Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2020 18:01 - КОЛКОТО И ДА Е СРАВНИМА ФИЗИОЛОГИЯТА НА ЧОВЕКА С ТАЗИ НА ЖИВОТИНСКИЯ СВЯТ, ИМА РАЗЛИЧИЯ, ПОЛУЧЕНИ ОТ ВСЕ ОЩЕ НЕИЗВЕСТНИ НА НАУКАТА ЗАКОНОМЕРНОСТИ
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2138 Коментари: 6 Гласове:
10

Последна промяна: 26.11.2020 18:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
РАЗЛИЧИЯТА МЕЖДУ ЧОВЕКА И ЖИВОТНИТЕ СА ВИДИМИ- ЗА КОЙТО ИСКА ДА ГИ ВИДИ. ЖИВОТНИТЕ  ИМАТ  ИНСТИНГТИ, КОИТО СЛЕДВАТ  НЕОТКЛОННО  ЗА ДА СЕ ХРАНЯТ, ЗА ДА СЪЗДАДАТ И ОТГЛЕДАТ ПОКОЛЕНИЕ, КОИТО ПОНЯКОГА КАРАТ  НЯКОЙ ДА ЗАКЛЮЧАВАТ, ЧЕ СА С ПО ВИСШИ СПОСОБНОСТИ- ЕТО ДЕТЕТО ИМ ( АГНЕ, КОЗЛЕ, ЗАЙЧЕ)  ВЕДНАГА ЗАПОЧВА ДА БОЗАЕ, ДА ТИЧА СЛЕД МАЙКА СИ, А ЧОВЕШКОТО ДЕТЕ ГО ПОСТИГА СЛЕД ГОДИНИ ГЛЕДАНЕ И... ВЪЗПИТАВАНЕ  НЕ Е ЛИ ТАКА?!



Гласувай:
10



1. zaw12929 - Земята единствена разчита кодо...
26.11.2020 18:05
Земята единствена разчита кодовете на поставеното в пръстта и семе и с помощтана водата и слънцето, го превръща в съответното растение. Откакто ги има на света, пчелите по еднакъв начин:събират нектар и го превръщат в мед; отглеждат децата си; организират цялостната си дейност, големината и размера на восъчните клетки.Така ли би излеждал и възможен човешки свят, където местото на всеки е строго определено, където никой ни що не може да променя?! Да, ако хората имаха мозък, колкото пчелата, който няма способността да се доразвива, човечеството и днес щеше да липсва на приподата. Неговата поява е чудо! Но, Понякога животни ни карат да мислим, че ни превъзхождат-с умението на новородените, да бозаят, да следват веднага стадата, докато на човешкото дете трябват години на грижи и обучение.Това е доказателство, че Колкото И Да Е Сравнима Физиолоията С Тази На Животинския Свят, Имаме Генерални Различия, Получени От Все Още Неизвестни На Науката Закономерности, предопределени от поставените от Природата цели за създаването, развитието на човека и човечеството. Няма нищо случаино! Всяко явление става, защото са налице нужните условия!
Животът не започва и завършва с нас! Радваме се на натрупано от предци огромно интелектуално богатство, съизмеримо с даваното от земята, като неизчерпаема хранилница за растения и животни!
Интелектуалната техническа и художествена собственост е която умножава способностите на човека и възможностите да го прави са безгранични, по пътя на познанието. Няма стачки и протести срещу законите награвитацията, магнетизма, който и да е природен закон. Природата е подчинена на непоклатими закони, за разлика от човешките закони, които се променят всеки път, като се променят управляващите. Милиони години са изтекли откакто хората градят своя човешки свят:
Човекът е успял да разгадава постепенно закони на природдата, но в по-голямата си част, те още не са разкрити и ще са предмет на бъдащето. Дори и сега, разкритото за естеството на явленията е необятно, знанията не могат да се поберат в главата,дори на гений.В умовете на човечеството може.То е създало и технически средства за съхраняване и ползуване на знанията,които непрекъснато се усъвършенстват.
Всичко, което мислим, преживяваме, научаваме, се записва в главата ни. Представете си тогава Ако сме безсмъртни, за всеки 1-2 века, ще ни трябва нова глава, да заприличаме на нещо, като стоножка, но не от броя на краката, а на глави, за информацията на преживяното. Природа и Бог приложиха формата, осигуряваща безгранична възможност за трупане информация, за усъвуршенстване, наличие у човечеството на свежа памет! Не чрез вечнно съществуващи, остаряващи многоглави тела, а чрез замяна изхабени тела с новородени. Немощното бебешко тяло и главица с чист мозък, способност да възприема света от този, който го отглежда и обучава. Подобно на слязъл от конвейра компютър, когото зареждат програмисти с всякакви програми, така, като в един биологичен компютър, се зареждат от възпитанието и обучението главите ни от раждане до смъртта. Приемственост и възможност за усъвършенстване „Човек се учи докъто е жив!” Усъвършенства цивилизацията и обратното, цивилизацията усъвършенства хората и те ръка за ръка се издигат на все по високо ниво, за да изпълнят поставената от природата задача. В мозъка няма сланина Никой не може да отрече, растежа на човека и човечеството. Като ум, разум, като мъдрост- количество от хора, които все по плътно покриват земята. Същото е и с човека: расте от раждане, до възмъжаване, докато “узрее”. В мозъка няма и не е имало сланина и няма да има, защото, тя е болест на тялото от лошо хранене и не е растеж. Нищо в живата природа не расте безцелно. Всеки растеж завършва с плод, който дава семето за нов живот и замяна на “родителите”. В никакъв случай не е безцелен растежа на човечеството и от това, което се вижда в огромния природен видео-зон може със сигурност да познаем Когато му дойде времето. Човекът ще израстне до БОГ а земята- до център на вселената.Така ще тържествува науката за материя и душа! Хелио и Геоцентарът са тук. Запишете си го. И проверете. Всичко, което влесе в човешката глава. като идея днес идва време и става действителност. За всеки човек действителността е, каквато сам си я направи. Помислете, приемете че това е природна непклатимата истина. Ние сме с двойна употреба и с нас злоупотребяват. Докато не мислим за сбое добро ! Докажете, че не е така. Приемам други хипотези.Тази е моята!

цитирай
2. mt46 - Поздрав!
26.11.2020 23:14
Човекът и животните са подобни и различни. Човекът не е в центъра на Вселената, не е Бог, няма и да бъде...
цитирай
3. zaw12929 - Тотнъм нанесе сериозно поражение ...
27.11.2020 08:28
Тотнъм нанесе сериозно поражение на Лудогорец в Лондон 4: 0
цитирай
4. zaw12929 - ЦСКА повторно преклони глава пред ...
27.11.2020 08:30
ЦСКА повторно преклони глава пред Йънг Бойс 0 : 1
цитирай
5. zaw12929 - ЧОВЕКЪЪТ, КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ЩЕ СТАНЕ, ЗАСТАНЕ МНОГО НАВИСОКО
27.11.2020 18:51
mt46 написа:
Човекът и животните са подобни и различни. Човекът не е в центъра на Вселената, не е Бог, няма и да бъде...

НИКОЙ НЕ ЗНАЕ, НО ВИНАГИ ИМА ПРОЗРЕНИЯ, КОИТО СЕ СБЪДВАТ, ЗАЩОТО ИМА РАЗВИТИЕ, ПРОГРЕС
цитирай
6. radostinalassa - Животните нямат мозъчна кора...
29.11.2020 14:18
за да приемат информацията от ноосферата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14206988
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68272
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031