Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2020 08:26 - Бил Гейтс Наема Студенти От BLM За Преброяване На Бюлетини В Щатите На Бойното Поле
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 817 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 29.11.2020 08:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Бил Гейтс Наема Студенти От BLM За Преброяване На Бюлетини В Щатите На Бойното Поле


imageHAF16 Ноември 2020 Г.


За да се увери, че Джо Байдън „спечели“ повечето ключови щати на бойното поле, Бил Гейтс и други на влиятелни позиции замениха ветерански социологи с „млади чернокожи студенти“, известни също като терористи на Black Lives Matter (BLM) , извършили измама за изборите за плати.

от Итън Хъф

Според съобщенията, Гейтс и неговите кохорти са изплашили ветеранските социологически работници да се страхуват от инфекция с коронавируса на Ухан (Covid-19) , отваряйки вратата за младите чернокожи активисти да нахлуят и да крадат гласове за Байдън, осигурявайки обявената от медиите „победа. ”

image

„Оправданието за COVID-19 беше използвано, за да изплаши някои възрастни служители от анкетите да се поклонят и да бъдат заменени от тези звънечи“, пише Шейн Трехо за политиката на Big League.

 

Проектът Campus Vote, крило на Центъра за честни избори, получи финансиране от New Venture Fund за наемане на тези „млади чернокожи студенти“ като анкети.

Новият рисков фонд, в случай че не сте запознати с него, е получил повече от 94 милиона долара от фондация "Бил и Мелинда Гейтс", както и от други глобалистически групи за специални интереси като Фондация Форд и Фондация Хюлет.

NBC News първо разсипа зърната за „младите чернокожи студенти“, като посочи, че тази „разнообразна група от хиляди по-млади американци, варираща от 16-годишни гимназисти до студенти“, е била натоварена със задачата да „влезе като анкетиращи страната по време на предсрочно гласуване и в изборния ден. "

Веднъж инсталирани, тези „млади чернокожи студенти“, с помощта на проекта „Анкети“ и проекта „Проучване на героите“, участваха в широко разпространена кампания за измама с гласове, която се опитва да открадне изборите за Байдън.

Баскетболистът Леброн Джеймс също участва в бутафорията, като е работил както с Фонда за правна защита на NAACP, така и с Power Polls, за да наеме повече млади чернокожи хора, които да работят на избирателните места в почти всеки градски анклав, където преброяването на гласовете изглежда е фалшифицирано.

Бил Гейтс Трябва Да Бъде Обвинен В Държавна Измяна

Между другото, Гейтс досега е получил това, което е искал, с обявената от Байдън „победа“. Милиардерът-евгенист побърза да отпразнува резултатите , съобщени от медиите, които вече са поставили Байдън за „новоизбран президент“.

 

Това, разбира се, означава, че Гейтс е съучастник в извършването на предателство срещу нацията ни.

Неговите пари и участие доведоха до многобройни щати, обявени за Байдън, които му връчиха „победа“, въпреки че имаше очевидна измама с изборите, което налага по-нататъшно разследване.

Например в Невада доносчици, подписали клетва, твърдят, че са наблюдавали „младите чернокожи студенти“ на Гейтс, казващи на хората, които се опитват да гласуват без подходяща идентификация, просто да кандидатстват за каквото им е необходимо от DMV и да носят документите, въпреки че това е юридически неприемлив съвет.

„Казаха ни (ръководителят на моя екип) и двама други асистенти да посъветваме хората, които искат да се регистрират, да гласуват и не разполагат с подходящата лична карта / шофьорска книжка в Невада, че могат да излязат на паркинга и да уговорят среща с DMV, за да вземе лична карта / шофьорска книжка в Невада и след това да представи доказателство за потвърждението за тяхното назначение (или хартиено копие, или да ни го заснеме на телефона си) и тогава те биха могли да бъдат регистрирани “, посочи един от подателите на сигнали.

„След това им беше позволено да гласуват с предварителна бюлетина, въпреки че назначенията им бяха едва през януари 2021 г. Казаха ни, че това е разрешено в цялата долина, на всички избирателни места“.

В друг случай доносник стана свидетел на двама души, които отваряха пликове с бюлетини, попълваха ги и ги подписваха и ги връщаха обратно в официални розови и бели пликове, сякаш бяха изпратени по пощата от легитимни избиратели.

„Редовно виждах хора, които влизаха с множество бюлетини“, твърди този подател на сигнали. „Не ни беше позволено да говорим с наблюдателите или наблюдателите. Не трябваше да казваме нищо на наблюдателите. “




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
1. oia - Както и у нас---чернокожите реш...
29.11.2020 09:46
Както и у нас---чернокожите решават изборите. Ужас
цитирай
2. fun1001 - д утро..захари, ти НЕ можеш да дебатираш...
29.11.2020 10:01

то си личи.ама...пуста лудакраста...
Театъра в Хамерика, си има име :

Проблем-Реакция-Решение..Д Айк...
а, още Хегел, го е бетонирал ...
Теза- Антитеза -Синтез

разберете, ЕЛита създава Новите Парадигми, Новият Свят
и Новият Ред...ТЕ са в Русия, Америка, и Китай!!!!
....Парите са им най малкият проблем...
ТЕ 'правят" Света, Идеите...Хората...и, безспорно са мн. Умни..)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740005
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031