Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2017 19:12 - Смешно, но реално
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 5354 Коментари: 16 Гласове:
10

Последна промяна: 21.01.2017 19:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  #Нерабы… Украина рвется припасть к сапогу нового «хозяина» image

Всичко това би изглеждало може би възможно, даже мило – е, какво му е лошото, ако жителите на една страна се стичат при посолството на друга страна , за да поздравят нейния нов лидер? В крайна сметка,тези са значително по вменяеми от онези овце , които редовно притичват до руското посолство  – ту с «Боярышник», ту с «окървавени» кукли… Възможно е всичко това да би изглеждало съвсем нормално. Ако  не беше…

 

Ако не беше рядката тълпа, събрала се днес пред  посолството на САЩ в Киев- Украина, размахваща жовто-блакитни и звездни флагове и трепетно предлагаща пита и сол  на  неизменната кърпа и ако не изглеждаше като сборище на роби. Тълпа крепостни, отчаяно опитваща се да привлече към себе си вниманието на новия господар. Същият този господар, който от далечните си имения нито ги вижда , нито ги познава, та и да ги познава не желае ! 

 

«Трамп, добре дошъл в Украина!». Аха, ей сега… Веднага ще хукне към Украина. Само да свърши  инагурацията – и право в Киев…

 

  Всичко това не би изглеждало толкова смешно и отвратително – ако не се навираха феноменално идиотските «искания», които една през друга излагаха на струпалите се журналисти - кореспонденти участничките:

 

"Какво ни трябва ? Да спим  спокойно и да не се боим, че ще ни отнемат земята и домовете. Да не орежат стипендиите и да дават качествено образование ." каза студентка от 1-ви курс на един от медицинските вузове на столицата.  

 

  Е, и каква връзка има тук ТРЪМП - с  твоята стипендия?!?  Боже ! А нали това безмозъчно, скоро ще се изучи – и ще лекува някого… Не се разболявайте! Не се разболявайте! Никога!

 

"Войната трябва да се прекрати. До гуша ни дойде. Дано американците все-пак при Тръмп донесат в нашата страна мир! "с надежда казва пенсионерката Александра Макеева.

 

     Чучело ты преклоннолетнее! Малко ли ти е този «мир», който в тази страна ВЕЧЕ донесоха? Американците! Какво още ти трябва? Бомби атомни ли ?!

 

image

 

"Като  прости /обикновени-б.пр./ граждани ние поздравяваме новия президент на САЩ. Възможно, тази дребна символична стъпка да смегчи отношението на 45-ия президент на Америка към Украина. Мисля, че идването на Тръмп ще реши конфликта в Донбас. Вероятно, ще започне и замразяването /разбирай възвръщането/на милионите долари, откраднати от нашите държавни престъпници." Е, това вече казва организатора на акциите, обществен активист, някой си Юрий Клейнос.  

 

   Ето, веднага си представям следната картина: през празничната тълпа лети и се носи,олюлявайки се от изнемога , към 45-ия президент на САЩ  най-верния му помощник, най- довереното му лице. Дотичва като от Маратон – и, припадайки от умора ,прошепва със сетни сили: «Доналд! Украина те призна…» И прокапва  мъжка сълза по суровото милиардерско-президентско лице, и се изливат върху вярната Украина невиждани блага и благодеяния…

 

    Глупости ли? Ами да , разбира се ! А не са ли глупости – «изказаните от участниците в акцията» очаквания, че «Доналд обезателно ще спре войната на Донбас, ще прекрати корупцията в Украина и въобще ще въведе ред»?!

 

Кога ще се изпарят от тези овчи мозъци болните бълнувания, че някой, още повече иззад океана, «ще завърши...», «ще прекрати...» и «ще въведе...». А също и ще – излекува страдащите, ще нахрани гладните и ще въдвории всеобща справедливост? Докога тази шизофрения ще измъчва запъналите се на стадия на най- ранното съзряване умове на украинците? Те, какво – вообще никога ли  не ще пораснат?!

 

    Или все така и ще си верноподаннически «манифестират» - пред посолства, консулства, всякоразлични фондове и «представителства». Ще се унижават, ще умоляват, ще просят, хленчат, любовнообещаващо ще се вглеждат в очите на господаря, опитвайки се да докопат ръката му за облизване и целувка. 
   Само и само да не свършим нищо сами ! Само да не правим нищо и най-вече - да не отговаряме за направеното и ненаправеното.
    Така и ще се уповават за Украина - на кайзера, фюрера, президента на САЩ, на дявола може би - да ги направи най-щастливи и най-богати ! А също и най- умни и най-красиви ! Това с нищо ли не се лекува ?!

 

« — Тъпи сте вие, глупави! — каза княза, — не головотяпами следует вам, по делам вашим, называться, а глуповцами! Не желая да управлявам  глупаци! И си търсете такъв княз, от който по света няма по-  глупав — и нека той ви управлява…"

 

Противно е да се гледа ...

Александр Неукропный Специально для Planet Today



Тагове:   Тръмп,   Украина,


Гласувай:
11


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. podvodni - Народонаселението, и не само в У...
21.01.2017 19:42
Народонаселението, и не само в Украйна, взе тотално да изпедепцва. В Украйна поздравяват и се надяват на Тръмп да донесе благоденствие на тепсия, а в ЕС има протести против Доналд Дък. Баси, все едно, че Тръмп не е президент на САЩ, а на целите земни кълбета.Честно, нема такава олигофрения и робско съзнание !
И една малка попаравка - Тръмп е 44-ят президент, а не 45-ят. Объркването идва от Гроувър Кливланд.
цитирай
2. born - Абе, не мога да схвана, защо това ...
21.01.2017 20:45
Абе, не мога да схвана, защо това оглупяване на хората и у нас и глобално, върви с такива бързи темпове ?! Ако еволюцията е причина за този прецедент, значи човечеството е преминало връхната точка на развитието си и бързо се деградира. Кой знае - дано процесът да се забави или неутрализира. Dum spiro spero.
цитирай
3. born - "И една малка попаравка - Тръмп е 44-ят президент, а не 45-ят. Объркването идва от Гроувър Кливланд.
21.01.2017 20:49
Благодаря за корекцията. Обясни моля те накратко, защо е така- да не си губя времето да търся из нета. Въпреки че не ми дреме въобще дали е 44 или 45. Добре е да сме точни.
цитирай
4. rosiela - Като ги затрепаха
21.01.2017 21:17
руските братушки, за кого да се сетят, Бухалко?
цитирай
5. podvodni - Глей ся, историйката почва далеч ...
21.01.2017 22:38
Глей ся, историйката почва далеч във времето и е доста дълго за разказване, но в общи линии е борба между две империи - Британската и Руската. Всъщност между Хазария и България, ако мога да бъда по-точен.
Та хазарите след като биват наритани от нашего пра-пра-пра деди решили да си отмъщават вовеки. Всеки опити предприемат но удрят яко на камик. По някакава си случайност, българи дръпнали на север от Стара Велика България полагат основите на Русията, а когато техни потомци взели че почнали да се именуват имперци, хазарските чифути полагат основата на Британската империя. Всъщност използват не чак до там умните албионци като пушечно месо в плановете си. Векове по-късно същата участ - на пушечно месо - ще играят не особенно умните пиндоси.
Прескачам няколко стотин години и кацаме след ВСВ. Победител е Сталин въпреки че е трябвало да бъде затрит с цялото СССР, щото прецакл чифутите на Бронщайн и Бланк и сума ти концеси в СССР. Сталин възтановява за втори път разрушената до основи страна без чужда помощ, а в ответ на него на Юръпа му трябва план Маршал и несметно к-во кинти.Възтановяват и швабензи и създават мита за германското к-во, лансирайки преднамерено германски стоки за сетка на другите. Същевременно създават некъв прототип на социална система която има тотален обратен ефект и превръща не особенно умните западняци в дебилно-мързеливи олигофрени - т.е. системни роби, неспособни и задника да си избършат без да имат съответните закони, разпоредби и правила.
С унищожението на СССР безрлатният обяд взе да свършва, а с идването на Тръмп нещата тотално излизат от контрол. И робите се чувстват, не без основание, тотално застрашени от факта, че трябва сами да вземат решение за собственият си живот и ежедневие. Ужас брате, казвам ти !


За 44-ят в следващият комент.
цитирай
6. born - Разбрах за какво говориш, колега Подводни.
21.01.2017 22:49
Най-големия ужас за оглупелия чиляк е да взема самостоятелни решения ! Това е пределно ясно видимо при политическия ни "елит", който тотално се гипсира , когато не може да схване точните заповеди на барините, които го командват и направляват в замяна на подхвърлени огризки. Наистина е ужас !
цитирай
7. podvodni - Та за 44-ят президент. Някъде около ...
21.01.2017 22:54
Та за 44-ят президент.
Някъде около 14-ти век един никому неизвестен руски лекар - Василий Немчин, казва, че 44-ят човек на голямата страна отвъд голямото море ще бъде съдбоносният и фатален за нея. Той ще бъде не като другите големи преди него.
САЩ са страна изградена по всички правила на езотериката. Декларацията за независимостта е подписана на 4 юни в ранните часове на деня - точно в 4,30 сутринта, макар да е изготвена месец по-рано. Обаче Немчин яко ги притеснява. А САЩ е творение на Короната именно като силова структура - световен джандар. Да де, но нещо не могат да си изпълнят предназначението по прастата причина, че нямат пряк досег с границите на Русия. Такива има Китай и Короната решава да замени САЩ с Китай. Щеше да стане ако бе избарана Хитлери, но за беля Тръмп взе, че стана президент. Тук Обонго излезе бая прав като каза, че Путин има пръст в това, защото наистина е така. Тръмп е пича който като истински хамериканос иска да запази водеща роля на САЩ в световната сцена, но няма никак да му се отдаде. Просто настрои срещу саба си Короната (ФЕД и финансовата олигархия) и гражданската война не им мърда. Обаче пиндосите искат да излъжат съдбата като го представят за 45-ят президент, но де факто е 44-ят и за целтта правят един малък пиниз с Гроувър Кливланд който въпреки че е бил на два пъти президент се счита за два президента поради това, че мандатите са му би два непоследавателни - през един. Съответно - 22 и 24-ти президент.
Та такива ми ти работи.
цитирай
8. born - Несвързано изявление, но
21.01.2017 22:56
rosiela написа:
руските братушки, за кого да се сетят, Бухалко?

е характерно за заболяването ти. Ако не ти достигат средства за лечение, обади ми се да ти преведа, но само срещу проформа фактура от 4-ти километър. Горката !
цитирай
9. milady - колегата podvoden, има правилна статистика..но... но ..но...
23.01.2017 11:19
няма съзнателна визия за близкото Бъдеще..
то, Никой няма де, да бъдем прями..
Геополитиката се гради в плаващи пясъци..
такава ни е Съдбата, да живеем в интересни времена..
поздрави ,борн..
не се навеждай, заради една ..обла и обладана третокласна ..патица...
която се самохвали за ..Паунка...
Юлия
цитирай
10. born - Благодаря за подкрепата !
23.01.2017 23:59
milady написа:
няма съзнателна визия за близкото Бъдеще..
то, Никой няма де, да бъдем прями..
Геополитиката се гради в плаващи пясъци..
такава ни е Съдбата, да живеем в интересни времена..
поздрави ,борн..
не се навеждай, заради една ..обла и обладана третокласна ..патица...
която се самохвали за ..Паунка...
Юлия

Аз никога не се навеждам. Но се изморявам от местенето от единия в другия джоб. Майтап ! Хубава вечер.
цитирай
11. born - Намерих модела !
24.01.2017 10:53
На дъртата джазгия й изтрих два коментара и кандиса ! Кеф !
цитирай
12. rosiela - Помиарко,
24.01.2017 22:24
born написа:
На дъртата джазгия й изтрих два коментара и кандиса ! Кеф !


предизвикателните коментари не са за прости хора.
цитирай
13. born - Леле, мале !
24.01.2017 23:16
Тая се освести от упойките и пак лудна ! Помоооооооооощ ...Санитарииииии ... SOS... ЩЩД...
цитирай
14. rosiela - Помиарко,
25.01.2017 08:47
ти никога няма да се освестиш от упойките на простометието.
цитирай
15. born - По Морзовата азбука
25.01.2017 19:40
ЩЩД има следния израз : – – . – – – . – – ..
С малка промяна в интервалите добива следния вид : – – .– – – .– – .. , но означава друго ... Ползва се за гавра във флотските среди .
цитирай
16. rosiela - А кук..........
27.01.2017 22:16
born написа:
ЩЩД има следния израз : – – . – – – . – – ..
С малка промяна в интервалите добива следния вид : – – .– – – .– – .. , но означава друго ... Ползва се за гавра във флотските среди .


за какво се ползва, знаеш ли?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4601522
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031