Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2020 12:41 - Източник: Израел предварително е планирал атомната атака за Бейрут години, как точно са го направили
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 504 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 14.08.2020 12:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Източник: Израел предварително е планирал атомната атака за Бейрут години, как точно са го направили

от  Гордън Дъф, старши редактор  - 9 август 2020 г.
      
image

Ветераните днес получиха това от разузнавателен източник, който знае как точно е извършена ядрената атака в Бейрут. Това, което той също знае, е, че Израел е планирал тази атака предварително, години напред и всеки, който каже, че Израел не планира толкова напред, не може да пише „Мосад“. Шокиращата истина за ядреното нападение над Бейрут.

AN = амониев нитрат
NK = ядрено оръжие

„Как да разберете, че в действителност е имало количество бар-товар на AN в порта или една торба от него. Нямаше никой, просто НК това е всичко. Останалото е фалшив добре организиран залог.

Някой да си направи труда да открие тази предполагаема фабрика в Грузия (Първоначално беше съобщено за Молдова, но когато SSNPS не намери източник за нея, той намери в Грузия). Някой попита ли грузинската фабрика дали наистина продават това количество, ливанските идиоти изпробваха ли една торба с нея, за да определят какво е истинското съдържание и консистенция, или просто разчитаха на документи за превоз на товари.

Когато внасяте и експортирате, има LC и други насрещни инструменти (SGS документи за проверка, които не са съществували за тази пратка / невъзможно), за да осигурят увереност на изпращача, че той ще бъде платен, а на купувачите да получат стоки, които ще покажат всеки детайл от транзакцията и финансовият посредник, който обработва общата FOB на фактурата.

Всеки погледна тези документи, за да види кой е истинският купувач и как всъщност е платил за него. Този предполагаем купувач вече се променя 3 пъти за 4 дни и никой не го смята за просто израелска фронтова компания, която всъщност е фиктивна.

Няма проблем за неговото несъществуване, тъй като на първо място не е бил предназначен получател на доставката на АН, то е било използвано тактиката за отклоняване на маршрута, предназначена за доставка на Beiru (t).

Искам да кажа, че искам да го съкратя. Всичко е фалшиво и сега, днес, те го повтарят в пристанище Аден, властта на интелигентните пристанища веднага отрече медийните съобщения.

Ето как Мосад или ЦРУ са организирали измамата.

  • те са превозвали нещо като мръсотия или скали в торби, които са с фалшив етикет AN
  • те използваха руски / израелски оперативен оператор (т.нар. руски бизнесмен в кипариса), за да купят „готов за спасяване“ кораб за никели и кубчета
  • те натовариха фалшивото съдържание и направиха фалшиви документи за доставка с фалшив африкански купувач, който никой дори не провери дали съществува или действително е извършила покупката или защо е изоставил 2 + милиона долара стоки, които е платил за това. etc..etc.
  • след това те сменят маршрута на кораба от Истанбул в Гърция, в Бейрут
  • те донесоха куп пътни настилки с тежки колела и натрошиха палубата на кораба, а след това изплатиха куп ливански агенти / служители в пристанището и разтовариха на брега фалшиво етикетираните торби с пясък,
  • след това те потънаха на кораба и изчакаха 2 дни, преди да излезе решението на коварния съд да засили алибито си и да хвърли вината върху Хизбула.

Те със сигурност не са очаквали решението на съда да отнеме толкова дълго, но се увериха, че израелските / американските агенти в пристанището са съобразени с това, че тази мръсотия се съхранява години наред на голяма цена за пристанището.

Всичко беше прикритие за спадането на N-то, това е всичко.

Ако се занимавате с IM / EX бизнес, който съм правил в продължение на две десетилетия от Китай, Индия и Южна Америка и Близкия Изток, ще знаете колко глупави са ливанците. Пристанищата таксуват съхранение от плътната цена 2 фута, специално в покрита закачалка.

Казваш ми, че цял №12 беше за 6 години (това също е променено 3 пъти), предоставено безплатно за съхранение на торбичките с мръсотия. Никога не се ликвидира на търг по поръчка в края на годината. Каква шега. Някой е платен, за да покрие пратката, докато не е необходимо за точното време, ден или 2, преди съдът да излезе със своето безполезно и хитро решение.

Ако това всъщност беше AN с високата последователност, „Hizb“ или десетки милиции и контрабандни банди щяха да го нападнат през първите няколко месеца в склада. Имайте 17 братовчеди, които биха направили това. Те знаят всяка коприна на всяко пристанище в „Леб“ и какво има в него, тя ще бъде следващата седмица, преминаваща през Дабусие до „Сир“ и получавайки премия цена за това.

Израелските агенти непрекъснато са на пристанището, всъщност те управляват пристанището, всеки знае това. Вярвате ли, че те не проверяват и проверяват манифестите за доставка и го проследяват от пристанището на източник за почти всяка страна в Близкия Изток ... общо. Един ден ще имам време да публикувам моите ужасни преживявания с израелците по този въпрос за проследяване на пратки.

Лъжлив грузински източник, фалшив купувач, фалшив спасителен кораб, фалшиво съдържание за коричната история, която беше забавена да бъде използвана поради съдебно решение. Единствената реална сделка е един дявол на „NK“ и не бих изключил действията на САЩ тук, заедно с израелците. “

  •  
  •  
  •  
image БИОГРАФИЯ Гордън Дъф, старши редактор Старши редактор , VT Гордън Дъф е морски боен ветеран от войната във Виетнам. Той е ветеран с увреждания и от десетилетия работи по въпросите на ветераните и POW. Гордън е акредитиран дипломат и е общоприет като един от най-добрите специалисти в световното разузнаване. Той управлява най-голямата световна частна разузнавателна организация и редовно се консултира с правителства, предизвикани от проблемите на сигурността.

Duff е пътувал много, публикува се по целия свят и е редовен гост по телевизията и радиото в повече от „няколко“ страни. Освен това е обучен готвач, любител на виното, запален мотоциклетист и оръжейник, специализиран в историческото оръжие и реставрация. Бизнес опитът и интересите са в енергийните и отбранителните технологии.

Архивите на Гордън - 2008-2014 gpduf@aol.com



Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39756530
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031