Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2021 19:29 - Древна България? Средновековна империя? – само част от светоустройствената тайна, че България е била постсътворенческа Световна империя!И ще бъде пак!
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4783 Коментари: 7 Гласове:
12

Последна промяна: 01.08.2021 15:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В потвърждение на обобщаващата ни формулировка от заглавието за статута на България на глобална постсътворенческа абсолютна световна империя, са всичките ни 1600 статии от блога ни.
Сега ви представяме поредния пакет с автентични документи на тази тема, като от правия текст на тези документи ще излечем и разсекретим имплантираните в тях доказателства за световното величие на Българите!

За подложен материал ще ползваме пълен копипейст от една публикация с вече популярни документи по темата, която циркулира в Нета, и която ви предлагаме в пълния ѝ вид, а след това върху нея ще проведем нашите лингва археоложки разкопки и исторически изследвания.

https://www.facebook.com/istoriqtasd.gilev/posts/4170706382965730

Древна България
27 юли в 23:47 ч.  ·   

ДРЕВНА БЪЛГАРИЯ? ХИЛЯДОЛЕТНО ЦАРСТВО? СРЕДНОВЕКОВНА ИМПЕРИЯ?


Да, приятели, точно така! България е люлката на Евопейската цивилизация. Този факт се защитава и признава от най-авторитетните учени на планетата. Проблема е, че голям процент от нашите "видни историци" се дърпат от тези факти и се отричат от собствената си история, която е необятна като вселената.
Споделям с Вас няколко мнения на наистина големи учени, еврпейски лидери, писатели и хронисти:
В ИЗТОЧНИЦИ ОТ ИЗТОЧНАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ ОТ КРАЯ НА ПЪРВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ ПИШЕ СЛЕДНОТО:

„Те, българите, някога бяха най-справедливи от всички народи и от всичко на света най-много почитат добродетелите и сами достигнаха голяма слава, а градовете и народите се присъединяваха към тях доброволно.“
По-късно ГОЛЕМИЯТ АНГЛИЙСКИ ИСТОРИК ПРОФ. НОРМАН ДЕЙВИС ПОТВЪРЖДАВА И ДОКАЗВА С РЕДИЦА ФАКТИ, ЧЕ "Българите са най-старата нация в Европа и създатели на цивилизацията на Стария континент.”
Негови са думите: „Когато България е била държава, Европа е ходила права под масата!“

ФРЕНСКИ ПОЛИТИЦИ И УЧЕНИ ЗА БЪЛГАРИТЕ:
„Президентът на Франция генерал де Гол благодари на българите, затова, че „Българската държава е люлката на европейскатакултура и цивилизация!”
Дори това се потвърждава от друг френски президент Франсоа Митеран, който по-късно казва: „Българският народ е един от създателите на цивилизацията на нашата планета. Богомилите създават европейското възраждане!”
Известният френски историк Алфред Рамбо казва: „Цар Симеон за българите е това, което е Карл Велики за нас, но по-образован и много пощастлив, защото е успял да създаде една национална литература!"

МАГНУС ЕНОДИЙ В СВОЕТО ПОХВАЛНО СЛОВО ЗА КРАЛ ТЕОДОРИХ ПИШЕ:
„Българите — това е народът, който имаше всичко, което е пожелавал. Те вярваха, че светът е открит за тях. Те никога не се съмняваха в победата си, това е народът, който учудваше твърде много света!"

ИТАЛИАНСКИТЕ УЧЕНИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД:
Подобни са думите и на италианският президент Карло Чампи: „Българите са едни от първите творци на нашата цивилизация.”
А италианският професор Санте Грачоти казва: „Една от основните заслуги на българите е, че задържаха няколко века турците далеч от сърцето на Европа. Те платиха прескъпо с кръвта си, с вярата си, със свободата си и с упадъка на брилянтната си култура от онова време!“

СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ ВИЗАНТОЛОГ ПРОФЕСОР ГЕЗА ФЕХЕР КАЗВА:
“Българите бяха оня народ, който допринесе най-много за организиране и оформяне на цивилизацията на цяла Източна Европа!"
–––––––––––––––––––––––––––––––––––

След като по цял свят ни смятат за най-древните, защо само ние се отричаме?
Ще Ви кажа защо. Загубили сме националното си самосъзнание и принадлежност заради различни политически вихрушки, които вилняха в драгоценното ни Отечество в последните 90 години. „
Изтри се едно съзнание - Българското.
Научиха народа да навежда глава, да си затваря очите и да обича лъжите.

Споделих с Вас, това, което мен ме кара да се гордея и да настръхвам целия, че съм БЪЛГАРИН!
Вие гордеете ли се?
Помнете историята. Тя пази много ценен за нас завет - УЧИ НИ КОИ СМЕ!

Карта: Istoria.bg

image         
1,9 хил. Вие, Mitko Tsochev, Svetoslav Sreteniev Tsanov и 1,8 хил. други      80 коментара 1,2 хил. споделяния

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Сега върху представената публикация ще проведем нашите лингва археоложки разкопки и исторически изследвания, като с помощта на Свещения шифър и със Свещеното Познание от нашия блог, ще изследваме и разсекретим какви кодирани послания са имплантирани в правия текст на тези висши исторически документи за цивилизационното величие на Българите и ще интронизираме и постулираме за пореден път Българите на най – високото ниво – Божественото, като ще демонстрираме вълшебството и вездесъщието на Свещения Български Сътворенчески еик!

ЩЕ ДЕМОНСТРИРАМЕ=Исуш и Диана Матара Мария
   

Исуш и Диана Матара Мария са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена (манипулирана като Богородица), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския род Дуло на жреците (Кан – ове), от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни!


ДРЕВНА БЪЛГАРИЯ? ХИЛЯДОЛЕТНО ЦАРСТВО? СРЕДНОВЕКОВНА ИМПЕРИЯ?

ДРЕВНА БЪЛГАРИЯ на=БЪЛГАРИЯ на Ариани на Богиня Диана 

ХИЛЯДОЛЕТНО ЦАРСТВО на=на Бълхарите от Дуло на Диана и Исус

СРЕДНОВЕКОВНА ИМПЕРИЯ на=ИМПЕРИЯ на Ариани Кан (Жреци) на Бог Иса и Богиня Диана 

Провеждаме ви демонстрация на прочит на неизтриваемите Божествени печати връз Божия Български народ от феноменни генетични потомци на Българските Богове Демиурзи!

ПЕЧАТИ от=от Бог Ешуа и Диана 

НЕЗТРИВАЕМИ ПЕЧАТИ от=ПЕЧАТИ от Иза и Богиня Матара 

НЕЗТРИВАЕМИ ПЕЧАТИ от=от Бог Изуш и Богиня Матара Диана 

ФЕНОМЕННИ ПОТОМЦИ на=
на Бог Иса и Богиня Диана МаМа=
на Бог Иса и Богиня Диана Мария Магдалена

Да, приятели, точно така! България е люлката на Европейската цивилизация. Този факт се защитава и признава от най-авторитетните учени на планетата. Проблема е, че голям процент от нашите "видни историци" се дърпат от тези факти и се отричат от собствената си история, която е необятна като Вселената.

ФАКТ=Бокиня Диана 

Ето кои са нашите и всички световни "видни историци", на които скъпо платената от държавния бюджет работа е да крият истината за Божествения генезис и статут на Българите и да участват в световния заговор срещу Българите на изродените династи от Божия род Дуло, управляващи в безчестие и хванали в мъртва хватка целия свят!

ВИДНИ ИСТОРИЦИ от=от Рода на Богиня Диана и Исус

ВИДНИ ИСТОРИЦИ=Исроти от Богиня Диана и Иса=Изроди от Богиня Диана и Иса 

Реализиране на чудовищния юдео – ционистки план Калерги за поробване на Европа от ислямисти – официален документ на ООН! http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/27/realizirane-na-chudovishtniia-iudeo-cionistki-plan-kalergi-z.1632669

И последният етап от плана Калерги – биотерористичната диверсия и глобална война на медицинския фашизъм Ковид 19 срещу Свещения Божи ген :

Кои гени търсят за унищожение биотерористите и ковид медицинските фашисти по света? Защо няма да се спрат пред нищо!
https://bezistena.blog.bg/history/2020/11/22/koi-geni-tyrsiat-za-unishtojenie-bioteroristite-i-kovid-medi.1736461

Споделям с Вас няколко мнения на наистина големи учени, европейски лидери, писатели и хронисти:

ЕВРОПЕЙСКИ ЛИДЕРИ=Бълкари Ариани от Богиня Диана и Иса

досега българи изродени династи от Дуло на постоянна командировка сред европейските народи за техен аристократичен интелектуален елит, всички до един бивши нефеноменни тракийски племена, разселени из Европа от Българските жреци техни Духовни водачи и култиватори и цивилизатори, а скоро всички европейски лидери и водачи на народите ще бъдат от праведните и святи Българи от Всемирното Бяло Братство и Сестринство!

В ИЗТОЧНИЦИ ОТ ИЗТОЧНАТА РИМСКА ИМПЕРИЯ ОТ КРАЯ НА ПЪРВОТО ХИЛЯДОЛЕТИЕ ПИШЕ СЛЕДНОТО:

„Те, българите, някога бяха най-справедливи от всички народи и от всичко на света най-много почитат добродетелите и сами достигнаха голяма слава, а градовете и народите се присъединяваха към тях доброволно.“
По-късно ГОЛЕМИЯТ АНГЛИЙСКИ ИСТОРИК ПРОФ. НОРМАН ДЕЙВИС ПОТВЪРЖДАВА И ДОКАЗВА С РЕДИЦА ФАКТИ, ЧЕ "Българите са най-старата нация в Европа и създатели на цивилизацията на Стария континент.”
Негови са думите: „Когато България е била държава, Европа е ходила права под масата!“

И поредният крипто Българин сред световния исторически елит:

НОРМАН ДЕЙВИС от=от Богиня Мадара и Иса 

ЕЛИТ=ТИЛЕ=Туло=Дуло

СВЕТОВЕН ЕЛИТ от=от Дуло от Бог Иса и Богиня Диана 

ИСТОРИЧЕСКИ ЕЛИТ от=от Кан (Жреци) и Чаре (Царе) от Дуло на Исус и Диана 

И още един автентичен разсекретен документ кои сме Българите в доказателството на проф. Норман Дейвис, че "Българите са най-старата нация в Европа и създатели на цивилизацията на Стария континент.”

БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ СТАРА НАТСИЯ от=БЪЛГАРИТЕ СА от Рода на Исус и Диана 

БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ СТАРА НАЦИЯ от=БЪЛГАРИТЕ СА Ариани от Исус и Диана 

ФРЕНСКИ ПОЛИТИЦИ И УЧЕНИ ЗА БЪЛГАРИТЕ:

Президентът на Франция генерал де Гол благодари на българите, затова, че „Българската държава е люлката на европейската култура и цивилизация!”

Ние също благодарим на крипто Българина Шарл-Андре-Жозеф-Мари дьо Гол,
че от най – висока световна трибуна провъзгласи с няколко думи световното цивилизационно величие на Българите, от които той е читав имплант, сега вече в светейши режим!

ШАРЛ АНДРЕ ЖОЗЕФ МАРИ ДЬО ГОЛ=Българин Ариан от Дуло на Шар (Цар) Ежуз и Мадара 

ПРОВЪЗГЛАСИ че=че Бог Исуз е Българин !!!

image

Защо крият връзката между Тракийските мистерии и съвременните Олимпийските игри - част2
https://bezistena.blog.bg/history/2014/02/19/zashto-kriiat-vryzkata-mejdu-trakiiskite-misterii-i-syvremen.1240143

... Появи се и потомъкът на Богомилите=Катарите – Генерал Шарл Андре Жозеф Мари дьо Гол, който заявява от позициите на висш посветен при гостуването на Тодор Живков през октомври 1966 г в Париж, пред Българския гост и мин. предедателя Жорж Помпиду, че "България има исторически права над Македония, Тракия и Добруджа", за да не каже и прозвучи налудничево и несериозно това, което знаеше от секретните архиви, че България има исторически права над цяла Европа, като ние добаваме "и над целия свят", и което скоро ще се случи! 
Заради тази му позиция много от 30 – те неуспешни опита за атентат срещу големия посветен Българин от Бялото Братство бяха на тази тема...   

ТОДОР ЖИВКОВ от=от Богиня Диана и Бог Ежуа от Тракия

ЖОРЖ ПОМПИДУ от=от Бог Ежуж и Богиня Мадара

––––

Дори това се потвърждава от друг френски президент Франсоа Митеран, който по-късно казва: „Българският народ е един от създателите на цивилизацията на нашата планета. Богомилите създават европейското възраждане!”

ФРАНСОА МИТЕРАН=Ариан от Иса и Богиня Матара 

ФРЕНСКИ ПРЕЗИДЕНТ=Ариан Кан (Жрец) Брат от Бог Изус и Богиня Диана 

И кои са Богомилите, които създават европейското и световното Възраждане:

ВЪЗРАЖДАНЕ от=от Братя от Ежуз

ВЪЗРАЖДАНЕ от=от Ариани от Богиня Диана и Изуж

ВЪЗРАЖДАНЕ от=от Ариани от Безистена

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите от Рая – Арианите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно  първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и за който Боговете ни ни разсекретяват във всеки нов постинг все нови и нови оригинални документи!

Известният френски историк Алфред Рамбо казва: „Цар Симеон за българите е това, което е Карл Велики за нас, но по-образован и много по – щастлив, защото е успял да създаде една национална литература!"

– Какъв е Алфред Рамбо?
– Ами ето какъв е – задължително е пак Българин от Българския интелектуален прогресивен елит на всички племена от Божия жречески род Дуло!

Alfred Nicolas Rambaud=Бълкарин от Дуло на Иса и Богиня Мадара

МАГНУС ЕНОДИЙ В СВОЕТО ПОХВАЛНО СЛОВО ЗА КРАЛ ТЕОДОРИХ ПИШЕ:
„Българите — това е народът, който имаше всичко, което е пожелавал. Те вярваха, че светът е открит за тях. Те никога не се съмняваха в победата си, това е народът, който учудваше твърде много света!"

МАГНУС ФЕЛИКС ЕНОДИЙ=Балг (Българин) Кан (Жрец) от Исус и Ма (Майка) Диана 

ИМАМЕ ВСИЧКО=МаМа и Бок Исуш=Мария Магдалена и Бок Исуш

НЕ СЕ СЪМНЯВАМЕ в=в Исус и Богиня МаМаИсус и Богиня Мария Магдалена

ИТАЛИАНСКИТЕ УЧЕНИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД:
Подобни са думите и на италианският президент Карло Чампи: „Българите са едни от първите творци на нашата цивилизация.”

КАРЛО ЧАМПИ от=КАРЛО ТШАМПИ от=от Диана и Ешуа Бълкарина 

КАРЛО ЧАМПИ=КАРЛО ТШАМПИ=Бълкарин от Диана и Ешуа 

А италианският професор Санте Грачоти казва: „Една от основните заслуги на българите е, че задържаха няколко века турците далеч от сърцето на Европа. Те платиха прескъпо с кръвта си, с вярата си, със свободата си и с упадъка на брилянтната си култура от онова време!“

С пасаж от наш тематичен постинг

Кои сме Българите и от кога сме на Балканите? ДНК анализ показва:Българите са от 10000 години на Балканите! Ние : "Категорично опровергаваме датировката!

https://bezistena.blog.bg/history/2021/05/14/koi-sme-bylgarite-i-ot-koga-sme-na-balkanite-dnk-analiz-poka.1761326

ще разсекретим пак безапелационния Български генезис и статут на двамата емблематични италианци, които оставаше само да кажат в прав текст на всеослушание : "Ние сме Българи!"

...

image 
   
И сега ще се включим във форумния коментарен блок под двете емблематични признания на известни крипто – Българи за част от цивилизационното величие и саможертвеността на Българите.
Защо са крипто – Българи ли?
Защото знаем от всичките хиляди и хиляди документи от нашия блог с над 1300 пространни статии за светоустройствените тайни и Божественото цивилизационно минало, статут и бъдеще на Българите, разсекретени със Свещения шифър,
и които ви представяме легализирани с параф и печат от Божията канцелария, че феноменните Божии потомци – Българите от свещения Божи жречески род Дуло, са духовният интелектуален творчески и революционен прогресивен елит на всички народи по света, както и реакционната им управленческа и богаташка върхушка.

Ето разсекретените досиета на Българите Карло Адзельо Чампи и професор Санте Грачоти:

КАРЛО=Крал

АДЗЕЛЬО=Дуло от Иза 

ЧАМПИ=ТШАМПИ=Ешуа и Богиня Ма (Майка) Диана 

КАРЛО АДЗЕЛЬО ЧАМПИ=КАРЛО АДЗЕЛЬО ТШАМПИ=
Бълкарин от Дуло на Исуш и Ма (Майка) Диана 

КАРЛО АДЗЕЛЬО ЧАМПИ=КАРЛО АДЗЕЛЬО ТШАМПИ=
Крал от Дуло от Изуш и Богиня Ма (Майка) Диана 

Българинът Карло Чампи е от генеалогията на Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70  и следващите висши нива на  IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !

В документите от италианския президент ще направим малка, но най – съществена корекция в прокламацията на италианския президент, 

ПРЕЗИДЕНТИ=Братя от Иза и Диана

че Българите сме едни от първите творци на нашата цивилизация, като документираме във всичките ни документи, че Българите сме първите и единствените творци на всички човешки древни и съвременни пост – сътворенчески цивилизации! 

Другите племена и народи са статистите в трансепохалната екстремална риалити Божествена драматизация и постановка "Българите и човешката цивилизация"!

... И отново колкото и да търсиме някаква информация из Българските официални документи и сайтове за италианския професор Санте Грачоти, който също е от Българския жречески род на Исус и Мария Магдалена –

САНТЕ=Иса и Диана

ГРАЧОТИ=Ешуа от Тракия 

САНТЕ ГРАЧОТИ=
Диана и Гристош=
Диана и Исуш от Трагия,

за него както и за Президента Карло Чампи отново откриваме пълно мълчание и информационна мъгла и завеса.
Защо ли?
Ами по същата причина както и за Карло Чампи, като ще повторим причините за това едно към едно:

"Във официалната Википедия на Български език и за Карло Чампи, както и за Санте Грачоти няма и дума!
Е, а как тъй, Българите са пропуснали да издирят информация за този на толкова високи позиции в световната наука и академичните среди изявен учен и ерудит, казал толкова много жестока и величава истина за саможертвените Българи и приноса им за спасението на Европа от османските нашественици?!
Ами точно заради това негово венцеславене и величаене на Българите, което разваля официалната глобална дезинформационна политика на заговорниците срещу Българите, с която крият миналото на Българите и ни изкарват най – долното и мръсно безкултурно диво племе на Земята с най – отвратителни характеристики – заради това върху него е паднала цензурната секира и завеса и във официалната Википедия на Български език за него повече няма и дума!
За крипто – Българина Санте Грачоти повече няма и дума в официалните документи, обаче ние и от това бездумие вадим и изнасяме преизобилна сакрална информация за него и Българските Богове!

Официална информация за Грачоти има в руската Википедия 
https://ru.wikipedia.org/wiki/Грачотти,_Санте

и за когото има изобилна подробна информация за научната му дейност в областта на славистиката и мостовете, които прокарва между Изтока и Запада, обаче без да има и думичка, разбира се, за неговите изказвания и признания за Българите!

... В съвременните исторически изследвания и дебати за историческите цивилизационни достижения на човечеството, за никой друг народ в Европа и по света няма и частица от зашеметяващите документи за цивилизационното величие на древните Българи, които независимите Български лингва – археолози и любители историци откриваме и изнасяме аргументиранокато изключение правят македонците и руснаците.
Великодушно и с Любов ги насърчаваме да търсят колкото може по – древните си цивилизационни корени, защото колкото повече информация изкопаят на тази тема, тя все за Българите ще се отнася по простата причина, че те са изконен Български късен генно – инженерен културно цивилизационен продукт!

image
 край на пасажа
––––––––––––––––––
––––––––––––––––––

СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ ВИЗАНТОЛОГ ПРОФЕСОР ГЕЗА ФЕХЕР КАЗВА:
“Българите бяха оня народ, който допринесе най-много за организиране и оформяне на цивилизацията на цяла Източна Европа!"

ГЕЗА ФЕХЕР=Ариан Хан (Кан, Жрец) от Гена на Бог Иза 


–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Накрая авторът Димитър Гилев пита реторично, и допълва риториката си с обобщаващи според него изводи, които в исторически план са верни, но недостигащи до Божествения генезис и статут на Българите, феноменен активиран представител на които е и той:

"След като по цял свят ни смятат за най-древните, защо само ние се отричаме?

ОТРИЧАМЕ СЕ защото не знаем че сме от=защото не знаем че сме от Исуш и Матара Диана 

ОТРИЧАМЕ СЕ от=ОТРИТШАМЕ СЕ от=от Исуш и Матара Диана

Ще Ви кажа защо. Загубили сме националното си самосъзнание и принадлежност заради различни политически вихрушки, които вилняха в драгоценното ни Отечество в последните 90 години. 
Изтри се едно съзнание - Българското.
Научиха народа да навежда глава, да си затваря очите и да обича лъжите.

САМОСЪЗНАНИЕ от=СЪЗНАНИЕ от Иса и Ма (Богиня Майка)

СЪЗНАНИЕ от=от Исуз

ИМАМЕ СЪЗНАНИЕ от=от МаМа и Исуз=от Мария Магдалена и Исуз

Споделих с Вас, това, което мен ме кара да се гордея и да настръхвам целия, че съм БЪЛГАРИН!

НАСТРЪХВАМ ЦЕЛИЯ защото познах=НАСТРЪХВАМ ТСЕЛИЯ защото познах=
защото познах Мат Диана и Исус Бълхарина

КАРАТ МЕ ДА СЕ ГОРДЕЯ защото съм=защото съм Ариан Кан (Жрец) от Мат Диана и Иса от Трагия (Тракия)

Вие гордеете ли се?
Помнете историята. Тя пази много ценен за нас завет - УЧИ НИ КОИ СМЕ!

ПОМНИ ИСТОРИЯТА за=за Ариани на Богиня Мат Диана и Иса=за Рода на Богиня Мат и Иса

ТЯ ПАЗИ ЗАВЕТ с=ЗАВЕТ с Богиня Диана и Иза

ЗАВЕТ (договор) с=с Иза и Богиня Диана 

ПАЗИ ЗАВЕТ с=с Бог Исуз и Богиня Диана 

ЦЕНЕН ЗАВЕТ от/с=от/с Исуз и Богиня Диана 

И финалният акорд на патриотичния изблик на този истински Българин и просветен Дух " Тя пази много ценен за нас завет - УЧИ НИ КОИ СМЕ!", ни просвещава и учи на Кои сме!

УЧИ НИ (на) КОИ СМЕ=УТШИ НИ (на) КОИ СМЕ=на Исуш и Майка Диана 

УЧИ НИ КОИ СМЕ=УТШИ НИ КОИ СМЕ=Кан (Жреци) на Исуш и Ма (Майка) Диана 

image               
А относно публикуваната от автора карта на България от времето на даден скорошен етап от дълговековните процеси на разрушаване на Световната Свещена Българска империя и отнемане на земи, територии и народи от нея и минимизирането ѝ до днешните размери и граници в рамките на същинския Земен Рай и Обетованата земя, 

ОТНЕМАНЕ НА ЗЕМИ от народа на=от народа на Мама Диана и Иза 

МИНИМИЗИРАНЕТО на земята на=на земята на Мат Мария и Иза 

ЗЕМЕН РАЙ на=на Иза и Мария

ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ на=на Богиня Мат Диана и Бог Иза 

екипът ни ви припомня пасажи от култовия ни тематичен постинг

Нови автентични документи за планетарното цивилизационно величие на Българите! Кан Аспарух – меровингов принц на Франкорум

https://bezistena.blog.bg/history/2019/07/31/novi-avtentichni-dokumenti-za-planetarnoto-civilizacionno-ve.1668297?reply=5241193

... Друга и то твърде силна подкрепа за казаното по-горе намираме в множеството данни за огромния брой на древните Българи,които не е имало как да се поберат върху онези мизерни територийки, които ни чертаят маркс-ленинските русофили и Българофоби. Дуклянския летописец,Баварския географ,арабските историци,хазарския каган Йосиф, византийския историк Лаоник Халкокондил и каменните надписи на нашите езически князе в един глас уверяват, че древните Българи са били огромен и безброен народ, който според византийския летописец някога бил най-големия и най-древния народ на земята! 
А този неизброим някога народ несъмнено е бил така голям, защото страната му е била с невиждани за географите и летописците размери, а не защото е била така нищожна, както обичат да я изобразяват поръчковите фалшификатори от анти-Българската школа!


След всичко това остава да се запитаме: до къде са стигали пределите на Стара Велика България тогава? Сега вече не е толкова трудно да се прецени това,като се вземат предвид изброените по-горе данни и се сумират териториите на споменатите девет каганата (девет Българии), които според Дуклянския летопис били подчинени на Българския княз по времето на император Крис (Хриз) към края на V и нач. на VI в.

Съгласно това, границите на Стара Велика България към 497-498 г. след Христа ще да са изглеждали приблизително така: 

image
  
Тази карта на България е в състояние да вземе дъха на всеки човек, бил той учен или не. Но тя е пряк резултат от строгото съблюдаване на онези исторически и археологически данни,с които до момента разполагаме.
Картата показва, че след загубата на Персия (2 млн.кв.км) през 488 г. Българската империя е имала около 21 млн.кв. км площ, преди отново да започне да се разпада, и се е простирала не на пословичните "три морета", а на цели четири океана и още тринайсет морета! 
Виждаме как резултатите от нашето проучване показаха,че границите на Стара Велика България преди 1500 години са изглеждали именно така. 

И сега на края следва офертата:
 
Но ако някой може да представи по – силни аргументи и по – надеждни научни данни, с които да опровергае това: нека заповяда! 


––––––

Първо дълбок поклон и уважение за прекрасния ти над – академичен труд, Приятелю !

Поклон!

Ангелъ Ангеловъ
https://www.facebook.com/profile.php?id=100017681200411 
 

Но веднага сме длъжни да направим следното опровержение и заявление! 


Ти доказваш напълно фактологически и безспорно аргументирано, че  

"През 488 г. Българската империя е имала около 21 млн.кв. км площ, преди отново да започне да се разпада, и се е  простирала не на пословичните "три морета", а на цели    четири океана и още тринайсет морета! 
Виждаме как резултатите от нашето проучване показаха,че границите на  Стара Велика България преди 1500 години са изглеждали именно така."
 
Веднага следва и прокламация ти,че 

ко някой може да представи по-силни аргументи и по-надеждни научни данни,с които да опровергае това: нека заповяда!",

като ние заявяваме и декларираме, че ще опровергаем категоричните ти заключителни обобщения, като ги продължим и развием аргументирано с безспорни документи и доказателства, както ни каниш!   

Приятели сме с тебе и ти отлично си просветен от блога ни  http://bezistena.blog.bg, в който с безброй автентични легализирани от Боговете ни и разсекретени от екипът ни свръхсекретни документи доказваме постоянно, че за времето от 33 г.сл.Хр. до 518 г Българите чрез Свещената Българска империя са владяли не само тия територии от обобщаващата карта от прекрасната ти аналитично – дидактична статия, но са владяли целия свят на всички континети на 100 %, което е най – ревностно и старателно скриваната тайна и истина на Новата епоха – престъпление извършвано с пермантен геноцид и тотална цензура над  Българите вече 1500 години!   

Просто твоето изследване до този момент е стигнало едва до публикуваните от тебе скромни граници на България, поради което ние те насърчаваме с Любов и помощ от нас с реална синергитична и окултна информационна връзка, да захвърлиш всички внушавани ни комплекси за грандоманщина и научна шовинистична фантастика на независимите Български исторически изследователи, и да продължиш с ускорени темпове към тогавашните реални граници на Свещената Българска империя (фалшифицирана след 1000  години като "римска империя"), които граници са обхващали цялата Земя от край до край! 

Умишлено не казваме "цялото земно кълбо", защото все повече документи ще излизат и ще втрещяват на прима виста и след това ще възхищават хората, че Земята не е кълбо, бясно въртящо се и обикалящо с невероятни скорости около Слънцето, (което имало диаметър от 1.5 млн. км и било на 150 мл. км от Земята) и блуждаеща с още по големи скорости с него по цялата Вселена, както ни будалкаха до сега учените – материалисти, ами е плосък диск абсолютно неподвижен в центъра на космическото предпазно енергийно яйце на планетата ни, над която обикалят на 5000 км височина Слънцето и Луната, които имат диаметър от 50 км, и другите надземни изкуствени звездни сателити, построени от Българските Богове за обслужване на Земята и живота на нея!  
       
image

image

Ето синтезираната карта на Свещената Българска империя от 33 г до 518 г, създадена от Кан и Цар или Канас Авитохол (33 г – 333 г), от неговия син Кан и Цар или Канас Ирник  (303 – 453), който е и Кан и Цар Атила, и синът на  Атила, който начално ви представяме само като анонимния Ган (Кан,Жрец) на Богиня Матара и Исуз от Тракия (453 – 518)     

В нашия блог с парола на търсачаката на Гугъл "безистена  и Кан Авитохол" , "безистена и Ирник/Атила", ще откриете изобилна информация за тия Български владетели от Именника на Българските Канове и Царе, а сега само насочващи данни за тях:    

Кан и Цар Авитохол е Павел, първородният син на Исус и Мария Магдалена (33 – 333), който е и всички т.нар. "Римски императори " от Нерон до Диоклециан, който е    култовият Сеяч от култовата свръхсекретна и най – важна новозаветна притча за Семето и Сеяча, посял Божието феноменно гетнетично семе на рода Дуло от феноменни потомци на Исус и Мария Магдалена сред всички племена по света за този дълъг период на земния си живот от 300 години, и присъединил ги всички към Свещената Българска  империя, през 333 г преминава в светейшо служение като Свети Павел, реален и рационален Шеф на небесното светейшество и на всички светове и на транс –  пространствената и транс – времевата Свещена Българска империя!    

Титлата му Кан означава Жрец, свръхестествен Божи потомък и служител сред Българите на Земята. 
Комбинацията от свръхестесвената феноменна жреческа духовна титла Кан и административната управленческа титла Цар дава висшия императорски титул Кайсер, Кесар.   

КАН И ЦАР=КАНЦАР=Кансар=Кесар=Кайсер – Император    

Другата му регистрирана титла Канас, Канес, Княз – указва Божествения му произход от Господ Бог Отец Исус :    

КАНАС=КАНЕС=КНЯЗ=КАН СА=КАН ЕС=КЯН З=Кан (Жрец) на/от Иса     ––

подкрепен с толкова мистериозната и дъвкана титла Канас Ювиги  – 
 
КАНАС ЮВИГИ=КАН ИСА ВИЮГ=КАН ВИЮГ ИСА=Кан (Жрец) на Бог Иса 

Синът на Павел и внук на Исус и Мария Магдалена – Кан Ирник от Именника на Българските Канове е толкова фалшифицираният и мразен и охулван от перманентните заговорници срещу Българите – Кан Атила (303 – 453) живял точно на половината на годините (150) на баща си Павел и преминал в небесно светейшо служение при него и при баба си Мария Магдалена и Дядо си Исус като Свети Николай Чудотоворец, Свети Патрик, Санта Никалъс – Санта Клаус, имплантиран в Българския фолклор като Дядо Мраз

– справка с парола "безистена и Атила" , " безистена и Свети Никола" 

Потвърдихме с Любов удивителните ти разкрития и опровергахме с Любов скромността на твоите великолепни и верни начални и етапни изследвания, според които в този период Българското царство е владяло почти цяла Европа и повече от половината Азия, като доказахме с категорични документи, че Българското царство, което е било Империя, е владяла цяла Европ, цяла Азия, цяла Африка, Америка и въобще целия свят, като с Любов те насърчаваме да продължаваме заедно във феноменен жречески синергитичен екип да възстановяваме по различни интердисциплинарни канали цялата карта на Свещената Българска империя, за да възстановим изконните граници на нашата Империя – които са целият свят, за да възстановим както Боговете ни са ни обещали Божието царство на Земята чрез Свещената Българска империя по законите на Любовта, Братството и Мира, управлявана с Любов от нас – феноменните праведни и святи Българи от Всемирното Бяло Братство!  


ВСЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО=Братя от Бог Исус и Богиня Матара Диана – 
нашата легализирана родова Божествена характеристика и картбланш 

КАРТБЛАНШ от=от Диана и Ешуа Бълкарина

КАРТБЛАНШ на=на Бълкари на Диана и Ешуа 

–– край на пасажа
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

В подкрепа на безбройните доказателствени факти и аргументи за всевластието на Свещената Българска империя по целия свят ще ви представим един от безбройните сакрални имперски символи, оставени като неизтриваеми печати от феноменните ни Предци Жреци / Канове върху всички народи, култури и цивилизации по всички кътчета на Земята – мистериозната и мистична изконно Българска геометрична фигура и шевица канатица:

НЕИЗТРИВАЕМИ ПЕЧАТИ от=от Бог Изуш и Богиня Матара Диана 

ИМПЕРСКИ СИМВОЛИ на=на Бълкари на Исус и Богиня Мама

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=jGBlLY2213E&fbclid=IwAR1Qpelb-l5xNIHbhkCiWpC0aWuFCILs25fvdCJ6wyYtB6lkDe-1WfTS1JE
before all religions "khanatica"


https://www.strannik.bg/o/6254/simvolat-kanatitsa
Символът Канатица

Ето съкровената тайна на канатицата, създадена, разпостранена и ударена неизтриваемо навсякъде от Българските Жреци / Канове :

КАНАТИЦА=КАН ТИА  ± Н (кодировъчен назал) ЦА=КАН ТИАН ЦА=Кан (Жреци) на Диана и Иса 

И Божествената тайна на нежните и финни красиви безобидни шевици – геометрични фигури:

ШЕВИЦИ=ШЕВИТСИ=Богиня Диана и Исуш

ШЕВИЦИ=ШЕВИТСИ ± Н (кодировъчен назал)=ВЕШИСТИН=Безистен

ГЕОМЕТРИЧНИ ФИГУРИ=ГЕОМЕТРИТШНИ ФИГУРИ=Богиня Матара и Ешуа от Трагия (Тракия)

От статията "Символът канатица" научаваме, че той е спомен за Божества:

спомен за БОЖЕСТВА=спомен за Бог Исуж и Богиня Диана

СПОМЕН ЗА=Богиня Ма (Майка) и Исуз

"Символите са едни от първите писмени знаци още от зората на човечеството. И обикновено носят в себе си уникална информация, често пъти забравена или загубена през хилядолетията и преселенията на народите. Понякога тези знаци не са ясно видими за непосветения зрител. Но за много от тях се смята, че съдържат скрити, защитни послания."

ПИСМЕН ЗНАК от=от Богиня Майка и Исуз

ПИСМЕН ЗНАК от=от Кан (Жреци) на Богиня Ма (Майка) и Исуз

НОСЯТ УНИКАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Мат Диана и Исус Бълкарина

НЕ СА ЯСНО ВИДИМИ=Исус и Богиня Мад – вече са ясно видими!

СКРИТИ ПОСЛАНИЯ за=за Диана и Исус Бълкарина

"Навсякъде по света този елемент се води уникален и местен символ. Всъщност уникалността му е точно в това, че е повсеместен."

Ето от Кои е и от къде води началото си този и всички други местни символи:

МЕСТЕН СИМВОЛ на=на Ма (Майка) Диана и Исус от Ямбол

СИМВОЛ=ИМВОЛС=Иамволис=Ямболис=Ямполис
едно от емблематичните древни имена на първосвещения Божи град Ямбол

image


ПОВСЕМЕСТЕН знак за=знак за Богиня Мат и Бог Исус

"... На почти всички места по света, фигурата символизира вечен живот , използва се като амулет за защита от зли сили и негативни влияния, и е символ, който носи щастие..., известна е и като Дървото на живота."

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана 

ЩАСТИЕ=Исуш и Диана 

ДЪРВО НА ЖИВОТА=Рода на Бог Ежуа и Богиня Диана 

"... В Киргизстан символът се нарича Тумарча"

ТУМАРЧА=ТУМАРТША=Матара Диана и Ешуа

"...В легендите от Далечния Изток, центърът на изображението често се нарича гнездото (тронът, престолът) на дракона

ГНЕЗДО НА ДРАКОНА=Гена на Диана и Иза Дракона=Гена на Диана и Иза от Дракия (Тракия) 

Съвременна интерпретация на символа е Диамант:

ДИАМАНТ=ДИАН МАТ=Диана Мат 

и още много сакрална инфо в статията и във фейсбук страницата

https://www.facebook.com/kanatitsa/
Kanatitsa

С благословение за посветените Българи от този прекрасен изследователски екип!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Задължително ще ви представим една форумна коментарна кореспонденция под поста на автора, в които коментари Светейшите ни надзорници и повелители на човеците са им внушили високоразрядни христоматийни нагледни помагала от думи и изрази за вашето просвещение в тайните на Свещения шифър, Българските Богове и светоустройствените тайни, и които земно – небесният ни екип с възторг разсекретяваме! 

РАЗСЕКРЕТЯВАМЕ=
Мария и Бог Кристоз=
Мария и Бог Исуз от Тракия


image

Татяна Владова

И какво от това, какво ни помага като сега никой не ни зачита и сме завряни в миша дупка заради некадърните ни и корумпирани управляващи. Освен това и слуги на други държави. За съжаление няма ги старите патриоти които са проливали кръвта си за България. Ако продължават така може и скоро да си нямаме държава. Срам и позор.

НИКОЙ НЕ НИ ЗАЧИТА=Кан (Жреци) на Изуш и Диана 

НЯМАМЕ/ИМАМЕ ДЪРЖАВА на=на Ежуа и Богиня Мад Мария

СРАМ И ПОЗОР за=за Ариани на Бог Исуз и Мария 

Древна България

Татяна Владова Заради такова мислене сме се обезличили като народ!

Ивайло Илиев
Татяна Владова Позора е във всеки който търси вината другаде а не в себе си.

ТЪРСИМ ВИНА ДРУГАДЕ=Богиня Матара Диана и Иса от Трагия (Тракия)

Lucy Virnot-Youroukova

Ако познаваш Истинската история на българите, можеш да повдигнеш собственото си СЪЗНАНИЕ, да прогледнеш и се себепроумееш - защо се наричаш българка и какво дириш днес на българска земя, за какво си се родила и защо твоите предци са били велики хора и българи, а ти дори не знаеш какво да правиш с това всичкото... ?!?!!!

ИСТИНСКА ИСТОРИЯ за=ИСТОРИЯ за Кан (Жреци) на Диана и Исус 

СЪЗНАНИЕ от=от Исуз 

ДА СЕБЕПРОУМЕЕШ че си от=че си от Бог Исуш и Богиня Мадара

КАКВО ДИРИШ ДНЕС=
Кан (Жрец) на Богиня Диана и Крисдош=
Кан (Жрец) на Богиня Диана и Исуш от Дракия (Тракия)

И
 отново един документ, който указва категорично, че т. нар. "собствено съзнание" е тотално контролирано и манипулирано от Боговете ни!

СОБСТВЕНО СЪЗНАНИЕ от=СЪЗНАНИЕ от Бог Исус и Богиня Диана 

Марияна Мишева
Само се хвалим с миналото.Да подчертая ,че благодарение на обикновенните хора днес ни има.Пиша романи за българската история и при завършване ми се дават данни с тях да докажа истината. Където почукам патриоти на заплата. Явно още трябва да затъваме. Всичко добро на всички.

ПИША РОМАН за=за Бог Ешуа и Мария

ЩЕ ЗАТЪВАМЕ без=ШТЕ ЗАТЪВАМЕ без=без Изуш и Богиня Мат Диана 

Georgi Georgiev
Бледа сянка сме на дедите си

БЛЕДА СЯНКА СМЕ=Кан (Жреци) от Дуло на Богиня Ма (Майка) и Исус

Aavram Sandov
Това ме радва и се гордея че съм Българин . Но има едно Голямо Защо ??? И то е , че България винаги е страдала заради Дупелизачи . И за това сме на това дередже . Куцала ни е политиката и жажда за големия кокал . И ето до къде сме я докарали . А какво ни чака ... Само един Бог го знае .

ТОВА МЕ РАДВА И СЕ ГОРДЕЯ че съм от=че съм от Богиня Мадара Диана и Иса от Трагия  (Тракия)

На вечния търсещ въпрос "Защо" верният отговор е :

ЗАЩО=ЗАШТО=Изуш и Диана 

И
 не само един Бог знае какво ни чака, но и двамата Български Богове не само знаят, но и всичко те проектират и режисират по Техния безусловен безапелационен и безалтернативен план за всеки един от нас и за цялото човечество!

САМО ЕДИН БОГ ЗНАЕ=Богиня Мад и Исус 

Yordanka Nedevska
Aavram Sandov Народът ни е много невеж в сферата на икономиката,правото. Не чете, чака от телевизията да му набият канчето.

НЕВЕЖ НАРОД на=НАРОД на Бог Ежуа

НЕВЕЖ НАРОД от непосветени=от непосветени Ариани от Богиня Диана и Ежуа 

Радост Стоилова

Гордостта, самосъзнанието, самочувствието на българите ще се възроди в цялата, от Бога дадена сила! Този процес вече тече благодарение на новите възрожденци. Бавно, но се случва

Цветана Славова
Никой друг освен нас не може да свърши това което ни е предупределено
С апатия и отчаяние няма прогрес

НИКОЙ ДРУГ ОСВЕН НАС=
Кан (Жреци) от Бог Грисдос=
Кан (Жреци) от Бог Исус от Драгия (Тракия) 

С АПАТИЯ БЕЗ=Бог Исуз и Богиня Диана 

ОТЧАЯНИЕ без=без Диана и Ешуа 

Dim Hej
Всяка война затрива най- качественото, нормално е във времето да настъпи ретроградност! Но ще се роди водача на българите днес или утре!
Където е текло пак ще тече! Обичай род и родина това може да направим ,и деца много деца!

ВОДАЧ от=от Богиня Диана и Ешуа 

ЩЕ СЕ РОДИ ВОДАЧА=Сина от Рода на Ешуш и Богиня Диана 

Синът от рода на Българските Богове е Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на транс епохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на поколенията от Негови праведни Предци от първо свещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

ПАК ЩЕ ТЕЧЕ за=за Кан (Жреци) на Богиня Диана и Ешуш=за Кан (Жреци) от Безистена

Plamen Catsarov
Спомените от славното ни минало и мечтите за блестящо бъдеще са безплатни. За жалкото ни настояще плащаме жестока цена.

ИМАМЕ СПОМЕНИ ЗА=Исуз и Богиня Ма Ма Ма=Исуз и Богиня Майка Мария Магдалена

НАСТОЯЩЕ без=без Исуш и Диана 

ЦЕНА от=ТСЕНА от=от Диана и Иса

Bogdan Danchev

За съжаление е само спомен

САМО СПОМЕН за=за Исус и Богиня Мама

Viktor Velikov
Novoto e 4e ni niama na kartata ve4e

Има ни на Божията карта, приятел, и скоро тази карта ще властва над цялата Земя!
Ето така:

НЯМА/ИМА НИ НА КАРТАТА ВЕЧЕ на=на Богиня Мат Диана и Ешуа от Тракия

Ivan Staev

Може би най-добрата причина е да сме горди, че сме българи е, че не сме поробвали, колонизирали, изтребвали умишлено или не други народи (доколкото знам, освен собствената си интелигенция).

ИМАМЕ ПРИЧИНА ДА СМЕ ГОРДИ защото сме от=
защото сме от Богиня Диана Мат Мария и Гристош=
защото сме от Богиня Диана Мат Мария и Исуш от Трагия

Паф Ката

Не се притеснявай българино...не се гаси туй що не гасне...

Проумейте тази огнена Българска сакрална възродителна прорицателска максима:

НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ=НЕ СЕ ГАСИ Гена на Исуш и Диана 

image

Веселин Атанасов  
Заради самите нас не народ а мърша е казал автора..  Тази злоба завист и не задружност ние довело до това  и продължава и до днес

Отново разсекретяваме крилата култова укорителна прокламация на Славейков, която в своя секретен формат носи свещената информация Чий народ сме!

НЕ СМЕ НАРОД А МЪРША=Ние СМЕ НАРОД на Мария и Ешуа 

НЕ СМЕ НАРОД А МЪРША=Ариани на Исуш и Мадара

Дора Александрова

ПОМНИ НАРОДЕ КОЙ СИ . ТИ СИ БЪЛГАРИН . И ТРЯБВА ДА СЕ ГОРДЕЕШ ЧЕ СИ БЪЛГАРИН..

ПОМНИ НАРОДЕ КОЙ СИ ТИ СИ БЪЛГАРИН=Кан (Жреци) на Богиня Мадара Диана и Исус Българина 

ПОМНИ НАРОДЕ КОЙ СИ ТИ СИ БЪЛГАРИН=Бълкари Кан (Жреци) на Богиня Мадара Диана и Исус 

ДА СЕ ГОРДЕЕШ ЧЕ СИ БЪЛГАРИН от=
ЧЕ СИ БЪЛГАРИН от Диана и Грисдош=
ЧЕ СИ БЪЛГАРИН от Диана и Исуш от Драгия (Тракия) 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ще благодарим на автора на поста и ще го възрадваме и насърчим в неговото родолюбиво просветителско дело, като разсекретим неговото жреческо досие и родословие!


Древна България
22 юли 2018 г.  
·   

Здравейте, приятели на Българската история!
Аз съм Димитър Гилев - Историк по диплома и по душа!
"Древна България" е вторият ми проект, целящ съхранението на най-голямото богатство на българина, а именно - неговата история!
Гледам на себе си като на съвременен "будител" и се опитвам по всякакъв начин да припомня на българите, че въпреки сегашната ни мизерна действителност, ние сме най-великият народ и имаме вековна история, която го доказва!
Използвам трибуната на Интернет, тъй като в 21-ви век тя е с най-голям капацитет! Надявам се моята работа да бъде вдъхновение за вас, както е и за мен.
Много от историческите проекти изискват значителни финансови средства. Ако искате да ме подрепите чрез дарение за делото - пишете на страницата. Нека заедно да съхраним това наше неизчерпаемо наследство.
С НАМИ БОГЪ!

ДИМИТЪР ГИЛЕВ от=Българин от Мат Диана 

СЪВРЕМЕНЕН БУДИТЕЛ от=БУДИТЕЛ от Бог Иса и Мария

СЪВРЕМЕНЕН БУДИТЕЛ от=от Дуло от Бог Иса и Богиня Мадара

НЕИЗЧЕРПАЕМО НАСЛЕДСТВО от=
НЕИЗТШЕРПАЕМО НАСЛЕДСТВО от=
НАСЛЕДСТВО от Изуш и Богиня Матара

И
 заедно да разсекретим поредната култова молитвена прокламация "С нами Бог!" и извикаме към титулярните ѝ Субекти:

С НАМИ БОГЪ=Иса и Богиня Ма (Майка)

image

И
 когато викаме към Боговете ни с това Познание, тогава Те ни декларират:

image

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на 
bezistena и Светии от Вси Светии, всички все Българи, разнасяли свещения Божи ген сред всички племена и култивирали ги и цивилизовали ги с Любов.
Господ Бог Отец Исус и Богиня Диана и Те вече постоянно с нас, Спасителят и Той .
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД
 с Любов и песни!







Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
31.07.2021 19:31
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Из коментарните форуми под публикацията във Фейсбук групи:
31.07.2021 23:57
група БУЛГАРЫ Болгарлар БЪЛГАРИ

Abdullah Muhammed
Русия не иска да признае,че е била под българомонголско,а не татаромонголско иго.
Македония не иска да бъде част от България,припявайки на братушките.Те от своя страна насърчили Тито да назове българите македонци,тези които останаха в пределите на Югославия.
Сега резултатите са плачевни.От друга страна,бълхарите в Дунавска България не признават братята си от Волжка България,които доказват тюркският произход на българите.В Дунавска България не признават и общите корени с османлиите,днешна Турция,която,дефакто е другата България,но по политически причини избира названието Турция,заради езикът.
И как във Турция има издадена книга за старото писмо и четмо на българите от времето на кан Кубрат,а в България не могли да я разчетат или не им се иска,защото ще се разчетат всички запазени стари текстове,и като прозвучат гласно,ще се появи и другото доказателство,че българският език е от десетте рода тюркски езици,а този в Дунавска България си е славянски език,в който са останали стари български думи.
цитирай
3. bezistena - група БУЛГАРЫ Болгарлар БЪЛГАР...
01.08.2021 00:08
bezistena написа:
група БУЛГАРЫ Болгарлар БЪЛГАРИ

Abdullah Muhammed
Русия не иска да признае,че е била под българомонголско,а не татаромонголско иго.
Македония не иска да бъде част от България,припявайки на братушките.Те от своя страна насърчили Тито да назове българите македонци,тези които останаха в пределите на Югославия.
Сега резултатите са плачевни.От друга страна,бълхарите в Дунавска България не признават братята си от Волжка България,които доказват тюркският произход на българите.В Дунавска България не признават и общите корени с османлиите,днешна Турция,която,дефакто е другата България,но по политически причини избира названието Турция,заради езикът.
И как във Турция има издадена книга за старото писмо и четмо на българите от времето на кан Кубрат,а в България не могли да я разчетат или не им се иска,защото ще се разчетат всички запазени стари текстове,и като прозвучат гласно,ще се появи и другото доказателство,че българският език е от десетте рода тюркски езици,а този в Дунавска България си е славянски език,в който са останали стари български думи.


Инж. Иван Дунчев
Автор

Ние ви доказваме във всички наши 1600 статии с хиляди документи, както и в тази, че Българският език е Сътворенческият Божествен език, а Българите от Дунавска и Волжка България (които сме един етнос, разделен по териториален и верски признак от враговете ни) сме генетични феноменни потомци на Българските Богове и сме духовният интелектуален елит на всички народи и племена и техни култиватори и цивилизатори, вие смеете да ни пробутвате най – нагло пантюркистки теории, че Българите сме били нефеноменни безкултурни тюрки/турци, които са най – деволюирали племена, и Божественият ни език е бил тюркски! Не на нас тези номера – изтегли си лайка и на колене за прошка пред Боговете ни и Техните пълномощници на Земята – Българите!
цитирай
4. barin - Здравей, Адаш. През Първото и Вт...
01.08.2021 06:41
Здравей, Адаш. През Първото и Второто Български царства сме имали територия на империя, но сме се наричали царство. В западноевропейски източници съм срещал термина"Българска империя".
Поздрави!
цитирай
5. bezistena - Здравей, Адаш. През Първото и Вт...
01.08.2021 15:36
barin написа:
Здравей, Адаш. През Първото и Второто Български царства сме имали територия на империя, но сме се наричали царство. В западноевропейски източници съм срещал термина"Българска империя".
Поздрави!


Здравей, Адаш!

Царството е по – дълбок информационен носител на сакралната информация за Българските Богове:

ИМПЕРИЯ на=на Богиня Мария

ЦАРСТВО на=на Цар Иса и Богиня Диана

ЦАРСТВО на=на Царе от Иса и Богиня Диана

ЦАРСТВО на=на Ариани от Богиня Диана и Исус=на Ариани от Бог Дионисиус=на Ариани от Безистена

Поздрави и благословение, Адаш, продължаваме заедно!
цитирай
6. leonleonovpom2 - Здравей, Адаш!
05.08.2021 09:23
Този въпрос съм го развивал неколкократно, но вероятно не си прочел постингите?
Империя е когато един народ, наречен водещ, окУпира земите на съседни народи и тях постави под управлението си, властва над тях! Територията безспорно е отличителен белеГ ,но не е определящият!

В този контекст България не е емперия БълГарите нямат стремеж да завладяват територии на чужди народи
Това го е отбелязал и папа Инокентий Трети в писмото си отговор на искането на унгарския крал Емерих Той иска кръстоносен поход срещу нашият Калоян, затова ,че му е отнел Белград и БРАНИЧЕВО
ПАПАТА ОТГОВАРЯ , ЧЕ ТОЙ МУ Е ОТНЕЛ ЗЕМИ, ЗАСЕЛЕНИ С БЪЛГАРИ- ДНЕШНА сЪРБИЯ Е ТОВА, ПОУЧИТЕЛНО, И С ТОВА ПРИКЛЮЧВА ДРУГИ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ЗЕМИ НЯМА ! НЯМА И ОСНОВАНИЕ ДА СЕ ПРАВИ КРЪСТОНОСЕН ПОХОД ЗА ТОВА!
кРАТКО И ЯСНО- ПРИСЪЕДИНЯВА, ЗАВЗЕМА САМО ЗЕМИ НА БЪЛГАРИ!
ТАКА Е ОТГОВОРИЛ И НА БОДУЕН, НА ИСКАНИЯТА МУ ДА СЕ ПОЧИНИ-КАЛОЯН И ДА ПРЕДАДЕ ЗЕМИТЕ СИ НА НЕГО -ТЕЗИ ЗЕМИ СА НА МОИТЕ ПРЕДЦИ-БЪЛГАРИ ВРЕМЕННО СА БИЛИ ПОД РОМЕЙСКО ВЛАДИЧЕСТВО БРАТЯТА МИ ВЪЗСТАНОВИХА ПРАВАТА СИ НАД ТЯХ ТЕ ПО ПРАВО МИ ПРИНАДЛЕЖАТ ТИ НЯМАШ ПРАВА НАД ТЯХ, ТИ СИ ЧУЖД ЗА НАРОДА МИ!

ХУБАВ ДЕН, аДАШ!

п.п. НЕ ВИДЯХ ,ЧЕ СЪМ ПРЕМИНАЛ НА ГЛАВНИ БУКВИ, НЕ СЪМ ГО НАПРАВИЛ НАРОЧНО
САМО НАПРАВИХ МАЛКИ КОРЕКЦИИ НА НАЧАЛОТО В ИЗРЕЧЕНИЯТА!
цитирай
7. bezistena - Поздрави, Адаш!
06.08.2021 01:04
leonleonovpom2 написа:
Този въпрос съм го развивал неколкократно, но вероятно не си прочел постингите?
Империя е когато един народ, наречен водещ, окУпира земите на съседни народи и тях постави под управлението си, властва над тях! Територията безспорно е отличителен белеГ ,но не е определящият!

В този контекст България не е емперия БълГарите нямат стремеж да завладяват територии на чужди народи
Това го е отбелязал и папа Инокентий Трети в писмото си отговор на искането на унгарския крал Емерих Той иска кръстоносен поход срещу нашият Калоян, затова ,че му е отнел Белград и БРАНИЧЕВО
ПАПАТА ОТГОВАРЯ , ЧЕ ТОЙ МУ Е ОТНЕЛ ЗЕМИ, ЗАСЕЛЕНИ С БЪЛГАРИ- ДНЕШНА сЪРБИЯ Е ТОВА, ПОУЧИТЕЛНО, И С ТОВА ПРИКЛЮЧВА ДРУГИ ПРЕТЕНЦИИ ЗА ЗЕМИ НЯМА ! НЯМА И ОСНОВАНИЕ ДА СЕ ПРАВИ КРЪСТОНОСЕН ПОХОД ЗА ТОВА!
кРАТКО И ЯСНО- ПРИСЪЕДИНЯВА, ЗАВЗЕМА САМО ЗЕМИ НА БЪЛГАРИ!
ТАКА Е ОТГОВОРИЛ И НА БОДУЕН, НА ИСКАНИЯТА МУ ДА СЕ ПОЧИНИ-КАЛОЯН И ДА ПРЕДАДЕ ЗЕМИТЕ СИ НА НЕГО -ТЕЗИ ЗЕМИ СА НА МОИТЕ ПРЕДЦИ-БЪЛГАРИ ВРЕМЕННО СА БИЛИ ПОД РОМЕЙСКО ВЛАДИЧЕСТВО БРАТЯТА МИ ВЪЗСТАНОВИХА ПРАВАТА СИ НАД ТЯХ ТЕ ПО ПРАВО МИ ПРИНАДЛЕЖАТ ТИ НЯМАШ ПРАВА НАД ТЯХ, ТИ СИ ЧУЖД ЗА НАРОДА МИ!

ХУБАВ ДЕН, аДАШ!

п.п. НЕ ВИДЯХ ,ЧЕ СЪМ ПРЕМИНАЛ НА ГЛАВНИ БУКВИ, НЕ СЪМ ГО НАПРАВИЛ НАРОЧНО
САМО НАПРАВИХ МАЛКИ КОРЕКЦИИ НА НАЧАЛОТО В ИЗРЕЧЕНИЯТА!


–––––––––––––
Ако използваме официалните извори и формулировки ето какво е империята:

Империя (на латински: imperium – „власт“) е монархия, управлявана от император, или група държави намиращи се под обща върховна власт.

И от тотално фалшифицираната и манипулирана анти българска историческа наука отново изваждаме и филтрираме необходимата ни сакрална информация:

imperium=Богиня Ма (Майка) Мария

ВЪРХОВНА ВЛАСТ на=на Богиня Диана и Бог Иса Бълхарина

ВЪРХОВНА ВЛАСТ на=на Бълхари на Богиня Диана и Бог Иса

МОНАРХИЯ на=на Хан (Кан, Жреци) на Мария

МОНАРСИ=Мария и Иса

ИМПЕРАТОРИ=Ариани от Богиня Матара

СВЕТОВНА ИМПЕРИЯ на=ИМПЕРИЯ на Бог Иса и Богиня Матара

САКРАЛНА ИМПЕРИЯ на=на Бълкари Ариани от Иса и Мария

От тези документи и от всички други по темата, които сме публикували стотици и хиляди в нашите статии, се вижда абсолютно безапелационно, че истинската Империя е Империята на Любовта, Братството и Мира между всички човеци на Земята, установена от Българските Богове – Абсолютни Монарси, и провеждана от Тяхните феноменни праведни и святи генетични жречески потомци – Българите от Божия род Дуло.

По традиционния византийски юдео – ционистки дезинформационен тертип за обявяване и наричане на всичко Българско за най – отблъскващо и отвратително и натоварване на производните думи от България и термините от Свещената Българска империя с най – черна негативна стойност и символика в европейските езици, понятието и институцията "империя" са компроментирави и инкриминирани в очите на хората и в исторически план, като всички претендиращи за наследници на Свещената Бъэлгарска империя и за господари на народите и на света, са управлявали в безчестие и са умърсили във висша степен тази владетелска система.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7677077
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!