Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.04.2017 20:33 - Внимание ! В този блог пребивава музикален гений !
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 9080 Коментари: 29 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Предварително се налага да съобщя на незнаещите, че мозАкът ми бе мит, измиван и промиван многократно от НКВД, поради което до този момент погрешно считах, че Хендел е един от великите композитори на планетата. Голямо заблуждение , О, братя и сестри во блог !     Errare humanum est !     И кво да правя, като мозАкът ми е толкова промит от онези престъпници, които си нямат други забавления освен да измиват мозъците на невинните и наивни хорица като мен ?
    Но аз не съм толкова виновен за заблудите си, тъй като неспособността ми да мисля не е мое дело, а на комунистите и най-вече на Путин и путинистите ! Най сетне ми светна, че
"Хендел е и неверник, коойо устройва комунистическия режим в СССР. " !
      Знаех си аз, че този мръсник заедно с Ленин, Сталин, Горбачов и Путин е причината някои хора да повярват в комунистическата идея, ама- ядец ! Бах , заедно с Рейгън, Обама и донякъде Доналд даде рамо на вярващите в Божието слово ! И е... мамата на този безполов нещастник Гогата Хендел, който хабер си няма от музика !
    И този идиот /Хендел/ не може да живее някъде другаде, а отива да живее в най-идиотската държава - Англия , разбира се пълна с идиоти като него  където живеят самонадеяни като него ненормалници - "пълни идиоти, но със самочувствие, защото владеят и ограбват половината свят."           Наистина завършен идиот ! Би могъл да дойде да пише музика в България, ама нейсе - не ни трябват ненормалници !       Имаме си достатъчно - даже и тук - в този блог !

     Мислите, че се майтапя ? Моля убедете се сами :


1. planinitenabulgaria - Твърдението Ви, че Хендел е един от най-великите композитори на планетата  14.04 09:39 е плод на промиването на мозака Ви от службите на НКВД-КГБ. Те са се сезирали върху него за да умаловажат творчеството на Бах, чиято музика е Божие слово, отправено към вярващите. Поради това заблудите за Хендел са нацръквани в главите на изучаващите музика и заблудите при неспособните да мислят остават. Хендел е един нещастник в живота, той е дете на баща на около 65 години и майка на около 35. Той няма пол, единственитее му близки в живота са били певците кастрати, тогава на мода и с голямо влияние върху композиторите, на които са им давали указания как да пишат. Хендел е и неверник, коойо устройва комунистическия режим в СССР. Давам примеер с неговата оратарория Месия. В нея никъде не се споменава името на Исус Христос. От 40-те оратории които написва почти всички са загубили значението си, същото важи и за около 40-те му опери. Към този човек винаги изпитвам съжаление, тъжно звучи и голяма част от музиката на оперите му, много характерна, наричана едно гениално нищо, както и почти цялото му творчество. Той пише концерти за орган с оркестър, което не върви за този църковен инструмент, служещ за връзката на вярващите с Бог по време на служба. Камерната му музика е в твърде скромни размери, за сравнение с тази на Бах напомням за техните Пасакалии.
Хендел освен това е велтбюргер, гражданин на света, избира за своя държава обаче не Германия, която е най-великата стпрана на Европа, а Англия, където живеят самонадеяни като него ненормалници - пълни идиоти, но със самочувствие, защото владеят и ограбват половината свят. Те се държат лошо и с него, той получава като млад инсулт заради тях, но се връща в Германия, където оздрвява.
За да имате мнение по този въпрос трябва да сте запознат с труда на Ромен Ролан и да сте се занивамал поне 3 годиини с музиката на Хендел. Искам да Ви кажа, че за Вас, за Блекю, за Икономиста, за Чара и Цав тази тема не подхожда, но нямам желане и поради това нищо не казвам, макар да бях дълги години професор в Центъра по тема музика.




Тагове:   хендел,   гений,


Гласувай:
17


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. born - Винаги съм твърдял, че прекомер...
19.04.2017 20:36
Винаги съм твърдял, че прекомерната употреба на ментета /алкохол, пърцуца, пальоная водка и др./ уврежда непоправимо мозАка на пияча.
цитирай
2. blackpredator - аллилуя
19.04.2017 21:13
за фаринелинабългария!
кастрат, та дрънка
цитирай
3. born - И все пак, Блеки !
19.04.2017 21:38
blackpredator написа:
за фаринелинабългария!
кастрат, та дрънка

Представи си каква скука би било в блог.бг, ако селските идиоти се оттеглят.
Недейте , мили идиоти ! Еймен, санким амин .
цитирай
4. getmans1 - Абе, Дед Роден / born / това ли те р...
19.04.2017 22:11
Абе, Дед Роден / born / това ли те раздразни бе, музиковеде?

„ е плод на промиването на мозака Ви от службите на НКВД-КГБ. Те са се сезирали върху него за да умаловажат творчеството на Бах, чиято музика е Божие слово, отправено към вярващите. Поради това заблудите за Хендел са нацръквани в главите на изучаващите музика и заблудите при неспособните да мислят остават. Хендел е един нещастник в живота, той е дете на баща на около 65 години и майка на около 35. Той няма пол, единственитее му близки в живота са били певците кастрати, тогава на мода и с голямо влияние върху композиторите, на които са им давали указания как да пишат. Хендел е и неверник, коойо устройва комунистическия режим в СССР. Давам примеер с неговата оратарория Месия. В нея никъде не се споменава името на Исус Христос. “

... Ако това те дразни Дед Роден то значи, че маратонките на Бай Коста разбират музиката повече от тебЯ.
Чак ми е обидно заради теб а, коментара на Блеки не тежи повече и от плюнка.

Иначе аз когато работя обичам да слушам класическа музика / а и на концерти ходя/ и хич не ми пука кой автор какви проблеми е имал и на кого как се е харесвал.
цитирай
5. born - О, Гетю,
19.04.2017 22:25
Безкрайно ме зарадва твоето безценно присъствие тук ! Най-ме кефи, че си толкоз музикален /когато работиш/. Предполагах, че ходиш и на концерти /класическа чалга вероятно - съдейки по сбъркания ти стил на изразяване/. Обичам селските идиоти ! Особено теб !
цитирай
6. getmans1 - Безкрайно ме зарадва твоето без...
19.04.2017 23:16
born написа:
Безкрайно ме зарадва твоето безценно присъствие тук ! Най-ме кефи, че си толкоз музикален /когато работиш/. Предполагах, че ходиш и на концерти /класическа чалга вероятно - съдейки по сбъркания ти стил на изразяване/. Обичам селските идиоти ! Особено теб !


... то си личи Дедо Роден, моят стил не е объркан а ти си сбъркан.
Правиш се тук в блога на разбирач ама Гугъл, на Бай Коста маратонката е нещото което което не можеш да докоснеш дори, щото тя повече разбират от от музика спрямо теб.

цитирай
7. slavimirgenchev1953 - Борнюго комунюго,
19.04.2017 23:17
сам знаеш, че ако не беше камунизмът, ти лично още щеше да пасеш козите в родното си село.
Частицата за превъзходна степен "най" се пише полуслято (т.е. с тире“) за изразяване на степента не в съчетание с местоимения, а с имена - прилагателни, числителни: по-едър, по-първите (по-първите ченгета в блога, например - като теб) и т.н.
Така че не се прави на много грамотен, щото ще те върна в първи клас - и край с вишото ти образувание, подарък от болшевиците за вярна служба в службите, както на останалите от другариата.
цитирай
8. kvg55 - Ха-ха-ха!
19.04.2017 23:41
Кой те кара да пишеш за Хендел бе, Борне?
Пиши за Стоян Михалев.
цитирай
9. blackpredator - сравнение
19.04.2017 23:44
миндил Коста: "Хендел е един нещастник"
Бетховен: „Бих свалил шапка и коленичил пред гроба му”
ако Бах беше блогър, щеше да композира за кратунковците "Лошо темперирани мозъци"
цитирай
10. born - Благодаря на селските идиоти Гетю и Славун за посещението .
19.04.2017 23:52
Особено ме развлича славунгенджи3591 с образователните си изцепки. Стилът му на изразяване ми напомни за най-милите ми вспоминания от казармата, а именно тези суперинтелигентни словоизлияния пред строя на старшината Кънчо. Той бе особено образован - с четвърто отделение. Нещо подобно на славун по интелигентност. Старшината Кънчо бе бардът на старшините от дивизията. И стихове обичаше много - особено поемата за "Кънчо П...деров", с когото се самоидентифицираше.
ПП. Славуне, нещо ми се правиш на отворен без да съм те сапунисвал ? Види ми се, че нещо те сърби г@за, май ? Понятно е за педалите.
цитирай
11. born - Кой те кара да пишеш за Хендел бе, ...
19.04.2017 23:58
kvg55 написа:
Кой те кара да пишеш за Хендел бе, Борне?
Пиши за Стоян Михалев.

Ми кво да правя - умрял човека преди бая години, та рекох да го помена. Ама нямал късмет човечеца. Даже и комунист го изкараха.
Май трябва да напиша един постинг за Азис ? Или оная с брадата ? Дали ще кандисат музикалните блогови критици ? Или кибици ? Както бе казал Швейк : "Трайко си бачкай, кибик - да не ядеш тупаник. "
цитирай
12. born - Блеки, не съм сигурен какво точно би казал Бах за селските идиоти
20.04.2017 00:02
blackpredator написа:
миндил Коста: "Хендел е един нещастник"
Бетховен: „Бих свалил шапка и коленичил пред гроба му”
ако Бах беше блогър, щеше да композира за кратунковците "Лошо темперирани мозъци"

Но съвсем точно зная какво би казал Стоичков.
цитирай
13. born - Научих от Гетю нещо ново !
20.04.2017 00:12
Особено музикалния професор от Центъра бил с псевдоним "Бай К@р маратонката".
цитирай
14. slavimirgenchev1953 - Борн-легхорн,
20.04.2017 00:24
ти си вече в първи клас. Внимавай в... кратунката. Пак ще се изпитваме, проверявам ти упражненията...
:)

цитирай
15. apostapostoloff - Дедо Мунчо, не
20.04.2017 05:44
се прави на Достоевски, защото си и си оставаш дедо Мунчо- прост провинциален милиционер. С тия твои драсканици никого не можеш да заблудиш. Прост си като гъбено семе и туй то.
цитирай
16. born - На моите антифенове от групичката на любимите ми селски идиоти , които проявяват неистов интерес към особата ми, ще цитирам /особено след драсканиците на кратун
20.04.2017 10:36
Цитат от книгата на Кингсли Еймис /познай коя/ : " С най-приятелски чу.ства искам да та придуприда да не закачаш младата Мерлин, щото иначе някоя вечер ше те причакаме в тъмното и то нема да е, за да ти кажем "Здрасте"!"
ПП. Постоле, звездите ми казаха да внимаваш в картинката, тъй като през този лунен период има реална опасност да ви го нафърфорят до макарите - на теб, славунчо граматик и Гетю пилософ. Ама кво да ви плаша - тва най го обичате.
цитирай
17. born - Не могат да дремнат от тъмно до тъмно милите
20.04.2017 10:41
Последни 20 регистрирани посетителя

10:04 - ....
09:34 - slavimirgenchev1953
08:08 - ....
08:06 - ....
07:56 - getmans1
07:38 - ....
06:42 - ....
06:39 - ....
05:40 - apostapostoloff
05:08 - ....
00:20 - slavimirgenchev1953
19.04 23:58 -....
19.04 23:52 - ....
19.04 23:35 - ....
19.04 23:19 - getmans1
19.04 23:09 - slavimirgenchev1953
19.04 23:05 - getmans1
цитирай
18. rustam - Всеизвестна е тайната
20.04.2017 10:45
цел на Коста Планинарчето в неговите "екскурзии" по махали и поляни. Това са близките срещи от "трети вид" с малки циганета.
Човек, чиято мечта е "млада разлизгана циганка", не може да бъде приеман сериозно във всяка една тема.
цитирай
19. born - Пропуснал съм една изключителна медицинска новина, която би могла да облегчи особено болните от сърдечно съдови заболявания !
20.04.2017 10:49
"Англия, където живеят самонадеяни като него ненормалници - пълни идиоти, но със самочувствие, защото владеят и ограбват половината свят. Те се държат лошо и с него, той получава като млад инсулт заради тях, но се връща в Германия, където оздрвява."
В Германия и умрелите оживяват, защото Германия юбер алес.
Но : "за да имате мнение по този въпрос трябва да сте запознат с труда на Ромен Ролан и да сте се занивамали поне 3 годиини с музиката на Хендел."
ПП. И отново препоръчвам на писателите - чукчи да не пишат коментари /и не само/след употребата на шльокавица.
цитирай
20. born - Русти, пропускаш евроатлантическите приоритети.
20.04.2017 10:55
rustam написа:
цел на Коста Планинарчето в неговите "екскурзии" по махали и поляни. Това са близките срещи от "трети вид" с малки циганета.
Човек, чиято мечта е "млада разлизгана циганка", не може да бъде приеман сериозно във всяка една тема.

Педофилията,педерастията и влечението към мигранти /респективно мигрантки и особено разлизгани/ безспорно са особен приоритет за Бай К@р Маратонката. Но тази категория е най-сериозно обременена от историческата си отговорност да поучава неправилно мислещите.
цитирай
21. dedenze - Браво born, чудесен постинг !
20.04.2017 12:25
Клипа с модерната, информирана евроатлантка е върхът, обясняващ всички политически процеси в България ! Няма и денонощие и вече си събрал зелените мухи на блог.бг в защита на цитирания екскремент !
цитирай
22. born - Клипа с модерната, информирана ...
20.04.2017 12:37
dedenze написа:
Клипа с модерната, информирана евроатлантка е върхът, обясняващ всички политически процеси в България ! Няма и денонощие и вече си събрал зелените мухи на блог.бг в защита на цитирания екскремент !

До известна степен съжалявам, че така размирисаха наоколо. А не ти ли прави впечатление, че освен на екскременти миризмата от тях избива като че ли на мърша ?
цитирай
23. slavimirgenchev1953 - Няма как -
20.04.2017 14:52
опять двойка ти пиша. Ех, кога за една тройчица ще понаучиш нещо, глюпи?
цитирай
24. theeconomist - born, внимавай с тия бесни страшни пенсии гетьо, сливомар,планинарчето и постол!
20.04.2017 18:17
Те са големи биячи и ебачи, ................ма в къщи скрити зад вратата и пред клавиатурата и с бастоня в ръка!

Но и по мрежата вървят пичи буби......:-))

цитирай
25. slavimirgenchev1953 - Е, цървул, не ми се прави на голям, щото си пигмей. Марш в мерцедеса и глей талавизия.
20.04.2017 21:01
theeconomist написа:
Те са големи биячи и ебачи, ................ма в къщи скрити зад вратата и пред клавиатурата и с бастоня в ръка!

Но и по мрежата вървят пичи буби......:-))


цитирай
26. born - Ико, и аз като теб ги ползвам за развлечение.
21.04.2017 20:07
theeconomist написа:
Те са големи биячи и ебачи, ................ма в къщи скрити зад вратата и пред клавиатурата и с бастоня в ръка!

Но и по мрежата вървят пичи буби......:-))


Кво да ги правиш - хем бедни, хем прости. А както казваше РР: "Бедността не е порок, а урок!". Но тия нищо не са научили. Няма и да научат. Остава им само да ни веселят.

цитирай
27. slavimirgenchev1953 - Голям веселяк си, то се вижда от километри.
23.04.2017 23:54
born написа:
theeconomist написа:
Те са големи биячи и ебачи, ................ма в къщи скрити зад вратата и пред клавиатурата и с бастоня в ръка!

Но и по мрежата вървят пичи буби......:-))


Кво да ги правиш - хем бедни, хем прости. А както казваше РР: "Бедността не е порок, а урок!". Но тия нищо не са научили. Няма и да научат. Остава им само да ни веселят.


цитирай
28. born - Разбрах те много добре. Ясна е работатааааа.
24.04.2017 14:34
Много те сърби г@за.
цитирай
29. rosiela - Бобушко,
11.05.2017 06:44
ти с промития мозък май не различаваш поезия от рецепта за хранене. Не ти ли готвят в къщи, ако има кой де?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4602110
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031