Постинг
25.04.2015 10:05 -
Ето такива "професионалисти" се опитват да управляват света
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 2861 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 25.04.2015 10:06
Прочетен: 2861 Коментари: 2 Гласове:
11
Последна промяна: 25.04.2015 10:06
Джон Кери – от сладкарницата до дипломациятаДържавният секретар е известен със слабостта си към сладкото 23 апр 2015 22:11, Елка Василева
50
(function() {
var e = document.createElement("script"); e.async = true;
e.src = document.location.protocol
+ "//connect.facebook.net/bg_BG/all.js#xfbml=1";
document.getElementById("fb-root").appendChild(e);
}());
ado.slave("adoceaninvestorbgybrijvmtak", {myMaster: "6EGqlZ3DA43gG1fcyuNFoZvwTsD_NVsbPnwuuL_sErz.37" });
Джон Кери. Снимка: архив, Reuters
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2015/04/23/djon-keri-ot-sladkarnicata-do-diplomaciiata.261420
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Държавният секретар е известен със слабостта си към сладкото
23 апр 2015 22:11, Елка Василева
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Държавният секретар е известен със слабостта си към сладкото
23 апр 2015 22:11, Елка Василева
50
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Джон Кери. Снимка: архив, Reuters
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2015/04/23/djon-keri-ot-sladkarnicata-do-diplomaciiata.261420
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Държавният секретар е известен със слабостта си към сладкото
23 апр 2015 22:11, Елка Василева
50
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Джон Кери. Снимка: архив, Reuters
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2015/04/23/djon-keri-ot-sladkarnicata-do-diplomaciiata.261420
50
(function() {
var e = document.createElement("script"); e.async = true;
e.src = document.location.protocol
+ "//connect.facebook.net/bg_BG/all.js#xfbml=1";
document.getElementById("fb-root").appendChild(e);
}());
ado.slave("adoceaninvestorbgybrijvmtak", {myMaster: "6EGqlZ3DA43gG1fcyuNFoZvwTsD_NVsbPnwuuL_sErz.37" });
Джон Кери. Снимка: архив, Reuters
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2015/04/23/djon-keri-ot-sladkarnicata-do-diplomaciiata.261420
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Държавният секретар е известен със слабостта си към сладкото
23 апр 2015 22:11, Елка Василева
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Държавният секретар е известен със слабостта си към сладкото
23 апр 2015 22:11, Елка Василева
50
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Джон Кери. Снимка: архив, Reuters
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2015/04/23/djon-keri-ot-sladkarnicata-do-diplomaciiata.261420
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Държавният секретар е известен със слабостта си към сладкото
23 апр 2015 22:11, Елка Василева
50
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Джон Кери. Снимка: архив, Reuters
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2015/04/23/djon-keri-ot-sladkarnicata-do-diplomaciiata.261420
Вълнообразно
Европа си плати на Русия за спирането на...
Тъжни новини за русофобите, Русия печели...
Символът на Майдана, пази Боже
Тъжни новини за русофобите, Русия печели...
Символът на Майдана, пази Боже