Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2013 21:49 - След референдума
Автор: born Категория: Политика   
Прочетен: 2975 Коментари: 6 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

След референдума ще има много мнения. Но дали ще има спечелили или загубили ? Едва ли. На традиционната пресконференция, независимо от резултатите, изказванията на политическите сили и останалите подобни ще звучат така:

 

ГЕРБ – Цветанов

ГЕРБ отново спечели . За сетен път показахме на всички, че нашата линия е най-правилната. Ако има някои неудачи, те се дължат на предишните управления и най-вече на тройната коалиция, които окрадоха и опропастиха нашата страна.

 

БСП – Станишев

БСП и другарите, които гласувахме за ядерното бъдеще на България, отново спечелихме. Спечелихме, независимо от трудностите, които ни създадоха ГЕРБ и техните помагачи, които опропастиха нашата Родина. В този исторически момент, ние показахме, че сме сплотени и единни и милеем за нашата татковина. Нека ГЕРБ, ЕС, светът и всички останали разберат, че нашата Партия е най-правилната партия и с нас шега не бива. Накрая искам да благодаря на всички другарки и другари, които проявиха съпричастност към нашата кауза и дадоха своя глас в името на една справедлива кауза.

 

ДПС – Доган или някой друг отврат

Машаллах и аферим Кардашлар ! Както винаги ДПС спечели. Този път- този референдум . По същия начин ДПС ще спечели и полагащото му се място в следващия парламент. Нека покажем на раята, че в този вилает без нас нищо не може да се случи. ДПС !  ДПС ! ДПС !

 

България на гражданите- Кунева или някой друг тарикат

На първото политическо изпитание, на което нашата формация се яви, показахме, че БГ спечели референдума. Ние показахме на политическата върхушка, че сме стабилна политическа сила, която тепърва набира скорост и ще решава съдбините както на България, така и на целия Европейски съюз.

 

Синята скръб – Ваньо Костов

Благодарение на нашата кампания преди референдума за разясняване на алтернативата нашата кауза спечели. Спечели благодарение на високия професионализъм на нашия авангард от високоинтелигентни , знаещи и можещи специалисти. Руската инвазия и имперски намерения няма да минат. Ние сме демократи и твърдо ще отстояваме нашия национален суверенитет и независимост.

 

Националистическите атаки – Сидеров/Каракачанов

Ние показахме чудесен резултат и практически спечелихме референдума. Като национално отговорни политически сили можем да се гордеем, че България направи своя правилен избор, благодарение на вековната мъдрост на нашия народ, който прояви отново своето превъзходство над посегателствата на противоконстуционната турска партия.

 

 И т.н. и т.н.

 

Всъщност кой спечели референдума ?



Тагове:   БСП,   Доган,   референдум,   Цветанов,   ГЕРБ,


Гласувай:
11


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. etyna - Даа,
24.01.2013 22:08
предвидими са нашенските политици...
След този постинг не е нужно да гледам новините след референдума.
Поздрави!
цитирай
2. анонимен - Хахаха.
24.01.2013 22:39
Хахаха.
цитирай
3. born - Повервайте ми ! Като пророк съм.
24.01.2013 23:12
Повервайте ми ! Като пророк съм.
цитирай
4. furiika - позна!
28.01.2013 14:57
:)))
цитирай
5. demograph - 61% чуждофили срещу 39% българи. А ГЕРБ на къде ще хване...
30.01.2013 07:22
След референдума започва преструктуриране на политическото пространство в посока българофили срещу чуждофили. На изборите ще бъде точно така.
Това ясно си пролича.
Всичките 61% които гласуваха "ЗА" са в по-голяма или по-малка степен чужденци в България.
БСП си е открито руска партия водена от руснак и естествено гласуваща за това руснаците да си напълнят джобовете с парите за пенсии и заплати на българите.
ВМРО си е клон на БСП и псевдонационалистическа партия,рожба на ДС, която работи за руските интереси и се издържа с руски пари.
Атака е партия на Газпром, финансирана от Газпром, чрез сръбската мафия в България. Да сте чули "борецът срещу турците"Сидеров да е казал една думичка срещу руското ограбване или сръбската мафия и сръбския шовинизъм?...
Партийката "Скат"е рожба на Лукойл. Какво да се коментира.
ДПС си е ясно - руско-турска направа.
Кунева - клонче на чужденците от БСП.
Циганите са си чужденци във всяка държава.
Има едни 20% от тия 61%, които са от ГЕРб.Това са чужденци под прикритие, бивши или настоящи ком/соц.
И кои останаха да са 39% българи:
ДСБ - Единство, плюс стотици хиляди поумнели българи, които са разбрали, че да гласуваш "ДА"на 25 милиарда разходи означава да зачертаеш България от картата.
"Чужденците" това и искат-в следващите 20 години ангажирана в непосилен разход българските правителства няма да имат ресурс за повишаване на стандарта на живот, за развитие, за деца, за пенсии..Младите ще избягат, старите ще измрат и ще останат само чужденците.
А ГЕРБ? - Или ще застане яко на пробългарски позиции и ще даде шанс на България, или ще се маргинализира със страхливата си поза 'Уважи ме както ти е удобно" и ще изчезне както Царя.
цитирай
6. анонимен - "61% чуждофили срещу 39% б...
30.01.2013 11:30
"61% чуждофили срещу 39% българи. А ГЕРБ на къде ще хване..."
Горе-долу съм съгласен с написаното от Вас с някои малки забележки. Главанарят на БСП не е руснак , а украинец. Още в названието "ДСБ" има нещо съмнително - ДС..Б.
Всички изброени от Вас /вкл. ДСБ на които явно сте фен/ са боклукът на нацията и като партии и като личности. Колкото по-бързо се махнат от управлението, толкова повече са шансовете страната да си стъпи на краката. Разбира се, ако следващите напъхат по затворите както политическите, така и икономическите престъпници. Иначе нищо добро не ни чака.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4598948
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031