Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.02.2013 10:55 - В голямо затруднение съм !
Автор: born Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1692 Коментари: 2 Гласове:
3



Някакви дечица пили метанол! В кома са и не се знае какви ще бъдат последствията.     След като изчетох материалите първосигналната ми реакция бе да ги съжаля и да се помоля за изцелението им. Но почти веднага се усетих и си казах : Що за идиоти са тези малолетни идиоти, които не само че си изпиват закупения редовен алкохол като едно няма нищо, ама тъй като им идва малко и решават да опънат на изпроводяк 3 /три/ !!! литра концентрат /ракия/. Подобно количество би озорило и закоравял пияндур, но не и горките малки келешчета. Не ели по-добре да си отидат от този живот , тъй като утре /недай Боже/ може да станат ръководители от държавен мащаб. А момичетата що за поколение ще създадат ? И     И се смутих. Прав ли съм или не ? Дали не съм негативист или нещастен комплексар, не виждащ доброто и хубавото в това, че едно детенце може да изкърка литър концентрат без всякакви проблеми ?     Та реших и прегледах коментарите под публикацията и ето какво прочетох : И шестте натровени деца са с опасност за живота, изпили 3 л течност за чистачки
- Почти всеки младеж рано или късно има едно "яко" напиване. А в тази статия става дума за деца които явно не са "закоравели къркачи" както именно ти ги описваш, щом като не са могли да разберат че това не е ракия.... Но за безумието на съвременното поколение съм 100% съгласен с теб -Не деца - ами дебили -Като са МАЛОУМНИ тиквета, да пият!!!Поне да бяха изпили и антифриза от барутарника на СИГУРНО още по малоумния си ТАТКО!!!То бива,бива простотия, ама ИЗВИНЕТЕ!!! -Простотията не прощава... -Мен ме притеснява друго - колко глупав и елементарен трябва да си, за да не различиш течност за чистачки от ракия!? Те това е големият въпрос, дами и господа. -Дано да се оправят,разбира се.
-Деца...що за деца са,които се накъркват като мотики?Толкова ли са празни,та трябва да пият до откат,за да придобие живота им смисъл?
Ако не е алкохола,наркотици ще намерят или ще започнат да се чукат всеки с всеки.

-Те сега вино правят без грозде, ракия отлежала правят без джибри, сирене и кашкавал правят без мляко, та една течност за чистачки няма да направят с вкус на ягоди например.Пълен ужас отгледахме.Тежко ни. -Тъпотията и мизерията кара кухоглавци да пият нещо си, само и само да се нафиркат!
-Егати и купона, като разчитат на случайни находки в някое мазе!
И липса на представа какъв е вкуса на едно или друго "пиене"!
И глупостите за 2-те бутилки по 1.5литра от безалкохолното с подвеждащия ги розов цвят!

-Не съм сигурен, ама нещо дечицата милите ни шешават какво са пили и откъде са започнали, та да стигнат и до ТЕЗИ 3-те литра розова непозната течност. и аз като тях 30 години не мога да се науча да пия -Поредното младо поколение, нито може да се научи от нас (защото и ние самите не знаем какво да ги поучим и на какво да ги научим);
Нито имат своята ценностна система, (защото далаверата и тарикатлъка ако е ценностна система здраве му кажи);
Нито можем да им въздействаме с умерено ядене и пиене (като и ние самите не сме от добрите примери за подражание).
Така че всеки си прави опита, грешката и поуката и натам каквото акъл съди!
-Основна причина за злополуката е простотията, неосъзнаването на необходимостта от спазване на елементарни мерки за безопасност. Само простият човек налива отрова в шише от напитки, оставя го на достъпно за всички място, без никаква маркировка /етикет и т.н./. С простата си глава той вярва, че само на него и на никой друг няма да се наложи да използва съдържанието на бутилката. -Добре,че не са пили антифриз, че нали имаше такива случки някои киснел салама в антифриз и хранел кучетата с него а те умират в страшни мъки и почти мигновено. пък на този дето са му изпили течността за чистачки кои ще му я плати -Малки пияндета, сигурно са гледали от родителите си



Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. zemela - Глупачета са, дума да няма. Но, п...
14.02.2013 12:03
Глупачета са, дума да няма. Но, преди да хвърлим камък по тях, нека си зададем въпроса с какво сме по-добри. Нали от нас се учат на това какво е добро и лошо, какво е геройство... А пък това, че са напълно неглижирани от родителите си, отдавна не е тайна за никого. И като всички хлапета, си намират свои начини да търсят внимание. Дано оздравяването им бъде съпътствано от поумняване - и за тях, и за родителите им.
цитирай
2. born - Разбирам Ви напълно, но ме порази ...
14.02.2013 16:00
Разбирам Ви напълно, но ме порази количеството на изпития алкохол. То всъщност не е етилов, а метилов, но все тая. Ако 15-18 год. деца изпиват такива количества без колебание, не зная като порастнат, колко ще им е необходимо. А и не бих нарекъл хлапета момичета на 18 год. Циганките на тази възраст имат по 2-3 чаавета.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4601223
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031