Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2009 20:35 - ИЗМАМАТА НА ОБАМА - Новият филм на Алекс Джоунс
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 6646 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2009 00:31


Сензационен филм, който разбива митът, че Обама работи за интересите на Американския народ. Феноменът "Обама" е измислица, внимателно изроботена от предводителите на Новият световен ред.
 


(The Obama Deception) The Obama Deception / Измамата на Обама (2009)

image

image
Alex Jones

 "Измамата на Обама" е сензационен филм, който напълно разбива митът, че Барак Обама работи за интересите на Американския народ. Феноменът "Обама" е измислица, внимателно изроботена от предводителите на Новият световен ред.

image

Той е представен като спасител в един опит да се подмами Американският народ да приеме световното робство. Достигнахме критичната точка в плановете за Нов световен ред, и само чрез разобличаване на измамата можем да помогнем за спасяването на свободата в Америка.

image

"Измамата на Обама" не е за "ляво" или "дясно": тя е за едно световно правителство.Международните банки имат намерение да ограбят Американския народ и да го превърнат в роб в една световна колония.

Какво включва филмът: за кого работи Обама, какви лъжи изрече, каква е действителната му програма, и как неговите първи назначения и действия доказват, че той служи на корпоративните олигарси, а не на Американския народ. Ако искате да узнаете истината без цензура, това е филмът за вас.

image

* Обама продължава процеса на трансформиране на Америка в нещо, което прилича на нацистка Германия, с подсилена Национална служба, местни цивилни шпиони, подслушване без заповед, погазване на Втората поправка (в Конституцията), FEMA лагери и военно положение.

* "Дресьорите" на Обама открито се обявяват за създаването на нова Световна банка, която ще управлява всички нации на Земята чрез въглеродни  данъци и военна сила. Международни банкери целенасочено организират световно финансово претопяване, за да банкрутират държавите и им наложат Световно правителство.

image

* Обама планира да ограби средната класа, да съсипе пенсионните фондове и да федерализира щатите така, че населението да е напълно зависимо от Централното правителство.

* Елитът използва Обама за да умиротвори обществеността, за да може тихомълком да учреди Северно Американски Съюз, да стартира нова Студена война и да продължи окупацията на Ирак и Афганистан.

image

Информацията в този филм е от жизнено значение за бъдещето на републиките и за свободата в света. Президентът Барак Обама е само инструмент за изпълнението на една по-широка програма. Докато всички го осъзнаят, човечеството вече ще бъде в плен на господарите на Новият ред.



Автор: nwo 
http://nwo.blog.bg/viewpost.php?id=311518

....................................................

И Линк към мемоарната ми книга

http://dox.bg/files/dw?a=516ccb9e59

Григор Симов Божилов
* * *

"СРЕЩУ ТЕЧЕНИЕТО"


С П О М Е Н И 


от затворническите години
и "Независимото дружество 
за защите правата на човека
* * *
ИЗСТРАДАНИ ИЗВОДИ И ЗАКЛЮЧЕНИЯ
и кратки извадки от протоколите
на "великите майстори" на злото
– "Ционските мъдреци"



Тагове:   филм,   нов ред,


Гласувай:
0



1. zabylgarite - Дали?
04.01.2010 12:07
дали го има преведен филма някъде?
Григоре,жив и здрав брат!
цитирай
2. grigorsimov - Не мога да ти отговоря,
04.01.2010 19:29
понеже моят интернет е свърх-бавен и въобще не мога да изтеглям или гледам, не само филми, но даже и едно музикално клипче.
Провери и питай първо там, от където съм копирал текста. Адресът е по-горе.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319360
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031