Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2016 09:42 - Как всичко е било планирано още преди 89-та г. и защо държавата РъБъ накрая бе дадана на БъБъ?
Автор: born Категория: Политика   
Прочетен: 7400 Коментари: 25 Гласове:
18


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това заглавие ми хрумна по повод 6 май, Гергьовден, ден на ... Войската на РъБъ.

И от публикацията:

САЩ са ни отписали от картата и ни готвят за вилает на Турция!

image

Автор: Васил Василев, Фейсбук, публикувано на 01.05.2016 в България

В речта си онзи ден в Хановер Обама пространно говори за ЕС, за фронтовата линия и чл. 5. Посочи поименно всички страни-членки, на които разчитал за отстояване на демокрацията. Без една – България !

Балтийските страни, Гърция, Румъния, Полша, Чехия, Словакия, Унгария …..Всички бяха поименно цитирани. Само ние – не.

Не можем да не припомним, че това е втория път, когато американският президент пропуска съзнателно България във важна политическа програмна реч за Европа. Когато говори на срещата на НАТО във Варшава след Крим, той обяви, че “ Съединените щати ще защитават териториалната цялост на Литва, Латвия, Естония, Полша и Румъния „. И млъкна. За териториалната цялост на България не каза нито дума.

Нищо в такива случаи не е случайно. Всяка дума и запетайка се проверява по десет пъти, преди да бъде публикувана. Предвидени са интонациите, дори ръкоплясканията са програмирани.

Програмирано е и отсъствието на България от речите на американския президент. Това потвърждава оценката, че Съединените щати са ни отписали от картата като България и са ни приписали към Турция като вилает.

И да не се заблуждаваме, това не започва от Крим. То е планирано още преди 89-та година и възродителния процес. После чрез Ран-Ът бе разнебитено селското стопанство и индустрията, създадено бе ДПС, разбити бяха разузнаването и армията, нарязани бяха самолетите и ракетите, държавата бе разпродадена и дадена за управление най-вече на слуги, префасонирани като политици.

(курсивът в червено е мой)




Гласувай:
21



1. kunkata - УЖАС- вилает на Турция!
02.05.2016 10:02
УЖАС- вилает на Турция!
цитирай
2. schumpov - Всичко това едва ли е планирано още ...
02.05.2016 10:16
Всичко това едва ли е планирано още 89та от американците. Всичко това е планирано от българските комунисти с указ 56. Унищожаването на България е задача поставена от коминтерна на българските комунисти. От създаването си и до днес тази партия воюва със собствения си народ. Комунистите проведоха възродителния процес, те създадоха ДПС. Комунистите унищожиха селското стопанство и промишленостт. Те ограбиха банките и фалирах държавата. Те бяха назначени за банкери, те станаха олигарси. Престанете да лъжете. Докато в България управляват комунисти, никоя демократична държава няма да ни има доверие и да ни зачита като нормална държава. Коя държава бе определена като троянския кон на Русия в ЕС ?
цитирай
3. born - Този постинг се оказа в моите чернови !
02.05.2016 17:21
Публикувах го, тъй като моите виждания се покриват с изложеното. Моля, ако колегата, който го е подготвил си го познае, да се обади, за да направим съответната корекция.
Що се отнася до темата, не мога да се съглася с коментар № 2, тъй като съм съвременник на промишления възход на НРБ през периода 1950-1980 год. Вярно е, че бяха допуснати и фундаментални грешки, но фактът че и досега има още за крадене след 25 год. грабеж, говори че сътвореното през този период е сериозно по мащабите си. В подкрепа на моето съждение е и статистическия подем на българската популация до 1988 год. когато достигнахме до цифра от порядъка на близо 9 млн. , а сега сме с близо 2 млн. по-малко, без да броим гурбетчиите. Съвсем отговорно мога да декларирам, че никога не съм бил член на БКП и съм понесъл доста негативи през онова време, но не съм свикнал да наричам бялото черно, както и обратното.
цитирай
4. kuschel - Това е ясно на всеки човек, но след ...
02.05.2016 19:46
Това е ясно на всеки човек, но след като има неспасяеми лумпени като №2, как да въстанем и да се спасяваме. Тия кретени ще се бият против нас в интерес на Турция. Уроди американски!
цитирай
5. indiram - Здравей, Борн!
02.05.2016 20:56
Защо 6-ти май, Гергьовден (Едерлези - ако не го казвам правилно, жокер - музиката на Горан Брегович) Е избран за Ден на БГ Армията ? (Друг въпрос, имаме ли Армия)
Ще уточня, че става въпрос за 1989 година - някои млади да не си помислят друго.
Гадно е да се пренебрегва името на България на Балканите!
Щото, ако си отключа фантазията, мога да кажа, че по целия Свят, могат да изникнат Българии - защото много народ се разсели по Света! Да чуе и Обама! Да чуят и Меркел, и Оланд, и Али Баба и 40-те разбойника (разбойници), и всички... Симеон знае! - Винаги ще има България!
Гиньо Ганев (ОФ и Първи Омбудсман на България) завършваше речите си с думите: ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ!
...
Поздрави!
цитирай
6. planinitenabulgaria - Поздрави на автора на постинга и на коментиралите го с
02.05.2016 21:18
http://planinitenabulgaria.blog/muzika/2016/04/30/opus-1872-posting-serioso.1448420

Който може да разбере този мой постинг, само той може да напише нещо и по темата, която Вие касаете, ползуюсь советским термином.
цитирай
7. zax - Кладенецът е открит преди кръга. ...
02.05.2016 22:34
Кладенецът е открит преди кръга.
Нищо лично, само апостроф.
:)
цитирай
8. alibaba5 - Бе деде
02.05.2016 23:16
ни тъ ли й срам и да крадеш матриали на сичкото отгоре?
цитирай
9. kvg55 - Човекът (Васил Василев) е забел...
03.05.2016 00:55
Човекът (Васил Василев) е забелязъл пропуските в речите на Обамич и е направил логични изводи, но не се е сетил, че става въпрос за защита на демокрацията и териториалната цялост, които за България не са заплашени от страна на Русия, която се е опарила веднъж от приятелството ни и вече ни е изключила от сферата си на влияние. Тоест, ние сме си опекли работата, за разлика от другите смотани държави и САЩ нямат грижа за нас, но можеше да ни посочат за пример на заплашените нескопосни страни. Що се отнася до Турция, ние сам поискахме като квачка да ни гушне под майчиното си самолетно крило.
цитирай
10. apostapostoloff - Васил Василев е
03.05.2016 07:02
левак, смотаняк и руско мекере от време оно. Този тип няма потенциала и правото да обсъжда такива въпроси.
цитирай
11. wqpwqp - Публикувах го, тъй като моите ви...
03.05.2016 07:14
born написа:
Публикувах го, тъй като моите виждания се покриват с изложеното. Моля, ако колегата, който го е подготвил си го познае, да се обади, за да направим съответната корекция.
..........................

Съвсем отговорно мога да декларирам, че никога не съм бил член на БКП и съм понесъл доста негативи през онова време, но не съм свикнал да наричам бялото черно, както и обратното.

Също съм съгласен с разсъжденията в темата, защото също съм свидетел на направеното по времето на "комунизма"! Също не съм имал партийна принадлежност! И също така не мога на бялото, да казвам черно!

Да! Всичко е предвидено много преди `89-та година... Лично аз го усетих, когато учителка по литература, през `84-та година, ми каза, че са им забранили да пишат двойки на учениците. Така започна девалвацията! Продължава и до днес!

После дойдоха юпитата..., с новият "морал" , и с новите "разбирания"!

И за всичко са виновни точно съединените американски щати! Проклети да са и ЦРУ, и целия вашингтонски "елит"! Шайка крадци и разбойници!


Само че нито вашингтонските помияри, нито рокфелер, нито Ротшилд-овци, нито ЦРУ, нито Сорос-ци ще ги огрее! Те вече са трупове! И съвсем скоро ще го разберат! Те, всички, трябва да отговарят пред съда на света и Вселената!
.
цитирай
12. graucho - Стига с тоя комунизъм
03.05.2016 10:12
Не съм срещал токова неистини, меко казано, от както трябваше да прочета история на бкп. Неволно се сетих за болен сидеров, след като прочита на т. нар. пост. Чича ти, като толкова ти харесва комунизъма и социализъма, защо ходи да бачкаш в германия толкова пъти, а не в страната на съветите. Винаги съм се чудел, как тези хамериканци пречат, на когото и да било. И в същото време поне половината хора желаят зелена карта, а и познавам безброй народ, които изкарват добри пари там. Ето подобни постове и хора ме отказаха да пиша в блог.бг. И нещо друго, млади хора, които не познават соца, ще вземат да поискат да го върнат и тогава не се знае, кой , къде ще попадне и кой ще се окаже враг на народа.
цитирай
13. wqpwqp - Не съм срещал токова неистини, меко ...
03.05.2016 13:00
graucho написа:
Не съм срещал токова неистини, меко казано, от както трябваше да прочета история на бкп. Неволно се сетих за болен сидеров, след като прочита на т. нар. пост. Чича ти, като толкова ти харесва комунизъма и социализъма, защо ходи да бачкаш в германия толкова пъти, а не в страната на съветите. Винаги съм се чудел, как тези хамериканци пречат, на когото и да било. И в същото време поне половината хора желаят зелена карта, а и познавам безброй народ, които изкарват добри пари там. Ето подобни постове и хора ме отказаха да пиша в блог.бг. И нещо друго, млади хора, които не познават соца, ще вземат да поискат да го върнат и тогава не се знае, кой , къде ще попадне и кой ще се окаже враг на народа.

И къде го видя тоя комунизъм пък! Къде видя социализъм! Къде виждаш демокрация? Или дай да дрънкаме общи фрази!
След време ще търсят българска карта, но няма да я намерят!

Всички простащини се правеха от хора-селяндури, под прикритието - комунисти!
Хайде да се научите да различавате сеното от плявата!

.
цитирай
14. graucho - До преждекоментиращия wqpwqp
03.05.2016 21:06
До колкото има смисъл да ти се отговаря, ще ти кажа, че тук, наистина, не се вижда комунизъма и социализъма. Тук всичко е пропито с тези "науки". Не мислех да издребнявам с подробности, но ето нещо показателно "Вярно е, че бяха допуснати и фундаментални грешки, но фактът че и досега има още за крадене след 25 год. грабеж, говори че сътвореното през този период е сериозно по мащабите си." Забелязал съм, че всички любители на социализъма така говорят- не съм за комунизма, обаче колко струваше еди кое си, колко беше тунджата и т.н. Наистина трябва да си трябва да си сляп и глух, за да не разбереш, за какво иде реч и в блога и в поста. Знам, че няма смисъл да ти обяснявам, каквото и да е, щото някои неща са до живот, но понякога се паля и се чудя на хора като теб. Никога ти и подобните ти няма да разберете, как така малко се работеше преди и как горе-долу имаше някакъв стандарт. Как си отговаряш ти? А за българската карта, чул те Господ, ама май е същото като с бялата лястовица, а дано, ама надали, както се казва. И с този поучителен тон, само дето пръст не ми размахваш. Бъди щастлив и най вече умен, щото от всички грехове, Бог най-жестоко наказва глупостта.
цитирай
15. krumbelosvet - Забравихме откъде почнахме.
04.05.2016 12:55
Обама наистина ли пропуска да спомене България или не? Това добре ли е или зле? Обама добро ли ни мисли или лошо? Риторични въпроси.
Нашите ракети трябваши да са възпираща заплаха срещу турската мощ. Кой имаше интерес да ги нарежем, и кой е неговия най-важен съюзник?
Няма смисъл от повече риторични въпроси. Опонентите си имат чувства и нагласят "факти" според тях. А за чувства не се спори.
цитирай
16. pvdaskalov - * ! *
04.05.2016 17:57
Трябва да има и трети сигнал. Ако позволят новата протурска партия - ДОСТ ли беше, ДРОЗД ли? - значи всичко е ясно. А аз днес съм седнал да пиша за рахат локума им.
Стефчо, Стефчо, как ще се заспи тази нощ?! Стар съм за Балкана...
Поздрави!
П и е р
цитирай
17. born - Трябва да има и трети сигнал. Ако ...
05.05.2016 00:14
pvdaskalov написа:
Трябва да има и трети сигнал. Ако позволят новата протурска партия - ДОСТ ли беше, ДРОЗД ли? - значи всичко е ясно. А аз днес съм седнал да пиша за рахат локума им.
Стефчо, Стефчо, как ще се заспи тази нощ?! Стар съм за Балкана...
Поздрави!
П и е р

Драги приятелю, ако трябва ние, възрастните да спасяваме тази нещастна страна, по-добре да я няма. Развитието на нещата никак не ми харесва. Виж какво става в Раднево тази вечер !
цитирай
18. born - Граучо
05.05.2016 00:24
Не те зная на колко години си и доколко си живял в "социализъма" или "комунизъма", но ако си живял по това време щеше да знаеш, че най-малкото нямаше хора, ровещи по боклуците. Хората ходеха спокойно нощно време из парковете и дори циганите работеха. Явно че имаш някакви причини силно да мразиш, щом отричаш това, което беше построено. Проблемът с бялото и черното си е твой. Аз ги различавам и нямам намерение да убеждавам еднопосочни високоговорители.
цитирай
19. born - wqpwqp
05.05.2016 00:28
Радвам се, когато мислещи хора разсъждават с разумни аргументи. И най-вече се радвам затова, че не са малцинство !
цитирай
20. born - левак, смотаняк и руско мекере от ...
05.05.2016 00:32
apostapostoloff написа:
левак, смотаняк и руско мекере от време оно. Този тип няма потенциала и правото да обсъжда такива въпроси.

Перуко нещастна, просто ме мързи да те трия. Пък и ме кефиш с простотиите си. То бива да се считаш за нещо, но при теб е просто едно празно пространство. Космически вакуум е в плешивата ти кратуна. И боклук като тебе претендира да има правото да обсъжда такива въпроси... Мани, мани... Аре бегай.
цитирай
21. born - Обама наистина ли пропуска да сп...
05.05.2016 00:35
krumbelosvet написа:
Обама наистина ли пропуска да спомене България или не? Това добре ли е или зле? Обама добро ли ни мисли или лошо? Риторични въпроси.
Нашите ракети трябваши да са възпираща заплаха срещу турската мощ. Кой имаше интерес да ги нарежем, и кой е неговия най-важен съюзник?
Няма смисъл от повече риторични въпроси. Опонентите си имат чувства и нагласят "факти" според тях. А за чувства не се спори.

Въпросите наистина са съвсем риторични и няма смисъл от коментиране на очевидното. А чувствата на измекярите са пределно ясни.
цитирай
22. born - Петият бабишкер
05.05.2016 00:38
Няма да си хабя времето за кирливите ти глупости. Чети рекоментара до Плешивия, отнася се общо за двамца ви. Лика-прилика сте си.
цитирай
23. survakar007 - Планирането е станало десетилетия преди 1989 г.
05.05.2016 18:47
Планировката на САЩ за разрушаване на империята на злото, СССР и русофилските сателити като България, е станало още прз 60-те годни на миналия век.

Тактиката се нарича "конвергенция", верочтно по-младите ни читатели не са чували за нея, но това беше модерна дума за всеко ДС ченге у нас след 1980 г. В началото на 70-те години един съветник на американски президент я описва по следния начин: Ще корумпирамв висшата комунистическа прослойка и те сами ще разрушат СССР и сателитите си.

Ако си спомняте външните задържавни заеми за България бяха от банки в "загнилия капитализъм", а през 70-те години децата на висшата русофилска върхушка започнаха да се изучават в западни университети, само децата на ниско разрядните другаре се изуаваха в Мужикиста, като повечето ги заженваха за рускини, или сексуални разузнавачки вербувани от КГБ.

След 1980 г. ДС агентурата беше натоварена със задачата да пере парите от износа ни на оръжие и наркотици, като печалбата попадаше в западни банкови сметки на висшите другаре, ченгетата получаваха тлъсти комисионни, а народа ни го запознаха с това що е то перестройка, ограбване на държавата и народа от висшите комунистически кланове, ДС ченгетата станаха политици, та цялото СДС беше изградено от ченгета.

Та екипа Ран-Ът беше докаран от КГБ агента Андрей Луканов по указания на татовата клика от русофили. Целта беше отново да се посочи с пръст "лошите капиталисти от САЩ" и глупаците у нас все още продължават да го посочват като причина за ограбената ни държава.

Русофилистиците вече 26 години тарашат из България и традиционно обвеиняват Запада, но България беше вкарана в ЕС и НАТО точно от БКП/БСП и с одобрението на Кремъл. Русофилите да си припомнят този епизод от по-новата ни история, а не да пишат неивни постове по сайтовете.

"Обезпаразитяване и кастрация на глутницата русофилски кучки няма друга алтернатива за суверенна България!" - Сурвакар
цитирай
24. born - Сурво,
05.05.2016 22:10
Последната ти реплика я разбирам като ИДИЛска сентенция. Вервай си в своите бълнувания, в които вероятно има нещо вярно, но не го налагай на другите. Всеки си има вкус - казало кучето и си облизало задника. Твоят вкус ми е известен и не желая да го споделям по тези съображения. Проблемът ти с различаването на черното и бялото няма да коментирам - той е очеваден. Все пак накрая съм ти особено благодарен, че не ме псуваш на майка и обиждаш на гас и Пегас като някои твои съкръжочници и съмишленици. Искрено твой ...
цитирай
25. schumpov - Когато някой заяви, че никога не е ...
07.05.2016 20:18
Когато някой заяви, че никога не е членувал в БКП, че дори бил репресиран и в същото време услужливо се подлага на комунистите, винаги се сещам за академик Сендов.
Действително имаше демографския "бум" по време на комунизма, това може би господина възприема като бяло петно, познавам лично две семейства с по три деца от онова време. Третото дете трябваше да им даде предимство за получаване на апартамент. Едното семейство даде третото си дете на Дом за майка и дете и отиваха само в неделя да го видят. В апартамента в ,който живееха нямаше място за него. Там лежаха болни двама старци. След няколко години им дадоха апартамент. Старците вече бяха починали, родителите си бяха прибрали детето от майчин дом но отидоха да живеят в новото жилище след една година, защото им бяха дали не отвършен апартамент.
Но това са битовизми, неважни подробности. Комините на Кремиковци пушеха денонощно / още едно бяло социалистическо петно /. Нали така мили мои, да така е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4601016
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031