Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.02.2016 00:51 - Идиотско четиво за блогови идиоти
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 1580 Коментари: 3 Гласове:
6

Последна промяна: 12.02.2016 00:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ако прочетеш до края това четиво,значи си истински идиот.

   
     Пирон е новата планета,която особено много влияе на някои люде, но може да се каже с основание, че е много вероятно да ги доведе до краен идиотизъм или в по-умерени измерения - до частичен кретенизъм.
   Планетата на Пироните се движи крайно идиотски и самонадеяно през пътните знаци , като не се стреми да ги спазва  и съответно това се отразява на съзвездията, които стресирани започват да се държат като напълно откачени.
   Пиронът особено се кефи да пребивава в за@ника на Овена, където стои до облегчаването му през всеки 85 години. В за@ника на Телето престоят се ограничава за само 70 години, след това продължава вдъхновено и устремено и само за 40 год. прекосява Близнетата, Козлетата и Овнетата съответно за 30 и 23 години и половина.
      Когато му попадне обаче някоя Девица, този немирник се оказва много бърз в опраскването след което  веднага бега към Кантара. Наближавайки Кантара го заобикаля отдалеко и това му коства 1.5 минути.

     След това отново забавя своя ход и в Скорпиънс вече престоява 20 години, през съзвездието Кашик 25 години, а през Козирок – 40 години. Още по-бавен става преминавайки през Водолей – цели 60 години и също почти максимално време се бави през знака на Цаци – цели 80 години, където е и в момента от 2011г. и където ще стои до 2099г.

     Пирон в звездната карта ни дава информация за:

     -мястото на слабост или дебелост, на болест на физиологическото тяло според знака и татуса, съзвездието, дома или WC, в който се намира.

    -начините, по които можем да се излекуваме от пълен дебилизъм и кармичните причини за това.

   -способността ни да се самолекуваме, да лекуваме и уморяваме другите, лекарят в нас, гениалните.

  -информация за навиците, привичките и условията на живот.

   -възможността да се променят в наша полза  привичките, навиците и условията на живот на баламурника около нас.

  -мястото на кармичните ограничения и умствените отклонения според знака, съзвездието  дома и WC, в който се намира.

    -начина, по който ненаученитe уроци на кармата да бъдат компенсирани, манипулирани и втълпени на баламурника по нов , приемлив и приятен за него начин.

   -мястото, където можем да причиним на баламурника най-голямата болка, та да страда най-много.

       Пирон се чувства най-нехармонично в знаците на кармата .  Особено е тежък като въздействие в знака на Цаците, защото там пребивава много дълго време и нанася големи щети. От друга страна, в този знак, той сочи, че или ставаш лекар или пациент, или помагаш на другите или самотата и  мизерията ще те последват. Важна е ролята на християнството за изкупуване на кармичните обстоятелства. Самият знак показва липса на състрадание, безбожност, егоизъм и предателство към другите, проявени в предишен живот.

     В знака на Скорпиънс Пирон е свързан директно с опасност от смърт. Той разкрива и неотложна необходимост да не се злоупотребява с пари, защото явно в предишен живот те са били повечко и са били използвани да носят смърт и разрушение. Това е предупрежедние и към хора, които са обвързани с медицинска или друга подобна професия, да не злоупротребят материално с това. Възможно е да имат и репродуктивни проблеми, чиято основа е на същия принцип. Това е силна позиция за лекари, химици, фармацевти и хирурзи, за свещеници и духовни учители.  

   В знака на Скаридата Пирон обръща внимание на отношението към родителите и традицията.
      И прочие алабала....
    ..................  
       Пирон във въздушните знаци е свързан с евентуални проблеми и изпитания, идващи от неправилния начин на комуникация и общуване в предишен живот. Затова тези балъци трябва да научат нови способи на действия, които да доведат до по-добри взаимоотношения.

 ..................    
       При заболявания, свързани с белите дробове, с алергични и инфекциозни проблеми това е
резултат на вътрешен конфликт, на трудно взаимодействие с близки хора, на неразбиране  дори на околния свят и вътрешна конфронтация. Те са раздвоени между физическия и духовния свят. Тези хора могат да бъдат духовни учители, ако решат да променят своя светоглед. Те трябва да пишат и да говорят за проблемите на другите, да бъдат психолози и преподаватели.

    Пирон в огнените знаци разкрива високомерие и желание да се доминира. Точно в това направление са и задачите, които трябва да усвои, да бъде по-смирен и отзивчив, дори когато управлява и е на високи обществени позиции.Славата и егоизма  рано или късно провалят човека и той остава сам и унизен. При тази позиция са възможни и сериозни сърдечни проблеми.  

 






Тагове:   Логос,   астро,


Гласувай:
8


Вълнообразно


1. kvg55 - Преди да дочета докрай четивото и се ...
12.02.2016 18:05
Преди да дочета докрай четивото и се почувствах идиот. Усещането е невъобразимо блаженство. Идиотизмът е блаженство на духа.
цитирай
2. born - Преди да дочета докрай четивото и се ...
12.02.2016 20:23
kvg55 написа:
Преди да дочета докрай четивото и се почувствах идиот. Усещането е невъобразимо блаженство. Идиотизмът е блаженство на духа.

А бре, ти луд ли си да четеш това нещо докрай ! Предупредих най-коректно ! Друг път слушай старото и патилото магаре. Щом стигна до блаженството значи си прочел повече отколкото трябва . Моля се за теб да се възстановиш бързо ! Друг път внимавай.
цитирай
3. kvg55 - Ха-ха-ха!
27.02.2016 19:15
Не смеят да коментират, за да не се окажат идиоти.
То и постингът е труден за коментиране.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4623179
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930