Постинг
25.04.2015 10:05 -
Ето такива "професионалисти" се опитват да управляват света
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 2855 Коментари: 2 Гласове:
Последна промяна: 25.04.2015 10:06
Прочетен: 2855 Коментари: 2 Гласове:
11
Последна промяна: 25.04.2015 10:06
Джон Кери – от сладкарницата до дипломациятаДържавният секретар е известен със слабостта си към сладкото 23 апр 2015 22:11, Елка Василева
50
(function() {
var e = document.createElement("script"); e.async = true;
e.src = document.location.protocol
+ "//connect.facebook.net/bg_BG/all.js#xfbml=1";
document.getElementById("fb-root").appendChild(e);
}());
ado.slave("adoceaninvestorbgybrijvmtak", {myMaster: "6EGqlZ3DA43gG1fcyuNFoZvwTsD_NVsbPnwuuL_sErz.37" });
Джон Кери. Снимка: архив, Reuters
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2015/04/23/djon-keri-ot-sladkarnicata-do-diplomaciiata.261420
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Държавният секретар е известен със слабостта си към сладкото
23 апр 2015 22:11, Елка Василева
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Държавният секретар е известен със слабостта си към сладкото
23 апр 2015 22:11, Елка Василева
50
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Джон Кери. Снимка: архив, Reuters
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2015/04/23/djon-keri-ot-sladkarnicata-do-diplomaciiata.261420
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Държавният секретар е известен със слабостта си към сладкото
23 апр 2015 22:11, Елка Василева
50
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Джон Кери. Снимка: архив, Reuters
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2015/04/23/djon-keri-ot-sladkarnicata-do-diplomaciiata.261420
50
(function() {
var e = document.createElement("script"); e.async = true;
e.src = document.location.protocol
+ "//connect.facebook.net/bg_BG/all.js#xfbml=1";
document.getElementById("fb-root").appendChild(e);
}());
ado.slave("adoceaninvestorbgybrijvmtak", {myMaster: "6EGqlZ3DA43gG1fcyuNFoZvwTsD_NVsbPnwuuL_sErz.37" });
Джон Кери. Снимка: архив, Reuters
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2015/04/23/djon-keri-ot-sladkarnicata-do-diplomaciiata.261420
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Държавният секретар е известен със слабостта си към сладкото
23 апр 2015 22:11, Елка Василева
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Държавният секретар е известен със слабостта си към сладкото
23 апр 2015 22:11, Елка Василева
50
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Джон Кери. Снимка: архив, Reuters
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2015/04/23/djon-keri-ot-sladkarnicata-do-diplomaciiata.261420
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Държавният секретар е известен със слабостта си към сладкото
23 апр 2015 22:11, Елка Василева
50
Джон Кери – от сладкарницата до дипломацията
Джон Кери. Снимка: архив, Reuters
Държавният секретар на САЩ Джон Кери, който кръстосва планетата за решаването на конфликти, е известен със слабостта си към сладкото. Той обаче смая аудитория от едни от най-големите американски кулинарни специалисти, като сподели, че преди време открил магазинче за сладкарски изделия, предаде Франс прес.
През 70-те години на миналия век настоящият ръководител на американската дипломация се отегчавал затворен в една адвокатска кантора в Бостън и си наумил да отвори - заедно със свой приятел - сладкарница, която да работи до късно през нощта.
"Бяхме вечеряли и умирах да си хапна бисквита с парченца шоколад. Винаги съм ги обичал", припомни си Кери. Казахме си: "Никъде в Бостън не можеш да си купиш хубава курабийка късно вечерта".
Двамата започнали да търсят подходящо място. Два месеца по-късно те купили чисто нова печка и така пекарна "Килвърт и Форбс" отворила врати.
После Джон Кери започнал да мисли мащабно: "Имах големи планове да отворим много бързо 40 магазинчета в 40 града, но внезапно си казах, че дори нямах карта".
След първите експерименти в собствената кухня, където Кери изпекъл фурни с бисквити, бизнесът потръгва и още първата година дори печели наградата за най-добра сладкарница в Бостън.
Кери смята този опит за много полезен и казва, че му помага и сега в дипломацията поради "уникалните и силни връзки, които завързват хората около храната".
Макар дипломатът и неговият приятел отдавна да са продали дяловете си в бизнеса, сладкарницата продължава да съществува и бившият сенатор от Масачузетс е един от най-редовните клиенти на бисквитите с шоколадови парченца, които тя предлага.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2015/04/23/djon-keri-ot-sladkarnicata-do-diplomaciiata.261420
Вълнообразно
Какво да правим ако някой наш близък се ...
Когато има медии с наколенки ....
Тъжен ден за русофобите
Когато има медии с наколенки ....
Тъжен ден за русофобите