Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
22.02.2018 10:45 - Колкото си искаш жени ...
Автор: fars Категория: Лични дневници   
Прочетен: 610 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.02.2018 11:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Книгите са нещо много хубаво, по-читавите писатели втъкават в тях придобитата през годините мъдрост, а от теб се иска само да черпиш от нея колкото ти стигат силите.

Като младеж усвоих един житейски урок, който ми е от полза и до днес, а той гласи в свободна интерпретация следното:

Получаваш нещата от които имаш нужда само тогава, когато не са ти нужни.

Пример едно - интервю за работа

Като младеж четох някакви американски глупости, че на интервюто трябва да преливаш от ентусиазъм, едва ли не да бачкаш това е била детската ти мечта.

Това са глупотевини. Бил съм на доста интервюта за работа, а аз самият съм провел също десетки такива. Ако искате да получите работата или поне да имате големи шансове за нея трябва да изглеждате безгрижен. Е, не разсеян и безметежен, но дори да не е вярно трябва да създавате усещането, че избирате между няколко готини предложения и това е само поредното.

Сигурен съм, че хората са разпознавали тази моя игра, както и аз съм го усещал в мнозина кандидати. Истината е, че оценявах високо тези, които играеха добре, може би защото до някъде съзирах себе си в тях.

Пример две - банките

Няма какво да се влизам в подробности. Идете в българска банка с бизнес идея. Ще ви поискат да ипотекирате имоти и автомобили. 

Пример три - жените

Жените не са правени по еталон, имат различни интереси, желания и стремежи, а и изглеждат различно (слава Богу). Та когато говорим за жените, то е ясно че го правя с известни уговорки и условности, но принципа е ясен и той е:

За да имаш готина жена трябва повечето неща да са ти наред

Все пак зависи какви жени харесваш, има си такива които дават мило и ракета носител - някой с "котка" в гаража и "змия" в гащите, но това са или златотърсачки или кухи лейки.

В случай че не те интересуват чук и бягай или героиня от "Двама мъже и половина", просто трябва да се постараеш да си ок. В най общия смисъл.

От теб се иска да си спокоен, зает, в сравнително добро настроение, да не говориш за проблемите си, да излъчваш позитивизъм.

Ако не можеш да го постигнеш иди на лекар и си купи антидепресанти. Помагат. След това тръгни на спорт, танци, пътувай ... 

Жените сами ще те търсят, защото искат да са като теб ако не са или искат да са с някой като себе си.

Когато си смачкан ще бягат от теб като от чума и ще се чудиш защо. Няма защо да се чудиш, нали ти самият бягаш от смачкани и депресирани жени. Какво могат да си дадат един на друг двама смачкани от живота хора?

Знам че е порочен кръг - имаш нужда жени, за да си добре, а те бягат от теб. Но излизането не е толкова трудно. 

Стъпка едно - спорт

Почни с клякания и лицеви опори, коремни преси и бяг на място. Тичай в парка ако имаш време, ако щеш иди и във фитнес.

Стъпка две 

Прави секс. Ако си свободен се огледай за някоя приятелка, която е трайно свободна или като теб е в лош период. Може и някоя трайно сменяща мъжете. Може да се окаже че и допадаш за приятел с привилегии.

Страхотно лекарство е, казвам го от личен опит. Не ти трябва връзка, а да си оправиш химическия баланс в мозъка и да си стъпиш на краката. Нещо като гадже без обвързването. За него има време.

Стъпка три

Гардероба. Ако си в дупка повече от няколко месеца разгледай свои стари снимки. Ще се учудиш как се е променил гардероба ти. Купи си дрехи с ярки цветове и ги носи. Помага за начина, по който те възприемат другите.

Усмивката

Няма да повярваш драги мой, какви неща върши една усмивка.

Зарежи ...

Зарежи глупостите за положително мислене, духовно личностно развитие и други тъпотии. Това е авто хипноза, но ти няма нужда да се оценяваш сам, а да промениш себе си, за да те оценят и другите - жените.

Стани, обръсни се, подстрижи се, смени дрехите и обувките, направи нещо за себе си ... останалото ще си дойде само.

А да, започни да водиш блог (не във фейсбук за Бога), пиши във форум или нещо подобно.

Жените ще дойдат сами, дори повече от колкото можеш да понесеш. След време ще те е срам да признаеш колко много. Спокойно. Може да забравиш броя им, а и така ще е по-добре за всички.

Женен с деца 

О друже! Жената до теб много иска да си готин и в добро самочувствие и настроение, но и ужасно се бои от другите жени, които надушват хубавото.

Ами опитай с почти същото и опитай да правиш повече секс с нея. Успех ти желая.

Същото важи и за мъжете, но сега си говорим за жени.

Източник: http://www.petminuti.com/колкото-си-искаш-жени/


Тагове:   жени,   работа,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: fars
Категория: Лични дневници
Прочетен: 190503
Постинги: 54
Коментари: 217
Гласове: 574