Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2018 23:52 - Демократични алаврясковски новини от ада в РФ по време на ЧМ2018 !
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 1735 Коментари: 9 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                              "Намираме се в ада". 

Актуални цитати от световната  преса.

"На улиците и плажовeте в Русия цари безкрайна веселба, но тя съвсем бегло  скрива мрачната реалност"

 

— Daily Beast, САЩ.

"Защо да мислим за угнетените малцинства, свалени пътнически  самолети или анексирани полуострови, ако бирата е ледена, транспортът безплатен, а футболът ни  омагьосва ?"

 

— Hufvudstadsbladet, Финландия.

"Властите ще правят  всичко, за да се проведе безпроблемно шампионата, но дискриминацията, хомофобията и законите ще си останат"

— Independent, Великобритания.

"Вас започва да ви подкупва  това, което Русия ви вменява чрез своите забележителности, красиви местност и здания, но само напуснете града. Четиричасовата разходка на *"Cапсан" в Петербург разбива сценария. Ръждясалите заводи се сменят с овехтели къщи и вие даже не сте уверени, че това е жилищна сграда, докато не видите копаещите около тях жени, това  не се отличава особено от бордеите в Бразилия, които видях около блестящия стадион в крайбрежието на Салвадор".

— Toronto Sun, Канада.

И вече в разгара на шампионата :

След шока, предизвикан от масираното инфоцунами от милиони  запалянковци, струпали впечатления в социалните мрежи под формата на  десетки милиони възторжени междуметия — челните информационни източници се прегрупираха и отстъпиха на предварително подготовените позиции.

Новата концепция звучи така: да, Русия за тези, които не са професионалисти, изглежда невероятно готино. Но всичко това са  специални декори, направени така, че да скрият целия ужас на руската реалност.
Практически това се реализира по следния начин :

"Световното първенство по футбол — новото потемкинско руско село"

— Irish Times.

"Секс, лъжи и футбол на потемкинския шампионат на Путин"

Daily Beast.

"Русия се опитва да скрие бедността, регионалните апаратчици на Путин с  обвинения за превръщането на местата за провеждане на шампионата в съвременни потемкински села"

— Daily Express.

Степента на  поддръжка на руския отбор сред запалянковците някои медии  оценяват като «раздразнителна». На авторите на материала в изданието Deadspin не им харесва колко силно руснаците се гордеят със своите играчи, на които «им провървя да разгромят отбор, пълен с  играчи, за които почти никой никога не е чувал в своя първи мач».
Загубата от Уругвай журналистите наричат
«дълго чакано възмездие».

А ето и изпълнение на кагебейските комисари , които слухтят навсякъде :




Тагове:   забавление,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. born - "Либералната демокрация, ...
26.06.2018 23:57
"Либералната демокрация, базирана на "сумарни привилегии" за могъщите групировки и разюздана ерзац-общителност (това е когато си безправен като бедняк, но равноправен като мормон) за останалите, — такава демокрация може да строи небостъргачи, скоростни магистрали и суперстадиони, а също да осигурява безопасност и благосъстояние.
Нелибералната пък недемокрация, в която управляващата държавна върхушка се опира на болшинството и апелира към него, — не може да строи небостъргачи, скоростни магистрали и суперстадиони, а също така осигуряване на благосъстояние и безопасност.
В либералните демокрации хората се усмихват открито и от нищо не се боят.
В нелибералните недемокрации хората са мрачни и наплашени. Ако се усмихват — или са ги заставили насила, или по този начин се опитват да се отвлекат от гадостите на ежедневието (по версията на посочения канадски разобличител на руските огради — "хората гледат след "Сапсан", за да се отвлекат поне за малко от ежедневието, в което са лишени от всичко това, което имат североамериканците")."
цитирай
2. born - * "Сапсан" е съвременен ...
26.06.2018 23:58
* "Сапсан" е съвременен високоскоростен влак на Руските железници (РЖД), който от декември 2009 г. се движи по маршрута Москва - Санкт-Петербург - Москва. Отскоро "Сапсан" се движи и по маршрута Нижний Новгород - Санкт-Петербург - Москва и обратно.
Скоростта на движение на влака е до 240 км/ч. Разстоянието между двете руски столици се преодолява за около и под 4 часа.
цитирай
3. valdor1355 - Защо тези журналисти не отидат в ...
27.06.2018 00:03
Защо тези журналисти не отидат в Дортмунд и да видят призрачен град в сърцето на цивилизацията, който ще се срути всеки момент без бомбардировки
Или как във вмирисания на мухъл Брюксел падат мазилки по централни улици
цитирай
4. born - Защо тези журналисти не отидат в ...
27.06.2018 00:21
valdor1355 написа:
Защо тези журналисти не отидат в Дортмунд и да видят призрачен град в сърцето на цивилизацията, който ще се срути всеки момент без бомбардировки
Или как във вмирисания на мухъл Брюксел падат мазилки по централни улици

Откакто журналята /и нашите/ станаха поръчкови :
- на запад мед и масло,
- на изток - Содом и Гомор !
Ако се абстрахираме от тях, по средата /у нас/ е гоВна и помия.
цитирай
5. valdor1355 - В цяла Европа мизерията е повсем...
27.06.2018 08:33
В цяла Европа мизерията е повсеместна. На центъра на град в Швейцария съм виждала кучешко лайно. Париж- буквално бунище... Намираш някакво човешко място да хапнеш и привечер по брюкселския център, до теб тръгват плъхове, по- големи от пинчери и се чудиш дали няма да те налази средновековната чума. Скоро пътувах и на изток, и мога да направя сравнение, за разлика от... Мисля за тричавия задник на Европа и претенциите и спрямо бившия соц и Русия и... Нима след олимпиадата или преди това гетата на пъпа на ексколониална Великобритания изчезнаха. Или пък се подобри стандартът на редовия, мизерен англичанин, който живее в килийки ПОД наем... Ами влизаш в един голям град по работа и до музея му, тръгваш по улиците и ти идва да стискаш очи, за да не гледаш представленията, които масово са се облекли като психично болни клошари. А такива като Пискова са толкова посредствени, че си мислят пропусквателния режим извън граница да е затегнат както преди 89та и българинът да не е виждал, че суперлативите, които се говорят са пълна утопия. Например Пискова е ходила по улиците, защото от летищата не са я транспортирали с правителствени лимузини, нито са украсявали, мили и боядисвали градовете специално за нея.
цитирай
6. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
27.06.2018 08:46
Обаче те не знаят ние какви влакове имаме!
Исторически, още от барон Хиршово време!
С ръждясали релси, които не се виждат в тревата И скоростта им е от това време Защото ще дерайлират, ако малко я увеличат, не ,че не правят тази работа и при по- ниска скорост
Ако Русия е на потьомкинова, нашата Бълтария е от началото на Отоманската империя!?
Само ,че демократизирана! Тогава апашите са ги бесели-сега са депутати и министри!
И ред други подобрения...

Хубав ден!
цитирай
7. apostapostoloff - А как свърши
27.06.2018 09:38
мачът между Русия и Уругвай бе, мильо?
цитирай
8. vaquero - born,
27.06.2018 10:46
"копаещите около тях жени" - На запад не копаят и не садят. Там берат плодовете и зеленчуците направо в магазина.
цитирай
9. kvg55 - born,
27.06.2018 11:06
Според западняците ЧМ2018 в Русия е пир по време на чума. Не виждат гредата в собственото си око ... .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4599511
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031