Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2018 15:31 - Лъжите за Истанбулската конвенция - фактология и числа за джендърни истерии
Автор: reader Категория: Новини   
Прочетен: 467 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Хулената и нетолерантна уж България е някъде на „опашката” на Европа с по-малко от 2 (две!) изнасилвания на 100 000 души годишно

Някой съмнява ли се какво ще им се случи на онези, поканените в Германия от лелята на нацията, ако имат глупостта да повторят изпълненията си от Кьолн в някой български град? Знаем какво ще им се случи. Но и те знаят, та не смеят да посягат.

 

 

Проф. Михаил Константинов

 

Всеки е чувал забележителната поговорка, че когато фактите говорят и боговете мълчат. Разбира се, някои хора интерпретират фактите така, както дяволът чете Евангелието. Което пък е друга прекрасна българска поговорка.

 

От спекулациите и лъжите във връзка със злополучната Истанбулска конвенция, която май логично си отива, една ми направи особено впечатление. Защото директно противоречи на фактите.

Много от хората, с които съм говорил на тази тема и които само бегло познават нещата, казват нещо такова: добре, не ни харесва Конвенцията в този вид (то друг вид тя няма и не може да има!), но защо само ние и Русия не сме я ратифицирали? И добавят Азербайджан, който нищо не е ратифицирал, а даже не е и подписвал. Както впрочем и Русия.

Ми, отговарям аз, защото това не е вярно! И не просто не е вярно, а даже е архилъжовно. Защото не са я ратифицирали 40%, или даже 47% от държавите, зависи коя база ще приемем. Как ви изглеждат тези проценти на фона на лъжовното „само Русия и Азербайджан”?

 

Нека кажем още нещо за числата. Както ще видим по-долу, у нас стават относително два пъти повече изнасилвания, отколкото в Черна Гора. И това е лошо. Но у нас изнасилванията са (моля, седнете стабилно, за да не паднете!) 36 пъти по-малко на глава на населението за една година, отколкото в Англия и Уелс! Това също така значи, че в Англия и Уелс има над 70 (седемдесет!) пъти повече изнасилвания, отколкото в Черна Гора.

 

Тук всеки може да продължи да добавя удивителни знаци и те все ще са малко. И нека поясня: това са данни на европейската агенция Евростат за 2015 година, а не на президента Путин и на неговата пропаганда. Ако тук някой се сети, че ужасяващият брой изнасилвания в Англия и Уелс е свързан с променения етнически състав на Обединеното Кралство след Втората световна война, няма да седна да го/я разубеждавам.

 

Тази статия е пълна с числа и за мнозина ще бъде скучна. Но моля не я захвърляйте.

Защото зад тези числа е истината, ужасяващата истина.

Когато наистина се ужасите на макс, някои от вас ще си помислят, че България стои толкова добре в статистиките, защото у нас изнасилванията се крият. Тъй като изнасилените циганки знаят, че ако се оплачат, ще ги бият, както често се случва. Но в Англия и Уелс изнасилените пакистанки също не се оплакват. Тъй като се страхуват, че ще ги убият, както често се случва. Кой страх е по-страшен?

 

Според официалните данни на Евростат (има ги свободно в Мрежата) броят на изнасилванията на 100 хиляди души за една година в Европа стои така. Класацията се води убедително от Англия и Уелс с 62 изнасилвания. Следва Швеция с 57, а там доскоро нямаше такива ужасии. Някой може ли да познае до три, защо сега Швеция е на второ място в тази срамна класация? В гордата Исландия, където слънцето е кът и има дефицит на витамин Д, изнасилванията са 54. При това там няма мигранти и значи исландците сами си изнасилват жените, по една на всеки 920. У нас обаче е една на 30 000, за сведение на всички, които мислят, че тук е Адът, а там – Раят. Е, не е точно така. Следват останалите две парчета от Обединеното кралство, а именно Северна Ирландия с 39 и Шотландия с 33.

 

В следващата по-умерена група са Белгия с 26 и Франция с 20 изнасилвания. Да видим сега скандинавските страни, където уж е най-високо качеството на живот и са най-щастливи хората. В Норвегия изнасилванията официално са 22, но там има много скрити изнасилвания и убийства на бебета, като някои педофили правят това със собствените си деца на възраст до една годинка (колко удивителни знака заслужава това свинство?!). Но защо свинство, има ли свиня, която изнасилва малките си? Там впрочем са добре и с убийствата, като през 2011 г. един младеж застреля 77 души по принципни съображения. И днес е в затвора за цели 21 години, горкият. Следват Финландия и Дания с по 19 изнасилвания. Германските държави Австрия и Германия са с по-прилични показатели, съответно с 13 и 9 изнасилвания годишно.

 

Хулената и нетолерантна уж България е някъде на „опашката” на Европа с по-малко от 2 (две!) изнасилвания. Излагат се значи мъжете на България, дето иначе загиват под бойните си знамена, заради жените и децата си загиват, а знаме пленено нямат. За разлика от гордите тевтонци, дето тонове знамена им изгориха на един московски площад преди 73 години. То и затова днес им изнасилват жените на конвейер, примерно в Кьолн по Нова година. И после германците си крият жените в кошарки, за да не ги насилват онези, които дойдоха всички, щото ги поканиха. В столицата Берлин си правят кошарките, а в главите им пушат изгорените знамена. Тевтонци, сър! И не, не ми е весело да пиша това, защото с Германия сме губили две войни, от големите, а това свързва навеки.

 

Някой съмнява ли се какво ще им се случи на онези, поканените в Германия от лелята на нацията, ако имат глупостта да повторят изпълненията си от Кьолн в някой български град? Знаем какво ще им се случи. Но и те знаят, та не смеят да посягат. Щото тук джендъри почти няма, и дай Боже да не проима, но има наследници на хъшовете. Дето е бяла от костите им земята на България.

 

Но да се върнем към статистиката.

С под 2 изнасилвания годишно е и Словакия. Гърция пък направо е с неприлично малко изнасилвания – само едно, далеч назад от големите европейски държави, онези демократичните. И накрая е Черна Гора, с по-малко от едно изнасилване годишно на 100 хиляди жители. Нещо слабо се представят черногорците, за бойните знамена на които не знам, но които пет века завоевател не пуснаха в земите си.

 

И какво се оказа? Балканските държави, простите, неуките и мърлявите, почти не си изнасилват жените! Не го казвам аз, Евростат го казва. Но пък големите, умните, демократичните и чистичките, не се спряха да ни поучават как не трябва да си бием и изнасилваме жените. Не е лошо това поучение, но то щеше да е още по-убедително, ако поучителите не биеха и не изнасилваха жените си 10 пъти повече от нас. Че даже 20, 30, 40, 50, 60 и 70 пъти повече! Повтарям: пъти, а не проценти. Щото процентите са 7000, за който може да смята. Така, че айде по-леко с поученията, ако е възможно. Да добавим, че в тези, цивилизованите уж държави, в мюсюлманските им закрити общности, дето полицай не е влизал 10 и повече години, не само си бият и изнасилват жените. Обрязват ги, а това е гадост от най-висш порядък. За такова нещо, ако законът го допускаше, трябва да се режат глави, и то не в преносен смисъл, а по особено мъчителен за престъпниците начин! Та белким на останалите им светне нещо в увредените мозъци.

 

Много се трогвам, когато ми дава акъл държавата, която уби един от най-талантливите си писатели (Оскар Уайлд) и най-великия информатик на всички времена (Алън Тюринг), дето на всичкото отгоре й спечели Втората световна война, и то заради хомосексуализма на тези двамата! Така, че айде и тук малко по-кротко, ако е възможно. Нека тези държави, които си избиваха хомосексуалистите, а и евреите и циганите също, да подписват всякакви конвенции, необходимо им е.

 

А ние сме подписали Конвенцията на ООН срещу насилието над жени във всичките му форми още през 1979 година, заедно с още почти 200 държави. Ама нямало било джендъри там! Ми няма, ние затова сме я подписали на ООН конвенцията (това последното е шега, но не съвсем). За да приключим с Евростат, по брой убийства сме на средно европейско ниво. А по разкриваемост сме на първо място с 94 разкрити убийства от общо 95 за 2017 г. Което е световен рекорд от цели 99%. Дай Боже всекиму!

 

Време е да приключим с последната лъжа за това как е ратифицирана Истанбулската конвенция. Данните са на сайта coe.int на Съвета на Европа от 15.02.2018 г., по-нови данни няма. Самият сайт е лошо проектиран и с грешки (Мърлячи, сър!), но числата, с едно изключение, са верни. Сега внимавайте с данните, защото и там продължават да ни лъжат. В Съвета на Европа има 47 държави. От тях 45 са подписали (не става въпрос за ратификация) Конвенцията, като изключенията са Азербайджан и Русия – те си знаят защо. Сега наистина внимавайте! Конвенцията е ратифицирана от 28 държави, или 60% от всички. От тези 28 държави, 21 на брой, или 75%, са направили това със забележки и резерви. Така искаха и нас да ни помамят, да ратифицираме котка в торба, но с резерви. Защото резервите нямат никакво значение.

 

Когато осъзнаха това, поляците подеха инициатива за излизане от Конвенцията. Сътветно,Конвенцията не е ратифицирана от 19 държави, или 40% от всички. Сред тях е и България. Така нашата страна, най-малкото, не е някакво изключение. Две от пет не е изключение. В доста от тези 19 държави тече аналогична на нашата дискусия. И Конвенцията там вероятно също няма да бъде ратифицирана. Та затова са тези джендърни истерии и тръшкания, щото заверата е разкрита и се проваля.

 

Съгласно родните джендърофили, тези 19 държави (сред които е Великобритания) са недемократични и примитивни и мъжете там искат да продължават да си бият жените. Което, специално за Англия и Уелс, може и да е вярно, предвид рекордния брой изнасилвания. За огромния брой регистрирани изнасилвания в Европа има и друго обяснение, върху което ми обърна внимание един наш социолог. Просто там лесно се получава обезщетение от държавата. Ако и тук стане така, държавата ще бъде залята с молби за обезщетения по истински и по измислени причини. Естествено, ние трябва да се грижим за истинските жертви. Въпросът е кои са те. Българите категорично няма да приемат някоя мигрантка да получава многохилядни обезщетения от българския бюджет, щото била изнасилена в лагера, докато възрастни българи агонизират с 200 лева пенсия.

 

Ако накрая вземем всичките 53 държави и организации, които са участвали в писането на Конвенцията, тези, които не са я ратифицирали, са 25, или 47%. Сред тях са САЩ, Япония, Канада, Ватикана... Тези държави диви и варварски ли са? Ако някой мисли така, нека си каже, ще бъде забавно. Накрая една забележка. Да се лъже тотално в епохата на тотален интернет, макар и пълен с фейкове, е леко глупаво. Че и средно даже. Защото ние тук имаме тотален интернет и не сме глупави. Ама хич.

 

А иначе полза от Истанбулската конвенция има. Най-малкото заради дебата, дето ни отвори очите. А ние очите си ще продължим да ги държим отворени и нека никой да не заблуждава по този въпрос. И да, законодателството и другите обществени практики трябва да се усъвъшенстват така, че добрите идеи в Конвенцията (има и такива, макар и калпаво поднесени) да се наложат ефективно. Тук трябва да се помни, че от насилие трябва да се предпазват всички, включително тези, които се самонаричат с антинаучното наименование „джендъри”. Не на последно място от закрила се нуждаят и мъжете, особено възрастните и безпомощните, които са между 20 и 25% от всички насилени хора по целия свят.

 

За да се случи това, трябва да се разработи друг документ (Истанбулската конвенция е безнадеждна), в който не трябва да има сексизъм и джендъри, а само жени, мъже и деца, тоест хора. Защото такива ни е създала природата и защото това е нормата. Другото са извращения. Които по хуманни причини не трябва да се преследват, но по същите тези причини не трябва да се пропагандират и налагат. Новият документ трябва да пази всички беззащитни и особено децата. Както от физическо, така и от психическо насилие, от които второто често е по-страшно.

 

И нека на всички да е кристално ясно, че ние децата си няма да дадем. Защото знаем, как предците ни са загивали за жените и децата си, т.е. за род и Родина. Няма да допуснем тези жертви да се окажат напразни. И дай Боже България, най-старата държава в Европа, да поведе войната за нормалност на човека, която предстои. Защото засега спечелихме само една от многото битки.

 

Източник: Гласове

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reader
Категория: Новини
Прочетен: 4073492
Постинги: 2594
Коментари: 2696
Гласове: 2012
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031