Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2020 20:35 - Отговорът На Covid-19 Е ПЛАН ЗА ИЗБИВАНЕ На Човечеството
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 894 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 30.10.2020 20:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Отговорът На Covid-19 Е ПЛАН ЗА ИЗБИВАНЕ На Човечеството


imageHAF28 Октомври 2020 Г.


https://humansarefree.com/2020/10/response-to-covid-19-is-an-extermination-plan-for-humanity.html?fbclid=IwAR2zafKaz0o7PQrzhAZ5V_8RrfxTBP0-n1m4n6Z1C_EPVCHn6UfMCNJZLtk

Преди около година изнесох на живо презентация в Брансън, Мисури, която едва сега става публично достояние. Презентацията, показана по-долу чрез Brighteon.com, разкрива, че истинският генерален план, довел до COVID, всъщност е план за унищожаване на човечеството .

Намаляването на населението е целта през цялото време .

Но там, където глобалистите са показали, че истинският им зъл гений е в избора им да създадат биологично оръжие с висока предаваемост, а не висока смъртност.

image

Вирусът никога не е бил много смъртоносен за хора на възраст под 50 години , но винаги е бил силно заразен за хора от всички възрасти. И тази заразност, оказва се, е била достатъчна, за да прогресира техния подъл план срещу човечеството.

 

[Трябва обаче да бъдем предпазливи, тъй като депопулационистът Бил Гейтс наскоро заяви, че вече трябва да се подготвим за следващата пандемия, „която ще привлече вниманието този път “. За мен това не звучи като предупредително предупреждение и нещо, което може да се случи, а по-скоро като заплаха и нещо, което ще се случи. Било то мутирала версия на вируса Covid-19 или нещо съвсем ново, Бил Гейтс току-що ни каза да се подготвим за много по-смъртоносна пандемия в много близко бъдеще].

Бързото разпространение на вируса позволи на контролираните от глобалистите медии да твърдят, че „случаите“ се вдигат до небето, като по този начин оправдават оръжейните блокировки и глобалното разгръщане на медицинския фашизъм, прикрит като политики за „обществено здраве“ .

Въз Основа Изцяло На Скоростта На Разпространение На Вируса, Градовете, Държавите И Нациите По Света Успяха Да Постигнат Три Ключови Цели, Които Представляват Необходимите Предшественици На Глобалното Изтребление На Човека:

1. Разбиване на съществуващите човешки икономики по света, включително производство на храни, което в крайна сметка води до масов глад, бездомност и пълна зависимост от правителството.

2. Въвеждане на нови закони и укази за медицински фашизъм на Оруел, които създават прецедент за масови арести и принудително преместване в „карантинни лагери“ за онези, които се съпротивляват.

Тези лагери, разбира се, всъщност са лагери на смъртта и преработвателни съоръжения за елиминиране на човешки същества.

3. Принуждаване на спазването на глобалните мандати за ваксини, които, разбира се, ще се използват за постигане на глобално безплодие и ускорена смъртност от болести и последващи инфекции.

 

Докато патогенът не може сам да постигне 90% смъртност, конструираният патоген (коронавирусът на Ухан) успява да използва хората за масово съответствие с ваксините, по време на които те могат да бъдат директно инжектирани с токсични вещества, проследяване на спазването на ваксината нанотехнологии (т.е. квантови точки ) и биологично променящи mRNA последователности, които буквално отвличат клетките на тялото и ги препрограмират, за да произведат каквито и да са протеинови последователности, проектирани в mRNA ваксините.

По този начин глобалистите са построили едновременно глобален пандемичен затворнически лагер, комбиниран със задължителна система за подчинение на ваксините, чрез която те могат многократно да разпространяват повече инфекциозни заболявания и да насърчават ускорени смъртни случаи или безплодие .

[Бил Гейтс е огромен промоутър и финансист на методи за обезлюдяване като:  контрацептивни импланти , технология, която прави мъжете безплодни и дори масови стерилизации чрез кампании за ваксинация при млади жени ].

Крайната цел, както глобалистите като Бил Гейтс открито подкрепят, е премахването на милиарди човешки същества, живеещи днес.

В идеалния случай глобалистите се стремят да намалят световното население до около 500 милиона души, което е приблизително 94% намаление на сегашното човешко население.

Светът, който някога сте познавали, никога няма да се върне, защото глобалистите, които управляват света, имат други планове

Всеки ден все повече хора идват да осъзнаят, че няма да има възстановяване на света, който всички някога сме познавали.

Глобалистите нямат намерение да възстановяват човешката свобода, икономически просперитет и глобална мобилност.

Сега човешките общества са умишлено смазани - дори и в лицето на противоречиви научни доказателства, които показват, че блокировките не работят - с цел да предизвикат масово бедствие и колапс.

Само чрез този планиран колапс милиардите хора по света могат да бъдат принудени да се подчинят на глобалистичната програма за обезлюдяване.

Ключов елемент за това е Универсалният основен доход (UBI) , който вече е разпространен в Америка през последните няколко месеца, под одобрението на републиканците, демократите и президента Тръмп.

UBI осигурява основен доход от препитание, за да позволи на хората да купуват храна и да останат живи, докато CDC мандатите забраняват изгонването на наематели, които вече не могат да плащат наем.

Моля, прочетете следната статия, за да разберете как универсалният основен доход е обвързан с програмата Covid-19: Възможна изтекла пътна карта за следващата фаза на Програмата на NWO .

Чрез UBI, забраната за изваждане и изпомпването на фондовия пазар с политиките на Фед за печатане на пари, Америка остава под фалшивия външен вид, че икономиката се възстановява.

Всъщност всичко това са временни, импровизирани тактики, за да се предотврати изливането на милиони бездомни на улицата точно преди избори.

Истинският план, който предстои да бъде въведен, е да се обвържат ползите от UBI със спазването на ваксината и речта.

Само на послушните ще се предоставят държавни кредити за храна и всеки, който откаже да вземе новата ваксина, ще бъде отрязан от държавните помощи.

Това е умишлено „притискане“, за да принуди овцете да се самоубият с масови ваксини, като се увери, че те не могат да функционират в обществото (или да получават държавни помощи), освен ако не се съобразят с мандатите за ваксини, които, разбира се, са глобална програма за унищожаване, маскирана като публична здравна програма.

[Ако смятате, че обезлюдяването е прекалено голямо, просто се запитайте следното: мислите ли, че правителствата на света ще могат да си позволят да раздават безплатни пари по програмата UBI на милиарди безработни по целия свят? Или е по-правдоподобно, че броят на хората, които ще получат Универсалния основен доход за години напред, ще бъде много-много по-малък?]

Част 1:

 

Част 2:

 

Част 3:

 

Част 4:

 

Продължете да четете: Clearnewswire.com




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739555
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031