Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.03.2017 00:22 - Най-сетне ...
Автор: born Категория: Други   
Прочетен: 2427 Коментари: 4 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Най-сетне - след като се намеси светската информационна общност :

Ловчанският митрополит Гавриил наложи забрана за свещенослужение на ръкоположения в неделя за дякон Филип Калапиш заради негови скандални снимки в интернет. 
Митрополит Гавриил е отменил и свещеническото ръкополагане на дякон Филип Калапиш заради несъвместими с чина  на свещенослужителя личен и социален живот. 
Решението на владиката е подкрепено и от всички свещенослужители на Ловчанската епархия, в чиято декларация е посочено, че не желаят да приемат в редиците си новоръкоположения дякон, чийто личен и социален живот петни достойнството на православния свещенослужител и на всички православни християни.
Източник : http://bnr.bg/horizont/

  Оказва се, че Филарет е с обратна ориентация още откакто е постъпил в служба на Бога. През първите години известният в гей обществото като Кака Филка монах бил доста по-дискретен. После обаче се разкрепостил и не подбирал изобщо партньорите си. Филарет ухажвал и небезизвестния писател и светски хроникьор Денди, но тук ударил на камък. Двамата все пак останали приятели в социалните мрежи, където Филарет е заявил симпатии и към бившия външен министър Кристиан Вигенин, тв водещия Антон Хекимян и Радан Кънев.

  image

  image


Тагове:   гей-афера,


Гласувай:
8


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - СЪС ЗАКОН СРЕЩУ ПОКВАРАТА
13.03.2017 05:50
КРАЙ НА ГЕЙ- ПАРАДИТЕ И РАЗВРАТА

Изпълнителното бюро на БСП е взело решение да се пребори с демогарфската криза чрез налагането на най- крути мерки. След като БСП вземе властта, правителството на Корнелия Нинова ще промени Наказателния кодекс и ще създаде законова рамка за преследване и наказние на хомосексуалните прояви. При това кабинетът Нинова ще се опира на стария наказателен закон от 1951 г. Неговият член 176 предвиждаше следното:

“За полово сношение или полово удовлетворение между лица от еднакъв пол наказанието е лишаване от свобода до 3 години. Ако това е извършено чрез насилие или чрез използване положение на зависимост, виновният се наказва с лишаване от свобода от 2 до 5 години.”
Възможно е обаче да бъде въведен по- мекият член 157 (1) от 1968 година:
„Който извърши полово сношение или действие на полово удовлетворение с лице от същия пол, като употреби за това сила или заплашване или използва положение на зависимост или надзор, както и с лице, лишено от възможност за самоотбрана, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години, както и с обществено порицание.“

Не по- малки ще са наказанията и за организаторите и участниците в така наречените гей- паради. Предвижда се също така всички отявлени хомосексуалисти и лесбийки да се водят на отчет.

По този начин нашата младеж ще бъде избавена от морално- битовото разложение, царящо в Европейския съюз и ще бъде тласнато в правилната посока- повишаване на раждаемостта и преодоляване на демографската катастрофа. Така само след 4 години населението на България отново ще е 9 милиона!


цитирай
2. germantiger - един педал да си измият очите изолирали
13.03.2017 12:23
Боклуци БЪЛГАРСКИ И ПРАВОСЛАВНИ!

Те винаги крещят, че са най-чисти, най-паче прави и всички други на запад са боклук.

Истина е - боклуци сте бугарски, килимявки ортодокс скотове.

КЪДЕ В БИБЛИЯТА ПИШЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ПРАВОСЛАВНИ?
цитирай
3. born - Един цитат на бай Тошо от след 1990 год.
14.03.2017 00:01
"Може всякакви да сме били, но педерасти в Политбюро никога не е имало."
цитирай
4. pvdaskalov - * ! *
14.03.2017 09:28
Трудно се реших да взема отношение, тъй като педерастията и лезбийството, известни макар и от хилядолетия, са отвратително явление, може би болестно състояние или резултат от безделие, подражание, мода. За това състояние няма Запад, няма Изток, няма стерилна раса и религия. Мисля, че трябва да има закони, както срещу демонстрациите на подобно поведение, така и срещу олющените сгради и дупките по тротоарите и пътищата. Живеем веднъж...
Нека всичко бъде красиво, естествено като в природата, ненатрапчиво...
Поздрави за актуалния постинг, Стефчо!
П и е р
ПС - Иска ми се още да изброявам, но списъкът ще се окаже безкраен... Без псувни и викове под прозорците, без коридор за самолетите над града посред нощ.... Сигурен съм, че всичко това е възможно, но пак ще изберем полуфабрикати... И ще си останем с мечтите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4601505
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031