Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2019 22:00 - I am proud !
Автор: born Категория: Политика   
Прочетен: 2816 Коментари: 19 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  I am proud
to be a Bulgarian
and the greatest patriot !!!image



Гласувай:
12



1. kvg55 - born,
29.11.2019 22:19
Вие какво искате - да носи дисаги? Времената са други.
цитирай
2. born - Вие какво искате - да носи дисаги? ...
29.11.2019 23:34
kvg55 написа:
Вие какво искате - да носи дисаги? Времената са други.

Ако дисагите са с надпис /примерно "Kaufland"/ why not ?
Бай Ганю е вече изучен и още по-голям патриотин. А патриотизЪмът не е обич къмто Родината, а спрямо други мурафети... ЕА ценности например или джендъризЪма ...
цитирай
3. nedovolen - Този не ходи, кара Земята да се върти ...
30.11.2019 08:31
Този не ходи, кара Земята да се върти около него. Веднъж му станало студено и завъртял Слънцето на 6.
Недейте си игра.
:)))
цитирай
4. pitatlimedejzorata - BORN лъже като дърт комунист.
30.11.2019 09:52
Цялата мрежа е пълна с ВИДЕОМАТЕРИАЛИ за посещението на Бойко Борисов в САЩ. (напишете например "посрещане на Бойко Борисов в САЩ" и натиснете Enter). Баш тук ли намери да "бръкнеш" бе, червеняк? - Във видеата НЯМА ТОРБИЧКАТА от BILLA. Ти си я добавил с фотошоп.
Защо? По-добре щеше да бъде просто да си стискаш очите и да повтаряш: Не може да бъде, не може да бъде...
П.П. за Born: Не си помисляй да повториш номера с манипулацията и да не пуснеш коментара ми. Аз вече съм го дублирал в моя блог - постинга ми от 30.11.2019 "НИЕ-162 Един алгоритъм за оценка на обществото".
цитирай
5. nedovolen - С фото- или без -шоп, с била или без, ...
30.11.2019 13:40
С фото- или без -шоп, с била или без, много важно.
Същественото е, че не е поканен, а привикан, да им набият канчето. Или да си събират куфарчетата.
Джакпот е, ако за комисиончето от летящите хвърчила за които фабриката е на кота 00.
:)))

цитирай
6. vaquero - born,
30.11.2019 14:13
"Била" е платила повече за реклама, торба на "Била" ще носи, я.
цитирай
7. born - Цялата мрежа е пълна с ВИДЕОМАТЕ...
30.11.2019 14:56
[quote=pitatlimedejzorata]Цялата мрежа е пълна с ВИДЕОМАТЕРИАЛИ за посещението на Бойко Борисов в САЩ. (напишете например "посрещане на Бойко Борисов в САЩ" и натиснете Enter). Баш тук ли намери да "бръкнеш" бе, червеняк? - Във видеата НЯМА ТОРБИЧКАТА от BILLA. Ти си я добавил с фотошоп.
Защо? По-добре щеше да бъде просто да си стискаш очите и да повтаряш: Не може да бъде, не може да бъде...
П.П. за Born: Не си помисляй да повториш номера с манипулацията и да не пуснеш коментара ми. Аз вече съм го дублирал в моя блог - постинга ми от 30.11.2019 "НИЕ-162 Един алгоритъм за оценка на обществото".[/quote

Аз не съм добавил само торбичката на Била. Добавих целия антураж на ББ, но за съжаление съм пропуснал КАСКАТА на башпатриотичното вице, за което коленопреклонно моля за снизходителното Ви патриотарско снизхождение.
ПП. Коментари не трия открай време. По този начин оставям глупаците да изпъкват с коментарите си - като лайняна муха на челото.
ППП. Дефинитивното название "червеняк" ме кара за сетен път да си припомня, че най-отявлените ченгета и комуняги си избиват ранните комплекси, приписвайки на другите собствените си грехове.
ПППП. Боклук си ти, pitatlimedejzorata. Мен ако питаш трябва да си промениш ника на NABABASIHVYR4ILOTO.
цитирай
8. born - С фото- или без -шоп, с била или без, ...
30.11.2019 15:00
[quote=nedovolen]С фото- или без -шоп, с била или без, много важно.
Същественото е, че не е поканен, а привикан, да им набият канчето. Или да си събират куфарчетата.
Джакпот е, ако за комисиончето от летящите хвърчила за които фабриката е на кота 00.:)))

Аз затова го съжалих башът, че си е забравил каската, защото при набиването на канчетата щеше да го боли по-малко... Но болката не е толкова важна - срамЪТ, срамът...

цитирай
9. born - "Била" е платила повече ...
30.11.2019 15:05
vaquero написа:
"Била" е платила повече за реклама, торба на "Била" ще носи, я.


Така изглежда, но може би трябваше да помъкне торба с надпис "Kippa"- Edirne. Все пак комшийски е ...
цитирай
10. pitatlimedejzorata - Последно значи - Born си призна, че е дорисувал торбичката
30.11.2019 15:41
Това е добре. И нататък е добре, от моя гледна точка. Не е проявил и грам срам от лъжата си. Това доказва, че съм прав: комунистът се посира, но не се нааква никога.
Тези хора никога няма да се променят. Ще си останат повредени в разбиранията и постъпките си. Прочие, трябва да се научим да ги търпим, защото това изисква от нас демокрацията.
цитирай
11. pitatlimedejzorata - А, ще запомня и
30.11.2019 15:46
че Born не трие коментарии. Защото и това най-вероятно ще се окаже лъжа. Вижте как го е написал "Коментари не трия открай време". Ще следя това "открай време", колко време ще е. Защото тези комунисти не могат да се променят - лъжата им е генно заложена.
цитирай
12. born - че Born не трие коментарии. Защото и ...
30.11.2019 21:08
pitatlimedejzorata написа:
че Born не трие коментарии. Защото и това най-вероятно ще се окаже лъжа. Вижте как го е написал "Коментари не трия открай време". Ще следя това "открай време", колко време ще е. Защото тези комунисти не могат да се променят - лъжата им е генно заложена.


От глупашките ти коментари се убедих в няколко неща, от които най- набиващото се в очи е, всеки комплексиран неграмотник, който няма с какво да се погордее, намира изявата си в патриотарски псевдоизяви.
Да казваш на бялото черно- и обратното е действително особено ценно качество на бивш комуняга, какъвто не се съмнявам че си.
Набедените патриотари като ваша милост са вопиющ срам за всяка една нация и народ, като и когато особено са вдъхновени от водещия пример на бае си Ганя Балкански.
Че не трия коментари е известно на всички тук. Обясних в предишния си рекоментар защо. С просташките и глупави изявления ти и подобните ти сами се излагате и ставате резил.
Аз съм тук с името си, което е известно на всички и е истинско. И известно. За разлика от теб - безименния неизвестен комплексар Ристьо.
Халал и амин...
цитирай
13. pitatlimedejzorata - О, колко много
01.12.2019 18:08
фактически грешки, издъно неверни преценки, глупави твърдения и откровени лъжи в предния 12-ти коментар на born. Всичко това произлиза от - както казваше сестрата на моя дядо, която беше учителка по български език - вековната злоба на роба.
Нямам какво повече да добавя.
цитирай
14. born - Приеми моите съжаления... съвременний Ганю Балканский.
01.12.2019 19:39
pitatlimedejzorata написа:
фактически грешки, издъно неверни преценки, глупави твърдения и откровени лъжи в предния 12-ти коментар на born. Всичко това произлиза от - както казваше сестрата на моя дядо, която беше учителка по български език - вековната злоба на роба.
Нямам какво повече да добавя.


И поздравИ от мен злобната робиня - даскалицата .
ПП. И да не забравя: както е видно и очевидно - едва ли някого го е еня за елементарните ти глупотевини , несъмнено причинени от заболяване в невръстна възраст. Имам предвид умствено заболяване. Горкият ...
цитирай
15. pitatlimedejzorata - Елементарно, born
02.12.2019 11:21
Няма как вече да поздравя "злобната робиня даскалицата". Тя умря преди 2 години, на 93- годишна възраст. Ама като не четеш, пък и ако четеш - не мислиш... Аз съм роден 1979 година.
Тя, "злобната робиня" може и на теб да е била учителка по български в гимназията - ако си от Стара Загора. (А мъжът й да те е учил на география.) И сега да довърша мисълта й за "вековната злоба на роба":
Думите са на Гео Милев от поемата "Септември" - поясняваше тя. - Много са верни, но има и още в повече. Гениално. Само в 5 предшестващи думи Гео Милев е посочил причината за тази вековна злоба - Нощта, и е пророкувал нейното бъдеще - Из мъртва утроба: "Нощта ражда из мъртва утроба вековната злоба на роба".
И добавяше: "Чудя се защо комунистите го броят за пролетарски поет..."
Е, и аз стигам до този въпрос, но имам отговора - Защото вие, комунистите, born, четете, ама не мислите! Пролетариатът, колкото и да се фъчка, колкото и да му се иска, не може да управлява Света, защото е прост, пролетариат.
Казано с пример, отнасящ се до теб, born-e: Аз може да съм всякакъв, но последният герой от българската литература, на когото мога да бъда оприличен, е бай Ганьо Балкански. Ама ти като си елементарник и си запомнил само този от часовете по български, аз какво съм виновен?!
А защо си запомнил само бай Ганьо ли? Аз отговарям така: Защото той е бил най-близко до представите ти за смисъла на живота ти. Така за него е трябвало да отделиш най-малко клетки за запомняне в мозъка си. Е, ако беше отделил място и за други типове човеци, различни от бае ти Ганя, нямаше да грешиш толкова много, в частност: в преценката ти за мен.
Но колкото - толкова. Нощта ражда из мъртва утроба вековната злоба на роба.
цитирай
16. born - От Стара Загора съм, Dude
05.12.2019 19:13
Бог да я прости баба ти ! Бог да я прости, че не е успяла да ти набие в канчето малко разум, та да си различен от бае си Ганя. Учителите ми бяха достойни хора /с малки изключения/. Що се отнася до географът - като че ли в спомените ми се прокрадва някакъв мазен педал. Дано не си се метнал на него.
ПП. Ако още веднъж- по какъвто и да е повод ме наречеш комунист /"...Защото вие, комунистите, born..."/ определено те информирам, че ще си имаш неприятности с мен. Много си малък, за да квалифицираш когото и е , както ти скимне или харесва.
цитирай
17. born - Специален цитат за Питатлимедейзората от соцмрежите
05.12.2019 20:58
ПП. Като си толко башбулгарин - да бе си направил ника на kirilica.
Обещания цитат:
1. Ангел
18.02.2019
“ Наследник на Ванче Михайлов е агент Иван, иначе Каракачанов (каракачанин – номад овцевъд), и той много умен, ама май малко дебел, и с три гуши, с извинение. Не му се закопчава балтона. Където мине, пада мазилката. Въобще не е свързан със сръбските тайни служби, само с нашто родно ДС. Ходи винаги с червена чантичка (Ванче ходи с пушка), вътре в чантичката – козметика, парфюм Bich Moje, крем Нивея, дезодорант, пудра, вазелинче, аве квото трябва. Цялата държава е на гърба му, казва, щото Баце бил прост. Много иска да купува (самолети, кораби, танкове) и да продава (казарми до морето), било голем келепир! Иска доброволна казарма за всички, и за момите също, що? – не знам.
Всички от Вемереото имат пушки бойлии в долапа. Гърмят, когато са подпити. Значи, често. Имат и рунтави калпаци, с въшки, за автентичност, тупват ги о̀земи, щом има далавера. А далавери – бол, дал Баце. И саби имат, ама ги не вадят, защото е опасно, да не се убодат, а и от Меверето не дават, кварталният, на „Пиротска“, един строг такъв, бди, пише актове, като ходиш със сабя и без гащи.
Македонските революционери имат и евродепутатин, Жамбазки (джамбазин – търговец на добитък), малко го хапе щъркелът, ама иначе много умен, с очилца, търговче, като Валерито, пийва си. В Брюксел го уреди Никито Бареков, не знам защо, с парите от една фалирала банка, ама повече стои по телевизиите и бърбори за педерасите и за Ердоган. Иска да е евродепутат форевър.
Всички хора на агент Иван са с мустаци. Валерито и то. И Султанка.
Сега управляват с Баце и геребарите, но ако трябва, ще се коалират с Бесепето, с кака ти Нинова, и с Радан, Доган, Местан, с извънземните, с всички.
После може и със Северна Корея, и там са вътрешни революционери, и там гърмят, ама с ракети, само дето нямат калпаци и не ядат пържени трътки, Ким Чен не им дава, нямало смисъл.
ВМРО е светлото бъдеще на Отечеството! Да живей!
-
цитирай
18. pitatlimedejzorata - Комунист си, Born, та фургаш
09.12.2019 17:39
Вече нищо не можеш да направиш никому, комунисте. Твърде си стар и вероятно затова няма да разбереш нищо от това, което ти казвам сега.
П.П. И да вземеш да почерпиш нас, младите, че сме забравили за престъпленията ви комунистически преди години. Господ да ви бере гайлето.
цитирай
19. born - По-добре да бъда дърт комунист,
09.12.2019 21:18
Отколкото млад изпедерастясал глупак като байГаньовчето, което се има за нещо... Въздух... даже и без всякакво налягане... Бегай да си четеш Истанбулската конвенцийка, и не се ръчкай между краката на Големите - да не бъдеш настъпан неволно по меката пишчица...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4601712
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031