Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2018 07:59 - Пренаписаха историята мекеретата.
Автор: koshava Категория: История   
Прочетен: 1122 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Пренаписаха историята мекеретата.
Повяиха се две точки на дебат. Едната на шепа ПСИХОПАТИ, а останалата МОЯ и на 99% от българите.
И за да разберат хората за какво става въпрос, ще направя сравнение със салама! Започваме.
Нашата гледна точка: В НРБ можеше да се купи всичко! Това всичко се произвеждаше БЕЗ отрови. И това всичко се продаваше почти без пари!
ШЛЯКАТАРНИЦИТЕ: В НРБ гладувахме от 9.09.1944г до 10.11.1989г. КРАЙ!
НРБ бе доста специфична страна. ОТ ГЛАД НИКОЙ НЕ Е УМИРАЛ! По количество калории хората в НРБ бяха в десятката! И е глупаво да се спори за това!
По тази причина демократичните сълзи на състрадалците, които все бяха недояли или гладували, ме изумяват.
Имам чувство, че тези ПСИХОПАТИ в миналото все деца на софийски професори, партийни ръководители, началници и партийни секретари, са живели в друга реалност. Може би тези КОПЕЛЕТА на интелигенцията и номенклатурата са връзвани на синджир в някакво гето.
Те казват: Помня, че бе гадно, но не помня защо бе гадно. Сигурно щото лошо са ме хранили? Според мен на тези УРОДИ им трябва лекар или психолог от ДС. За съжаление днес няма такива.
Но все пак е имало дефицит? ИМАЛО Е!
ЗА ТИКВЕНИЦИТЕ ОБЯСНЯВАМ: ДЕФИЦИТ - това НЕ Е пълна липса на продукти, а липса на даден продукт в конкретно време и в конкретен магазин!!
В НРБ не бе трудно да се живее. Всичко имаше по магазините! Народът не гладуваше. Даже прасетата ги хранеха с хляб. Банани
имаше, но в показните магазини. Интересно, че ограничен брой банани и мандарини имаше, но пък във ВСЕКИ дом бяха на масата.
Между другото, рафтовете на нашите ГАСТРОНОМИ бяха пълни колкото и на западните. Ма сме нямали 300 вида салам . Много важно!
В НРБ не бе всичко по мед и масло, но ПАРТИЯТА дебнеше да има в магазините ВСИЧКО необходимо за трапезата.... и качествено!
Сега вижте Китай и Виетнам. И двете ПОЛЗВАТ старата НАША СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ИКОНОМИКА!
След ПЕТ години нашите малоумни икономисти ще говорят за СЕВЕРНОКОРЕЙСКО ИКОНОМИЧЕСКО чудо!
Да, в НРБ нямаше през зимата домати и краставици. НО ТЕ НЕ СА СТОКА ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ! Да, днес ги има, но са пластмасови и тъпкани с отрови! Ядем ХИМИЧЕСКИ салати зимата и после в онкологията ходим - това ДЕМОКРАТИТЕ няма да ви го кажат! Важното за тях е, че умирали от глад в НРБ!
Те искат да забравим вкуса от НРБ! И колкото по бързо, толкова по добре!
ТАКА Е И С ИЗМИСЛЕНАТА ИСТОРИЯ! Днес пренаписахме един период, а утре същите тези кавали ще издадат нов учебник по история, в който ще пише; САЩ СПАСИХА БЪЛГАРИЯ ОТ ТУРЦИЯ! НЯМА ПЛЕВЕНСКА ЕПОПЕЯ! НА ШИПКА СА УБИТИ АМЕРИКАНЦИ!
[ОТ 6 ти ХАМЕРИКАНСКИ ФЛОТ]
image

https://www.facebook.com/nkvd.bg/?hc_ref=ARQ3pHiGmgEnpFH_ZO_Q70DK4sOO6DTozrT5M9s3dm8VGdYU5nL8G0qJGfV62t0x0ec&fref=nf&hc_location=group





Гласувай:
3



1. schumpov - Пред месарски магазин на бързо се ...
23.01.2018 11:54
Пред месарски магазин на бързо се заформила опашка. Магазинът бил затворен. По някое време магазинерът се показал и казал:- Тези, които не са от квартала да напуснат опашката. След час пак се показал и казал: - Тези които не членуват в ОФ изобщо да не чакат. След още час отворил вратата и казал: - Да влязат само партийните членове: - Другари, сега сме си само наши, месо няма никакво.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1746865
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031