състезателки на това епохално състезание, което се случи  и за сетен път се убедихме,че нашите национали са едни изключително етични хора. Във времето на криза те  отказаха да спечелят олимпийските медали, за да не случат с ощетяване националниа бюджет. И лично  финансовия негово превъзходителство министър  г-н Дянков. Хвала на такива патриоти! Да ги поздравим с  достойното завръщане все пак  живи и здрави. Некои състезатели от други страни даже се утрепаха  по шанците и пистите - да ги прости Господ ! До нови успехи- както каза  заслужилия. тренер ООО!

БА. Авторът ще бъде благодарен за вечни времена на този, който даде информация за разходваните средства (във време на финансова криза) за подготовката и реализацията на Голямата екскурзия.В Русия премиерът Путин заяви, че ще търси отговорност от компетентните лица за провала на руския отбор.



Тагове:   Олимпиадата,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4623413
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930