Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2018 06:58 - ДО РУМЕН ХРИСТОВ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА "СДС" - ОТ "БОСИТЕ.."
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 745 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                               До
Г-н Румен Христов
Председател на СДС
О Т К Р И Т О П И С М О
От Николай Петров Гацев, бивш член на „СДС”- Оборище- от 1989- 2002 г. и 2006- 2009 г.
ЧЕСТИТО, Г-Н РУМЕН ХРИСТОВ- НА ИЗБИРАНЕТО ВИ- ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА „СДС”, ПРЕЗ 2018 Г.!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ, ДА ВЪРНЕТЕ- СИНЯТА ПАРТИЯ- НА ДОСТОЙНОТО Й МЯСТО- КАКТО, БЕ, ПРЕДИ!
Но, ако ми разрешиш- Драги Румене,
Нататък- в това писмо, моля, да се обърна- на „Ти”, защото Те познавам от близо- 35 години, много, преди-„ Демокрацията” да дойде- и знам, че си, си бил- все същия, не си се променил много и не си се правел, никога- на това, което– не си! Точно- заради това- Твое качество- имаш голям шанс, да успееш, стига- Мисията Ти, да е добре посторена и разбрана! Благословен, Бъди - за това, от Бога!
Обръщам се– още в първите дни на твоето избиране- не „за да се слагам” или да се моля, да се връщам в „СДС”, откъдето бях изключен, преди, точно-10 години, след скандалите- през 2008 г. и против Разпоредбите на Устава на СДС, който, тогава- беше, все още, в съдебен процес, ожален, от мен в Съда- и по това дело- аз спечелих, своето дело и своята Теза! След това- „СДС” загуби много свои битки и дела, защото изневери- на много от принципите- за които, беше воювало, от създаването си! 
Бившите „СДС” се превърнахме- и досега сме, най- голямата политическа „сила” в България- с над- 2, 8 млн. души– членове и симпатизанти, след 1989 г.- почти, три пъти, повече сме- от сегашните- „ГЕРБ” и „БСП”, взети заедно и на квадрат, отгоре..!
Но това е Миналото- и сега- никак не е важно и не затова се обръщам- към Теб, Румен Христов, новоизбран- Председател на „СДС”, Обръщам се- към, Румен Христов- с когото съм бил, на неформалните събирания, в „Южния парк”- 1989 г., на първите сини митинги и Християнските бдения, през 1989- 1990, към- Румен Христов, с когото съм бил, по изборите- 1990, 1991, 1994, 1996, 1997, 1999, 2001, 2006, 2008 и др. Прочетох Писмото- обръщение, към Структурите и Ръководството на „СДС”- то ми хареса!
Но сега, се обръщам- и С ПЪРВОТО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО- КЪМ ТВОЕТО, НОВО, РЪКОВОДСТВО!
Вече- 29 дни, в Центъра на София, пред Парламента, се провежда Гладната стачка на Николай Колев-„Босия”, когото, също познаваш- от 30 години! Той е обявил, Обвинения в Корупция- към Министър Ивайло Московски от „ГЕРБ”, към администрация на „ДАИ”и др.нефелни институции в бранша, които „продават”, всяка година-хиляди шофьорски книжки, на безграмотни и невежи хора, които, след това, убиват по пътищата, в катастрофи- бъдещето и млади хора на България. Кольо „Босия” е извадил документи, предал ги е-на Прокуратурата и Съда- с копия от тестовите книжа, с оригинали от „издържани изпитни листовки”и е открил много примери за незаконно и неправилно „издадени”книжки („СУМПС”). Примерите, са драстични и многобройни, напомнят – „ОГП” и „Босият”(знаеш го, какъв е- „сербез” !?) се опита, да запали Обществото- срещу това гнусно търгашество. Борбата му, започна- още в 2012 г. и трае, досега- но безпомощността и неглижирането на проблема, доведе до поредната му- ОТЧАЯНА ПОСТЪПКА(а, тя е, вече, и Политическа!)- Искането за Оставка- на Министъра на транспорта- Ивайло Московски и за разпускането, на 44-тото „Народно събрание на Р. България”, заради- неглижирането на Проблемите с Корупцията! „Босият” обяви- ГЛАДНА СТАЧКА, ДО СМЪРТ, в подкрепа, на тези свои Искания- и ние- 20-30 души, повечето- бивши ‘СДС”-ари и не-„СДС”-ари, стоим- всяка сутрин, около началото на пленарните заседания на Народното събрание, с „Босия” и Го гледаме, как бавно- УМИРА, безпомощни сме- да направим, нещо друго..!
През- това време- медиите на Делян Пеевски и „казьонните телевизии”, сипят хули и обиди по наш адрес, а ПП ”ГЕРБ”, дори ни е обявило-„ за Лумпени, Луди, Червени и Комунисти..”!!?? Там, повечето, сме- от едновремешната- „синя фаланга” на „СДС” (Кольо„Босия”, Янко Янков, Пламен Даракчиев, Христо Марков, Николай Марков, Николай Гацев и др.)- а, децата и внуците на „ЦК на БКП”, на „Политбюро” и на най- кървавите „шумкарски” кланове, членуващи, днес, в ПП „ГЕРБ”- ..нас.., ни хулят, че сме-„..червени” и „комунисти”..?
Покрай нас, се въртят само няколко- т. нар.- Соросоиди, които, пък, постоянно се опитват, да ни пробутат- за „водачи и говорители” на Протеста и „за някакви, примерни-служебни премиери” на Президента Радев- лицата: Росен Плевнелиев, Георги Близнашки или Лозан Панов, които, имали, особени заслуги към ПП„ГЕРБ”, били„приемливи”-за „ГЕРБ”- та точно, те, трябвало, да проведат-и бъдещите избори, когато си отидел, скоро- Кабинетът „Бориосв-3”! А това- за да стане.., Румене, трябва, пак- ..ние да свършим рабтата и да го свършим, защото- Соросидите, не ги бива- за нищо и не могат да направят – това..!
Тези- „низки” същества, също се гаврят, с нашата- Мисия и Цел, но ние сме, принудени да ги търпим, като те са- поредна провокация на „ГЕРБ”- да си играят глупавите „пърформънси” и „скечове”, защото, около нас , я няма- „СТАРАТА СИНЯ ФАЛАНГА”, която побеждаваше всичко по пътя си, разчистваше и се противопоставяше, на всякакъв вид- Комунизъм или Яшарство („Живковизъм”), което, явно, се е превърнало, в същност на „уж- дясната партия”- ПП „ГЕРБ”.
От 32 дни, стоим там- сами, под провокациите, хулите и неглижирането- но, нали, един велик мъж и командир, бе казал- „Гвардията умира, но не се предава..!”
Ти, Румене, си бил, преди- един от нас, а може би- това е и синьото хапче- допинг, необходимо на „СДС”, за да се проведе- неговото Възраждане! Ние не искаме, много- някой да поговори, с нас и да се обърне- към медиите и Обществото, с „нашето послание”, стига- то да бъде преценено- и от Теб, като удачно, защото , вярваме, че Ти, все,още си..– един от нас..! 
Написаното е в стила, който, Ти е добре познат, И НИЕ- НЕ СМЕ СЕ МНОГО ПРОМЕНИЛИ, САМО СМЕ - ПО-ОСТАРЯЛИ, НО СМЕ, ПАК- КАТО РИЦАРИТЕ, НА КОНЕТЕ И ГОТОВИ ДА СЕ СРАЖАВАМЕ- СЪС ЗМЕЯ..!
ЗАПОВЯДАЙ, ПРИ НАС И ТРЪГНИ, ОТ ПРОБЛЕМИТЕ, НА ХОРАТА- А ТАКА- „..СО БЛАГО И СО КРОТЦЕ.., ПЪК- ДАЛЕКО, КЕ СТИГНЕШ..!”, както е казвал- един, от моите- прадеди, един от най- талантливите- Политици и Държавници на България- Андрей Тасе Търпев- Ляпчев!
С уважение,
Твой- /Ники Гацев/ София, 13.07.2018 г.


Тагове:   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758958
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031