Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2013 11:06 - Мечтата на идиота
Автор: born Категория: Политика   
Прочетен: 2279 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

    Цветанов с повдигнато обвинение от                   прокуратурата

        Мечтата на идиота се сбъдна : големият престъпник мафиотът ЦЦ е с повдигнато обвинение. За какво ? За липса на контрол върху нерегламентирани подслушвания ! Ужас ! И кого подслушвали нерегламентите ? Не е ясно. За какво ? Тук е разковничето – за създаване на компромати спрямо някои личности.* Ясно кои .

        Като си помислиш що за сбирщина , наречена партия, управляваше ЦЦ – крадлива, корумпирана, алчна, некадърна, претенциозна, безскрупулна – истинска сган  от калинки и тям подобни парвенюшки твари    . Та на подобна сган може да се държат юздите само със страх. Иначе става безконтролна и ще те предаде, без да й мигне окото . Както и се получи. Като разни „мърши”,”дудуци”,”пидали”… Изобщо , бедни ми Цветанов, некачествен ти е мат`риала.

        И как се прави регламентиран контрол върху нерегламентирани контакти на 70 000 ченгеджийски персонал ? В поемата „Личен контакт (Харун ал Рашид)” РР обяснява доста подробно как се прави този номер : „ …Във всеки файтон – микрофон, под всеки балкон – микрофон, … във всеки биберон – микрофон , и т.н …”. Но Ц.Ц. не е Харун ал Рашид, а само един Цв.Цв. И трябваше на всеки милиционер** да сложи по един микрофон.

        Всички знаем, че не са съществени прегрешенията : милиони откраднати от бюджета и еврофондовете, получени комисионни за фиктивно извършени консултации и приватизационни сделки, източени от държавни и общински фирми грешни пари и много други подобни. Даже квалифицирането им не се  назовава „престъпление”, а „отнемане” или „нарушение”, за което е възможно да има „обосновано предположение”. Терминологията безпогрешно и абсурдно може да превърне бялото в черно или обратното.

        Така и сега се оказва, че голямото престъпление се явява подслушването или СРС, а не убийството, кражбата …

        Накрая моля когато ЦЦ бъде осъден и влезе в затвора, да ми се обадите, защото това ще бъде едно невероятно събитие. Достойно за „ГИНЕС”. Най вероятното е това да се случи на Куковден. Досега осъден политик няма /с две несъществени изключения – един „пидал” и един „мангал”, но и те полежаха символично/.  Така че , ако ЦЦ бъде осъден, автоматично в килията му следва да влезе като съквартирант зорко пазещият секретните документи на българската държава другаря Станишев. Спирам дотук, защото, ако съдебната система започне да проработва , не зная дали ще има политик, който да не е за затвора, барабар с адвокатите си***.

        Ех, мечти, мечти …

   

 Речник

* - „личност” – човек со пари /човек без пари е лайно/ /из македонски мъдрости/

** - „милиционер” – също като полицай, но малко по-просто.

***- „адвокат” – също като престъпник, но малко по-учено.

 

   „Паскал пише, че колкото повече се стреми човек да се приближи до ангела, толкова повече заприличва на прасе.” / цитат /





Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Лошо е да си пенЦионер днес,
13.06.2013 12:16
особено когато пенЦията е малка. Край пенЦията се смаляват и други работи. Човек озлобява, но от това пенЦията не му се увеличава. Но пък вече имаме социално правителство, което обещаваше, че ще вдига пенЦиите непрекъснато. Обаче много бързо се оказа, че няма пари не само за ЯЕЦ"Белене", но и за обещаните високи пенЦии, заплати и всички "увеличения".
Е , ако Цветанов, Станишев и още стотици политически пИдали преминат на "държавна издръжка", това ще нахрани душите наши и всеки ден ще бъде КукОв ден за нас.
Да, ама НЕ, както казва един доста по-сар пенЦионер.
Ще дойдат други и достойно ще ги заместят.
Нали ние си ги избираме ! Значи нямаме право да се оплакваме, особено пенЦионерите, които са най-активни на всички избори или "референдуми" !
Нали по български : "На калпавия кон, копитата пречат !" :)
цитирай
2. анонимен - анонимен - не се крий пенЦио,
14.06.2013 07:49
и не се прави на СОЦИАЛЕН АНТРОПОЛОГ !

Разгледай резултатите от изборите и пак прочети самокритично поговорката:

"На калпавия кон, копитата пречат !" :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4634970
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930