Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.01.2020 15:41 - С ЕВРОДОХОДИ- БЕЗ ДА НАПУСКАТЕ БЪЛГАРИЯ
Автор: zaw12929 Категория: Политика   
Прочетен: 957 Коментари: 0 Гласове:
12

Последна промяна: 29.01.2020 17:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



imageВТОРИ МАНДАТ!!! ЗА РУМЕН РАДЕВ


Да  просперирате, с евродоходи- без да напускате България: 
Има реални възможности   Всеки човек има свой уникален път- сам си го проправя: в родината в света, като си дава сметка, че е част от човечеството. Без човечеството няма хора,  знание...живот..Знанието е най голямото нещо, което не се побира в ничия човешка глава.В главите на всички човеци живее и се предава от на поколенията и се умножава и расте. Човечеството не остарява, а расте, най големият му растеж е знанието. То не е нещо, да се налива с фуния в главата и много глави остават празни  Пазете се от плача, когато няма за какво да плачете, пазете се от тъгата, когато няма за кого да тъгувате. Не погребвайте живеца - човечеството! Човек е смъртен- човечеството е безсмъртно. Грях е да го обричаме, както и себе си в тъга да обричаме... Идеи пошепнати от дявола... Животът се дава веднъж, за да се живее в добро. Трябва да се изкоренява  злото простотията с  усърдие, усмивка, Америка отиде напред и за съжаление натвори немалко злини- Херушима, СПИНА , а ние трябва да копираме от САЩ  добрите и страни. Под пяната на тенжерата ври вкусотията! Старателно изхвърляме всяка  пяна, за да не горчи, така и всяка глупост от котела живот ще отпъдим. Гениалността и глупостта тоят редом- увлекателна, непретенциозна, завладява много по бързо и по вече... когато са далеч от Бога! Пътят към Бог е в главата на всеки- най близкото и най далечно място. Трябва да си даваш отчет за всичко, което си направил, да обмисляш предстоящото, за да го направиш, без да нараниш другите...  За да помогна на нуждаещите се от доходи- ето така : Работа в Интернет: 
Обучаване с видеозаписи. Защото бъдещето на човечеството е , хората да си общуват много по вече през Интернет.  Ще се изненадат  мнозина , че Интернет е способен да отговори на нуждите им, има преводач, който урежда кореспонденцията от езика, който знаят те, на езика на лицето с което контактуват. Но- има и по лесни начини- други българи са уредили  технология да се общува на български. Засега има патологично недоверие , въпреки реалните възможности за проверка. Който сега се качи на влака- ще успрр- другите ще си останат на гара несполука. Няма да разберат истината: 
Как да получавате доходна западна работа тук- в България на западно ниво.  Това не е шега! Това не е пирамида, защото не ви се искат никакви такси, за да заработите.За да ползвате  Работа лесна, не ви се иска и висше образование- не е беда да го имате. Пратете ми имейла си в Лични съобщения и ще ви светна подробностите. Стани Богат в България. Сега ома места. Не се шегувам!

 






Гласувай:
14



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zaw12929
Категория: Политика
Прочетен: 14209464
Постинги: 5609
Коментари: 13044
Гласове: 68274
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031