Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2013 12:23 - Кой ще води бащина дружина ?!
Автор: born Категория: Политика   
Прочетен: 1061 Коментари: 0 Гласове:
3



       "Тиранът"  е свален.
       Победа с нами ! 
       Сега накъде ?
       Колям кеф за телевизиите и другите журналя. След като предаваха протестите "директно, само те  - "от центъра на събитието"-всички те, които до този момент с трепет чакаха " тиранът"  да благоволи да каже няколко слова в техните предавания, сега задъхвайки се от това, че са "на върха на върха на вълната" обсъждат с простосмъртните - НАКЪДЕ .
       Бая народ се извъртя по екраните - и реални организатори, и самозванци и откровени кариеристи. Бая специалисти или както е модно да се казва "професионалисти" къде категорично, къде с уговорки, къде без , ни обясниха, че нищо не може да се направи, без да се промени конституцията. А промяната на конституцията,
казва най-умният,  не е работа за един ден. Така че трай коньо - за зелена трева.
       От дългогодишния си опит съм установил, че когато ти сипят пресолена манджа, единственият начин да стане що годе годна за ядене, е да се добави водица, т.е. да се разреди до поносими размери. Точно това в момента се прави . Сума ти хора си чешат езиците и разреждат проблемите. А проблемът е само един. Управлението на държавата.
        Ако старите муцуни продължат далаверата, проблемите ще се увеличат - няма да се решат. Е, временно ще има палиативни мерки в някои от проблемните места, но после всичко пак ще си дойде на старото място.Ред и законност с една дума. Тези неща са измислени и въведени с пожарникарска цел - за потушаване на недоволството. Особено законността е пределно ясна - нали адвокатски колективи управляваха държавата доста години, а през останалото време техните колеги продължиха и докараха до невиждани висоти развитието на бюрократичночиновническопсевдоправното управление , чието верую е празнословенето, нищонеправенето и манипулацията. И ограбването на населението най-вече.  Но населението вече започна да се превръща в народ.
      И накрая да не пропусна : докато се забавлявахме с протестите срущу ЕРП, цените на горивата пак достигнаха максимални стойности. Това се нарича да ловиш риба в мътна вода. Кого да сваляме сега , а ?



Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4627730
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930