Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2012 21:17 - Защо Нане сака на Вуте да му е зле
Автор: born Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2299 Коментари: 3 Гласове:
3




По т.н. медии всекидневно и всекичастно  сме заливани от тезата, че българинът/българката/ е едно ужасно неблагодарно,завистливо и зло същество, което завижда ужасно на успелите /респективно честни,чисти,непорочни,безкористни,хуманистични, алтруисти .../българи и са готови на всичко, само и само да ги дръпнат обратно в общото блато. Сега ще  обясня защо и аз се превърнах в едно подобно изчадие, което изповядва ненавист към някои от успелите българи.

В книгата  „Принципите на Питър” се говори за едно рядко срещано качество , наречено компетентност и нивата, в границите на които компетентността е полезна и предполага успеваемост . Когато границите на компетентност бъдат прехвърление се излезе извън тях, човешките слабости се превръщат в бумеранг, който предполага ред от провали и неудачи. Когато тези провали и неудачи са само за сметка на определената личност, последствията са също за негова сметка и могатда предизвикат само съчуствие или насмешка. Когато обаче последствията саза сметка на голяма социална или от друг характер  група  , тогава вече нещата стават сложни и натовареният с пълномощия следва да понесе отговорностно си , която е поел към другите. Когато не иска да поеме тази отговорност „Нане започва да сака на Вуте да му стане зле” по разбираеми причини.

Та да си дойдем на думата.

І-во римско :

ИСКАМ на нашата „успяла” политическа класа да й е зле, защото половината от живота ми премина в напразни надежди.

В частност :

ИСКАМ на „успелите” комунистки/социалистки вождове да им е зле, защото окрадоха организирано  граденото с десетки години от цял народ.

ИСКАМ на „успелите” седесарски вождове да им е зле, защото разсипаха и унищожиха граденото с десетки години от цял народ.

ИСКАМ на Мадридския крадец Симеон да му е зле, защото излъга 7 млн. души, че ще направи нещо за да подобри мизерния им живот.

ИСКАМ на „успелите” прочие политически  вождове и подлоги да им е зле, защото доокраждат, манипулират и разсипват и малкото останало създадено като държавност.

ІІ-ро римско :

ИСКАМ да е зле на управляващите силовите държавни структури, защото се гаврят със сигурността , живота и здравето на гражданите на територията България. /използвам термина територия, защото държавата предполага законност./

ИСКАМ да е зле на цялата организирана и неорганизирана престъпна сволочь, която в наглостта си достигна до невиждани в човешката история крайности в тоталния тормоз на всички слоеве и прослойки от природонаселението.  

ИСКАМ да е зле на целият бизнес елит от  мошеници и престъпници, защото алчността и безскрупулността рано или късно трябва да получат възмездие. Понятието „бизнес” има ново съдържание или с прости думи се изчерпва с понятието „далавера”. А най-долното е, че в това понятие се включва целият престъпен спектър. От обикновената най-елементарна кражба или измама до продажбата на дрога и поръчкови убийства.

ИСКАМ да е зле на ВИП персоните от чалгарския псевдо елит, заради развращаването на българското население с чалга, простотия, курваджилък, педерастия и др. подобни извращения. След подобно облъчване тоталното затъпяване на извънредно големи маси от природонаселението е гарантирано.

ИСКАМ да е зле на чиновническата каста заради безпощадната гавра с всички, които им паднат в ръчичките и безграничната алчност и корумпираност.

ИСКАМ да е зле на ...

Като че ли списъкът на тези , на които сакам да им е зле набъбна повече от приличното, така че спирам дотук с надеждата, че е все пак вероятно да има и някой, на когото да сакам да му е добре.



Тагове:   Вуте,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. bale16 - Демек Бойко Борисов е Вуте, така ли?
05.06.2012 21:41
цитирай
2. born - Ааа ! Сакън.
05.06.2012 22:01
Ааа ! Сакън.
цитирай
3. анонимен - В този смисъл, съм съгласен с теб, ...
19.10.2012 13:08
В този смисъл, съм съгласен с теб, такива сме ние българите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4600859
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031