Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2016 14:43 - Кат истински демократ !
Автор: born Категория: Политика   
Прочетен: 3317 Коментари: 10 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Като истински демократ реших да прегледам коментарите по повод Радневските събития и да се порадвам на евентуални гномски Хелзинкски мнения. Въпреки упоритите ми проучвания по темата не можах да намеря нито едно мнение в мангалска защита. Оставям на блоговите демотролове не само да пикаят и пият гас, а да издрайфат нещо по въпросите за правата на малцинствата, циганята, педерастите, курвите, педофилите и вся остальная сволочь.     И да не забравя да информирам аудиторията, че за всичко това е виновен не някой друг, а ... ? Сетете се и ми кажете ! 
image И на мястото на БХК как да не защитиш милия Калчо ! Погледнете какъв интелект лъха от сурата на горкия Сурай !
Ето и част от коментарите :

генек 05 Май 2016 19:09 Къде ще е следващия сблъсък?

BG_BG 05 Май 2016 21:24 Полицията с години неправи нищо,но когато се очертава разправа с пасмината изведнъж цялата държавна машина се задвижва със супер скорост да пази бандити,биячи и крадци.
Досега къде бяхте?
Добре дошли в България!
 
Пройчо 05 Май 2016 22:20
 "Калчо е многократно осъждан, за последно за средна телесна повреда по хулигански подбуди. Той има и незаконен магазин в ромската махала." Е те затова я докарахме до тук! Какво значи многокартно осъждан? Няма ли нарастване на дългосрочността на всяка следваща присъда? Трябва да се отвори Белене пак, ама не АЕЦ - а. За всяко 3 то криминално престъпление минималната присъда да е 10 години без предсрочно освобождаване! В САЩ е до живот, ама нали сме Европейци..

PARAGRAF22 05 Май 2016 22:52
Кмета да бъде разследван за съучастие и укриване на незаконна търговска дейност в управляваната от него община.

Butch 05 Май 2016 23:10
Изобщо си прав, но трябва да си точен.
В САЩ е до живот, ама нали сме Европейци.. Така е в Калифорния. Ако си бил осъден два пъти за "felony"(най - общо, престъпление с насилие), третия път и за кутия цигари взета без да се плати можеш да получиш "25 to life"". " three-strikes laws" му казват. Има го под някаква форма в 24 щата.

duzov 06 Май 2016 00:32
Той има и незаконен магазин в ромската махала Добре дошли в страната на неограничените възможности!
Щом можеш да си отвориш магазин без да се регистрираш, значи можеш и да продаваш каквото си поискаш. Това данъчни, ХЕИ, МЕИ, БАХ и ОТЕБАХ ряпа да ядат! Щом има на кого да се отчиташ - можеш да продаваш от карфици до ракети и от аспирин до хероин!

ДЕМОКРАЦИЯЕБЕ! /цитат от Параграф 39/

Шаман 06 Май 2016 00:47
Кметът се държи повече от гузно и това ме кара да вярвам на недоказаните твърдения, че Калчо организирал купуване на гласове. Може би аз съм пропуснал, но не видях от коя политическа партия е този кмет - нека се каже и тя да поеме отговорността за ситуацията. Понеже - идват цигани от други градове, заселват се в незаконни постройки, строят незаконни магазини, стават лихвари - а местната власт "не знае нищо". Е, като не знае, сега партийният им лидер да обяснява.

trunk 06 Май 2016 09:39
Полицията няма вина при тези сблъсъци ,проблема е във водената държавна политика .Кмета ще се вие и гъне но няма да си каже,че от Горе му нареждат какво да е отношение то му към тази група сънародници.Апропо някой да е чул Борисов да заеме категорична позиция или да има някакво мнение за тези сблъсъци?

Шаман 06 Май 2016 11:16
Без да се приема като защита на премиера - някой да е чул за протест срещу БХК и подобните им? Когато всякакви соросоидни хрантутници си разиграват коня както си искат и никой не излиза да протестира, трудно е да направиш каквото и да било, без на следващия ден да бъде заведено дело срещу България.
да не говорим пък колко европейски политици само чакат някой у нас да каже нещо срещу циганите, за да раздухат случая и да отклонят вниманието от собствените си дивотии.
И не е работа на премиера да се занимава с подобни конфликти. На Бъчварова - да, а ако не е в страната - има си заместници, Главен секретар и т.н. Има и прокуратура.
А блокирането на града и водните оръдия са просто израз на безсилие на МВР и тотално оплитане като пиле в кълчища. И тук вече премиерът трябва да поеме политическа отговорност защо е предложил за министър на вътрешните работи пълна безхаберница, която дори не знае в кой свят живее.
Но пак казвам - нито сега, нито преди някой в София отиде пред Министерския съвет да протестира. Ако е да се приеме закон, който да накара копърките да си плащат данъците - веднага столицата се блокира. А сега - нищо. Тоест, Борисов се радва на невероятен комфорт и трябва да е луд без принуда да го наруши.


Solace 06 Май 2016 13:56
Кметът казва, че от години има проблем с този цигански род. Е, къде е била полицията? Множество престъпления, и е на свобода, а не под постоянен полицейски надзор? Незаконен магазин? От колко време? НАП къде блее? Кои са доставчиците на този магазин, откъде получава стока? ДДС по веригата отчита/възстановява ли се? И т.н., и т.н. И сега на барикадата са редовите полицаи, а не началниците им, които са бездействали.
П.п. Докато пишех се замислих - дали пък полицията не е получавала заповеди да не закача циганския род и до момента...

Maret 06 Май 2016 15:49
Много им писна на българите вече. Те работят, за да може онези паразитиращи същества да точат хазната със всевъзможни помощи. Циганите живеят в незаконни постройки - никой не ги закача. Не си плащат ток, вода, парно - институциите не могат да съберат дълговете от тях. Не си плащат данъците - няма проблем. Крадат, убиват, изнасилват - на тях им е простено, не са интегрирани. Стига вече. Живеят в нашата държава, а ни се качиха на главата и кючеци играят!

Паисий 06 Май 2016 15:56
Казах го в Горещите, ще го кажа и тук. Махалата трябва да се блокира! Всички незаконни постройки да се съборят, незаконните магазини да се затворят, собствениците им в ареста за укриване на данъци. Всички да докажат произхода на парите от които живеят и произхода за всички по скъпи стоки. Участниците в сбиването използвали ножове и други оръжия в затвора за опит за убийство! За всичко приложено да се съобщава в новините на основните телевизии! Български хелзински комитет да си гледа работата, тук става дума за данъчни престъпления!

PokerFace 07 Май 2016 09:00
Догодина Калчо ще е депутат и ще седи отдясно на бат Сали у парламенто!

06.05.2016 09:13    euro1
Трябва само пилота на най-най-смотания самолет да прелети над гетото в Раднево,да изхвърли керосина, да направи още 1 малък заход ( допушвайки си цигарата ) и да хвърли фаса..проблема изчезва за около час..

06.05.2016 11:44    mayana

Да го пишат на сметката на манговците биячи, нали имали магазини и барчета? Стига сме плащали на тая измет сметките... От тия мангалки, дето вземат по 1000лв. за петте си деца родителите ни не могат да вземат нормални пенсии, нито ние заплати...

06.05.2016 07:52     evroskiptik

Шефа на циганската полиция, няма ли да отиде при хората да ги пита защо протестират?
 

06.05.2016 07:29    garfield

Много късно се сетихте да протестирате! Защо търпятхте толкова дълго циганските набези и безредие? От тях страда цяла България, не само Раднево! Да се направят специални закони за тях, в които да бъде описано какво ги очаква, ако не спазват законите в страната и не вземат участие в нормалния живот с всички негови правила! Ако не се подчиняват на реда и дисциплината, не спазват законите и хигиената в държавата, да им бъде отнемано българското гражданство и де бъдат прогонвани от България! Със сила! И ако не излезем ей така всички, както са излезли тези българи в Раднево, нещата няма да отидат на добре в България! Същото трябва да направими срещу турските партии и да спре продажбита на българска земя на турци и всякакви други чужденци! Ние не контролираме страната си и искаме да върви! Е, ако продължава така, няма как да върви!

 

 


и   т.н.



Тагове:   цигани,   Раднево,   БХК,


Гласувай:
6


Вълнообразно


1. kvg55 - Стефане, ти твърдиш, че родната ...
07.05.2016 14:48
Стефане, ти твърдиш, че родната полиция те пази, защото явно не си имал разправия с цигани. Признай си.
цитирай
2. born - Стефане, ти твърдиш, че родната ...
07.05.2016 18:06
kvg55 написа:
Стефане, ти твърдиш, че родната полиция те пази, защото явно не си имал разправия с цигани. Признай си.

Признавам си кат българин пред Български цигански комитет. Но като се изключат 5-6 разбивания на едната ми вила и разхождането ми с пищов на кръста впоследствие из селото, мога най-чистосърдечно да заявя, че възцариха най-сетне едни спокойни и уважителни отношения . Даже вече не ми звънят на дворната врата да ме питат дали искам да купя дърва, колчета, риба, гъби, орехи, сливи, грозде и пр. Естествено ще ми зададеш въпроса откъде имат тези благини, което ще оставя за отговор на твоята проницателност.
ПП. Вчера оставих до входната врата една пластмасова купа, в която слагам храна за кучетата от улицата, а днес я няма. Вероятно се е анихилирала по свръхестествен начин, защото сутринта я нямаше. Преди месец пък оставих пак до вратата един малък стар телевизор, но не можах да го занеса до кофата за боклук. За 15 мин. се анихилира. Чудеса стават непрекъснато и то не само по празниците. Алилуя !
цитирай
3. kvg55 - Да!
07.05.2016 21:21
Не постъпваш правилно, като налагаш търговско ембарго на циганите. Така не съдействаш за тяхната интеграция и ще бъдеш порицан от Българския Хелзинкски комитет и разни НепеОвци.
цитирай
4. born - Да, така е
07.05.2016 23:48
И в потвърждение на твоето мнение можеш да видиш, че съдържанието на постинга липсва. Аз не съм го редактирал или трил, значи ЦХК се е намесил и е взел съответните мерки. Обещавам на тези, които проявяват подобен интерес към написаното от мен, да си го преместя от левия в десния.
цитирай
5. kvg55 - Забелязах че липсва встъпителният ...
08.05.2016 00:02
Забелязах че липсва встъпителният текст, значи си попаднал в полезрението на храбрите правозащитници.
цитирай
6. born - Халал да им е
08.05.2016 00:45
Преместих го вече. От десния в левия крачол.
цитирай
7. kvg55 - Не трябва да го местиш често и бързо, ...
08.05.2016 01:22
Не трябва да го местиш често и бързо, че ще ги направиш разногледи.
цитирай
8. zaw12929 - От известно време станах расист за ...
08.05.2016 07:15
От известно време станах расист за мой ужас и не понасям цигани, негри и хелзинкски комитети и брюкселски чиновници. ...
цитирай
9. kvg55 - До zaw12929
08.05.2016 10:52
Интересно е, че и аз изпитвам същите чувства.
цитирай
10. born - От известно време станах расист за ...
08.05.2016 15:25
zaw12929 написа:
От известно време станах расист за мой ужас и не понасям цигани, негри и хелзинкски комитети и брюкселски чиновници. ...

Разбираемо е нормален човек да не понася примати и ненормалници. И аз съм така. А в расизма няма нищо лошо, защото всяка жаба трябва да си знае гьола и да не се качва на масата. Навремето имах двама състуденти негри. Единият беше много свястно момче, женен за българска мастия, която впоследствие го остави. Другият бе тъпичък, но добричък. И с двамата не съм имал конфликти - напротив - съвсем приятелски и колегиални отношения. Аз им помагах с езика и ученето, а те ми купуваха "Кент" от Кореком. Разбира се- доларите им ги плащах /2 лв/.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4601573
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031