Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2016 15:01 - Слави или НЕ!
Автор: komentara Категория: Политика   
Прочетен: 268 Коментари: 0 Гласове:
1



 Темата за референдума на Слави е разпъвана като локум от доста дълго време насам, но искам да се спра на нещо друго. Дали всичко което направи той беше с цел? Мисля че да. За мен чрез референдума и тези които се подписаха в него (аз не го направих) смятам че той иска да изпробва дали народа би му имал доверие. За жалост това напомня на обикалянето на Бареков из България и последващите събития известни на всички, но това е друг въпрос.
Та мисля че този ход с референдума се оказа твърде успешен дори известните нам социологически агенции дават на евентуалното му участие в избори около 3 % с възможност за растеж. Но дали той е човекът който бихме очаквали като "нов месия"? Не мисля. Аз лично не харисвам Слави Трифонов като държание и отношение. Не знам дали това е сценаристки трик но за мен  държанието му понякога не подобава на мястото му в ТВ живота в България. Лишено предаване от страна на интересни гости, а ако има такива - Слави се държи като идиот (надявам се по сценарии). Гостите чесото са обвързани с партии и политически кръгове което поставя под въпрос обективността на интервюто. Друг е въпроса за махленското му държание при скечове и др. Та ако му се даде доверие в бъдещи политически проекти (смятам че твърде скоро такива ще се появят , може би септември -ноември) дали то ще е оправдано. Добре някои ще кажат- Та нима сегашните са по-добри. Дори и така да е защо трябва да запазваме статуквото с такива като Слави. Също под въпрос е и способността му да решава важни въпроси и  да влиза в отношение с тях? Какво ще изтъква че е образованието му ? От музикалната академия ли? Виолист ли?
Не без значение са твърденията че зад него стоят големи интереси от страна на БГ мафията, напр. твърди се че Цветан Василев му е осигурил едни 5 милиона за евентуална кампания. Случайност ли е че още не е подновил договора си с БТВ?
Въпроси засега без отговор.
Само се надявам да не се случи лошото - отново да попаднем на един нов Бареков, защото България и ние Българите заслужаваме повече!!! 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: komentara
Категория: Новини
Прочетен: 13649
Постинги: 6
Коментари: 4
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031