Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2021 10:16 - Посмъртно проучване на ваксина срещу covid: "вирусна РНК, открита във всички органи"
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2502 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.06.2021 10:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Първата аутопсия на лице, ваксинирано срещу COVID-19, което е тествало отрицателно 18 дни по-късно при постъпване в болница, но 24 дни след ваксината, установи, че вирусна РНК присъства в почти ВСИЧКИ органи в тялото. Докато предизвиква имунен отговор, ваксината НЕ е попречила на вируса да попадне във всички органи на тялото.

 image

 

Вирусна РНК е открита в почти всеки орган в тялото, което означава и протеини със скокове.

Има антитела (като тези, които "ваксината" трябва да създаде), но те са без значение, тъй като според японско проучване сега знаем, че именно протеинът S1 spike причинява вредата.

Тази сутрин разговаряхме със специалист по инфекциозни болести в болница в Ню Джърси. Изпратихме му резултатите от аутопсията и поискахме мнението му.

Когато ни се обади по-късно, той очевидно беше разтърсен. Той ни каза: „  Не можете да ме цитирате с името ми, ако бъдете изписани от болницата  .“ Разбрахме се да скрием самоличността му.

След това той ни каза:

„Хората смятат, че само малка част от хората изпитват странични ефекти от ваксината. Според това ново изследване това означава, че всеки - в крайна сметка - ще има странични ефекти, тъй като тези протеини на Спайк ще се свържат с ACE2 рецепторите в цялото тяло. Тази иРНК трябваше да остане на мястото на инжектиране, но не. Това означава, че протеините на Спайк, създадени от иРНК, също ще бъдат намерени във всички органи и вече знаем, че именно протеините на Спайк причиняват вредата. Още по-лошото е, че наличието на вирусна РНК във всички органи, въпреки ваксината, показва:
    1. Или ваксината изобщо не работи;
    2. Или вирусът се възползва от усилване, зависещо от антитела (ADE), което означава, че се разпространява по-бързо при хора, които са били ваксинирани.
Това е глобална бомба със закъснител ”.

 

Според публикувания доклад за аутопсията ваксинираният мъж е бил на 86 години и е тествал НЕГАТИВНО за COVID-19, когато е бил приет в болница с тежки стомашно-чревни разстройства и затруднено дишане. Ето какво описва докладът:

„Съобщаваме за случая на 86-годишен мъж, пребиваващ в дом за стари хора, който е получил ваксината срещу SARS-CoV-2. Неговата медицинска история включва системна хипертония, хронична венозна недостатъчност, деменция и карцином на простатата. На 9 януари 2021 г. мъжът получава BNT162b2 нуклеозидно модифицирана РНК ваксина под формата на липидни наночастици в доза от 30 μg. На този ден и през следващите 2 седмици той не показва клинични симптоми (Таблица 1). На 18 ден той е приет в болницата с влошаваща се диария. Тъй като той не показва клинични признаци на COVID-19, изолация в специфична обстановка не се е състояла. Лабораторните тестове разкриха хипохромна анемия и повишени нива на серумен креатинин.

 

В доклада за аутопсията се посочва, че тестовете не показват "  никакви морфологични промени, свързани с COVID  " в неговите органи.

"Морфологичен" означава структурен. Сега е известно, че инфекцията с COVID причинява много специфични структурни промени в местата, които заразява. ТЕЗИ ПРОМЕНИ НЕ са се появили във ваксинирания мъж преди смъртта му .

Вече починалият ваксиниран мъж е бил в стая, където в крайна сметка друг пациент е тествал ПОЛОЖИТЕЛНО за COVID и докладът казва, че те вярват, че починалият ваксиниран мъж е хванал COVID след приемането му от другия пациент в същата стая.

ExoPortail бележка : Hum mouai, разбира се ...)

Поради това увреждането на органите на ваксинирания мъж, починал днес, е настъпило ПРЕДИ да е бил заразен с COVID от другия пациент в болничната стая.

Още по-лошо, след като ваксинираният мъж наистина беше заразен с COVID, той се разпространи толкова бързо в тялото му, че очевидно нямаше шанс. Ето снимки на тъкани:
Пълният доклад след смъртта е публикуван на  sciencedirect.com

Източник:  https://www.egaliteetreconciliation.fr/Etude-post-mortem-d-un-vaccine-contre-le-covid-l-ARN-viral-retrouve-dans-tous-les-organes-64519.html и  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971221003647

Ако статията ви е харесала, не се колебайте да се абонирате за нашите социални мрежи / NewsLetter, както и да споделите статията на вашите Facebook страници / групи, това помага много с информацията. И ако се чувствате напътствани, подкрепете сайта чрез  дарение  от Paypal или от  Tipeee . Много благодаря.



Тагове:   ваксина,   Ковид-19,   неваксина,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 657777
Постинги: 1496
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031