Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2014 19:22 - За какво са ни избори ? Че и до дупка ?
Автор: born Категория: Политика   
Прочетен: 644 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
         За какъв чемер ни са избори ? Компанията е толкова разнородна и разнопосочна, че в резултат на последните избори, а и не само при тях, станахме съвсем разногледи и резултатът е налице : 8 партии и коалиции с неясни послания към стадото, което обаче не си поплюва и отново е в ситуацията да се окаже без правителство - респективно без държава.  Какви ли не образи се оказаха в Народното събрание , но най-многобройни са пак онези - старите муцуни, които от години цицат от народното виме - с оляни от плюскане мутри. Никой не ще да прави правителство. Т.е. всички искат, но за сметка на други. Сбъдна се предсказанието на Босия /май/, че властта ще се търкаля по паветата и никой няма да иска да я вземе.
          Понеже никой не ще властта, от ЕС решиха, че трябва да се намесят и подшушнаха на ГЕРБ, че не трябва да се коалират с никого другиго, а само с т.н. реформблок /сбирщина от всякакви отпаднали от партии или други мафиотски формирования аутсайдери , жадни за власт, единствено правилни за т.н. десняшки изцепки, по необходимост антикомунисти / със съответните стажове в БКП/, антисоциалисти, антиконсерви, антилиберали, антинационалисти и т.н -исти в зависимост от обстоятелствата и публиката/.   Та ,  ЕНП санким ЕС нареди на своите представителства тук да правят правителство. И ще го направят без другите лапачи, нищо че дори няма да има квалифицирано мнозинство.
           Сигурно ще има някой, който да ме обвини, че съм едва ли не анархист , но при подобно развитие на нещата, властта пак ще се търкаля по паветата, защото за да се изтегли една държава от блатото, в което е потънала да шията, са необходими всеобхватни и общи усилия.
            При подобни партократични действия, когато някой отвън ни налага да се съставя правителство без ясни управленски принципни приоритети, като се игнорират останалите народни представителства, просто изборите остават една безсмислена  лъжа и едно излишно харчене на пари. При тази ситуация най-добре от ЕС да кажат кой да бъде премиер и министри и разбира се, да платят за това, както и за последствията. Защото те са ясни - продължаване на агонията на един велик и нещастен народ





Гласувай:
4


Вълнообразно


1. mt46 - Само с избори
03.11.2014 20:39
нищо не се променя... От ЕС нямат право да ни се месят... Но пък нека на някои заблудени да им светне, че България не е независима, а подчинена на брюкселските еврократи...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4640987
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930