Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2020 15:38 - ШАНС ЗА ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ Има тялото ни 2 точки- по една на всеки крак под коляното даващи ни дълголетие, лекува 100 болести
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 2438 Коментари: 8 Гласове:
12

Последна промяна: 25.10.2020 18:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ШАНС  ЗА ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ  Има тялото ни 2 точки- по една на всеки крак  под коляното  даващи ни дълголетие,  лекува 100 болести   Японска  легенда:  Една японска легенда казва, че отдавна живял един щастлив човек, който получил от баща си безценни знания – знания за точката на дълголетието или точката от стотици болести. Синът ежедневно масажирал тази точка и преживял смъртта на няколко императори    .Японеца ежедневно масажирал ТДЛБ и преживял смъртта на няколко императори. Това е един от най-старите методи за лечение на Изтока на няколко хиляди години.                                                          
   
Къде се намира ТДЛБ в нашето тяло?  Точката на дълголетието се намира под чашката на коляното. За да я намерите, покрийте коляното с дланта. Точката се намира между края на малкия и пръст към него в вдлъбнатина между костите. (гледай русунката накрая на текста!)  точно там сложете  пръст  на  ТДЛБ.

Как да ползвате ТДЛБ за вашето здраве и  дълголетие?   Масажирайте точката сутрин, преди обяд, 9 пъти с кръгови движения по посока на часовниковата стрелка (9 пъти на единия крак, така че 9 пъти другия) 10 минути дневно. Преди началото на масажа заемете удобно спокойно положение (седнало). Контролирайте дишането и се концентрирайте над своите чувства. Впуснете се в състояние на хармония и разбиране на процеса на оздравяването.Такова тяло има стимулиращо действие. Масажирайте  ТДЛБ с пръсти или със зърно от зърнена култура.                                                                                             

С ежедневен масаж на ТДЛБ вечер се постига  и  отслабване 400 до 500 грама седмично. Но не го  правете директно преди лягане,  а поне половин час по рано за  да не предизвикат безсъние. ТДЛБ можете да масажирате всеки ден, но най-добре се постига с масаж в началото на месеца.

"Осем дни след началото на месеца, масажирайте ТДЛБ :  Сутрин, последователно на всеки крак по посока на часовниковата стрелка. Ефикасно време за масаж за увеличаването  имунитета , подобряване на работата на всички органи и забавяне стареенето .                                                                                                                 

Преди обяд, последователно на всеки крак, в посока на часовниковата стрелка, за подобряване паметта, работата сърдечно-съдовата и храносмилателната система.                           

След обяд синхронизиране на двата крака срещу стреса, напрежението и раздразнителността при главоболие и нарушен сън.                                                                                                                                              Масажирайте вечер в обратната посока на часовниковата стрелка, последователно, на всеки крак, за подсилване на метаболизма и намаляване на телесното тегло. С помощта на масажа  точките  повишават  активността на надбъбречните жлези  пазители на здравето на човека. Те инжектират в кръвта адреналин, хидрокортизон и други важни хормони.                                                                                                               Ако ежедневно масажирате ТДЛБ  ще нормализирате работата на надбъбречните жлези ; Нормализиране на глюкозата, инсулина ;  Потискане на възпалителните процеси; Нормализиране  кръвното  и имунитета.                                                                                                                                                                                                                          Така с масажирането става : излекуване болести на храносмилането;  превъзмогване  последствията от инсулт, дава увереност, преодолява, тревожност, стрес; Масажът лекува:  гастрит, невъзможност да се задържа урината, импотентност, запек,. имунитет, ставате  здрав и устойчив.

   image                                                                                                                                                                    

                           

Точка Цу Сан Ли: – Контролира работата на органите, които се намират в долната част на тялото – Контролира работата на гръбначния стълб в частите, които са отговорни за правилното функциониране на стомашно-чревния тракт, храносмилателния тракт, бъбреците и надбъбречните жлези. С помощта на масажа на тази точка може да повиши активността на надбъбречните жлези, които имат роля на пазител на здравето на човека. Тя инжектира в кръвта адреналин, хидрокортизон и други важни хормони.


Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/zdrave/masazht-na-tochkata-na-dlgoletieto-podmladyava-i-mozhe-da-izlekuva-reditsa-bolesti_news583485.html

         

 

 

 

 






Гласувай:
13


Вълнообразно


1. zaw12929 - ЯПОНЦИТЕ СА НАЙ ДЪЛГОЛЕТНАТА НА...
25.10.2020 15:52
ЯПОНЦИТЕ СА НАЙ ДЪЛГОЛЕТНАТА НАЦИЯ- МАСОВО ПОСТИГАТ НАД 83-85 ГОДИНИ НЕ КОНСУМИРАТ ЗАХАР, А ПРИРОДНИЯ СЛАДИТЕЛ- СТЕВИЯ;
АПОНСКАТА НАРОДНА ТРАДИЦИЯ- ПИЯТ ЧАЙ, ОБГРАЖДАТ СЕ С ЦВЕТЯ. яПОНИЯ РОДИНА НА НАЙ БЪРЗОРАСТЯЩОТО ДЪРВО - ПАУЛОВНИЯ- КОЕТО ДНЕС ЗАВЛАДЯВА ГОРИТЕ НА ЕВРОПА, А НИЕ КАКТО ВИНАГИ ОЩЕ НЕ СМЕ РАЗБРАЛИ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ- СМАЗВАЩА ГЛУХОТА ОТ НЕЖЕЛАНИЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ ПОСОКАТА НА СВЕТОВНИЯ НАПРЕДЪК
цитирай
2. radostinalassa - Мислиш ли, че ние сме устроени точно като индусите ...
25.10.2020 21:06
и японците? чела съм, че те имат друг брой енергетични канали. Японците употребяват 300 пъти повече йод от дозата, която ни определя СЗО на Гейтс.
цитирай
3. bven - Масажирането на точката подобрява имунитета, достатъчно е и веднъж дневно да се масажира.
25.10.2020 21:31
Тук давам и друг начин за лесното й намиране : https://bven.blog/lifestyle/2012/09/25/tochkata-na-dylgoletieto.1003074
Поздрави!
цитирай
4. zaw12929 - напишете постинг- тези знания са важни
25.10.2020 21:50
radostinalassa написа:
и японците? чела съм, че те имат друг брой енергетични канали. Японците употребяват 300 пъти повече йод от дозата, която ни определя СЗО на Гейтс.

цитирай
5. zaw12929 - ИМА СМИСЪЛ ДА СЕ ПРИЛАГА! УСПОКОЯВА ... ЗНАЧИ ЛЕКУВА!
25.10.2020 21:52
bven написа:
Тук давам и друг начин за лесното й намиране : https://bven/lifestyle/2012/09/25/tochkata-na-dylgoletieto.1003074
Поздрави!

цитирай
6. zaw12929 - закачка- иде зима, идат празници ...
26.10.2020 14:37
закачка- иде зима, идат празници религиозни, семейни и салатка от зелен чук трябва. Опитай да си отгледаш. Да изпиташ силата на радостта от един полезен успех
цитирай
7. lexparsy - Здравей!    Полезна е тази инф...
27.10.2020 08:40
Здравей!
   Полезна е тази информация която даваш за точката, особено ако се ползва с разбиране.
   Изкуших се да споделя някои уточнения от обща култура, защото човек свикнал да спазва "вълшебни" лечебни практики понякога си губи времето, но и постига обратен ефект.
   Тази точка наистина е много важна, защото регулира кръвообращението, което пък е важно за целия организъм. Но е много смешно твърдението че "лекува всичко"
   До известна степен славата на точката се дължи и на малко пропаганда. В древността войниците е трябвало да изминават големи разстояния, но и работниците са извършвали тежък физически труд, и е било постоянно припомняно че трябва да масажират тази точка за възстановяване. Затова възхвалата на точката се е превърнало в лечебна политика... :-)))

   Ще уточни още че обикновенно точката се нуждае от стимулиране,  затова се масажира с натиск по часовниковата стрелка. И когато стане болезнена се прекратява. Защото успокоителният масаж е с лек натиск обратно на часовниковата стрелка...
   Освен това натискът не е вертикален а с тенденция да се бръкне между двете кости. Така и може да я открием, вместо смешните мерки които се дават в книгите.
На същото място на ръката под лакътя между двете кости има такава точка, която трябва да се съблюдава дали е болезнена или се нуждае от натиск.

   Уффф, Исках да кажа и още, но пак стана дълго ..., и дано да не ти докарам хейтърските си  "феновете" си да ти развалят постинга :-))))
   Лекс

цитирай
8. zaw12929 - Ето защо връщат маските! Зетят на ...
09.11.2020 03:05
Ето защо връщат маските! Зетят на Бойко вкарал 2 кораба маски и шлемове миналата седмица... Ще спечелят 900 млн. лв.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14208174
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68274
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031