Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.08.2019 22:56 - Ето така се протестира, мамка му ....
Автор: born Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 4012 Коментари: 48 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
       

Вчера ми се наложи да прескоча за няколко часа до “Слънчака” /както го наричат гъзарите/ т.е. Слънчев бряг. По принцип се качвам на магистрала “Тракия” от пътя Сливен-Ямбол. Този път обаче ядец. На кръстовището от стария път Стара Загора-Бургас към магистралата - полицейски ленти и напречно стои бяла полицейска лимузина. Санким карай по стария път.

Защо ли ? Свински протести вече цяла седмица в с.Крушаре /или Крушари - все тая/ със затваряне- денонощно на пътя Сливен- Ямбол. Изключително балканско /и най-паче башбългарско изобретение/ за показване на несъгласие, когато някой е решил да посегне на най-скъпото ти, най-милото - ПРАСЕТО !

Подобни грандиозни прояви на несъгласие и гражданско неподчинение могат да се сравнят само с протестите относно посегателството върху личните казани за варене на пърцуца преди няколко години. 

image


В края на краищата всеки има правото да протестира и да даже да си прави прайдове, когато му скимне, без да му пука за тези, на които им се е наложило да пътуват. Никой няма нищо против педерастите и лесбийките до момента, в който решат да се опитат да налагат и на нормалните, че е наложително да стават и те педерасти и лесбийки. В конкретния случай пък на никой не му пука за някакви си свини и прасета, но...

Късно вечерта на отбивката от магистралата към Сливен положението бе същото. Направих се на луд , та попитах полицайчетата, които киснеха там - какво става. Няма да влизам в подробности , но и те не можаха да ми дадат смислено обяснение… 

И това продължава вече цяла седмица !


    Та какво да се прави - запраших по магистралата до Стара Загора.

    Днес пък светлият пример бил последван и от други дебили /от 80-те %/, за затваряне на пътя Варна-Бургас, някъде около Старо Оряхово…

    При тази ситуация мога само да оценя идиотщините като съвсем подходяща илюстрация на песента “Нема такава държава”...

    След като размислих, ми светна в акъла една мисла, че ако шкембелиите - протестанти /нали така Камата наричаше подобните “протестъри”/ си направят труда да прескочат до София и блокират трафика пред МС и НС, вместо да тормозят невинните пътуващи по пътищата, вероятно ще постигнат значително повече внимание от управляващите и симпатиите на останалите простосмъртни, които сега споменават /с основание/ женската част от родителското им тяло.







Гласувай:
18



Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Като не ти се обикаля из страната...
09.08.2019 23:23
ще ти се наложи да ядеш 50 - годишно американско месо с вкус на партенки.
цитирай
2. born - ще ти се наложи да ядеш 50 - годишно ...
09.08.2019 23:26
radostinalassa написа:
ще ти се наложи да ядеш 50 - годишно американско месо с вкус на партенки.

Не можах да схвана връзката между протестите и яденето на американско месо /вероятно не човешко, защото се досещаш, че не съм канибал/.
цитирай
3. radostinalassa - 2. born
09.08.2019 23:29
Ако ми обясниш как да направя и аз прегледна отвесна черта, ще те светна за тази връзка. Даже гласувам като подкуп, не че не го правя редовно при по - умните блогъри.
цитирай
4. born - Ако ми обясниш как да направя и аз ...
10.08.2019 00:10
radostinalassa написа:
Ако ми обясниш как да направя и аз прегледна отвесна черта, ще те светна за тази връзка. Даже гласувам като подкуп, не че не го правя редовно при по - умните блогъри.

Нещо ми убягва в разбирането и правилното възприемане на мислата ти. Дай по-простичко и разбираемо. И не се занимавай с Гетю, защото ще прихванеш идиотския му неразбираем стил на изразяване...:}}
цитирай
5. valdor1355 - Почти винаги съм ЗА протестите, но ...
10.08.2019 00:18
Почти винаги съм ЗА протестите, но си абсолютно прав, че да се затвори артерия не е удобно за пътуващите. Ако хората отидат пред парламента или президентството освен, че разходите им ще са още по- големи, няма да е толкова ефектно. Онези зад бюрата ще си кажат "Ами нека си стачкуват". Ще изпратят полиция, журналистите ще се шляят между тях и толкова. Да се затворят национални артерии, стратегически е по- добър ход. :)
Иначе съжалявам, че ти се е наложило да пътуваш по обходни маршрути.
Поздрави. :)
цитирай
6. freeoldmen - Струва ми се, born,
10.08.2019 00:19
че нещата не са толкова прости.
Предлагаш, хората от селата да отидат да протестират в София.
Едва ли имат тази възможност.
Виждаш, хората блокират ключови пътища в обсега си.
Сигурен съм, че се сменят, защото все някой трябва да им гледа животните, които защитават.
И ето, вече десетина дни, според мен, при тях няма нито един политик или друг отговорен фактор да говори с тях, да има някакви преговори.
Защо, мислиш, е така?
Защото отговорните фактори много добре знаят, че тези хорица нямат ресурси. Нямат възможност да протестират на жълтите павета, те всъщност нямат възможност и да поддържат блокадата на близките им пътища.
По скоро рано, отколкото късно, един по един ще почнат да отпадат, защото жътвата иде. Гроздобера и той.
И хората ще наведат глави, щото земята тях чака. По-добре без свинско, отколкото да зарежат целия си труд през годината.
Та искам да кажа, проблема ти с придвижването не е в тези смачкани хора.
Проблемът ти са управляващите.
Кое пречи, поне един "отговорен" тъпан, да отиде при тези хора. Да отиде подготвен, да им обясни с думи прости, като за тях, как и дали ще бъдат обезщетени, по какъв начин ще им бъде осигурена възможността отново да имат жива стока, та нали всичко в държавата е на шест, имаме и европейска помощ...
Но не, няма никой.
И точно този никой ти пречи да си караш по пътищата без проблеми.
цитирай
7. apostapostoloff - Ние, хората с прогресивно мислене,
10.08.2019 06:21
нямаме проблем с управляващите. Проблем с тях има само малоумната червена измет като Цеца, Мунчо, Фричо и пр.

Тъй като нямаме проблем с управляващите, наесен пак ще гласуваме за тях, за да изметем от всяко село и паланка червените гниди завинаги!
цитирай
8. ok3223 - Що не ти е...
10.08.2019 06:25
СЕ ПРАИШ ...,А СИ "БЕЗПРОБЛЕМЕН" СОФИЙСКИ ГЪЗАРИН... ТА ТЕ СЕ ЧУВСТВАТ КАТО АРИСТОКРАТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, КВИТЕСЕНЦИЯТА НА СОФИЙСКИЯ ЩОПЛУК. И ВСИЧКИ ПЪТИЩА НА БЪЛГАРИЯ СА ДЛЪЖНИ ДА СА ОТВОРЕНИ ЗА ТЯХ. КАТО ЧАТ ПАТ В ТЪМНАТА ПРОВИНЦИЯ, АБОРИГЕНИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ГИ ПОСРЕЩАТ И ИЗПРАЩАТ ТЪРЖЕСТВЕНО И С ВОЕННА МУЗИКА.
А ГЛЕЙ ТИ. АБОРИГЕНИТЕ ВЗЕЛИ, ЧИ БЛОКИРАЛИ И ПЪТИЩАТА, ВМЕСТО ДА ГИ ПОЧИСТЯТ И ИЗЛЪСКАТ ИДЕАЛНО, И ПОСРЕЩАТ С ЦВЕТЯ И НАРОДНИ ПЕСНИ.
И ТО САМО ЗА ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ ВАЖЕН ДЕБЕЛОВРАТ СОФИЙСКИ НАЧАНИК Е ЗАПОВЯДАЛ ДА ИМ ИЗТЕПАТ ПРАСЕТАТА!...
цитирай
9. radostinalassa - 6. freeoldmen
10.08.2019 07:56
Ти на ДС - то ли даваш акъл ? Те разработват тези планове от много години, под ръководството на янките колонизатори. Не си мъчи големия мозък. Не е за тебе тази работа.
цитирай
10. radostinalassa - 2. born
10.08.2019 07:59
Когато либерастите унищожат прасетата на хората, ще се наложи да се внася свинско от резерва на военните янки, което мирише на партенки.
Европа склюби договор за внос на американско месо , набутано с хормони. Сега ще дойде болест по кравите, която никой не е виждал. Нищо лично, бизнес. Но сухото краве мляко върви с антибиотици и консерванти, за да стои свежо вечно.
цитирай
11. kvg55 - born,
10.08.2019 09:00
Битието определя съзнанието!
Ако имаше прасе, щеше да имаш друго мнение по въпроса.
цитирай
12. radostinalassa - Не ми хвали толкова Маркс
10.08.2019 11:07
Марксистите са били истински мултикултуралисти. Те величаят и ръководят само работническата класа, но от всички страни. Те не говорят за етносите и нациите. Но когато допре до тях, хората се обединяват по своя етнос, а не по работнически критерии. По своята история, бит, приказки, легенди. Хората са различни.
цитирай
13. born - Почти винаги съм ЗА протестите, но ...
10.08.2019 11:18
valdor1355 написа:
Почти винаги съм ЗА протестите, но си абсолютно прав, че да се затвори артерия не е удобно за пътуващите. Ако хората отидат пред парламента или президентството освен, че разходите им ще са още по- големи, няма да е толкова ефектно. Онези зад бюрата ще си кажат "Ами нека си стачкуват". Ще изпратят полиция, журналистите ще се шляят между тях и толкова. Да се затворят национални артерии, стратегически е по- добър ход. :)
Иначе съжалявам, че ти се е наложило да пътуваш по обходни маршрути.
Поздрави. :)

Благодаря за съпричастността, valdor1355 ! Не че е станало кой знае какво с удължаването на маршрута. 50-100 км не са кой знае какъв проблем- дори и в 23-24 ч. След първоначалната предполагаема реакция /естествено попържни/ човек наистина се замисля какъв е ефективния начин за протестиране. Аз все още си мисля, че една лежаща стачка /но истинска/ пред входовете и изходите на земеделското министерство ще има доста по-смислен ефект.
"Протестантите" никак не изглеждат като бедняци и едно ходене до София няма да се отрази негативно на охранените им търбуси .
Не ме разбирай неправилно. По принцип не съм против тях. Против формата на протеста съм. А като са толкоз ербап - що не затворят магистралата ?
цитирай
14. radostinalassa - 7. apostapostoloff - Ние, хората с прогресивно мислене,
10.08.2019 11:41
apostapostoloff написа :

|Ejfq rp le,jrud 'e,jr'ud=|
Това е нон сенс. Простоль имал прогресивно мислене. Направо шах и мат.
цитирай
15. born - Драги freeoldmen ,
10.08.2019 11:43
в рекоментара ми спрямо valdor1355 мисля, че изяснявам мнението си по тези проблеми. Без съмнение не съм в позицията да обвинявам когото и да било за повода му на протестиране. Затова и дадох аналогията с гей-парадите. Ако трябва да коментираме от етична гледна позиция, никой няма правото да пречи на останалите в свободата му на придвижване, изразяване... и всички останали волеизявления по всякакви поводи.
"Проблемът ти са управляващите." - Проблемът не е само мой, а на цялата страна, на целия народ. Ако "тъпаните" бяха взели съответните профилактични мерки , когато им бе времето, сега проблем с чумата нямаше да има. В тази връзка да ти споделя нещо от далечното минало. През 1958 год./бил съм още дете/ ходихме с камион на мач на "Берое" във Варна. Имало е тогава епидемия от шап, защото на всеки 20-30 км имаше дезинфекционни пунктове на шосето, където се дезинфекцираха всички превозни средства барабар с каруците и мотоциклетистите, а и пешеходците. За избягване на волности /като например заобикаляне на пункта/ имаше и милиция за авторитет. Запомнил съм тази случка заради пУетичното повторение - "ШАП - КАТ".
Този месец съм изминал може би около 5-6000 км из цялата страна, но не видях нито един дезинфекционен пункт. Никъде. Профилактиката се провежда с клане на животните - заразени или не - по вероятно НЕ.
ПП. По отношение на съпричастността ми към проблема на хората само искам да отбележа, че на един съсед, който наистина разчита на този "бизнес" и му наложиха да си коли прасетата, а неговите са само 7/седем/ на около 40-45 кг. може би най-човешки мисля, че реално помогнах , като му взех едно от тях /заклано разбира се/ на цена, която би му била изгодна, за да не бъде на загуба. Както и му заех временно и една хладилна ракла, в която да съхрани част от месото от другите прасенца.
цитирай
16. born - apostapostoloff написа : |...
10.08.2019 11:45
radostinalassa написа:
apostapostoloff написа :

|Ejfq rp le,jrud 'e,jr'ud=|
Това е нон сенс. Простоль имал прогресивно мислене. Направо шах и мат.


Простол е абсолютен БУНАК. Импотентен и плешив при това !
цитирай
17. born - Здравей, ОКИ.
10.08.2019 11:53
ok3223 написа:
СЕ ПРАИШ ...,А СИ "БЕЗПРОБЛЕМЕН" СОФИЙСКИ ГЪЗАРИН... ТА ТЕ СЕ ЧУВСТВАТ КАТО АРИСТОКРАТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, КВИТЕСЕНЦИЯТА НА СОФИЙСКИЯ ЩОПЛУК. И ВСИЧКИ ПЪТИЩА НА БЪЛГАРИЯ СА ДЛЪЖНИ ДА СА ОТВОРЕНИ ЗА ТЯХ. КАТО ЧАТ ПАТ В ТЪМНАТА ПРОВИНЦИЯ, АБОРИГЕНИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ГИ ПОСРЕЩАТ И ИЗПРАЩАТ ТЪРЖЕСТВЕНО И С ВОЕННА МУЗИКА.
А ГЛЕЙ ТИ. АБОРИГЕНИТЕ ВЗЕЛИ, ЧИ БЛОКИРАЛИ И ПЪТИЩАТА, ВМЕСТО ДА ГИ ПОЧИСТЯТ И ИЗЛЪСКАТ ИДЕАЛНО, И ПОСРЕЩАТ С ЦВЕТЯ И НАРОДНИ ПЕСНИ.
И ТО САМО ЗА ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ ВАЖЕН ДЕБЕЛОВРАТ СОФИЙСКИ НАЧАНИК Е ЗАПОВЯДАЛ ДА ИМ ИЗТЕПАТ ПРАСЕТАТА!...

Проблемът на давещите се идва от това, че сами си избират и назначават спасителите. Глей само какво ще стане наесен- ГЕРБ пак ще утепа всички останали накуп. Какво да се прави : Прост народ- Слаба държава !
Аз лично в качеството си на безпроблемен софийски гъзарин нямам никакви особени проблеми, но като истински башпатриотин си мислех, че поне башпатриотите ще демонстрират някакво отношение по проблемите на хората /българи /. ЙОК !
цитирай
18. born - kvg55,
10.08.2019 11:55
kvg55 написа:
Битието определя съзнанието!
Ако имаше прасе, щеше да имаш друго мнение по въпроса.


Ако битието е осрано, и съзнанието ли ще е... такова ?
цитирай
19. born - Както вече обясних по-горе, Про...
10.08.2019 11:59
Както вече обясних по-горе, Простол е най-обикновен елементарен БУНАК. И бивша най-обикновена червена номенклатурна клатикурна К@рва, от която ББ не може да се изпика свободно, защото още като го извади с уринално намерение, веднага някой Простол се притичва и му го лапва да му духа...
цитирай
20. radostinalassa - 1 born - | 2. radostinalassa - Не ми хвали толкова Маркс
10.08.2019 12:00
Коментирай ми този коментар. И сподели за дългата отвесна черта. Виждам, че ти се получава.
цитирай
21. vaquero - До 18. born
10.08.2019 12:07
Същото ще е. България го потвърждава.
цитирай
22. born - Коментирай ми този коментар. И с...
10.08.2019 12:10
radostinalassa написа:
Коментирай ми този коментар. И сподели за дългата отвесна черта. Виждам, че ти се получава.

Дано да ти се получи и на теб. На ЛС ти написах какво според мен трябва да се направи.
цитирай
23. born - Същото ще е. България го потвърж...
10.08.2019 12:20
vaquero написа:
Същото ще е. България го потвърждава.

Как няма да е същото ?!
При 80-90 % дебили какво друго би могло да бъде ?
цитирай
24. vaquero - До 22. born
10.08.2019 12:21
Охо! Разменяш си лични съобщения с градската radostinalassa.
цитирай
25. born - Охо! Разменяш си лични съобщения с ...
10.08.2019 13:29
vaquero написа:
Охо! Разменяш си лични съобщения с градската radostinalassa.

Следвам мъдрите съвети на "Гомновоза" дядя...
цитирай
26. radostinalassa - Чете линовия....
10.08.2019 16:58
born написа:
vaquero написа:
Охо! Разменяш си лични съобщения с градската radostinalassa.

Следвам мъдрите съвети на "Гомновоза" дядя...

Чете ли новия постинг на Ернест ? Прави на пух и прах Ленин. И аз знам от Авдеев, че Ленин веднага е премахнал затвора за мужеловството, т.е. склоняването на мъжете към педерастия. Учели са комсомолките на свободен живот. Тук обаче тази страна на социализма не е популярна.
цитирай
27. radostinalassa - Аз не приемам телегонията като прехвърляне на генетичен материал,...
10.08.2019 17:01
защото това е невъзможно. Но свободният живот, прокламиран от Маркс и Ленин довежда до паразитози, приемани и от други соеве, срещу които нямаме имунитет. Да се изразя по - политкоректно.
цитирай
28. morskipesni - Всичко това е МНОГО позитивно
10.08.2019 17:51
Първо, хората ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ на протести- да не ви казвам, в какви невероятни форми съм ги наблюдавал из Европата- като например цял град ЗАЛЯТ С МЛЯКО и какво ли ще не- после, българите СЕ ОСРАХА с тоя ГРОБ, нека си платят масрафа- и в заклчение, ще поотслабнат здравословно без свинско-ще свалят кръвно, мръвно, холестерин.
цитирай
29. born - Първо, хората ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ на ...
10.08.2019 18:06
morskipesni написа:
Първо, хората ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ на протести- да не ви казвам, в какви невероятни форми съм ги наблюдавал из Европата- като например цял град ЗАЛЯТ С МЛЯКО и какво ли ще не- после, българите СЕ ОСРАХА с тоя ГРОБ, нека си платят масрафа- и в заклчение, ще поотслабнат здравословно без свинско-ще свалят кръвно, мръвно, холестерин.


В РБ на протести са способни само циганите. Те привикнаха да бият и хапят безнаказано полицаи, военни ... За цивилните да не говорим. За целта са подпомагани материално, духовно и алкохолно от самата т.н. държава.
Какви протести, какви 5 лева ... ?!?!
цитирай
30. born - radostinalassa,
10.08.2019 18:09
не го зная кой е този Ърнест . Да не е Хемингуей ? Що се отнася до свободния живот при консомолките - аз съм ЗА !
цитирай
31. born - http://valsodar.blog.bg/recepti/2018/11/14/revoliuciia-po-chehli.1635039
10.08.2019 18:20
Ето един също така солидарен метод за протест, предложен от колегата valsodar преди по-малко от година.
цитирай
32. radostinalassa - Моля, моля, обяснявам на vaquero...
10.08.2019 20:49
born написа:
не го зная кой е този Ърнест . Да не е Хемингуей ? Що се отнася до свободния живот при консомолките - аз съм ЗА !

същността на социализма. Такъв, какъвто са го виждали евреите Маркс, Ленин - педерастия, свободен живот, затриване на семейството, унищожаване на елита и пр. Прилича твърде много на либерасткия модел на живот.
цитирай
33. born - не го зная кой е този Ърнест. Да не е ...
10.08.2019 23:26
radostinalassa написа:
born написа:
не го зная кой е този Ърнест . Да не е Хемингуей ? Що се отнася до свободния живот при консомолките - аз съм ЗА !

същността на социализма. Такъв, какъвто са го виждали евреите Маркс, Ленин - педерастия, свободен живот, затриване на семейството, унищожаване на елита и пр. Прилича твърде много на либерасткия модел на живот.

Е да, ама Йосиф Джугашвили внесе твърде съществени корекции в този подход. И той ли е еврей и педераст ?
ПП. Само питам дали е, защото не зная...
цитирай
34. radostinalassa - 33. born
10.08.2019 23:49
Сталин е несправедливо очернен от либерастите, а всъщност престъпленията , които му приписват са извършвани от Хрушчов и евреите по места. Той е имал някои психични недостатъци, като това , че го е било страх да спи нощем, за да не умре и е стоял буден. Двете деца, родени преди него са умрели, а той е имал само малки дефекти и една травма на ръката. Но е бил много буен по характер.
Ако е бил педерас, той е бил активен такъв.
цитирай
35. born - Грузинците са манафи - вервам ти. . . ...
11.08.2019 12:22
Грузинците са манафи - вервам ти...
ПП. Бае ти Коста със сигурност не е грузинец...
цитирай
36. nedovolen - Ошашавих се, от четене на комент...
11.08.2019 12:48
Ошашавих се, от четене на коментари, от четивото ли, не знам, утре дано мога да кажа...
Ако ставаше с протести /стачки и подобни/, отдавна щеше да стане.
Дълга тема, в която не е и Дългия от клипа.
:)))
цитирай
37. born - Върна ли се от 2000 м.н.в., nedovolen ?
11.08.2019 13:46
Те коментарите не са кой знае колко акана по темата. Но тук е на олимпийския принцип - важно е участието, независимо от резултата...
цитирай
38. nedovolen - 37
11.08.2019 16:26
Благодаря! Още преди седмица. Привикнах с атм. налягане по нашите ширини, за разлика от температурното. Даже вчера пребивавах няколко часа в източната част на Ст. З. с приятел. Харесахме му една "булка" тинейджърка, има си пълен резервоар, 4 колелета и волан...
Слънчасахме и се прибрахме. Не ти се обадих, поне си мислех, че си още на "слънчака".
:)))
цитирай
39. born - Благодаря! Още преди седмица. П...
12.08.2019 01:01
nedovolen написа:
Благодаря! Още преди седмица. Привикнах с атм. налягане по нашите ширини, за разлика от температурното. Даже вчера пребивавах няколко часа в източната част на Ст. З. с приятел. Харесахме му една "булка" тинейджърка, има си пълен резервоар, 4 колелета и волан...
Слънчасахме и се прибрахме. Не ти се обадих, поне си мислех, че си още на "слънчака".
:)))

Честито за тийнерджърката ! Със здраве да я карате. Утре рано пак пътувам по посока "Слънчака" да посрещам едни гости на летището в Сарафово... И пак ще заобикалям "протестантите", мамка му и прасе...
цитирай
40. radostinalassa - Говоря за еверите
12.08.2019 13:52
born написа:
Грузинците са манафи - вервам ти...
ПП. Бае ти Коста със сигурност не е грузинец...

Ленин не е грузинец, нито Маркс - Моисей Мордекхай Леви (Moses Mordecai Levy.
цитирай
41. krumbelosvet - Да плюеш народа си
17.08.2019 04:56
Да плюе народа си е любимо занимание на колегата born.
"Башбългарско" занимание било затварянето на път. Гърците колко пъти затваряха ГРАНИЦАТА,?!?!?
А "жълтите жилетки" по-правилно ли демонстрират?
цитирай
42. born - Аз не плюя народа си,Крумчо такива като теб го осират
18.08.2019 23:40
krumbelosvet написа:
Да плюе народа си е любимо занимание на колегата born.
"Башбългарско" занимание било затварянето на път. Гърците колко пъти затваряха ГРАНИЦАТА,?!?!?
А "жълтите жилетки" по-правилно ли демонстрират?

цитирай
43. planinitenabulgaria - Страхотен постинг, прокарахме го през прогарама на Центъра.
29.08.2019 23:51
Компютърът констатиира следното:
1. Президентът ни е против африканската чума, което означава, че то единсвен се грижи за народа.
2. Библогърката Радостиналасса/Цав12929 е петимна Борн да я обладае защото с ВВ1951 няма да й се получи. Он се укри.
3. Почти всички, изкоментирали се под постинга са недоправени от подвида "Кирил Добрев". Има само един хармонично завършен коментатор на един коментар-АНАЛизатор, но понеже съм мното скромен, няма да цитирам себе си.

Завършвам с текста на един плакат от близкото минало:
Да живее международното положение.
Точно такъв е смисълът на почти всички коментарии.
цитирай
44. planinitenabulgaria - Никой човек няма да предложи на жена, която се занимава с политпроституиране.
30.08.2019 00:01
radostinalassa написа:
ще ти се наложи да ядеш 50 - годишно американско месо с вкус на партенки.


Аз предпочитам жени от по-друг тип - с дебели устни, което означава възможност да свирне партньора си от половин метър или чалгаджийка, а същоо такава, която много неща умее и на още повече кандисва като се наложи, да е тясна като колибра и кръшна като змия, родовото й дъно да бъде тегнато като захапка на питбул. Но до ми политзапроституира някоя дама с цел да й скоча, това просто няма как да стане. Предпочитам да отида на наргилебар, на чакаракакръчма, на концерт със сръбско-циганска музика, но да й отида на гости и да се оставя тя да ме путканва - просто няма да стане. Дано на Борн му уври главата, защотоо той е добряк и ще вземе да й кандиса. А и никакъв опит няма в тази сфера.
цитирай
45. planinitenabulgaria - Тожварищ "Морски песно".
30.08.2019 00:03
morskipesni написа:
Първо, хората ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ на протести- да не ви казвам, в какви невероятни форми съм ги наблюдавал из Европата- като например цял град ЗАЛЯТ С МЛЯКО и какво ли ще не- после, българите СЕ ОСРАХА с тоя ГРОБ, нека си платят масрафа- и в заклчение, ще поотслабнат здравословно без свинско-ще свалят кръвно, мръвно, холестерин.


Много по-подходящ за Вас е никът Чалгапесни. Не съм срещнал един Ваш коментар, който да прави смисъл.
цитирай
46. planinitenabulgaria - Прав е президентът ни,
30.08.2019 00:08
ok3223 написа:
СЕ ПРАИШ ...,А СИ "БЕЗПРОБЛЕМЕН" СОФИЙСКИ ГЪЗАРИН... ТА ТЕ СЕ ЧУВСТВАТ КАТО АРИСТОКРАТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ, КВИТЕСЕНЦИЯТА НА СОФИЙСКИЯ ЩОПЛУК. И ВСИЧКИ ПЪТИЩА НА БЪЛГАРИЯ СА ДЛЪЖНИ ДА СА ОТВОРЕНИ ЗА ТЯХ. КАТО ЧАТ ПАТ В ТЪМНАТА ПРОВИНЦИЯ, АБОРИГЕНИТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА ГИ ПОСРЕЩАТ И ИЗПРАЩАТ ТЪРЖЕСТВЕНО И С ВОЕННА МУЗИКА.
А ГЛЕЙ ТИ. АБОРИГЕНИТЕ ВЗЕЛИ, ЧИ БЛОКИРАЛИ И ПЪТИЩАТА, ВМЕСТО ДА ГИ ПОЧИСТЯТ И ИЗЛЪСКАТ ИДЕАЛНО, И ПОСРЕЩАТ С ЦВЕТЯ И НАРОДНИ ПЕСНИ.
И ТО САМО ЗА ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ ВАЖЕН ДЕБЕЛОВРАТ СОФИЙСКИ НАЧАНИК Е ЗАПОВЯДАЛ ДА ИМ ИЗТЕПАТ ПРАСЕТАТА!...


колко пъти той до сега заяви, че е против африканската чума по свинете. Дори е назначил еевропески специалист в президентсвото да го съветва по тази тема, херр Гюнтер Швайнфикер от института по свИни в Моленбег.
цитирай
47. planinitenabulgaria - Уважаемий г/н Борн!
30.08.2019 00:11
Заради безпределните, не правещи смисъл коментарии няма да гласувам за постинга Ви. Защо допускате да коментират постинга Ви хора, за които важи максимата:
Фани единио, удари другио!
ККато изтриете коментариите ще гласувам и за постинга и за блога Ви.
цитирай
48. born - Както вече всички се убедихте, уважаемият батко Борн не трие коменти-
03.09.2019 21:47
Дори да са най-досадните и хлевоустите - като надписите по гаровите и автогаровите кенефи. В програмите на Центъра "ГОМНОВОЗ" има специална програма за съставяне на сентенции - кенефни специалитети. С тях се занимават най-престижните им програмисти - начело с панагюрските чаавета. И под прякото ръководство и наблюдение на башпрофесора на планинските пръчове...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4600804
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031