Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2017 22:59 - Какво научих за себе си в края на отминалата година .
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 7526 Коментари: 17 Гласове:
14

Последна промяна: 02.01.2017 23:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
      Преди да започна , използвам случая да честитя Новата 2017 година на всички приятели, колеги и читатели и да им пожелая щастие, здраве, успехи и късмет през цялата година. 

    
Зная чудесно, че великите , мъдрите и гениалните българи са били охулвани от нищите духом мизерабли на българското т.н. общество.       В смисъла на модата да си измериш IQ - то и ако то се окаже около средното, да се изфукаш пред по-простите, реших да сторя нещо подобно, но не с подобно не особено точно отчитане на евентуалните си възможности, а с едно несъмнено реалистично статистическо провокиране на тълпата комплексирани мизерстващи неудачници, подвизаващи се гаменски тук - в блога.
  Получиха се смайващи резултати, чийто анализ ми позволява да се гордея с постиженията си във всички направления и най-вече да се убедя в несъмнената си мъдрост и гениалност. Тъй като не желая  да съм голословен, ще цитирам част от най-позитивните коментари на "почитателите" си, а в следващи постинги /при достатъчно свободно време/ ще отделя полагаемото внимание на всеки един от тях, откликнал така непосредствено, първосигнално и искрено по отношение на моите способности, разбирания и възможности.

    И така- да споделя какво научих за себе си: Предлагам избрани извадки от по-сочните квалификации /карам по хронология, а не по сочност/:

 1. Че речника ми е помиярско-пиянски и се наричам БО твърде интимно !  /зная, че незадоволените /поради физическа некрасивост/ жени си падат по мъже с мъжествени качества като мен, но и аз си имам критерии за женската привлекателност, които дори и на тази преклонна възраст не престъпвам, пък и от подобни гледки ме разтриса еректилна  дисфункция/    
     37. rosielа /от която Велика ПУетеса научих, че речникът ми е такъв- виж нататък/- 
 26.12 22:14
            Бо, хуманитарната пауза на помиярско-пиянския ти речник ли е ?

    Освен всичко останало, блогът ми се оказва че  е  "пиянска калтура" /може би Халтура, може би Култура, може би наистина Калпура - няма значение и разлика за Бабеса Роскана/ 
62. rosiela - Няма проблемпиянска калтура
27.12 13:23 ...   не ме боли. Блогът е открит и ако те тресе нервата . как викаше Чукча: "Айде у лево!"

/б.а. Аз мога да направя блога си и закрит, но тогава обектите  за оплюване ще останат с един по-малко. Но няма да го направя, както многократно съм обявявал, защото селските идиоти са ми любимите създания не за друго, а най-вече защото ме забавляват. Мислех, че контингентът на селските идиоти включва основно  мъжки екземпляри , но ти Роске и Секито разрушихте това ми заблуждение. Истински пуитески сте, да знайш ! И езикът ви е такъв изискан и толерантен./

  2. Че аз съм един байно, на който блогът му е кенеф, а освен това ме помпи путинска проситутка.
    
40. enetrada /никому неизвестна тролка-с неясна сексуална ориентация или деформация/- 
26.12 23:56 байно, не те ли е срам, че с напомпването и с целия кенеф тук направи за смях сина ти, с който уж се гордееш,ама как ше те е срам, нали си най отгоре на корицата, напомпен от оная путинска проститутка.

 3. Че съм една руска пачавра 

41. enetrada - ти си просто руска пачавра
26.12 23:56  
 
 
  /б.а. Пряко това касае един от мислещите като мен съблогъри, но е ясно, че квалификацията е валидна и за мен. Много се разстроих и в резултат - преместване в другия джоб/.

4.1. Че съм клеветник

44. getmans1 - Клеветника си е клеветник: &q...
27.12 00:23
....
/б.а. Както винаги коментиращия традиционно е с неясен исказ и формулировка относно това какво желае да изкаже, но приемам квалификацията като традиционна и типична  за неособенограмотен простоватичък човек с претенции/

 
4.2. Че освен клеветник съм и тартюфел /каквото и да означава това//вероятно иска да каже, че е обидно ?/

20. getmans1 - ...
26.12 19:23
Аз пък се гордея когато в такива случай кажа Тартюфели
  
/ б.а. Интересна диагноза е  да се гордееш, когато решиш, че с някаква обида можеш да уязвиш някого. В този план , драги Гетю, дали бих могъл да се гордея, ако ти отперя една хубавичка сочна "майна", м ? Тъпичко ми изглежда, но щом ти харесва и ще те изкефи - добре. Считай го за обещано и изпълнено. Само кажи езика, на който да го изразя. Предпочитания ? Питам, защото зная от предишни коментари, че си спец по турския , май така се праскаше, нали ? /

 5. Че синът ми е с малко мозъчни гънкиче е крушка /може би LED или с нагревателна жичка/, че аз съм дърво , което притежава помиярски речник
 
46. rosiela - 
27.12 08:01 ако синът ти имаше повечко мозъчни гънкищеше да забележи, че ...
...Но, както се казва, крушката не пада по- далече от дървото. Засега не е отбелязал поне 
помиярския речник на баща си.
/б.а. Тук вече Бабеса Ро започва да се повтаря, но това може би се дължи  на задавянето с ченето, което някои специалисти препоръчват да се залепва с лепило, за да не изхвърча от устата, когато плюещият започва да се дави от злоба. Що се отнася до гънките, абсолютно съм убеден, че при теб такива просто липсват поради полировката. Уточнявам, че говоря за мозъчните, а не за коремните./

6.1. Че в мен водят епична борба силите на злото, в която борба ще изгоря жив.
47. planinitenabulgaria - ...
27.12 09:07 Вие носите в себе си противоречие, във Вас се борят силите на злото, нацръкани в организЪма Ви по времето на комунизъма и силите на това, което наричам божествено употребление на човека по земния му път. ... Алтернативата е да победи доброто във Вас и да станете свободн човек, какъвто съм аз, но перспективи за това с тия Ваши приятели във Блога няма.

/б.а. Кои ще са приятелите ми - в блога или другаде- си е моя лична работа. И аз си ги харесвам и уважавам ! Използвам случая да цитирам великия РР с неговата епиграма: „ Който ми дава комат - той ми е брат" , за да илюстрирам разбирането за братство на по-възрастния ми "съветник", който претендира, че е  по-умен, защото е по-дрът от мен . Taka si e, нали, Baj Kur ?/

6.2. Че съм по-неумен от г-н Костя /иска да каже по-тъп/ и че допускам в блога си да коментират о ф е к а л в а щ и  / правилните, несъмнено стойностни лица от агентурата на др. Бай К./ гадни тролове. 

19. planinitenabulgaria - Аз съм по-възрастен от Вас, г/н Борн, би трябвало съм по-умен.
26.12 19:21
Лошото обаче е друго - по-умно от Вас е немското тигърче /42/, а сега и синът Ви, доста по-зелен от него. Най-лошото обаче - допуснал сте в блога си коментар на платен трол, чиято задача в блога е да внася фалшиви новини, дезионформации и да офекалва с присъствието си като коментатор определени лица.Лошо, г/н Борн, лошо...

/б.а. И на Вас, др. Бай К., ще трябва припомнящо да отговоря с един цитат на епиграма на великия РР , която казва категорично :Ако нямаш акъл в млада младица, не го търси в бяла брадица !"/

Поради големия обем на "позитивните" квалификации в коментарите към постинга, съм принуден да разделя публикацията на две части.

Следва продължение ...
 





Гласувай:
14


Вълнообразно


1. indiram - Здравей, Борн!
02.01.2017 23:21
Честита 2017 година Борн!
Бъди жив и здрав!
...
Поздрави!
цитирай
2. planinitenabulgaria - Скоро написах на един безпартиен комунист следното:
02.01.2017 23:55
"Вие носите в себе си противоречие, във Вас се борят силите на злото, нацръкани в организЪма Ви по времето на комунизЪма и силите на това, което наричам божествено употребление на човека по земния му път. ... Алтернативата е да победи доброто във Вас и да станете свободн човек, какъвто съм аз, но перспективи за това с тия Ваши приятели във Блога няма."
Он се сепнА и ми написА:
- Така е, аз вече така нема!
Послуша ме и се управИ човеко, тръгна по пътя на естественото си Божие употребление и винаги при случаи ми благодари, като казва:
- Прав беше Ти, всички ме будалкаха, защото бях с червени очила. Сега каго ги фърлих, следвайки съвета Ти, прогледнАх. Благодаря Ти и за поговорката, която научих от Теб - "Късмет в гъзо му вкарваш, оно си бега от късмето"! Аз бях този, дето си бегаше от късмето, сега не само не бегам, ами си го търся сам.
ЧНГ 2017! Пожеланието ми към Вас е да се поучите от този мой приятел, вече и мой благодарник, когото като човек с по-голям опит в живота от него извадих от заблудата и отправих по верния път. И той, макар вече в доста напреднала възраст, престана да става за кашмер.
А този мой приятел съвсем не е лош човек, но допусна лоши другарчета в живота си. Германтигер, кото Ви надвишава по инетелектуалност обяснява ситуацията Ви като позициониран между лошите си другарчета с тяхната поговорка:
Mit den Wolfen muß man heulen!
Дано борбата във Вас не завърши като борбата за мир, която така ще се разгори, че в нея всички ще загинат. В трудни за човека решения аз съм негов подкрепник.

цитирай
3. born - Благодаря, Инди
02.01.2017 23:57
Здраве, щастие, късмет и успехи във всички начинания за всички !
цитирай
4. born - Честита Нова година , Бай К. !
03.01.2017 00:00
Пожелавам Ви здраве най-вече и лично щастие. Останалото е от лукаваго.
цитирай
5. getmans1 - ЧНГ, Борн! И, клеветнк си и т...
03.01.2017 00:01
ЧНГ, Борн!

И, клеветнк си и тартюфел, безспорно!
Че си клеветник няма какво да обяснявам, а това, че се правиш, че не знаеш какво е „тартюфел“ ми земи, че прочети „Тартюф“, че явно в гимназията не си го чел.
Де*ба, толкова те защитавах по едно време, ''че и де*ба и неблагадарника дето си!
цитирай
6. born - ЧНГ Гетю
03.01.2017 00:20
Бъди здрав и щастлив и де*ба не са идосвай толко много. Рано ще остарееш и още повече ще оглупееш. И начи, тартюфела го четох навремето в ПУЦА; ама бе на немски май и нищо не захапах. Такъв съм си аз де*ба .
ПП. Не можах да захапя и кога си ме защитавал - вероятно не съм имал еднакви опорни точки с менторите ви Гинка и Славолюбчо Чаламби ? Сори, такъв съм си - неблагодарник.
ПП. Кво стана - избра ли езика де*ба ?
цитирай
7. rosiela - ЧНГ, Бо!
03.01.2017 07:58
Да не сте препил, та не можете да се познаете? Правилно съм се изразила и пак ще го повторя, та потретя.
цитирай
8. apostapostoloff - Пък Изтислав писа, че
03.01.2017 09:08
си дърт, изкукуригал слески милиционер, който на 2 магарета сено не може да раздели.
цитирай
9. podvodni - Да ти призная Борн, все си мисля, че ...
03.01.2017 11:17
Да ти призная Борн, все си мисля, че без мета-инвалидите светът би бил доста скучно място. Даже ми се прокрадва еретичната мисъл, че в основата на духовната и техническа еволюция заемат почетно място.
цитирай
10. blackpredator - ЧНГ Борн!
03.01.2017 11:58
забавлявах се с постингите ти
и предния, и сегашния
аканъ Путинската поговорка „было бы корито, свиньи найдутся”
няма да коментирам поотделно ни облата лелка, ни пущунтайгъра, ни Гегю, ни хемусороида Коста
те сичките фанариоти поотделно, удовлетворяват строфата на Константинос Кафавис:
„че Ефиалт ще се яви накрая,
че персите накрая ще преминат”

Ще се спра само на консилиерито на Гегю maruderka, bornn, kusshel,l zzemela2, blackppredator, koshmar, ranvir, enetrada, ferhunde…боже, та мога ли сичките?!
известният гетюверен, хисарският терминатор на п.шки Полигорчита Вурст
тоя загуби най-много от това, че БГ не е шАснайста република у федерацията
сега щеше да има ваканционна соба у Поморие, не вместо трепет, треперене у „Маймун дере”
Sic transit gloria mundi! ;)
цитирай
11. born - ЧНГ Приятелю !
03.01.2017 20:53
podvodni написа:
Да ти призная Борн, все си мисля, че без мета-инвалидите светът би бил доста скучно място. Даже ми се прокрадва еретичната мисъл, че в основата на духовната и техническа еволюция заемат почетно място.

Мисля, че си много прав ! И аз съм на мнение, че селските идиоти са позитивно явление, но има хора, които трудно ги понасят. И при реална комуникация им наместват кокалите най- педагогично. Случвало се е - затова го отбелязвам .
цитирай
12. born - ЧНГ и на теб, Приятелю !
03.01.2017 21:00
blackpredator написа:
забавлявах се с постингите ти
и предния, и сегашния
аканъ Путинската поговорка „было бы корито, свиньи найдутся”
няма да коментирам поотделно ни облата лелка, ни пущунтайгъра, ни Гегю, ни хемусороида Коста
те сичките фанариоти поотделно, удовлетворяват строфата на Константинос Кафавис:
„че Ефиалт ще се яви накрая,
че персите накрая ще преминат”

Ще се спра само на консилиерито на Гегю maruderka, bornn, kusshel,l zzemela2, blackppredator, koshmar, ranvir, enetrada, ferhunde…боже, та мога ли сичките?!
известният гетюверен, хисарският терминатор на п.шки Полигорчита Вурст
тоя загуби най-много от това, че БГ не е шАснайста република у федерацията
сега щеше да има ваканционна соба у Поморие, не вместо трепет, треперене у „Маймун дере”
Sic transit gloria mundi! ;)

Особено ме впечатли поговорката ! От това по-точно и синтезирано трудно може да се изрази чувството, което се появява при виртуално общуване с Ефиалтовци ! А с Ефиалт-овци у нас е пълно, както и с други подобни диагнози.
цитирай
13. born - И да го почетвЪртите
03.01.2017 21:20
rosiela написа:
Да не сте препил, та не можете да се познаете? Правилно съм се изразила и пак ще го повторя, та потретя.

Файда йок. Ама айде и на вас ЧНГ. Аз съм многу толерастен - като фрау Меркел.
цитирай
14. born - ЧНГ и на теб /как ти казваше Куш - май сопол/.
03.01.2017 21:31
apostapostoloff написа:
си дърт, изкукуригал слески милиционер, който на 2 магарета сено не може да раздели.

Сегашното разположение на планетите /на които казваш звезди/ съвсем разложително ти е подействало. В милиционерския селски ПУЦ ни учеха само сено да разделяме, но не и на овни и патоци. Налага се тук и това да правя понякога.
Благодаря ти най-сърдечно за вниманието ! Признателен съм ти, че ме развличаш така непосредствено.
цитирай
15. mileidi46 - Първо-За Много Години!:) Благодаря,че се сети...
04.01.2017 14:30
и второ:
Защо им даваш трибуна на тия нещастници???
тук в блога останаха една шепа нормални хора! ,,Цялата палитра на ощетените от генетичната лотария се напъва да коментира. И да си оправя хормоналния баланс за сметка на автора. Усещането е като да ти правят лоботомия с тесла."-четох го това някъде и много ми хареса!!
Изтривай тия малоумници,не можеш да върнеш в кутията на Пандора изтърваната им простотия..
Приятен ден!
цитирай
16. born - Сърдечно благодаря за честитенето, Милейди ! Да сме живи и здрави !
04.01.2017 18:29
mileidi46 написа:
и второ:
Защо им даваш трибуна на тия нещастници???
тук в блога останаха една шепа нормални хора! ,,Цялата палитра на ощетените от генетичната лотария се напъва да коментира. И да си оправя хормоналния баланс за сметка на автора. Усещането е като да ти правят лоботомия с тесла."-четох го това някъде и много ми хареса!!
Изтривай тия малоумници,не можеш да върнеш в кутията на Пандора изтърваната им простотия..
Приятен ден!

Твърде вероятно е да си и май си напълно права, но аз реших да направя научно изследване на човешката простотия и низост и ми е много интересно докъде може да изпаднат човешките подобия, изтъкани от злоба, завист и несретничество ! Е, видно е - до невероятна низост .
Хубава вечер, Милейди !
цитирай
17. leonleonovpom2 - Честита Нова Година, Приятелю!
04.01.2017 21:21
Да си жив и здрав, твоите близки - също!

Милейди е страхотна! Опъна и моите уши, че обръщам внимание на недоразуменията в блога Даже и човекоподобни е твърде преувеличено за тях!
Който облъчвайки останалите, мислят ,че ще постигнат това, което не е по възможностите им
Да, за такива негодници има едно , единствено лекарство- триене!
Говедото разбира от тояга, не от приказки!

Хубава вечер, приятелю!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4603975
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031