Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2020 12:47 - Централен брой: Всички сме под заблуда на евреите
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 685 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.11.2020 12:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

От Джо  Централен брой: Всички сме под заблуда на евреите  Администратор 17 ноември 2020 г.

н КАМИНСКИ
16 ноември 2020 г.

360-градусово сканиране на гниеща цивилизация

image

РАЗШИРЕТЕ СНИМКАТА

„Истинската война е между всяка държава по света и Израел ... Основният въпрос за човешкото съществуване в момента е, че евреите изцяло завладяха реалността ... в заговор да превърнат света в една гигантска супердържава, управлявана от евреи.“ - Джон Камински

Никога цензурата в Съединените щати не е била толкова пред вас, както сега, когато президентът не може дори да публикува коментарите си в Twitter, защото те са управлявани от фалшиви новини от неконструиран еврейски комунистически измамник. Каква надежда да каже истината има един обикновен блогър?

Те имат измами, които прикриват измами в наши дни. Целият изборен сценарий е създаден, за да изобрази Доналд Тръмп като великия патриот, който се бори с враговете си от карикатурите Пелоси и Шиф, преодолявайки корупцията благодарение на смелата оратория на адвокат Сидни Пауъл, посочвайки безспорните недостатъци на последните американски избори.

Но по-голямата измама е, че Тръмп ще преодолее тези подли нещастия и - слава на слава и святост на светиите - ще наложи всеобхватен еврейски мир на света .

Тогава наистина има за какво да се притесняваме.

Глави печелят, опашки губим

Защо комунизмът от стар стил и най-новата ваксина срещу коронавирус - без значение коя най-накрая ще изберат - и двете имат еднакво опустошително въздействие? Защото след като ги поставите, никога няма да можете да ги извадите.

Без милиони смъртни случаи.

Сега медиите се борят мощно, за да ни убедят, че старец, осакатен от сенилност, е спечелил избори срещу силен патриот, бурно аплодиран от по-голямата част от населението.

Демократическата партия е убита от собствената си корупция, което е истински срам, защото някога те бяха партията, която всъщност се грижеше за хората. Републиканците се грижеха само за бизнеса и това беше и е тяхната роля.

Google, Facebook, Twitter, YouTube, TV, филми, вестници и правителствени говорители говорят като един в тези тъмни дни. Вече нямате право да казвате това, което искате, защото това нарушава стандартите на общността. Стандарти на еврейската общност! Сега всички трябва да говорят с един и същ глас, всички трябва да приемат и възвърнат същите тези фиктивни твърдения за опасност. Всички ние трябва да приемем това, което лицето на екрана ни казва какво можем да направим „за спасяване на животи“.

Истинската епидемия са лъжите

Някои много болни хора създават безпрецедентно бедствие. Намаляване на населението, те го наричат. Колко евфемизми като „съпътстващи щети“ ще са необходими на хората, за да осъзнаят, че говорят за издухване на мозъка на хората в индустриален мащаб? Или повече от вероятно милиони хора изведнъж да паднат на мястото си, когато най-накрая решат да щракнат върху определен 5G превключвател, активиращ необратимото решение на Бил Гейтс.

След това има онези, които вече пищят - ваксината е болестта и средство за намаляване на населението, вероятно на хора, които познавате и обичате.

Онези, които оцелеят след този демоничен експеримент, ще преминат покрай тези жертви и ще отклонят погледа си по пътя си, за да решат дали ще бъдат регламентирани заедно с останалите и ще им имплантират своите банкови книги в ръцете си и съвестта им ще бъде регистрирана във ФБР.

Вероятно мозъкът ви вече е издухван от химикали, електричество, замърсяване и храна, минус храненето. Все още съм в шок от споменаването на д-р Коуан, че през 1920 г. не е имало сърдечно заболяване и до 1940 г. е убиец No1 в Америка , всичко това поради въвеждането на преработени храни в саботираната американска диета. Една отрова след друга, все още продължаваща. Никога не яжте „Невъзможния копър“, излишно е да казвам.

Всеки лекар, който предписва маски и блокировки при тази фалшива пандемия, нарушава своята Хипократова клетва, която изисква „Първо не вреди“. Маските не предотвратяват заразяването в двете посоки и заключванията гарантират милиони бъдещи психични пациенти при деца, страдащи от тази садистична насилствена изолация.

Лодката, която всички пропуснахме

Голямата трагедия на президентските избори през 2020 г. в САЩ е, че истински важните въпроси, пред които е изправена страната и светът, никога не са били обсъждани.

Вместо това всички се изгубиха в телевизионно шоу в рококо, в което убедителната победа на Доналд Тръмп беше превърната в невероятна, но временна победа за старческо подчинение, комунистическа подривна дейност и сексуална перверзия.

Конституционната цивилизация в Съединените щати, ако някога е съществувала, е отдавна мъртва. Днес това е игра на престъпник, където тъмните вещици като Пелоси и Файнщайн струват милиарди и притежават машини за броене на гласове, които превърнаха изборите през 2020 г. в груб електронен кошмар.

Което е и начинът, по който бихте могли да опишете нашата медийна ситуация напълно в ръцете на смазващите истината комунистически банкери, които управляват света и ефективно заличават хората със злокачественото си пренебрежение.

Всъщност хората, които управляват страната ни, се оказаха истинският, но неизказан въпрос, тъй като те се съгласиха да превърнат света в една гигантска еврейска супердържава без свобода на словото и независим начин на живот без одобрението на властите, които виждат всичко.

Няма полза за хората да правят това.

Евреите милиардери определят какво казват медиите

Истинската война е между всяка държава по света и Израел.

Централен въпрос

Основният въпрос за човешкото съществуване в момента (сл. Хр. 2020 г.) е, че евреите са завладели напълно реалността до степен, в която са убедили повечето хора да действат срещу собствения си интерес и да приемат така наречените подаръци, дадени им от техните еврейски господари, които, отчитайки инфлацията, си струват това, което холандската Западноиндийска компания плати на индианците Ленапе за остров Манхатън през 1626 г. Тези холандци, разбира се, бяха евреи и нормалното развитие на всички свободни републики беше саботирано от тях оттогава паразити.

Днес наблюдаваме как тяхната изкуствена реалност се разпада в куп лъжи за собственото ни здраве, които наистина прикриват последната кражба на останалите ни свободи - да не говорим за собствеността, парите и живота ни - с препоръки, които ни правят по-зле.

Гейтс, Фауци, Тръмп и сукубите от Deep State извиват потните си ръце с радост от опустошенията, които продължават да правят по света.

image

Но демократите са също толкова лоши. . . ако не и по-лошо.

За щастие, тъй като демократите ни лъжат, те също се лъжат един друг. Гарантиране на евентуалния им колапс. Същото е и с комунистите.

На тъмнокожите, които нямат, е обещана утопия от организатори на общността като Барак Обама.

След това те се мобилизират в подкрепа на някаква социална цел и демонстрират гнева си, като изгарят някакъв бизнес, собственост на трудолюбив член на собствената им раса. Черните маси, подкрепящи подобно безумие, смятат, че това е добър пример за това какво трябва да правят техните роднини, поради което мисля, че Африка остава в жалко състояние, в което е днес и е завинаги.

Знаете кои са истинските лъжци

Когато някой е наречен антисемит, вие знаете, че наистина го наричат ​​разказвач на истината от онези, които се опитват да прикрият истината.

Ако обаждащият се не е евреин и използва термина, знаете, че той или тя е жертва на дезинформация на еврейските средства за масова информация, която напада ушите на обществеността и корумпира всички медии поне от края на 19 век.

Ако обаждащият се наистина е евреин, тогава той или тя се опитва да ви накара да спрете да говорите за тази най-непочтена от етническите групи, известна с това, че измами главно неевреите по света и ако някога получат надмощие, тъй като направени в Русия, те ще бъдат по-известни с убийството (и отравянето и гладуването) на голям брой от неизбраните си врагове.

Еврейските медии убедиха бавно мислещите черни, че белите хора са поробвали и откраднали черни животи в продължение на няколко века. Но ако разследвате потиснатата история, евреите са усъвършенствали международната търговия с роби, използвайки капитани на кораби с бели мафиоти и африкански крале, които са продавали собствените си хора за алкохол и дрънкулки. Наистина евреите трябва да плащат репарации на онези, чиито предци са малтретирали и унищожили.

След това помислете за последствията.

Нима тези чернокожи никога не са били откраднати от родните си земи, никога не са били принуждавани през морето на търг, където са били продавани в индустриална робство, откъдето са се появявали с помощта на бели в пълноценни граждани на действително цивилизована държава (за разлика от корумпираното племе бъркотия, от която произхождат). . . какъв беше техният вариант? Да останат със собствените си племена в нации, които никога няма да се развият и никога не се присъединят към съвременния свят без помощта на белите? И тогава вероятно да бъде изяден от съседи или други диви животни? Той продължава и днес.

Защо чернокожите се оплакват от гетата, в които живеят, след като самите те са създали тези бедствия? И отговорът им не е да ги възстановят и да създадат своя чудна цивилизация, а да ги изгорят и след това да поискат репарации от самите хора, които им помагат да подобрят своята участ.

Звучи като нещо еврейско, нали?

Южна Африка е нашето бъдеще

Така че това не е най-лошото от него и защо толкова много ранни бели изследователи в Африка предупреждават, че тъмните континенти никога няма да се асимилират в по-широкия цивилизован свят.

Благодарение на либералните демократи, варварското поведение на чернокожите южноафриканци, които с нетърпение изнасилват, обират и убиват белите южноафриканци, скоро ще се превърне в норма в белия цивилизован свят, ако това не се е случило вече (което със сигурност е имало, поне в Европа).

Мародери и маниаци, които изгарят сгради, трябва да бъдат застреляни на видно място, а не да се притискат от подтиснати медийни малоумници, които заговорничат да унищожат свободата и са неприлично надплатени от своите еврейски господари, докато разказвачите на истината като Джулиан Асандж или Едуард Сноудън са осъдени на доживотен затвор, точно както глупаците, които настояват да носят маски, които не работят, за да ги предпазят от болест, която е създадена от вашето правителство, за да превърне свободата ви в остаряла вещ от изтритата история на съжаляващо минало.

Източник




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744340
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031