Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2018 22:55 - Няколко самозабравили се богаташи държат нацията в това мизерно положение
Автор: vellia Категория: Регионални   
Прочетен: 2223 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Ще си позволя да напомня, че всеки излязъл от този народ и дръзнал да го поведе и да му помогне е бил безкомпромисно предаван и отхвърлян!!!

Това е болезнена истина и неоспорим факт!!

 

И днес, народът иска лидери и нови лица да го поведат. Но когато те се появят и направят опит да го сторят, същия този народ с презрение казва за тях:

„Какви са тези, бе?! Никой нито ги знае, нито ги познава, тръгнали на политици да ми се правят и акъл да дават. От къде на къде, точно те ще ни управляват?!“ И това, за съжаление се повтаря непрекъснато, защото 80% от този народ виси на гърба на останалите 20%, които искат да направят нужното, за да се случи промяната. Но при това съотношение и противодействие, няма как да се случи.

Винаги е имало българи с отвратителен манталитет/манГалитет/ Но през 90-те на миналия век за десетина години напуснаха страната над 2 милиона човека, които бяха от тези, свестните, способните, с добрия манталитет и възпитание! И тогава се наруши баланса в обществото ни!!! Защото онези, идиотите, които винаги са били сред нас, вече имаха превес. От там тръгна сериозния проблем за нацията ни. Защото сега сила и надмощие имат инфантилните, завистливите, простите хора и поради нарушения обществен баланс, на очи бие вече само лошото.

И доброто го има, но е натикано в ъгъла, защото е малцинство. Така че белята я направиха онези, които държавата ги изучи за нейна сметка, а те я оставиха в най-важния период. Вместо, тук заедно да си го направим, така както беше там, където отидоха, те избраха да отидат на готовото и с наученото тук, да изкарват пари там. А сега се фукат, че с парите, които изпращали тук издържали икономиката!! Пълни глупости. Та нали благодарение на безплатното, уникално образование, което имахме през онези години, сега изкарват парите си там. Те дължат на България, много повече от това, което изпращат, но това е друга тема.

Призовавам, да се замислим върху тези неща, преди да осъждаме някои истини от които ни боли, но са факт. А състоянието на нашето общество е причинено от едно тежко „раково заболяване“ наречено НИСЪК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ!!! То е причината за разпадането на държавата ни.

Всичко може да се промени само с идването на власт на независими, качествени и духовни българи, които да променят водената до сега вътрешна и външна политика. Които да приключат с порочната практика, няколко самозабравили се богаташи да държат нацията в това мизерно положение, като подхвърлят на хората трохи, за да може те за тяхна сметка да се обогатяват и да се мерят с индустриалци и бизнесмени от световен мащаб.

Само за една година ситуацията в страната може да се промени, защото България нито е малка страна, нито е бедна!!!

Но така се вменява в главите на хората, за да се примиряват с мизерното съществуване, което им се предлага. И тези примирени хора са повече от 80% то населението. А това е проблем.

Но решение ИМА!!!

И то е, този народ да позволи на независими, качествени и духовни българи да го поведат, а не, както е по традиция, да ги предадат.

Иво Танев

 



Гласувай:
2



1. olivie - Проблем са процентите ти
12.11.2018 08:46
"защото 80% от този народ виси на гърба на останалите 20%, които искат да направят нужното"
"Но така се вменява в главите на хората, за да се примиряват с мизерното съществуване, което им се предлага. И тези примирени хора са повече от 80% то населението. А това е проблем."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vellia
Категория: Регионални
Прочетен: 519891
Постинги: 364
Коментари: 146
Гласове: 247
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031