Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2020 17:39 - Мнения, събрани от Фейсбук, относно психоистерията Ковид 19
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 889 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Мариана Христова Информация от първа ръка. Дъщерята и нейния годеник си правят PCR тестове вкъщи, защото ще ходят на гости при бебе, а работата им е свързана с много контакти. Пристига момичето от частната лаборатория да им взема проби и коментира "Абе тези от РЗИ напоследък взеха много положителни резултати да изкарват, а почти всички хора, които си направиха после втори тест при нас са с отрицателен, потвърдиха се само 1-2." Те решили да питат позната лекарка в провинцията, която работи със заразени и тя казала "Докато не се добутат едни бройки, които са необхдими, за да се вземе помощ от ЕС, ще се тества и ще се надписват цифри здраво. Мийте си ръцете и не се шашкайте"

Та спрете с паниката моля - да вирус има, но нито е толкова много, нито е толкова заразен, нито са верни статистиките, които ви изкарват!

............................................................................................

Мариана Христова В момента надписването е държавна политика - разбраха, че сезон няма как да спасят с ниските бройки и прежалиха туризма, сега сме в другата крайност, да надпишат колкото си може повече бройки, та да вземат някой европейски лев. Това е тъжната равносметка. За хората, които се поболяха или ще се поболеят от тревоги и притеснения на никой не му пука. Колкото до починалите - при 300-500 случая на ден в България по принцип е обидно да се раздухват двеста и няколко случая за почти половин година.

...............................................................................................

Yana Buhova преди короната не сме били безсмъртни, но не се тръбеше по медиите

.........................................................................................
Donka Stoqnova мярката 60/40 за туризма става 80/20.Сещайте се за чий туризъм!Затова ще има отворени някои хотели с неслучайни собственици,те ще работят с малък капацитет,и ще "спечелят" доста пари.Останалите няма да отворят.

..........................................................................................

Yana Buhova много е жалко, че медицината се използва за власт и пари, отдавна е факт, че за хората не им пука. Затова се използва страха и разделението.

..............................................................................................

Мариана Христова Доктор Стамов се оказа с рак 4-та степен, но ако си мислите, че от грип не се умира, лъжете се. По мой спомен жертвите от свинския грип в България миналия път са около 4000, въпреки, че много от тях са писани по други клинични пътеки пак за пари. От грип се умира, както се умира и от много други болести, а най-лесно се умира от страх.
............................................................................................

Станимир Калбуров Мариана Христова даже са умрели основно млади, бременни жени и родили, но тогава никой и дума не обели! Сега, за тези пусти пари докараха хората до психоза!
................................................................................

Ana-Rea Christova Неговите колеги повечето предполагам са част от мафията!Бедна ви е фантазията наисти какви луди пари се крадат от здравната каса!Да не ви пускам линкове на профили на доктори със снимките им от остров Бали и екскурзиите по света...Пари пари пари ...от къде бе?!Иначе докторята повечето от тях...си мълчат за мизерията в която работят и за непраните мизерни чаршафи ...Я се поразровете и потърсете информация ...ще ви се изправят косите...Вие тези коментари от негови колеги къде ги четете?!На лични ли?!

..........................................................................................
Lucy Stoeva  Патоанатомите от инфекции не се плашат; те правят това постоянно, имат изградени процедури за спазване. При други силно заразни болести се правят аутопсии не от вчера. В интервюта патоанатоми бяха силно учудени от препоръките на СЗО да не се правят аутопсии. Странно се управлява тази пандемия, затова има и толкова много конспиративни теории.

.................................................................................
Abbi Kristova Хора си умират постоянно...От свинския грип, имаше къде повече жертви, но никой не го беше грижа...От катастрофи измират толкова много хора , от десетилетия насам...но никой не взима мерки....От лекарски грешки, от бедност, от заболявания, поради стрес и нерви, от нещастни случаи и трудови злополуки, поради липса на условия на труд и сигурност....от ракови заболявания...Храната, въздуха, водата.....са отровни и водят до куп здравословни проблеми....Технологията - компютри, телефони, телевизори....водят до деформации на гръбначния стълб на децата ви...облъчване...лошо зрение от крехка възраст........А всичките тези, дето са психясали с този вирус...сега разбраха, че човекът е смъртен и ако не живее добре, или разумно, или ако му е писано да му е кратък земния път, или ако организма му е предразположен към определени болести , с фатален край.....то няма да се размине....Вирусите не умират завинаги...и постоянно ще се връщат...Ами стойте си в къщи докато сте живи...Егаси истерията малоумна....

................................................................................................
Lukas Novy Тъпото на тази псевдо пандемия знаеш ли кое е? Ако някога някъде реално има истински проблем, никой няма да повярва, че има такъв проблем. Лъжливото овчарче беше популярна приказка едно време, но явно е забравена в 21 век.

............................................................................................
Анна Дякова изроди лъжливи, крадливи и безсърдечно жестоки! що народ откачи на тема коронавирус не е истина просто! но пък е тест и за умствените възможности на населението

............................................................................
Nikola Nikolov При 1200лв клинична пътека ще има хиляди нови болни всеки ден...
......................................................................................

Елисавета Асенова  сутринта докато закусваме дъщеря ми /тя е на 12 години/ ми разказа, че на нейна приятелка и съученичка починала баба ѝ /не точно родната ѝ баба, а на майка ѝ някаква леля/, но жената си умряла от старост. В болницата на нейните роднини ѝ предложили да получат скромна сума срещу която в смъртния акт да се запише, че жената е починала от К-19. Това дъщеря ми много възмутено ми го обясняваше на закуска и ми каза, че всички тотално са изтрещели... Толкоз по темата

..............................................................................
Ivo Vuto Мария Рускова искам да ви видя вас как ще споделите ако ви предложат пари(да не дава господ) след като цялата държава ще ви се стовари на главата и ще ви смачка за това, хората се страхуват защото виждат в каква държава живеят. Мислете малко като ги пишете тези неща. И доста хора споделиха, но бяха набързо заглушени, мен лично за две седмици ме блокират 3 пъти за качване на истината

........................................................................
Antonia Chilikova криминален психолог Тодор Тодоров го разказа от първа лице в Събуди се. И на него са предлагани

.......................................................................

Donka Stoqnova вирус има със сигурност!Но,алчността е много повече."Страхът разяжда душата" .На нашите души колко им трябва?
........................................................................

Атанас Иванов Приятел ,лекар беше публикувал страница от учебник по медицина от 1994 г. в който пишеше " за коронавирусите няма създадени медикаменти за лечение,защото са грипоподобни и преминават леко."
.................................................................................

Svetoslav Gunchev Emilia Balcheva Мн.ме е яд на хора,който са обраэовани и с прилична обща култура,но нямат поэнания в областа на медицината/ вирусологията и са готови да се эакълнат в децата си,че няма корона вирус,а в същото време те самите може да са эараэени и да не энаят!!А эа элоупотребите свърэани с вируса не ми се коментира,има ги и е по-цял свят така,някои са докаэуеми,други не! Не каэвам,че трябва да умрем от страх и паника,но и не е хубаво да се правим,че няма никаква опасност.

---------------------------------------------------

Божидар Генов Emilia Balcheva а какво да кажем за вас лекарите дето сте съучастници в тоя цирк? Болниците ви празни но вдигате паника като че е дошла чумата. Колко ви е клиничната за регистриран пациент с корона па дори и да не е sars cov 2? Колко хора с други къде по важни болести връщате да си правят безполезен скъп PCR за тяхна сметка с надеждата да го метнете и него в статистиката.
Хайде стига. И на врабчетата им стана ясно колко и за кого е опасен тоя вирус. Хвърляте обвинения а самата вие сте съучастник с невежеството си. И да, видяхме болниците в Италия , Испания, Англия. За наша радост има и хора които имат глави а не телевизори на раменете. При всеки репортаж на платените медии коя болница колко заразени има там веднага пристигаше човек с камера. Както се очаква вътре нямаше никой освен тв екип снимащ пропаганден материал. Ако мислите че си измислям има хиляди клипове в ютуб. Просто напишете ключови думи в търсачката.

...............................................................................

Божидар Генов - Svetoslav Gunchev колега какъв е проблема ако си носител на безобиден вирус. Устата ти е пълна с туберкулозни бактерии. Болен ли си?
В мозъка ти най вероятно има токсоплазма. Болен ли си? Не говорете на аба защото следващия път ще ни държат по къщите месеци заради хищни въшки. Невежеството е робство. Ако всички на планетата имахме елементарно медицинско образование плюс морал, нямаше 2 фамилии да ни правят на маймуни толкова време. Казвам и морал защото много лекари се продадоха за пари играейки по свирката на дарителите си.

.................................................................................






Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3785492
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия